O πατέρας μου άκουγε φανατικά Μίκη..... Οπότε αυτά ήταν τα πρώτα ακούσματα μου...... Στην πορεία συμπάθησα πάρα πολύ και τον Μαρκόπουλο...... Κάποτε έμαθα και για τον Μικρούτσικο (τον μεγάλο.....).... Αυτά μπορώ να πω ότι είναι και η κλασική μου παιδεία......
Αργότερα στην εφηβεία μου ανακάλυψα κάπου καταχωνιασμένα κάτι 45άρια του πατέρα μου από FREE, SANTANA, TEMPTATIONS και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις...... Τότε κόλλησα......
Ακούω σταθερά κλασικό ροκ..... Δεν το βαριέμαι ποτέ όσες φορές και αν έχω ακούσει ένα κομμάτι..... Το μεγαλείο δεν το βαριέσαι..... Zeppelin, Thin Lizzy, The Doors, Rory, Sabbath, Deep Purple κα. όλους τους μεγάλους κλασικούς.....
Πέρασα και από την ψυχεδελική ροκ..... Hawkwind, it's a beautiful day και τα ρέστα..... Ακόμα τα ακούω με την κατάλληλη "συνοδεία" καμιά φορά.....
Κατά τα φοιτητικά χρόνια είχα και μία κλίση προς το ελληνικό ροκ και hardcore..... Deus X Maccina (5-6 φορές live), Χαοτική Διάσπαση, Γκρόβερ, Αρνάκια (εννοείται ότι κατέχω και δίσκους τους) αλλά και οπαδός των Σπυριδούλα και Πουλικάκου (όπου τους πετύχαινα τους έβλεπα)..... Πέρασα και ένα διάστημα από το πανκ (Ramones, Dead Kenedies, Sex Pistols - ότι ακούνε όλοι δηλαδή) αλλά δεν με κράτησε....
Ανέκαθεν μου άρεσε το metal και το Hard rock αγαπημένους μου τους iron maiden και ACDDC αντίστοιχα..... Ακόμα τους ακούω και πάντα με πορώνουν.......
Τα τελευταία χρόνια ακούω κυρίως stone rock (nebula, monster magnet κλπ) και ακολουθώ δισκογραφικά τους κυριότερους έλληνες εκπροσώπους του τους Nightstalker...... Τον πρώτο τους δίσκο το SIDE FX τον έχω σε περίοπτη θέση......
Από ελληνικά εκτός των παραπάνω έχω σε μεγάλη εκτίμηση και με την σειρά που τους αναφέρω, Μπιθικώτση, Διονυσίου (τον Στράτο), Καζαντζίδη.......
Αυτά.... Μάλλον είμαι λίγο μπερδεμένος ε;