erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
χάθηκε ο ρομανδισμος. Αλλά όχι ρε παιδί μου η ψευτιά της φάσης. Η ουσία.Δείπνο ε?Ρομαντικαί καταστάσεις?
χάθηκε ο ρομανδισμος. Αλλά όχι ρε παιδί μου η ψευτιά της φάσης. Η ουσία.Δείπνο ε?Ρομαντικαί καταστάσεις?
χάθηκε ο ρομανδισμος. Αλλά όχι ρε παιδί μου η ψευτιά της φάσης. Η ουσία.
Πάντως εγώ θα έβρισκα ενδιαφέρον και σε μια πρόσκληση σε δείπνο σπίτι του. Αλλά πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει
ξεπετα?γιατί επειδή λεω την κατάληξη μιας τέτοιας κατάστασης κατά 99%? Καλά είναι κι αυτά αλλά μιλάμε για πρώτα ραντεβού με κάποιον που σου αρέσει όχι για ξεπετα
Λακόμπα δε στηρίζετε ρε νιαμού;;
χαχαχα ευχαριστώ να είσαι καλάΕγώ πάντως ξέρω να παραγγέλνω πολύ καλά εάν ενδιαφέρεσαι!
να με συγχωρεί η χάρη σου αλλά εμένα στο χωριό μου έτσι τα λέμε τα ήπιαμε κ βγάλαμε τα μάτια μας. Τώρα από το κάθε άνθρωπο ξεχωριστά εξαρτάται αν η επιλογή είναι τυχαία η ουσίας. Αυτό πάει στο δεν πάω με γυναίκα που δεν μου αρέσει.ξεπετα?
τι λεξεις ειναι αυτες?
πας δηλαδη και με καποιον που δεν σου αρεσει?
κρεας μπαινει κρεας βγαινει φαση δηλαδη?
να με συγχωρει η χαρη σου αλλα δεν παω ποτε και για κανενα λογο με γυναικα που δεν μου αρεσει.
αντε γιατι γιναμε κοσμοπολιταν με τις "ξεπετες"
ναπουμε.
ουτε εγω..
θρας... Μάλιστα. Ας ελπίσουμε να μην μου συμβεί ποτέ κ για κανένα λόγο χαχαχα χαχαχα χαχαχααν ήταν παντρεμένη και η πόλη μικρή κι επίφοβη για να γίνουμε τσακωτοί από αδιάκριτα μάτια θα επέλεγα να περάσουμε από συναυλία live thrash/death metal για προκαταρκτικά και μετά σε ξενοδοχείο στην εθνική οδό.
(το έχω κάνει, εγγύηση)
θρας... Μάλιστα. Ας ελπίσουμε να μην μου συμβεί ποτέ κ για κανένα λόγο χαχαχα χαχαχα χαχαχα
δεν ήταν αυτός ποιο ψηλός το πρωί απλά εσύ κατέβηκες από τα χαι Χιλςδεν μου έχει τύχει αλήθεια. Αλλά δεν μου έχει τύχει να δω κάποιο βράδυ και να μου αρέσει κ το πρωί να τον δω και να απορησω. Μην σου πω μου έχει τύχει το αντίθετο.τον είδα το βράδυ είπα οκ καλός και τον βλέπω το πρωί κ έπαθα σοκ γιατί ήταν θεός. Εντωμεταξύ να πεις ότι δεν μιλούσαμε από κοντά το βράδυ; ακόμα και πιο ψηλός μου φάνηκε το πρωί
ναι κατανοητό.. Ίσως είναι καλύτεραΤο πρώτο ραντεβού είναι πάντα αναγνωριστικό.
Κατά τη γνώμη καλό είναι να γινεται σε ήρεμο αλλά όχι απόμερο μαγαζί για να μπορέσει το υποψήφιο ζευγάρι να γνωρίσει ο ένας τον άλλον, να συζητήσουν κτλ
Εγώ θα προτιμούσα καλύτερα για καφε ή ποτό παρά για φαγητό, απόψη μου
και το πρωί φορούσα τα δεκαποντα ρε μπραμπ απλά καθόταν και προφανώς δεν είχα αντιληφθεί ότι ήταν ψηλός. Που βρισκόμουν εγώ εκείνο το βράδυ απορώ...δεν ήταν αυτός ποιο ψηλός το πρωί απλά εσύ κατέβηκες από τα χαι Χιλς
να δει ο ο ένας τον αλλον χωρις αποσπάσεις (φαγητο κρασί κτλ) να προσεξει πάνω κατω αν έχει χιουμορ ή αν ταιριαζει το χιουμορ τους.ναι κατανοητό.. Ίσως είναι καλύτερα
Λοιπόν, επειδή η επιλογή του Λακόμπα δεν έχει αρκετή στήριξη και αισθάνομαι οτι ακούγεται λίγο επιθετική, βεβιασμένη και προκλητική θεωρώ πως ίσως θα ήταν σοφότερο να αφαιρεθεί ή έστω αντικατασταθεί. Αναλαμβάνω την ευθύνη της πρότασής μου.
Βάλε ας πούμε το Bill εναλλακτικά βρε αδερφέ. :S :S :S :S