Νέα

Τί μουσική ακούνε οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 847
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ρε πεταλουδα μας ζαλισες με τις μουσικες των στριπτητζουδων! >:(

Άσε το παιδί να εκφραστεί ρε συ... ευχάριστα μουσικά διαλείματα είναι αυτά...

δώσε στριπο μουσικές... μέχρι να πούμε όλοι μαζί finito la musica... passata la fiesta...

Επισκέπτης
Πάντως αλήθεια σου λέω πως στάζεις αποφθέγματα σοφίας δεν ειρωνεύομαι... κρίμα που δεν...

Απλά respect!!!!! Ελπίζω να μην έχασες πολλά (αν και μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο)

Δεν μιλάμε για πρεζόνι ρε σύ... δεν είμαι τόσο βλάκας η κοπελίτσα ζητούσε ελαφριά πράματα που ούτε να τα ρολλάρει δεν ήξερε... Φυσικά και δεν έγινε το δικό της...
Πότέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί μια πληροφορία όσο ανόητη και αν σου φαίνεται την ώρα που την μαθαίνεις  ;)

Kρίμα που δε γαμώ ? Δε βαριέσαι..κάποτε θα γυρίσει ο τροχός κ θα γαμήσει κι ο φτωχός..;)

Έχασα τον εαυτό μου..κ αυτό αρκεί/αρκούσε...απο λεφτά πρέπει να ήταν η μόνη περίπτωση που δεν χάλασα όσα ήθελα..:P

Καμιά πληροφορία δεν είναι άχρηστη...απλά πλέον το παιχνίδι κ οι όροι είναι στάνταρ..κ είναι στημένα απο μένα...;) Έτσι τα Ρουμανικά δεν προβλέπονται..ίσως ρώσσικα...αλλά κι αυτό σπάνια !! Πάσο για τη γκόμενα,u know better ;)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Kρίμα που δε γαμώ ? Δε βαριέσαι..κάποτε θα γυρίσει ο τροχός κ θα γαμήσει κι ο φτωχός..;)

Έχασα τον εαυτό μου..κ αυτό αρκεί/αρκούσε...απο λεφτά πρέπει να ήταν η μόνη περίπτωση που δεν χάλασα όσα ήθελα..:P

Καμιά πληροφορία δεν είναι άχρηστη...απλά πλέον το παιχνίδι κ οι όροι είναι στάνταρ..κ είναι στημένα απο μένα...;) Έτσι τα Ρουμανικά δεν προβλέπονται..ίσως ρώσσικα...αλλά κι αυτό σπάνια !! Πάσο για τη γκόμενα,u know better ;)

Κρίμα γιατί αν κατάλαβα καλά σου φύγανε και κάποια φράγκα... αυτό κρίμα και γι'αυτό δεν σε πίστεψα αρχικά...

Στον εαυτό σου/μου αναφερόμουνα... αυτό είναι το πολυτιμότερο που χάνεις, όλα τα υπόλοιπα αντικαθίστανται... ;)

Thanks!

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
καντε και λιγο οικονομια ερχεται καλοκαιρι ρε παιδια

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Σπάστε τα λέμε ρεεεεεεε!!!!!!!

The best angry punk/blues band you will ever hear... baby!!!!!!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Έτσι... έτσι... Τώρα μπαίνεις στο νόημα.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Άλλη βερσιόν:

Succesor