Νέα

Τί μουσική ακούνε οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 847
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
εκτος οτι τα ρουμανικα σου ειναι αθλια.......το οποιο δικαιολογηται γιατι δεν ειναι και καμια γλωσσα γνωστη......αλλα και τα αγγλικα σου ειναι............
μου θυμιζεις καποιον που ηθελε να πει .....<επ κοριτσια πως απο δω πρωι πρωι?> και ελεγε (μεταφραση) ------->ep girls how from here morning morning???
ελεος!
Με άθλιες ρουμάνες... άθλια ρουμάνικα θα μάθεις... συγγνώμη ρε αδερφέ που σπούδασα  στην Τρούμπα και όχι στο Βουκουρέστι για να ικανοποιήσω τη γλωσσομάθεια σου... αλλά όπως μου τα γράψαν σου τα γράφω... μάλλον τα κοριτσάκια δεν είχαν την ευκαιρία να σπουδάσουν...

Όσο για τα αγγλικά μου... μετά από ένα μπουκάλι Jack και δεδομένου πως δεν κάνω διάβημα στη Βουλή των Λόρδων... Ε! Έλεος! Μην περιμένεις να είναι καλύτερα... θα είναι αυτά που πρέπει προκειμένου να βγάλω συνεννοηση με μια κοπελίτσα που ούτε lower δεν έχει...ούτε ελληνικά καταλαβαίνει...

Got the picture now...?

Αν θές ενημερωσε μας για τα ρουμάνικα...

Αυτά

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Με άθλιες ρουμάνες... άθλια ρουμάνικα θα μάθεις... συγγνώμη ρε αδερφέ που σπούδασα  στην Τρούμπα και όχι στο Βουκουρέστι για να ικανοποιήσω τη γλωσσομάθεια σου... αλλά όπως μου τα γράψαν σου τα γράφω... μάλλον τα κοριτσάκια δεν είχαν την ευκαιρία να σπουδάσουν...

Όσο για τα αγγλικά μου... μετά από ένα μπουκάλι Jack και δεδομένου πως δεν κάνω διάβημα στη Βουλή των Λόρδων... Ε! Έλεος! Μην περιμένεις να είναι καλύτερα... θα είναι αυτά που πρέπει προκειμένου να βγάλω συνεννοηση με μια κοπελίτσα που ούτε lower δεν έχει...ούτε ελληνικά καταλαβαίνει...

Got the picture now...?

Αν θές ενημερωσε μας για τα ρουμάνικα...

Αυτά
καλα μην παρεξηγηθεις κιολας......για πλακα στο πα.....εξαλου σου ειπα οτι για τα ρουμανικα  ειναι φυσιολογικο γιατι δεν ειναι και καμια γνωστη γλωσσα!!
και αυτο που γραψα παραπανω για χαβαλε το πα! τι να σου πω για ρουμανια....λιγο πολυ στα αντιστοιχα θεματα τα χω πει οχι μονο εγω........

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
καλα μην παρεξηγηθεις κιολας......για πλακα στο πα.....εξαλου σου ειπα οτι για τα ρουμανικα  ειναι φυσιολογικο γιατι δεν ειναι και καμια γνωστη γλωσσα!!
και αυτο που γραψα παραπανω για χαβαλε το πα! τι να σου πω για ρουμανια....λιγο πολυ στα αντιστοιχα θεματα τα χω πει οχι μονο εγω........
όχι εντάξει δεν παρεξηγούμαι αλλά νόμισα τουλάχιστον από τις δύο στιχομυθίες που παρέθεσα πως ήταν σαφής η κατάσταση καθώς και ο τρόπος που έπρεπε να εκφραστώ στα αγγλικά για να γίνω κατανοητός...

Βοήθα λίγο ρε για ρουμάνικα που είναι το λάθος?

Και για να μην ξεχάσω στο thread "sex στο Βουκουρέστι" μιλάς για χρήματα και αναφέρεσαι σε ρον (?) Τι είναι αυτό? υποδιαίρεση του Λέι... γιατί αυτό είναι το νόμισμα της Ρουμανίας ακόμα.
Thanks in advance
(άτσα της το συγύρισα τώρα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Έτος παρακαλώ ? Τυγχάνει να ήμασταν συμφοιτητές..!  :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτά..
Εγώ τυχαίνει να είμαι αιώνιος φοιτητης και μόνιμα μετεξεταστέος...στα "Πανεπιστήμια" της Νοταρά και της Φίλωνος  :2funny: :2funny:

Αλλά συχνά επειδή είμαι και της ποιότητας... καταλήγω στην "Φιλοσοφική" ... ;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
όχι εντάξει δεν παρεξηγούμαι αλλά νόμισα τουλάχιστον από τις δύο στιχομυθίες που παρέθεσα πως ήταν σαφής η κατάσταση καθώς και ο τρόπος που έπρεπε να εκφραστώ στα αγγλικά για να γίνω κατανοητός...

