Νέα

Τί μουσική ακούνε οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 847
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Για Ρουμανική ποιότητα
ένα υπέροχο κομμάτι με καλούς και αγαπησιάρικους στίχους... το οποίο φυσικά χορεύεται ακόμα καλύτερα στον σωλήνα...
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.967
Πόντοι
22.785

Επισκέπτης
Ωραίο πρόσωπο το μουνάκι..αλλά πολύ κοντή βρε αδερφέ... :sunglasses:

Πόσο πάει ? :P :P :P

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ωραίο πρόσωπο το μουνάκι..αλλά πολύ κοντή βρε αδερφέ... :sunglasses:

Πόσο πάει ? :P :P :P
Οι κοντές γυναίκες φίλε klein ως γνωστόν είναι για κρεβάτι... ενώ οι ψηλές για παρέλαση...
όντως είναι όμορφη ρουμάνα η Celia αλλά με των πόσο πάει δεν γνωρίζω... μάλλον με των πολλά...
Αν θές μπορώ να σου πώ με των πόσο πήγαινε εκείνη που το χόρευε....

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τι κάθεστε και κατεβάζετε μουσικά βιντεακια μωρέ ?

Βαλτέ σε ένα τενεκέ 200 ευρώ σε κέρματα και αρχίστε να τον κουνάτε..

Εκεί να δείτε χορούς και πανηγύρια που θα κάνουν..! Αυτήν την μουσική ακούνε και μόνο  αυτήν..!!

Αυτά..

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Εκεί να δείτε χορούς και πανηγύρια που θα κάνουν..! Αυτήν την μουσική ακούνε και μόνο  αυτήν..!!
Αυτά..
Άσε να ασχολούμαστε και λίγο με ποιότητα ρε συ nokia...
Να σε ρωτήσω όμως κάτι άλλο...
Και πές εγώ μαζεύω 100 2ευρα... τα βάζω στο τενεκεδάκι και αρχίζω να τα κουνάω... στο μαγαζί πόσα θα μου ζητήσει να ξοδέψω...  :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Οι κοντές γυναίκες φίλε klein ως γνωστόν είναι για κρεβάτι... ενώ οι ψηλές για παρέλαση...
όντως είναι όμορφη ρουμάνα η Celia αλλά με των πόσο πάει δεν γνωρίζω... μάλλον με των πολλά...
Αν θές μπορώ να σου πώ με των πόσο πήγαινε εκείνη που το χόρευε....

Δεν μου φαίνεται για πολλά...δεν αξίζει το τεμάχιο δλδ...άντε ένα 500άρικο...maximum...και φτιαγμένη όπως είναι στο video...

Ψηλές-κοντές...όλες καλές είναι για το κρεβάτι...μόνο στρίπερ να μην είναι...γιατί θα ναι μαπα το πεπόνι...

Εκείνη που το χόρευε...άντε να πήγαινε 250...άμα ήθελε παραπάνω...μόνο σε μπάτσες...

Επισκέπτης

Αυτά..

Επειδή βαριέμαι να μαζεύω ψιλά..γίνεται να δώσω 1 κίτρινο να τελειώνω ? :P :P

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μου φαίνεται για πολλά...δεν αξίζει το τεμάχιο δλδ...άντε ένα 500άρικο...maximum...και φτιαγμένη όπως είναι στο video...

Ψηλές-κοντές...όλες καλές είναι για το κρεβάτι...μόνο στρίπερ να μην είναι...γιατί θα ναι μαπα το πεπόνι...

Εκείνη που το χόρευε...άντε να πήγαινε 250...άμα ήθελε παραπάνω...μόνο σε μπάτσες...

Είσαι άδικος φίλε μου είναι πολύ ωραίο μωράκι... αλλά εντάξει γούστα είναι αυτά...

Εδώ θα τα χαλάσουμε... οι stripper μπορεί να σε τρελάνουν μέσα σε ένα βράδυ... αν τους κόψεις τον αέρα από την αρχή. Φυσικά υπάρχουν και ξενέρωτες που θέλουν να τους κάνεις έρωτα...

