The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.474
- Πόντοι
- 25.467
Με συγχισατε πάω να βγω κ ότι γίνει. Αν βρω κάτι θα σας πω
Τελευταία προσπάθεια.
Ριχτε βιάγκρα στο τίλιο του.
Με συγχισατε πάω να βγω κ ότι γίνει. Αν βρω κάτι θα σας πω
ωχ θεέ μου τι περνάω.. Θα μείνω χωρίς γκομενο κ θα φταίτε εσείς
έρη βάλε φωτογραφία να ξέρουμε μήπως φταίει τίποτα άλλο που δε σου κάθονται
Ολόσωμη θες;;;
δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική εγώ θεωρώ είμαι μουναραεπειδη εισαι παλια καραβανα οπως ειδα στο Profile σου, αρα μιλαμε για 40s προς 50s στην καλυτερη (δυσκολη ηλικια για γυναικα by the way) :
1) υψος ???
2) βαρος ???
3) απο το 1-10, τι βαθμο θα σου εβαζες (με οση καλυτερη μπεσα αν γινεται) ???
γιατί να στην πέσει; υποχρεωμένοι είμαστε; μήπως καίγεσαι να στην πέσουν για να μοιράσεις άκυρα και να φουσκώσεις από αυτοεπιβεβαίωση; πάρε πούλο τώρα και μείνε αγάμητη, εμείς έχουμε τις αγαπημένες μας ιερόδουλες για να περνάμε καλά και ούτε χρόνος χαμένος και ούτε μας τα πρήζει η κάθε κομπλεξική εκεί έξω!Παιδιά τελικά δεν βγήκα χθες. Αλλά βγήκα σήμερα κ φυσικά δεν μου την έπεσε κάνεις. Εχω απελπιστεί
γιατί τι έκανα κ είμαι κομπλεξικια;γιατί να στην πέσει; υποχρεωμένοι είμαστε; μήπως καίγεσαι να στην πέσουν για να μοιράσεις άκυρα και να φουσκώσεις από αυτοεπιβεβαίωση; πάρε πούλο τώρα και μείνε αγάμητη, εμείς έχουμε τις αγαπημένες μας ιερόδουλες για να περνάμε καλά και ούτε χρόνος χαμένος και ούτε μας τα πρήζει η κάθε κομπλεξική εκεί έξω!
θα με αφήσεις να μιλήσω με τον άνθρωπο;Τα θέλει ο κώλος σου.
Α είμαι 55 ετωνανε Κοντη μαυρα μαλλιά και χοντρη
δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική εγώ θεωρώ είμαι μουναρα
θα με αφήσεις να μιλήσω με τον άνθρωπο;
εγώ έχω τον καημό μου όμως πως θα βγει το καλοκαίρι. Λες να βγω τρίτο ραντεβού με τον άλλο;Ελεύθερα αλλά μην το καθυστερήσεις πολύ, βγάλτου κατευθείαν τον παργαλάτσο έξω.
εγώ έχω τον καημό μου όμως πως θα βγει το καλοκαίρι. Λες να βγω τρίτο ραντεβού με τον άλλο;
να μην του στείλω δηλαδή τώρα το βράδυ;Όχι, εκείνον τον έχεις περάσει τουαιλιτ ζοουν.
Αν σου πει να βρεθείτε τώρα θα πας?να μην του στείλω δηλαδή τώρα το βράδυ;
να μην του στείλω δηλαδή τώρα το βράδυ;