Βοήθα λίγο ρε για ρουμάνικα που είναι το λάθος?

Και για να μην ξεχάσω στο thread "sex στο Βουκουρέστι" μιλάς για χρήματα και αναφέρεσαι σε ρον (?) Τι είναι αυτό? υποδιαίρεση του Λέι... γιατί αυτό είναι το νόμισμα της Ρουμανίας ακόμα.
Thanks in advance
(άτσα της το συγύρισα τώρα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)
λεπον.....το νομισμα τους ειναι τα lei αλλα αλλαξανε και αντι για 1.000.000 που ειχες παλια τωρα εχουνε κοψει 4 μηδενικα....και εχεις 100 Ron το οποιο αν το διαιρεσεις με το 4,18 (1ευρω = 4,18 λει) δηλ 24 ευρω!! αυτο εχει γινει για να γινει πιο δυνατο το νομισμα!
τι θα ηθελες να σου πω στα ρουμανικα!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
λεπον.....το νομισμα τους ειναι τα lei αλλα αλλαξανε και αντι για 1.000.000 που ειχες παλια τωρα εχουνε κοψει 4 μηδενικα....και εχεις 100 Ron το οποιο αν το διαιρεσεις με το 4,18 (1ευρω = 4,18 λει) δηλ 24 ευρω!! αυτο εχει γινει για να γινει πιο δυνατο το νομισμα!
τι θα ηθελες να σου πω στα ρουμανικα!
Α! Μάλιστα... δεν το είχα πληροφορηθεί αυτό το γεγονός... (έχω κόψει και την Ναυτεμπορική τελευταία )
Πές μου που έκανα λάθος σε αυτό που έγραψα... ή αν γνωρίζεις αντίστοιχη έκφραση του "πάρε τα @@ μου"

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
δε μου λες ρε bad
τι ινε αυτο @@@@ ;;;;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Α! Μάλιστα... δεν το είχα πληροφορηθεί αυτό το γεγονός... (έχω κόψει και την Ναυτεμπορική τελευταία )
Πές μου που έκανα λάθος σε αυτό που έγραψα... ή αν γνωρίζεις αντίστοιχη έκφραση του "πάρε τα @@ μου"
λοιπον το παρε τα @@@@@ μου δεν λεγεται ακριβως! οπως μιλας στα ελληνικα δεν μπορεις να μιλησεις το ιδιο και σε μια ξενη γλωσσα ειδεικα οταν μιλας αργκο.....!
αυτο που εγραψες ....Ai pe pula sa te-n torc"
το Αi σημαινει εχεις....ειναι απο το ρημα εχω! το pe σημαινει απο και χρησιμοποιηται π.χ για δρομους ( απο τον ταδε δρομο) το pula ειναι ο πουτσος το sa να te σε intorc γυρισω......ενωσετα και δες τι ειπες!!
το du te n pula mea χρησιμοποιηται σαν παρ τα @@@@@ μου και αγαμησου.......και αν το μεταφρασεις σημαινει πηγαινε στον πουτσο μου! δεν μεταφραζονται!
:offtopic: :offtopic:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον το παρε τα @@@@@ μου δεν λεγεται ακριβως! οπως μιλας στα ελληνικα δεν μπορεις να μιλησεις το ιδιο και σε μια ξενη γλωσσα ειδεικα οταν μιλας αργκο.....!
αυτο που εγραψες ....Ai pe pula sa te-n torc"
το Αi σημαινει εχεις....ειναι απο το ρημα εχω! το pe σημαινει απο και χρησιμοποιηται π.χ για δρομους ( απο τον ταδε δρομο) το pula ειναι ο πουτσος το sa να te σε intorc γυρισω......ενωσετα και δες τι ειπες!!
το du te n pula mea χρησιμοποιηται σαν παρ τα @@@@@ μου και αγαμησου.......και αν το μεταφρασεις σημαινει πηγαινε στον πουτσο μου! δεν μεταφραζονται!
:offtopic: :offtopic:
Επειδή είμαστε off topic απλά να σε παραπέμψω στο ποστ μου για την συγκεκριμένη έκφραση που όντως είναι αργκό και δεν μεταφράζεται κατα λέξη... ισχύει όμως πλήρως το νόημα της όσες το άκουσαν καταλαβαν αμέσως τι εννοώ. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση! Δεν έχεις παράπονο για την ορθογραφία μου πάντως... τα χρυσοπλήρωσα τα μαθήματα αυτά... :boobies: :boobies:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Επειδή είμαστε off topic απλά να σε παραπέμψω στο ποστ μου για την συγκεκριμένη έκφραση που όντως είναι αργκό και δεν μεταφράζεται κατα λέξη... ισχύει όμως πλήρως το νόημα της όσες το άκουσαν καταλαβαν αμέσως τι εννοώ. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση! Δεν έχεις παράπονο για την ορθογραφία μου πάντως... τα χρυσοπλήρωσα τα μαθήματα αυτά... :boobies: :boobies:
ε λιγο πολυ σε τετοια μαγαζια καταλαβαινει η αλλη! δεν χρειαζεται να χει βγαλει και την Παντειο η κανα Μετσοβειο!