Εκείνη που το χόρευε είπε τα εξής: "five hundred in the bar... and five hundred after... aaa! and baby you bring me drogs and you pay hotel, food and taxi... kisses baby!!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1) Άσε να ασχολούμαστε και λίγο με ποιότητα ρε συ nokia...

2) Να σε ρωτήσω όμως κάτι άλλο...
Και πές εγώ μαζεύω 100 2ευρα... τα βάζω στο τενεκεδάκι και αρχίζω να τα κουνάω... στο μαγαζί πόσα θα μου ζητήσει να ξοδέψω...  :think: :think: :think:

1) Πλάκα με κάνεις ? Ποιότητα είναι να ασχολούμεθα με το τι μουσική ακούνε οι πουτανες ? :think: ..

2) Αρχιδια λεφτά θα χαλάσεις...Άντε να κεράσεις 1-2 ποτά, μέχρι να κλείσεις το deal..! Ειπαμε..Πουτανες είναι.. Όποιος ξεχνά  το τελευταίο, πέφτει στην παγίδα ως κλασσικός μαλακας και ξοδεύει  τζάμπα λεφτά..!!

Aυτα..

Επισκέπτης
Είσαι άδικος φίλε μου είναι πολύ ωραίο μωράκι... αλλά εντάξει γούστα είναι αυτά...

Πάνω απο 500,αξίζουν ελάχιστες...σπανίζουν μη σου πω οι περιπτώσεις...

Εδώ θα τα χαλάσουμε... οι stripper μπορεί να σε τρελάνουν μέσα σε ένα βράδυ... αν τους κόψεις τον αέρα από την αρχή. Φυσικά υπάρχουν και ξενέρωτες που θέλουν να τους κάνεις έρωτα...

Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός...γιατί εγώ ακόμη δεν έχω πετύχει γκόμενα/στρίπερ με μεγαλύτερη δόση τρέλας απο μένα...

Εκείνη που το χόρευε είπε τα εξής: "five hundred in the bar... and five hundred after... aaa! and baby you bring me drogs and you pay hotel, food and taxi... kisses baby!!!

Το πάρε τα @@ μου,στα Ρουμανικά πως γράφεται κ προφέρεται ? xa xa xa !!!

Για λογαριασμός μέσα στο μαγαζί...μου φαίνεται μέσης κατάστασης...άλλες με μια φορά και 100€ αρκούνται...άλλες με 500€ 2-3 φορές και το παίζουν παρθένες...πάντως για εκτός ζήταγε πολλά...γι'αυτά που θα προσφερε...τουλάχιστον για μένα...δύσκολο να δώσω σε πουτάνα 500€...δεν πεινάμε...εκτός κι αν πρόκειται για μούναρο...οπότε πάσο...μιας κ δώσαμε τα 2πλά κ κάτι ακόμη...πρόσφατα...:P (μη γελάς εσύ που ξέρεις)!

Ααα,το drogs είναι το drugs ? Aν ναι..τότε απλά ρίχνεις μια ροχάλα κ πάς παρακάτω...1000€++ κ να τη γαμήσω "φουμαρισμένη" ? Ε,όχι ρε πούστη...τον βάζω στην ηλεκτρική σκούπα και γουστάρω....:)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
1) Πλάκα με κάνεις ? Ποιότητα είναι να ασχολούμεθα με το τι μουσική ακούνε οι πουτανες ? :think: ..

2) Αρχιδια λεφτά θα χαλάσεις...Άντε να κεράσεις 1-2 ποτά, μέχρι να κλείσεις το deal..! Ειπαμε..Πουτανες είναι.. Όποιος ξεχνά  το τελευταίο, πέφτει στην παγίδα ως κλασσικός μαλακας και ξοδεύει  τζάμπα λεφτά..!!

Aυτα..
1) Πλάκα κάνω φυσικά αλλά η μουσική εμένα τουλάχιστον μου αρέσει και δεν βρίσκω κάτι το μεμπτό να ασχολούμαι ΚΑΙ με το τι μουσική ακούνε οι στριπτιτζούδες.

