Νέα

Τι μέρος θα επιλέγατε για πρώτο ραντεβού ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σε ποιον να κάτσω

• Στον τύπο με το εξοχικό

Ψήφοι: 2 3,2%
  • Στον βλακα όμορφο

• Στους δύο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σε κανένα

• Σε μένα

Ψήφοι: 5 7,9%
  • Άσε μας κουκλίτσα μου

Ψήφοι: 10 15,9%
  • Δεν πας να πνιγείς

Ψήφοι: 3 4,8%
  • Δεν θα σου κάτσει κάνεις

Ψήφοι: 4 6,3%
  • Πήγαινε για ψάρεμα

Ψήφοι: 1 1,6%
  • Είσαι ηλιθια δρν ξέρεις να αλλάζεις ψηφοφορία

Ψήφοι: 4 6,3%
  • Έχει κι άλλες επιλογές;

Ψήφοι: 1 1,6%
  • Κι άλλες;! Έλεος

• Μας τα επριξες

Ψήφοι: 9 14,3%
  • Τι μέρα έχουμε

• Παρτουζα

Ψήφοι: 7 11,1%
  • Λακομπα μόνο

Ψήφοι: 8 12,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 5 7,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    63

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
λοιπον θα του πω να μαγειρεψω να τον ταισω τι λετε :orchestra:
μετα θα βαρυστομαχιασει και παλι δεν θα γαμησει ετσι θα πει τουλαχιστον αστο σου λεω δεν κανει ο ανθρωπας κρατα τον ομως παρτον με το καλο να σου φερνει πραματα απ το μποστανι  :grin:

Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Like
224
Πόντοι
21
οχι καλε δεν μου καθονται και οσοι μου καθονται ειναι κατι νιανιαρα απο εδω στα λογια. αααααααχ λαρυ που ναι τα χρονια που μου καθονταν ολοι
Στο φιλαράκι τον Παπαφίλιπς που σου χώθηκε,το γύρισες όμως στο τσάμικο.Δεν μας τα λες καλά γεροντοκόρη.

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εσυ μιλας οταν ειχαμε σχεση εγω λεω για τις ξεπετες οταν ο μπαμπης ειχε υπηρεσια!!!!!

να σε ρωτησω ακομα αφηνεις γραμμουλα στο γατακι σου η το εχεις γουλι οπως προσταζει η μοδα της εποχης?
ΡΕ ΛΑΡΥ ΠΑΝΤΑ φουλ τριχα ειχα τι με λες..μλκα με εχεις μπερδψει με την περιπτερου :grin:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μετα θα βαρυστομαχιασει και παλι δεν θα γαμησει ετσι θα πει τουλαχιστον αστο σου λεω δεν κανει ο ανθρωπας κρατα τον ομως παρτον με το καλο να σου φερνει πραματα απ το μποστανι  :grin:
θα του φτιαξω κατ αφροδισιακο ψαρι ελαφρυ και μαλάκια

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Στο φιλαράκι τον Παπαφίλιπς που σου χώθηκε,το γύρισες όμως στο τσάμικο.Δεν μας τα λες καλά γεροντοκόρη.
ο γιωργος ειναι μικρος και θα με ξεκανει εμενα δεν αντεχει κραση μου νεους και δυνατους μυστες γκαβλα. σορρυ κιολας αλλα να ξερουμε και τι αντεξει η ηλικια μας ναι;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.466
Πόντοι
27.261
δεν τον τρωω επειδη δεν κθησα σε εσενα που εισαι αγνωστος και νιανιαρο; ασε με ρε γιωργο

Εγω δεν ειπα να μου κατσεις ομως μανδαμ.
Τα βλεπεις που εισαι ελλεηνιδα με περικεφαλαια????
Αλλο σου ειπα εγω...
Πανε φτιαξε κανα κεφτε απο τη συνταγη που σου'στειλα τωρα... :tooth:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
ΡΕ ΛΑΡΥ ΠΑΝΤΑ φουλ τριχα ειχα τι με λες..μλκα με εχεις μπερδψει με την περιπτερου :grin:

και εσυ που ξερεις πως το εχει η περιπτερου? τελικα οι φημες για τα λεσβιακουλια ειναι αληθινες .......!!!!!καλα λεγανε οταν πηγαινες στα αγγλικα στην πλατεια παντα αργουσες να γυρισεις γιατι ταχα βοηθουσες την Νανσυ την περιπτερου να βαλει τις πορτοκαλαδες στο ψυγειο ..... αλλο βαζατε στο ψυγειο.....!!!!

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αλλο σου ειπα εγω...
αν κανεις σαν σκυλι πουτο δαγκωσαν επειδη σου ειπε οχι μια 55 αρα γεροντοκορη ασχημη στο ιντερνετ θα ηθελα να ηξερα τι κανεις με μια μουναρα που σου αρεσει απο κοντα αν σου πει οχι..