Επισκέπτης
Προσωπικά ουδέποτε εμπιστεύτηκα τα λεγόμενα στρίπερ για deal την επόμενη μέρα κτλ. πάντα μετά το μαγαζί. Τώρα το πόσα θα χαλάσεις εκει μέσα είναι ζήτημα του καθενός και φυσικά της επιρροής που ασκεί στον καθένα μας η κοπελίτσα...

Αμα ειναι να γαμήσουμε στις 6-7 το ξημέρωμα...άσε..τσιμπάω τραβέλι απ'εξω απ'τα μαγαζιά της Συγγρού.

ΠΑΝΤΑ το κανόνισμα είναι για την επόμενη,το πολύ μεθεπόμενη μέρα.Τηλεφωνείς,της λες σε ποιό ξενοδοχείο.Αν έρθει,καλώς.Αν όχι..στα παπάρια μας..θα πάρουμε άλλη !!! ;)

Άκου εκεί,θα περιμένουμε τις καριόλες να σχολάσουν...

Επισκέπτης
1) Σύ είπας... συ έδωκες παραπάνω από αυτά όπως ομολογείς...

2)Πράγματι στάθηκα τυχερός....

3)Πανομοιότυπη έκφραση στα Ρουμάνικα δεν υπάρχει...
η αντίστοιχη θα μπορούσε κάλλιστα να είναι "Ai pe pula sa te-n torc" (να σε βάλω στον π@@τσο μου και να σε κάνω ό,τι θέλω) προφέρεται όπως διαβάζεται...(αι πε πουλα σα τε εν τορκ)

Η στιχομυθία που ακολούθησε ήταν η εξής: "Baby five hundred in the bar... and three hundred after. We go to my place I have breakfast for you... Aaaa! and baby drogs... you take... you find... Me no pharmacist... take it or leave it..."

Και έδωσα...και δε γάμησα...ακούςςςςςςς (εσύ που ξέρεις) ??? xaxaxaxa...

Πάντα τέτοια αλλα δεν κατάλαβα,μια φορά στάθηκες τυχερός ή γενικά είσαι ?

Πλάκα έκανα για τα ρουμανικά,εγώ θα πω : πάρε τα @@ μου..κ η γκόμενα ότι θέλει ας καταλάβει...ας μάθει αυτή ελληνικά στην τελική..

Εγώ θα την είχα πλακώσει στις φάπες πάντως...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Και έδωσα...και δε γάμησα...ακούςςςςςςς (εσύ που ξέρεις) ??? xaxaxaxa...

Πάντα τέτοια αλλα δεν κατάλαβα,μια φορά στάθηκες τυχερός ή γενικά είσαι ?

Πλάκα έκανα για τα ρουμανικά,εγώ θα πω : πάρε τα @@ μου..κ η γκόμενα ότι θέλει ας καταλάβει...ας μάθει αυτή ελληνικά στην τελική..

Εγώ θα την είχα πλακώσει στις φάπες πάντως...
Την τύφλα μου την μαύρη ξέρω... (η μόνη μαύρη φυσικά που ξέρω)... αλλά δεν σε πιστεύω ... σε έχω για πιο καπάτσο...

Τυχερός στάθηκα μόνο με μια στρίπερ... που και εκπληκτική γυναίκα ήταν και πύραυλος στο κρεβάτι και φοβερός άνθρωπος με το Α κεφαλαίο και το Σ τελικό. Έκτοτε έχω σταθεί τυχερός σε κάποιες φάσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και φυσικά το χρωστάω σε εκείνη και μόνο... όπως και το nickname μου...