2) Προφανώς και είναι πουτάνες οι κοπέλες... αλλιώς δεν θα κάνανε αυτή τη δουλειά. Ωστόσο μην ξεχνάς δύο βασικά πράγματα
α) Είναι πουτάνες και γι'αυτό δεν μπορείς και δεν πρέπει να περιμένεις τίποτα από αυτές...
β)δεν είναι πουτάνες με την στενή έννοια του όρου. Δηλάδη δε σημαίνει πως επειδή εσύ ή εγώ μπήκαμε στο μπουρδέλο τους (μαγαζί) θα μας κάτσουν σώνει και καλά...ακόμα και αν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε.
Και με δεδομένο πως δεν είμαστε οι μόνοι που θέλουμε να  :knockinb: είναι πολύ πιθανό να βρεθεί την ίδια νύχτα κάποια άλλη καλύτερη προσφορά και εσύ και εγώ να μείνουμε με τα λεφτά και το πουλί στο χέρι, έχοντας χάσει χρόνο από τη ζωή μας. Τα άκυρα τα μοιράζουν αφειδώς οι στρίπερ ως γνωστόν σε έμπειρους (λιγότερο)και σε άπειρους (περισσότερο). Άρα αν μιλάμε για deal μιλάμε για μετά το μαγαζί και η περίπτωση που αναφέρεις (1-2 ποτάκια) μπορεί να γίνει μόνο στο τελευταίο δίωρο αν και εφόσον φυσικά δεν έχει βρεθεί κάτι καλύτερο. Για να μην αναφέρω τυχόν boyfriends που θα τους πληρώσουν και από πάνω για να τις  :knockinb:
Προσωπικά ουδέποτε εμπιστεύτηκα τα λεγόμενα στρίπερ για deal την επόμενη μέρα κτλ. πάντα μετά το μαγαζί. Τώρα το πόσα θα χαλάσεις εκει μέσα είναι ζήτημα του καθενός και φυσικά της επιρροής που ασκεί στον καθένα μας η κοπελίτσα...

Υ.Γ. Σε θυμάμαι κάπως πιο κόσμιο και πιο χαβαλετζή στα γραφόμενα σου ρε nokia. Τώρα τελευταία σαν να έχεις αλλάξει... Μπορεί και να κάνω λάθος τεσπα...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1) Πάνω απο 500,αξίζουν ελάχιστες...σπανίζουν μη σου πω οι περιπτώσεις...

2) Το πάρε τα @@ μου,στα Ρουμανικά πως γράφεται κ προφέρεται ? xa xa xa !!!

3) Για λογαριασμός μέσα στο μαγαζί...μου φαίνεται μέσης κατάστασης...άλλες με μια φορά και 100€ αρκούνται...άλλες με 500€ 2-3 φορές και το παίζουν παρθένες...πάντως για εκτός ζήταγε πολλά...γι'αυτά που θα προσφερε...τουλάχιστον για μένα...δύσκολο να δώσω σε πουτάνα 500€...δεν πεινάμε...εκτός κι αν πρόκειται για μούναρο...οπότε πάσο...μιας κ δώσαμε τα 2πλά κ κάτι ακόμη...πρόσφατα...:P (μη γελάς εσύ που ξέρεις)!

1) Confirm.. ;) ;) ;)

2) Kαλα..Σημερα " το'χεις" ..Γαμω τα γελια.. :2funny: :2funny: :2funny:

3) Και αυτο confrim.. ;) ;) ;)

Aυτα..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Υ.Γ. Σε θυμάμαι κάπως πιο κόσμιο και πιο χαβαλετζή στα γραφόμενα σου ρε nokia. Τώρα τελευταία σαν να έχεις αλλάξει... Μπορεί και να κάνω λάθος τεσπα...

Δηλαδη, τωρα ειμαι για τα μπαζα ? Πριν ημουν ποιο "πολιτικα σωστος" ?