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και εσυ που ξερεις πως το εχει η περιπτερου? τελικα οι φημες για τα λεσβιακουλια ειναι αληθινες .......!!!!!καλα λεγανε οταν πηγαινες στα αγγλικα στην πλατεια παντα αργουσες να γυρισεις γιατι ταχα βοηθουσες την Νανσυ την περιπτερου να βαλει τις πορτοκαλαδες στο ψυγειο ..... αλλο βαζατε στο ψυγειο.....!!!!
λαρυ ειχαμε την ιδια νυχου και αυτη η περιπτερου μας ελεγε τα παντα πως γαμιοταν πως ξυριζοταν κτλ

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Αλλο σου ειπα εγω...

ρε φιλε παπαφιλιπς θελεις πραγματικα να γαμησεις την ερι? τι να πω?? ασφαλεια ζωης εχεις ?? τα παιδακια σου τα χαιρετησες το πρωι? αυτα ειναι κολπα ζορικα θελει χρονια στο μπαζωμα και εσενα σε βλεπω να παιζεις με αμμο και κουβαδακια.....!!!! την ηθοποιο την Βετα Μπετινη την ξερεις? θεα μπροστα στην ερι......!!!! κανε παντως οτι σε φωτισει ο θεος εγω σε προειδοποιησα...!!!

Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Like
224
Πόντοι
21
ο γιωργος ειναι μικρος και θα με ξεκανει εμενα δεν αντεχει κραση μου νεους και δυνατους μυστες γκαβλα. σορρυ κιολας αλλα να ξερουμε και τι αντεξει η ηλικια μας ναι;
Υπεκφυγές.Στην ηδονή και στην γκαύλα δεν υπάρχουν όρια.Όσο μπορείς τα αδράττεις και τα απομυζάς.  :pipa1:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ρε φιλε παπαφιλιπς θελεις πραγματικα να γαμησεις την ερι? τι να πω?? ασφαλεια ζωης εχεις ?? τα παιδακια σου τα χαιρετησες το πρωι? αυτα ειναι κολπα ζορικα θελει χρονια στο μπαζωμα και εσενα σε βλεπω να παιζεις με αμμο και κουβαδακια.....!!!! την ηθοποιο την Βετα Μπετινη την ξερεις? θεα μπροστα στην ερι......!!!! κανε παντως οτι σε φωτισει ο θεος εγω σε προειδοποιησα...!!!
δεν φτανει που τον γλυτωσαμε απο το κακο μας την λεει κιολας.. τι να πεις αχαριστη η νεολαια

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Υπεκφυγές.Στην ηδονή και στην γκαύλα δεν υπάρχουν όρια.Όσο μπορείς τα αδράττεις και τα απομυζάς.  :pipa1:
εσυ εμφανισιακα μου αρεσεις πιο πολυ εισαι και φουλ  γκαβλωμενος κατι που βρισκω σπανια αχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ το μονο κακο οτι χρησιμοποιησες την λεξη που λεει ο μπραμπ γεροντοκορη και το εχασες το παιχνιδι  πριν μπεις στον αγωνιστικο χωρο. γιατι ρε πουστικ μου

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
κατσε να παρω τηλ να ρωτησω αν παιζει να ερθει γιατι το βλεπω το ακυρο να ερχεται..
μην ερθει φοβαμαι για το ψαρι αλλα αντι να το φαει το βαλει στον πατο του σαν τον καφαση  :effemine:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
δεν φτανει που τον γλυτωσαμε απο το κακο μας την λεει κιολας.. τι να πεις αχαριστη η νεολαια

αμυαλη νεολαια επειδη εχουν ενα μπλακ και ντεκερ μπροστα νομιζουν οτι ολοι οι τοιχοι ειναι ιδιοι...... ρωτα και μας που μαθαμε με το καλεμι.....!!!! το μουνι ειναι τεχνη ρεεεεε θελει το πουτσοκεφαλο του την γλωσσιτσα του το αλφαδι του ετσι θα ανοιξει και αντε ανοιξε τι θα βρεις μετα .......? χαος , τουνελ,στενεματα ,υγρασιες , ποιος ξερει να το ρεγουλαρι ?

Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Like
224
Πόντοι
21
εσυ εμφανισιακα μου αρεσεις πιο πολυ εισαι και φουλ  γκαβλωμενος κατι που βρισκω σπανια αχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ το μονο κακο οτι χρησιμοποιησες την λεξη που λεει ο μπραμπ γεροντοκορη και το εχασες το παιχνιδι  πριν μπεις στον αγωνιστικο χωρο. γιατι ρε πουστικ μου
Είμαι και καλός γκολτζής να ξέρεις. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom