erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
άστα έφαγα ήττακαλά ακομα δεν εγινε το ματς ????
άστα έφαγα ήττακαλά ακομα δεν εγινε το ματς ????
κ που θα ξέρω την ώρα
κι αν είναι κότα; κι αν ζοριστεί;στο 2020 μιλάτε για ισότητα, χειραφέτηση αλλά στην πράξη αρχίδια, περιμένετε τα πάντα από τον άντρα ακόμα. Άμα έχεις κέφι να πηδηχτείς του τον βγάζεις εσύ έξω, λες να σου πει όχι;
εγώ το σκέφτηκα θα βγω θα του πω θέλω πουτσα θα του τον πιάσω κ αύταΜπα, γάμα το, τζάμπα θα βγεις 2 ραντεβού και στο τρίτο θα έχεις ξενερώσει.
Πολύ επιθετικό. Μην την περάσει κι ο άλλος για καμιά πουτσοζητιάνα...
κι αν είναι κότα; κι αν ζοριστεί;
εγώ το σκέφτηκα θα βγω θα του πω θέλω πουτσα θα του τον πιάσω κ αύτα
άστα έφαγα ήττα
ρε άνθρωπε αλήθεια είναι τώρα συμβουλές αυτές;αν ζοριστεί τον βάζεις στο στόμα...
καλά ας κάνει αυτό που μου έχει κάνει γκόμενα εμένα: μου 'λεγε "α και ξύρισα τα πόδια μου σήμερα, είναι πολύ απαλά, θες να δεις;" και όταν την χάιδεψα με το εξωτερικό μέρος του χεριού μου λέει "καλά έτσι τί κατάλαβες;" και μου πιάνει το χέρι και το βάζει στο μπούτι.
αυτός με έχει στο περίμενε κ δεν βγήκα άλλο ραντεβού γιατί ξενέρωσαεσυ η' ο λεγαμενος ειναι η ξενερα της υποθεσης ????
αυτός με έχει στο περίμενε κ δεν βγήκα άλλο ραντεβού γιατί ξενέρωσα
Και αν σου πει ''μα τι κάνεις για ποιον με πέρασες,δεν γνωριζόμαστε τόσο καλά ακόμα,δεν είμαι ακόμα έτοιμος'',τι θα κάνεις?εγώ το σκέφτηκα θα βγω θα του πω θέλω πουτσα θα του τον πιάσω κ αύτα
ρε άνθρωπε αλήθεια είναι τώρα συμβουλές αυτές;
Και αν επιτρέπετε...
Πόσα σας χρέωσε μετά;
ωχ θεέ μου τι περνάω.. Θα μείνω χωρίς γκομενο κ θα φταίτε εσείςμια χαρά συμβουλές είναι, δε φταίω αν έχεις παλαιολιθικά μυαλά. Αν του τον πιάσεις και τον κοιτάς στα μάτια μπορείς να κάνεις και πλάκα.
Σου είπα και το πιο light πιο πάνω με το μπούτι. Αν δε δώσεις σήμα ότι είσαι για φάση, ο άλλος πρέπει να είναι μεγάλος γύπας για να κάνει κίνηση.
αυτός με έχει στο περίμενε κ δεν βγήκα άλλο ραντεβού γιατί ξενέρωσα
μην γελάς γιατί το βλέπω να έρχεται εσείς οι άντρες κολλωνετε με τέτοιαΚαι αν σου πει ''μα τι κάνεις για ποιον με πέρασες,δεν γνωριζόμαστε τόσο καλά ακόμα,δεν είμαι ακόμα έτοιμος'',τι θα κάνεις?