brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.679
- Πόντοι
- 2.606
νομιζω οτι πρεπει να παει σε κατι πιο εξωτικοΗ μόνη περίπτωση που απομένει, είναι να της περάσουμε κανένα αυτόματο σύστημα ποτίσματος της Gardena.
νομιζω οτι πρεπει να παει σε κατι πιο εξωτικοΗ μόνη περίπτωση που απομένει, είναι να της περάσουμε κανένα αυτόματο σύστημα ποτίσματος της Gardena.
Έλα να σε πάω γαμιώντας μέχρι τον Αμαζόνιο.α γκαβλα μου αρεσει το γαμησι στην φυση
Η μόνη περίπτωση που απομένει, είναι να της περάσουμε κανένα αυτόματο σύστημα ποτίσματος της Gardena.
αααχαχαχαχαχαχααχχαχα αγιε κλαιω γοεραΗ μόνη περίπτωση που απομένει, είναι να της περάσουμε κανένα αυτόματο σύστημα ποτίσματος της Gardena.
οχι καλε δεν μου καθονται και οσοι μου καθονται ειναι κατι νιανιαρα απο εδω στα λογια. αααααααχ λαρυ που ναι τα χρονια που μου καθονταν ολοιτελικα εσενα σε γαμησε κανεις??????
μα τι ζητησα τον ουρανο με τα αστρα;Σε 3-4 μερες, το thread κλεινει μηνα και ψαχνει να βρει γιατι δεν τον εχει φαει ακομα η αλλη.
οχι καλε δεν μου καθονται και οσοι μου καθονται ειναι κατι νιανιαρα απο εδω στα λογια. αααααααχ λαρυ που ναι τα χρονια που μου καθονταν ολοι
δεν ξερω ετσι λενε εδω ο λαος του μπου και εγω ξερεις δεν χαλαω χατηρια
μα τι ζητησα τον ουρανο με τα αστρα;
οχι καλε δεν μου καθονται και οσοι μου καθονται ειναι κατι νιανιαρα απο εδω στα λογια. αααααααχ λαρυ που ναι τα χρονια που μου καθονταν ολοι
δεν τον τρωω επειδη δεν κθησα σε εσενα που εισαι αγνωστος και νιανιαρο; ασε με ρε γιωργοΑφου εισαι αποδεδειγμενη ελλεηνιδα πχια, τι ψαχνεις???
Και ουτε προκειται να τονε φας, ετσι οπως το πας.
Συνεχισε το αρλουμπing λοιπον και μην παραπονιεσαι
δεν ξερω ετσι λενε εδω ο λαος του μπου και εγω ξερεις δεν χαλαω χατηρια
σου εφυγαν εξι ποντοι ρε θηριο; γιατι ρε γμτ τι μεσολαβησεωραια χρονια ερι μου.....!!! τοτε που το γαμησι ηταν απλο, αγνο χωρις πολλα λογια..... σε μια γωνια λιγα φιλια και η πουτσα στραγγιζε στα βυζια .....!!! τωρα δωσε ινστα ποσα λαικ εχεις ποσους ακολουθους??? πιπες μπλε......!!!!
ερι θες να δωσουμε ενα ραντεβου θανατου για ενα γαμησακι? μην περιμενεις ομως την αιγλη του τοτε εχω χασει 6 ποντους απο το παπαρι.....ομως παραμενει ακμαιο και φλεβωτο....!!!!
εχεις τοσο δικιο. ενα δικιο νααααααααααααααααα με το συμπάθιοΕίσαι μεγάλη καρντιά (αν και αυτό τον καιρό κάτι άλλο μεγάλο χρειάζεσαι).
εχεις τοσο δικιο. ενα δικιο νααααααααααααααααα με το συμπάθιο
σου εφυγαν εξι ποντοι ρε θηριο; γιατι ρε γμτ τι μεσολαβησε
εγω θυμαμαι το 98 μου εκανες και το 2007 ; αφου το 2007 τα ειχα με το μπαμπη ο οποιος εκεινο τοκαιρο αν θυμασαι εκανε φανταρικοτα χρονια οταν σου εκαμα σεξ ηταν αυγουστος του 2007 τωρα 2020 13 χρονια ειναι αυτα.....!!!!
εγω θυμαμαι το 98 μου εκανες και το 2007 ; αφου το 2007 τα ειχα με το μπαμπη ο οποιος εκεινο τοκαιρο αν θυμασαι εκανε φανταρικο