Νέα

Τι μουσική προτιμάμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μουσική προτιμάμε;

• Rock

Ψήφοι: 6 66,7%
  • Pop

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σκυλάδικα

• Ελληνικά(ότι ακούγεται στα ραδιόφωνα)

Ψήφοι: 1 11,1%
  • Κλασσική μουσική

• Trance/Techno/Psyhedelic

• Rap/Hip Hop

• Έντεχνα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
497
Πόντοι
26
είμαι σκύλος !!!
και στα πολύ down έντεχνο

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.911
Πόντοι
42.697
Καταρχήν η μουσική είναι ΜΙΑ.
Όλα τα έιδη έχουν την χάρη τους.
π.χ. το Πάσχα ψήνωντάς το ανάκι θα ακούσεις δημοτικά και όχι κλασσική μουσική!
Ελληνικά ακούω λίγα εως καθόλου.
Μου αρέσει περισσότερο η ηλεκτρονική μουσική σε όλες της τις μορφές
progressive, house, ambient, electro, electronica, trance, tribal etc
Απο συκροτήματα ακούω απο Depeche Mode, New Order, Placebo,Radiohead, The Smashing Pumkins, Faithless και άλλα πολλά

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Πρώην παλαιοροκάς, γαλουχήθηκα στην τρυφερή ηλικία του γυμνασίου με doors, Hendrix κλπ. Επίσης Gallagher - μου έχει μείνει παιδικό τραύμα που έχασα τη συναυλία του στη Φιλαδέλφεια.

Μετά περάσαμε στη φάση ανεξάρτητη μουσική Cave, PJ Harvey κλπ και λίγο Red Hot Chili Peppers όπου μας πρόλαβε η σκηνή του Manchester (Stone Roses, Happy Mondays και κυρίως Charlatans). Μετά πιάσαμε Bristol, Massive Attack, Portishead και ήρθαμε μέχρι εδώ μπερδεμένοι ακούγοντας πια Miles Davis, COltrane, Chet Baker, Aretha Franlin James Brown.

Συφωνώ με το φίλο, η μουσική είναι μία. Τα είδη πολλά.

Τα σκυλοκαψουροτράγουδα δεν είναι μουσική αλλα αποτελούν την είσοδο μερικές φορές σε περιπτώσεις όμορφων κορμιών που κουνιούνται και τότε τι μένει; Να τα αρπάξεις και να τα μάθεις πως είναι η κανονική μουσική (στο αυτί τους την ώρα που τελειώνεις)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Εχασες πραγματι. Ωραια συναυλια και ωραια επεισοδια.
Ωραια χρονια.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ παίδες ακούω classic rock,hard rock,ηλεκτρονική,new age και ελληνικά αν τύχει χωρίς πρόβλημα ειδικά για κέφι. επίσης χατζιδάκι και έντεχνο. εμείς οι πιό παλιοί μεγαλώσαμε με rock και ελληνικό νέο κύμα και οι καταβολές και οι ρίζες είναι πολύ βαθειές. πάντως η μουσική  ότι είδους και αν είναι πάντα πρέπει να είναι στην καρδιά μας  8)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Μετα απο εκατονταδες συναυλιες και χιλιαδες δισκους, μπουχτισα. Δε νοιωθω οπως εννοιωθα ακουγοντας μουσικη τωρα. Κριμα. Μονο αναμνησεις μου φερνουν τα ακουσματα, κατι που δε το θελω. Ακουω τα παντα, αλλα δεν ειναι το ιδιο.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
gobr σωστή παρατήρηση.

Υπάρχει ένας αρκετά καλός συγγραφέας ο Γουλεμπέκ ο οποίος λέει ότι όσο μεγαλώνουμε τόσο χάνουμε το ενδιαφέρον μας για τη μουσική.

Ίσως έχει δίκιο

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.085
Πόντοι
17.085
Μισέλ Ουελμπέκ στο "Η επέκταση του πεδίου της πάλης". Πολύ καλό βιβλίο!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.085
Πόντοι
17.085
Μισέλ Ουελμπέκ στο "Η επέκταση του πεδίου της πάλης". Πολύ καλό βιβλίο!

Προσωπικά συμφωνώ με τον "αφορισμό" του αυτό περί μουσικής (όπως και με άλλους στο ίδιο βιβλίο). Και δεν είμαι άσχετος με μουσική... και παίζω και έχω και κάπου χίλια βινύλια. Είναι μελαγχολική η διαπίστωσή του και ίσως μηδενιστική και αντιδραστική, αλλά βαθιά αληθινή.

Rovral

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Deep purple
Rainbow
Gillan

Ειναι κορυφαιοι στο ειδος τους και δυστυχως δεν θα υπαρξουν αλλοι

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.085
Πόντοι
17.085
Τζων Τίκης, Γιάννης Φλωρινιώτης...

NS78

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Οτιδήποτε απο Rock μέχρι Metal.....χαίρομαι που βλέπω οτι αρκετοί από εδώ μέσα κινούνται σε παρόμοια μουσικά μονοπάτια....δεν το περίμενα!!!

Στον φίλο που ειχε παει στη συναυλία του Rory....μήπως θυμάσαι τίποτα από το  setlist του? Με ποιό μπήκε και τι έπαιξε στα encore?? Thanks!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
που να θυμαμαι πριν 25 και χρονια. Και δεν ξερω αν εκανε encore, γιατι τα δακρυγονα επεφταν βροχη προς το τελος. Ακουτε? μεσα στο σταδιο (της ΑΕΚ) και ο κοσμος να τρεχει σαν ποντικια να βγει εξω. Ελλαδα σου λεει μετα, και πρεπει να ειμαστε υπερηφανοι.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.085
Πόντοι
17.085
Α, επίσης από Avant Garde ξεχωρίζω τον ανατρεπτικό Σπανουδάκη και ειδικά το κομμάτι του "Αλέξανδρος" που αν και πρόστυχο και με gay στίχους αγγίζει ευαίσθητες εθνικές χορδές.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πολλα ειναι τα ειδη της μουσικης αλλα αυτα που μου αρεσουν ακουστικα περισσοτερο ειναι 2:το heavy metal-hard rock και η ηλεκτρονικη μουσικη απο jean michelle jarre μεχρι paul oakenfold και dj tiesto! επισης dark wave και gothic οπως cure,joy division,sisters of mercy! Ιron maiden,savatage,helloween,whitesnake,rainbow,deep purple,led zeppelin,sabbath,dio alone,the rods,ELOY,JETHRO TULL,stratovarius,yngwie malmsteen(εκπληκτικη κιθαρα),joe satriani(επισης εκπληκτικη κιθαρα),steve vai(τι να πουμε τωρα και για αυτον).Κορυφαιοι για μενα στους αιωνας των αιωνων αμην θα ειναι οι σιδηρες παρθενες μακραν του δευτερου!κομματια οπως το alexander the great,the loneliness of the long distance runner,powerslave,the rime of the ancient mariner,hallowed be thy name,phantom of the opera,prowler,to tame a land,moonchild,infinite dreams,seventh son of a seventh son,mother russia,childhood's end,fear of the dark και πολλα αλλα δεν προκειται απλα να ξαναβγουν με το παθος,τεχνικη και δυναμη των maiden!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
ακου τρανς!!εχει πεθανει αυτη η μουσικη!!πες ενα μαγαζι που παιζει τρανς !!

Επισκέπτης
ξεκινησα ν'ακουω μουσικη κ να την καταλαβαινω γυρω στα 13-14.....Αρχισα ''δηθεν''επαναστατικα με  Low_Bap κ κυριως Active Member....γυρω στα 16 ερωτευτηκα κ το γυρισα στο "Εντεχνο"....Απ'τα 18 μου που ειμαι ''αλλου'' γουσταρω ολα τα ειδη μουσικης κ μπορω να ακουσω απο Μεταλ μεχρι Καζαντζιδη...αλλα αυτο που με τραβαει πολυ ειναι Σφακιανακης κ Πλουταρχος κ μπορω ν'ακουω για ωρες....Οσο για τα υπολοιπα ελληνικα κ μη μπορω ν'ακουσω αρκετη ωρα αλλα οχι υπερβολικα!!!
Το τελευταιο εξαμηνο δειχνω ενα ενδιαφερον για Industrial Gothic...δν ειναι αυτο που μπορει να με εκφραζει...αλλα με χαλαρωνει...Sorry για το μεγεθος!!!

pavlosp

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Πάντα μου άρεσε ο σκληρός ήχος και φυσικά εννοώ για το Heavy Metal. Σήμερα ακούω ακόμα αυτό το είδος και ειδικότερα το Σουηδικό στυλ. Βέβαια ακούω και ελληνικά εντεχνα ροκ κυρίως. Αλλα ρε παιδιά ένα πράγμα δε μπορώ να καταλάβω, πως ξέρω τους στίχους από τα σύγχρονα ελληνικά!!!!

Τι σου κάνει η τηλεόραση και σου περνά τα μηνύματα που θέλει τελικά!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom