Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.630
- Πόντοι
- 2.606
ναι κ εγώ ευγενέστατη όταν είπε θα έρθεις είπα είμαι εκεί έλα θα πάμε για μπάνιο κ ήρθε και αυτά ααααααα και πουτσα μηδέν
Οι φίλοι τι είπαν, τι εντυπώσεις έδωσε?
ναι κ εγώ ευγενέστατη όταν είπε θα έρθεις είπα είμαι εκεί έλα θα πάμε για μπάνιο κ ήρθε και αυτά ααααααα και πουτσα μηδέν
με φίλους ήμουν ρε. Ήταν αγένεια να μην του πω. Τι δουλειά έχει το σόι. Εδώ πουτσα σου λέω δεν είδαμε ποιο σόι;ελα θα παμε για μπανιο, την αλλη φορα ελα να γνωρισεις και το σόι...
ο Πιλάτοθ αν μυριστει αρσενικό δεν φεύγει από δίπλα μου με τίποτα πέφτει στην αγκαλιά μου κ κοιμάται δήθεν με το ένα μάτι να ανοιγοκλεινει
Ρε συ εαν αυτή είναι η γνωστή Ερι που κάθεται και απαντάει σαν υποτακτική χαζογκομενίτσα στον πάσα ένα εδω μέσα αντί να αρχίσειΕγώ αγχώνομαι πάντως, δε ξέρω γιατί αλλά διαβάζω και αγχώνομαι...
νατη παλι η δικαιολογια.
ωραια, παρτο αλλιως.
στειλτου λοιπον.
σημερα θελω να ερθω σπιτι σου και να γνωριστουμε... καλυτερα !!!
τι λες ???
θα φτάσω στο τέλος να τον πάρω από το χεράκι ρε τι πάθαμε. Ρε παιδιά αυτό δεν είναι δουλειά του αρσενικού;νατη παλι η δικαιολογια.
ωραια, παρτο αλλιως.
στειλτου λοιπον.
σημερα θελω να ερθω σπιτι σου και να γνωριστουμε... καλυτερα !!!
τι λες ???
Ρε συ εαν αυτή είναι η γνωστή Ερι που κάθεται και απαντάει σαν υποτακτική χαζογκομενίτσα στον πάσα ένα εδω μέσα αντί να αρχίσειεγω θα γίνω Ολυμπιακός στα γεράματα.
Μηχανή έχει στήσει λέμε.
με φίλους ήμουν ρε. Ήταν αγένεια να μην του πω. Τι δουλειά έχει το σόι. Εδώ πουτσα σου λέω δεν είδαμε ποιο σόι;
είμαι μια φίλη τηςΡε συ εαν αυτή είναι η γνωστή Ερι που κάθεται και απαντάει σαν υποτακτική χαζογκομενίτσα στον πάσα ένα εδω μέσα αντί να αρχίσειεγω θα γίνω Ολυμπιακός στα γεράματα.
Μηχανή έχει στήσει λέμε.
θα φτάσω στο τέλος να τον πάρω από το χεράκι ρε τι πάθαμε. Ρε παιδιά αυτό δεν είναι δουλειά του αρσενικού;
θα φτάσω στο τέλος να τον πάρω από το χεράκι ρε τι πάθαμε. Ρε παιδιά αυτό δεν είναι δουλειά του αρσενικού;
είμαι μια φίλη της
h retsinaείμαι μια φίλη της
εγώ το παίζω κ σύστημα φίλοι πουτσα πουτσα πασαρέλα πουτσα φίλοι και πουτσα γιατί με τα σοβαρά τα δήθεν κ τις αηδίες να είχαμε να λέγαμε μου γυρνάνε λίγο το έντερα να ξερειςακριβως, η σειρα ειναι πρωτα πουτσα, μετα πουτσα, μετα ενας μηνας πουτσα και μετα ισως πασαρελα στους φιλους. Εκτος αν ειναι για σοβαρο σκοπο οποτε πρωτα φιλοι, μετα σόι και μετα τον γαμο πουτσα
και αυτό θέλει το παιχνίδι του για να έχει νόημα. Αν είναι να τον πω μας τα επριξες κάτσε μου πάω καλύτερα με εσένα που είσαι κ πιο ντόμπρος κ χωρίς μα μου. Πως αλλιώς να στο πωπουτσα δε θες να φας ειπες???
είμαι μια φίλη της
και αυτό θέλει το παιχνίδι του για να έχει νόημα. Αν είναι να τον πω μας τα επριξες κάτσε μου πάω καλύτερα με εσένα που είσαι κ πιο ντόμπρος κ χωρίς μα μου. Πως αλλιώς να στο πω
αμα μου στειλεις καμια Photo και μου κανεις, να κανουμε το κονε στην τελικη
η Έρι είναι διακοπές και απλώνει τη κωλαρα της στη Λευκάδα..
Oποια και εαν είσαι βγές μέσα απο την Ερι
Και σουτάρω τους πάντες κ τελειώνει το στόρι αμα πια