erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
θα πάω αλλά με τι δικαιολογία; δεν είναι αργά; τι θα μου πει έλα να κάτσουμε δώδεκα η ώρα;Αν σου πει να βρεθείτε τώρα θα πας?
θα πάω αλλά με τι δικαιολογία; δεν είναι αργά; τι θα μου πει έλα να κάτσουμε δώδεκα η ώρα;Αν σου πει να βρεθείτε τώρα θα πας?
θα πάω αλλά με τι δικαιολογία; δεν είναι αργά; τι θα μου πει έλα να κάτσουμε δώδεκα η ώρα;
επειδή είναι Ολυμπιακός λέω να του στείλω και να του πω τον ήπιατε;Γίνε λίγο αυθόρμητη...
επειδή είναι Ολυμπιακός λέω να του στείλω και να του πω τον ήπιατε;
Ε αφού ξέρει είμαι παοκ δεν θα θελήσει να με σκίσει; το έστειλα περιμένω απάντηση
Μια χαρά! Εγώ θα πέθαινα στο γέλιο...
δεν βλέπω να τον φας κι απόψεΕ αφού ξέρει είμαι παοκ δεν θα θελήσει να με σκίσει; το έστειλα περιμένω απάντηση
Ε αφού ξέρει είμαι παοκ δεν θα θελήσει να με σκίσει; το έστειλα περιμένω απάντηση
δεν βλέπω να τον φας κι απόψε
κάτσε γιατί μου τσιμπάει χαχαχαδεν βλέπω να τον φας κι απόψε
ευτυχώς δεν είπε κάτι για του χρόνουΜπορεί να σου πει θα σας σκίσουμε του χρόνου οπότε άρπαξε την ευκαιρία...
από την πολύ προσπάθεια κοντευουμε να φτάσουμε κλημακτηριο τυπεΠροσπαθεί όμως...
ούτε με δυναμίτηκάτσε γιατί μου τσιμπάει χαχαχα
να του πω σε παρακαλώ κάτσε μου γιατι ο Μπραμπ λέει ούτε με δυναμίτη;ούτε με δυναμίτη
Τι να απαντήσω τώρα.
αυτός πετάει χαρταετό το κόβω αν σου κάτσει εσύ να του ζητάς δαχτυλίδι κι αυτός δάχτυλονα του πω σε παρακαλώ κάτσε μου γιατι ο Μπραμπ λέει ούτε με δυναμίτη;
να του πω σε παρακαλώ κάτσε μου γιατι ο Μπραμπ λέει ούτε με δυναμίτη;