tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.352
- Πόντοι
- 606
θα το δεχτωέχω πολύ καλό κριτήριο στους άντρες. Και ξέρω τι μου γίνεται και λεγε εσύ
θα το δεχτωέχω πολύ καλό κριτήριο στους άντρες. Και ξέρω τι μου γίνεται και λεγε εσύ
σε λιγο θα μας πει οτι κανει και μανικιουρ επειδη ειναι αθλητης
και γιατι ξυριζετε?για να πιασει χρονο για τους ολυμπιακους?
ελα ρε ερι.....αμα φοραει και πινο σιλβεστρε ειναι κελεπουρι
και γιατι ξυριζετε?για να πιασει χρονο για τους ολυμπιακους?
σε λιγο θα μας πει οτι κανει και μανικιουρ επειδη ειναι αθλητης εγώ φταίω που δρν πήγα στη συναυλία χατζηφραγκετα κ κάθισα σπίτι να δέχομαι πεπόνια κ χλευη
γιατί ειναι αλήθεια κ εκπτώσεις δεν κάνωθα το δεχτω
so fucking true..ενταξει και φιλοι να μεινετε δεν ειναι κακο, θα εχεις τζαμπα πεπονια.
ρε άνθρωπε έχεις αίσθηση από αθλητές;και γιατι ξυριζετε?για να πιασει χρονο για τους ολυμπιακους?
λαθος.
την αγαπη μας και το ενδιαφερον μας εχεις.
ποιος ειναι παλι αυτος ο χατζηφραγκετας? ακορντεον παιζει?
γενηθηκα.....ρε άνθρωπε έχεις αίσθηση από αθλητές;
ξερω θειο αλλα καλοκαιρι ακουω μελισσες που ειναι για εμας τους τηνεητζερΕίναι μια αβάν-γκαρντ freestyle μπάντα που δίνει περισσότερη βάση στους στίχους...
ακούει διαφορα όμως εγώ που ακούω απίστευτα διαφορετικα πράγματα σε εξωφρενικό σημείο διαφορετικαακουει και ο αθλητης χατζηφραγκεητα?
αμφιβάλλω αν οι τινειτζερ ακούνε μέλισσες αχαχα αχαχαξερω θειο αλλα καλοκαιρι ακουω μελισσες που ειναι για εμας τους τηνεητζερ
ακούει διαφορα όμως εγώ που ακούω απίστευτα διαφορετικα πράγματα σε εξωφρενικό σημείο διαφορετικα
εγώ ακούω μπουζούκια κ αυτός επίσης και γουστάρωΜπουζούκια όμως είπαμε δεν, άρα έχει κάποιο γούστο...