Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Eγώ πάντως βλέπω στην ψηφοφορία για παρτούζα την έχουν οι περισσότεροι!
μην παιζεις με τον πονο μου λακηΤέτοια όνειρα βλέπεις ;;;
Να κάθεσαι ξύπνια άμα είναι ... να μην το βλέπεις ούτε στον ύπνο σου αυτό .
Τι χρονιά ήταν την τελευταία φορά που πηδήχτηκες ;;;
2018 ;;
καλημερα και καλη εβδομαδα. πριν λιγο ειδα τον μπλιζ. γιναμε μπιλιες
ειδε τον τυπο για τον οποιο μιλαω και δεν συμφωνει τον θεωρει χαλια και μου λεει χιλιες φορες να πηγαινες με τον μπραμπ .. με εβρισε που εφυγα απο το νημα που εκανα θρεντ που φερομαι σαν μωρο με ειπε ιουδα και οτι θα γυρισω κλαιγοντας
ειδε τον τυπο για τον οποιο μιλαω και δεν συμφωνει τον θεωρει χαλια και μου λεει χιλιες φορες να πηγαινες με τον μπραμπ .. με εβρισε που εφυγα απο το νημα που εκανα θρεντ που φερομαι σαν μωρο με ειπε ιουδα και οτι θα γυρισω κλαιγοντας
του απάντησα δεοντως και εφυγε εξαλλος. ουτε θελω να του μιλαω ουτε να τον βλεπω !!!!!Θα γυρισεις κλαιγοντας.
μην παιζεις με τον πονο μου λακη
επειδη δεν του αρεσε ο γκομενος σου ?του απάντησα δεοντως και εφυγε εξαλλος. ουτε θελω να του μιλαω ουτε να τον βλεπω !!!!!
τι μηνες καλε χρονιαΕίδες που το βρήκα ;;
Πολλούς μήνες ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΤΟ 2020, είχες να δεις ... ψωλή ...
επειδη μου ειπε χιλιες φορες καλυτερος ο μπραμπ! δεν γαμιεσαι και συεπειδη δεν του αρεσε ο γκομενος σου ?
καλα εκανες .ψήφισα: μας τα'πρηξες. Άλλαξες και τόπικ στο νήμα εδώ και κάτι σελίδες. Έχεις πιο πολλές σελίδες κι από call girl. Αυτές βάζουν καμιά φωτογραφία με τον κώλο τους που και που, εδώ ούτε καν. Απορώ ώρες ώρες με το μέσο μέλος του μπου.
εχεις δικιο λαθος το εγραψατο πρήζω είναι με Η, η πρίζα είναι με Ι
πιστευω τον επληγωσες βαρια που ανοιξες παραμαγαζοεπειδη μου ειπε χιλιες φορες καλυτερος ο μπραμπ! δεν γαμιεσαι και συ
εισαι μια μουσιτσα και εσυ ...πιστευω τον επληγωσες βαρια που ανοιξες παραμαγαζο
ειμαι ο διακαης σου ποθοςεισαι μια μουσιτσα και εσυ ...
και εσενα αφου δεν με χωνευεις τι σε νοιαζει και γιατι χαιρεσαι ;ειμαι ο διακαης σου ποθος
καλα μωρη τοσο χαλιας ηταν ο τυπος?και εσενα αφου δεν με χωνευεις τι σε νοιαζει και γιατι χαιρεσαι ;