Νόμιζα πως ενδιαφερόσουν να το μάθεις... anyway και ελληνικά να της το πείς θα το καταλάβει...
όχι δεν την πλάκωσα στις φάπες αφού έγινε αυτό που ζητούσα και μάλιστα πέρασα αναπάντεχα  καλά...

Επισκέπτης
Την τύφλα μου την μαύρη ξέρω... (η μόνη μαύρη φυσικά που ξέρω)... αλλά δεν σε πιστεύω ... σε έχω για πιο καπάτσο...

Τυχερός στάθηκα μόνο με μια στρίπερ... που και εκπληκτική γυναίκα ήταν και πύραυλος στο κρεβάτι και φοβερός άνθρωπος με το Α κεφαλαίο και το Σ τελικό. Έκτοτε έχω σταθεί τυχερός σε κάποιες φάσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και φυσικά το χρωστάω σε εκείνη και μόνο... όπως και το nickname μου...

Νόμιζα πως ενδιαφερόσουν να το μάθεις... anyway και ελληνικά να της το πείς θα το καταλάβει...
όχι δεν την πλάκωσα στις φάπες αφού έγινε αυτό που ζητούσα και μάλιστα πέρασα αναπάντεχα  καλά...

Όντως δεν γάμησα...;).το μήνυμα εντός παρένθεσης ήταν γι'αυτόν που όντως ξέρει...όχι για σένα..xa xa xa !!!
Μπα,καμία σχέση με καπάτσους...απ'τους καρπαζάτους είμαι..ο Yorgos,μπορεί να το επιβεβαιώσει ! :)

Άμα είναι για μία..εντάξει..κάτι μπορεί να έτυχε κ σ'εμένα..όσον αφορά τα καλά γαμήσια (απλά δεν είμαι απ'αυτούς που θυμούνται γαμήσια)...τα υπόλλοιπα δεν με ενδιαφέρουν...έχασα μια φορά...δεν χρειάζομαι δεύτερη...;)

Φίλε,πρεζόνια εν γνώση μου...δε γαμώ...ας πάρει ότι θέλει η γκόμενα...αλλά να μην το ξέρω...κ να μην κάνει μπαμ οτι ειναι της τσιμεντόσκονης παιδί...γι'αυτό θα την πλάκωνα...κατ'άλλα...τι να τα κάνω τα ρουμανικά,έχω ξεμπλέξει 1 χρόνο κ κάτι απ'τα κόλπα...τώρα άμα τύχει...μπορεί να κάνω καμιά ελεημοσύνη...;)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Όντως δεν γάμησα...;).το μήνυμα εντός παρένθεσης ήταν γι'αυτόν που όντως ξέρει...όχι για σένα..xa xa xa !!!
Μπα,καμία σχέση με καπάτσους...απ'τους καρπαζάτους είμαι..ο Yorgos,μπορεί να το επιβεβαιώσει ! :)

Άμα είναι για μία..εντάξει..κάτι μπορεί να έτυχε κ σ'εμένα..όσον αφορά τα καλά γαμήσια (απλά δεν είμαι απ'αυτούς που θυμούνται γαμήσια)...τα υπόλλοιπα δεν με ενδιαφέρουν...έχασα μια φορά...δεν χρειάζομαι δεύτερη...;)

Φίλε,πρεζόνια εν γνώση μου...δε γαμώ...ας πάρει ότι θέλει η γκόμενα...αλλά να μην το ξέρω...κ να μην κάνει μπαμ οτι ειναι της τσιμεντόσκονης παιδί...γι'αυτό θα την πλάκωνα...κατ'άλλα...τι να τα κάνω τα ρουμανικά,έχω ξεμπλέξει 1 χρόνο κ κάτι απ'τα κόλπα...τώρα άμα τύχει...μπορεί να κάνω καμιά ελεημοσύνη...;)
Πάντως αλήθεια σου λέω πως στάζεις αποφθέγματα σοφίας δεν ειρωνεύομαι... κρίμα που δεν...

Απλά respect!!!!! Ελπίζω να μην έχασες πολλά (αν και μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο)

Δεν μιλάμε για πρεζόνι ρε σύ... δεν είμαι τόσο βλάκας η κοπελίτσα ζητούσε ελαφριά πράματα που ούτε να τα ρολλάρει δεν ήξερε... Φυσικά και δεν έγινε το δικό της...
Πότέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί μια πληροφορία όσο ανόητη και αν σου φαίνεται την ώρα που την μαθαίνεις  ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε πεταλουδα μας ζαλισες με τις μουσικες των στριπτητζουδων! >:(

Stories