barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.247
- Πόντοι
- 5.506
Ενώ εσύ το εμπλουτίζεις !!!!!!!!!!!
Μαλάκα μου, δεν έχω δει πιο αργόσχολο άεργο από σενα, δεν υπάρχεις τραλαλάκη.
Ενώ εσύ το εμπλουτίζεις !!!!!!!!!!!
Μαλάκα μου, δεν έχω δει πιο αργόσχολο άεργο από σενα, δεν υπάρχεις τραλαλάκη.
Ρε νιαμού παίξτε με και μένα...
γλιτωσε απ του χαρου τα δοντια ο τυπος
Είναι αργόσχολος ποιός ;;;
Αυτός που ασχολείται όλο τον αύγουστο με τις μαλακίες του στέκα ;;
Έχεις δίκιο.
Είσαι αργόσχολος.
Εγώ έχω ένα αρχειάκι με τις μαλακίες σου.
Δεν γράφω και από ... λάπτοπ .... οπότε στις πετάω εύκολα στη μάπα !
Οδοντίατρος δε δηλώνει;
Τώρα εξηγείται... 45αρης μουσχαρος άεργος και ασεξουαλικος που ζει με έτοιμα λεφτά. Να υποθέσω ότι «δεν αντέχει τους δικούς του», γι’ αυτό ετοιμάζει μόνιμο ταξίδι στην Ουγγαρία, εκτός αυτού θα είχε διαβάσει κριτικές για τη Ζαφίρα και νομίζει ότι θα βρει καμιά τέτοια εκεί πάνω. Κατάλαβα τι κουμασι είναι όταν του έκανα οδοντιατρικής φύσεως σοβαρές ερωτήσεις και χέστηκε πάνω του.
Άρα εν ολίγης είπε ψεμματα για όλα ο Λαλάνσκι.
ρε μπραμπ τόσο πολύ ζηλεύεις τον μπλιζ δεν το είχα καταλάβει. Αν είχες τα @@ ας με γνώριζες εκείνος τα είχε.δεν προκρινε εμενα ακυρωσε αυτον που εχεις ως λιγο ισως θεωρουσε οτι θα μπορουσε να ηταν αυτος στη θεση του
ναι σήμερα που τον είδα κ γελούσε στα μούτρα μου έδειχνε τρομερά λυπημένος. Ειδικά την στιγμή που μιλούσαμε κάνονιζαμε να φάμε παρέα τον πήραν τα κλάματα σου λέει αυτη τρώει το καταπέτασμα τι θα προλάβω. Του ξεκαθάρισα ότι κινοα κ ρίζες δεν θεωρούνται φαΐ. Έφυγε πολύ στενάχωρη μένος όντωςΔεν φτάνει που του έμπηξε το μαχαίρι στην καρδιά... Το έστριβε με μανία κιόλας.
Είχε δίκιο ο Ηράκλειτος. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος...
αφού είναι μλκας τι φταίω εγώσκληρά λόγια
έξυπνος είναι αλλά του έχει κάψει τον εγκέφαλο το ποτό.δεν τον κόβω για μαλάκα έρι, έχει χιούμορ και αυτό σημαίνει ευφυία. το έχω διαπιστωσει αρκετές φορές σε αναρτήσεις του.
κάτι άλλο παιζει, ψάξου...
έξυπνος είναι αλλά του έχει κάψει τον εγκέφαλο το ποτό.
εγώ το παραδέχομαι κ ζητάω βοήθεια από τους συναγωνιστές όμωςΚαι σενα η αγαμία
Καλησπέρα Έρη μας.
σιγά τις κατηγορίες. Απλά δεν είχα καταλάβει ότι ζήλευε τον μπλι τόσοσοβαρές κατηγορίες, κράτα προσχήματα αν δεν έχεις αποδείξεις...
εγώ το παραδέχομαι κ ζητάω βοήθεια από τους συναγωνιστές όμως
μπερδεύτηκα λίγο δεν είμαι κ τέρας ευφυΐας εσείς γιστι δεν βοηθάτε λίγοΤα έκανες λίγο μαντάρα μετά από τόση εκλεκτή βοήθεια που δέχθηκες πάνδως
εγώ το παραδέχομαι κ ζητάω βοήθεια από τους συναγωνιστές όμως
οι φίλοι με φωνάζουν Μάτα Χάριέρι με βάζεις και πάιζω το παιχνίδι σου φοβούμαι...κάθε σου απάντηση στα γραφόμενά μου είναι δούρειος ίππος...
είσαι επικίνδυνη γυναίκα. (ίσως εδώ πάει ερωτηματικό, δεν είμαι σίγουρος)