erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν απαντησεςκαλα μωρη τοσο χαλιας ηταν ο τυπος?
δεν απαντησεςκαλα μωρη τοσο χαλιας ηταν ο τυπος?
ρωταω απο ενδιαφερον θελω να προλαβεις την εμμηνοπαυσηδεν απαντησες
α τι καλος που εισαι ευχαριστω θα φερνω στο ταφο σου λουλουδιαρωταω απο ενδιαφερον θελω να προλαβεις την εμμηνοπαυση
δεν φταιω εγω να ξερεις που δεν ξερεις να διαλεγεις μπορει βεβαια και να μην μπορεις κατι καλυτεροα τι καλος που εισαι ευχαριστω θα φερνω στο ταφο σου λουλουδια
οτι εσυ εισαι το καλυτερο; αχ καγχασω..δεν φταιω εγω να ξερεις που δεν ξερεις να διαλεγεις μπορει βεβαια και να μην μπορεις κατι καλυτερο
ο χασοδικης ηταν το καλυτεροοτι εσυ εισαι το καλυτερο; αχ καγχασω..
ζηλευεις που ΗΤΑΝ φιλος μου; ζηλευεις γιατι αυτος ΕΚΑΝΕ παρεα μαζι μου ; ζηλευεις γιατι ΚΑΠΟΤΕ ετρωγε τα φαγητα μου και τα γλυκα μου; εμ καλα να παθεις .. εκει να υποφερειςο χασοδικης ηταν το καλυτερο
χοντροζηλευεις που ΗΤΑΝ φιλος μου; ζηλευεις γιατι αυτος ΕΚΑΝΕ παρεα μαζι μου ; ζηλευεις γιατι ΚΑΠΟΤΕ ετρωγε τα φαγητα μου και τα γλυκα μου; εμ καλα να παθεις .. εκει να υποφερεις
εχουμε μαλωσει τωρα ειμαι θυμωμενη που σε πρόκρινε. ποιον ; εσενα; θα τρελαθωχοντρο
Κάτω στο Πειραιά στο μουραγιο πήγα να σκοτωθω μα τον Άγιο..
δεν προκρινε εμενα ακυρωσε αυτον που εχεις ως λιγο ισως θεωρουσε οτι θα μπορουσε να ηταν αυτος στη θεση τουεχουμε μαλωσει τωρα ειμαι θυμωμενη που σε πρόκρινε. ποιον ; εσενα; θα τρελαθω
δεν προκρινε εμενα ακυρωσε αυτον που εχεις ως λιγο ισως θεωρουσε οτι θα μπορουσε να ηταν αυτος στη θεση του
ηλιου φαεινοτερο γερο θελει να τον φαει τον γερμα ο χασοδικηςΣας χρησιμοποιεί ως το αντιπαθές αντίπαλο δέος, για να την επανακατακτήσει.
Είναι πανούργος ο Μπλούζας.
ηλιου φαεινοτερο γερο θελει να τον φαει τον γερμα ο χασοδικης
πιστευω πιο πολυ τον πειραξε που χασε παικτη ενδεκαδατο απο το θρεντ του παρα που δεν γαμησε :SΣαφώς.
Εξ΄ άλλου είναι πασιφανές πως πληγώθηκε σφόδρα από την καταγγελία - αποχώρηση της δεσποινίδος.
και οχι μονο αυτο εστησε εκπομπη την ιδια ωρα σε αλλο καναλι με τους ιδιους θεατεςΤο τράβηξε όμως και αυτή το σχοινί.
Δεν "χρύσωσε" καθόλου το χάπι.
Βάλε κοπέλα μου στην ψηφοφορία μια επιλογή : Να επιστρέψω γονυπετής στους γεροξούρες και να πιπώσω τον Άρχοντα του νήματος ζητώντας ταπεινά συγγνώμη για το ατόπημά μου.
Είναι όλες οι γυναίκες έτσι στα 55 ή μόνο οι ανύπαντρες άραγε...
φερε φρυγανισμενα τσουρεκιαΚαλώς τον κ. ενενηκοστό ένατο Μπακλαβά των 22 καρέ κομματιών.