Για πες..Ειμαι καπου λαθος ? :think: :think:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Πάνω απο 500,αξίζουν ελάχιστες...σπανίζουν μη σου πω οι περιπτώσεις...

Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός...γιατί εγώ ακόμη δεν έχω πετύχει γκόμενα/στρίπερ με μεγαλύτερη δόση τρέλας απο μένα...

Το πάρε τα @@ μου,στα Ρουμανικά πως γράφεται κ προφέρεται ? xa xa xa !!!

Για λογαριασμός μέσα στο μαγαζί...μου φαίνεται μέσης κατάστασης...άλλες με μια φορά και 100€ αρκούνται...άλλες με 500€ 2-3 φορές και το παίζουν παρθένες...πάντως για εκτός ζήταγε πολλά...γι'αυτά που θα προσφερε...τουλάχιστον για μένα...δύσκολο να δώσω σε πουτάνα 500€...δεν πεινάμε...εκτός κι αν πρόκειται για μούναρο...οπότε πάσο...μιας κ δώσαμε τα 2πλά κ κάτι ακόμη...πρόσφατα...:P (μη γελάς εσύ που ξέρεις)!

Ααα,το drogs είναι το drugs ? Aν ναι..τότε απλά ρίχνεις μια ροχάλα κ πάς παρακάτω...1000€++ κ να τη γαμήσω "φουμαρισμένη" ? Ε,όχι ρε πούστη...τον βάζω στην ηλεκτρική σκούπα και γουστάρω....:)
1) Σύ είπας... συ έδωκες παραπάνω από αυτά όπως ομολογείς...

2)Πράγματι στάθηκα τυχερός....

3)Πανομοιότυπη έκφραση στα Ρουμάνικα δεν υπάρχει...
η αντίστοιχη θα μπορούσε κάλλιστα να είναι "Ai pe pula sa te-n torc" (να σε βάλω στον π@@τσο μου και να σε κάνω ό,τι θέλω) προφέρεται όπως διαβάζεται...(αι πε πουλα σα τε εν τορκ)

Η στιχομυθία που ακολούθησε ήταν η εξής: "Baby five hundred in the bar... and three hundred after. We go to my place I have breakfast for you... Aaaa! and baby drogs... you take... you find... Me no pharmacist... take it or leave it..."

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
1) Σύ είπας... συ έδωκες παραπάνω από αυτά όπως ομολογείς...

2)Πράγματι στάθηκα τυχερός....

3)Πανομοιότυπη έκφραση στα Ρουμάνικα δεν υπάρχει...
η αντίστοιχη θα μπορούσε κάλλιστα να είναι "Ai pe pula sa te-n torc" (να σε βάλω στον π@@τσο μου και να σε κάνω ό,τι θέλω) προφέρεται όπως διαβάζεται...(αι πε πουλα σα τε εν τορκ)

Η στιχομυθία που ακολούθησε ήταν η εξής: "Baby five hundred in the bar... and three hundred after. We go to my place I have breakfast for you... Aaaa! and baby drogs... you take... you find... Me no pharmacist... take it or leave it..."
εκτος οτι τα ρουμανικα σου ειναι αθλια.......το οποιο δικαιολογηται γιατι δεν ειναι και καμια γλωσσα γνωστη......αλλα και τα αγγλικα σου ειναι............
μου θυμιζεις καποιον που ηθελε να πει .....<επ κοριτσια πως απο δω πρωι πρωι?> και ελεγε (μεταφραση) ------->ep girls how from here morning morning???
ελεος!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδη, τωρα ειμαι για τα μπαζα ? Πριν ημουν ποιο "πολιτικα σωστος" ?

Για πες..Ειμαι καπου λαθος ? :think: :think:
όχι ρε δεν είπα εγώ πως είσαι για τα μπάζα...
ούτε αμφισβητώ τα λεγόμενα σου... απλά... δεν ξέρω τι να πω... μάλλον ο όρος πολιτικά ορθός με καλύπτει... Μπορεί και να είναι ιδέα μου φυσικά και ούτε σε υποχρεώνει κανείς να πράξεις διαφορετικά...
Αυτά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom