athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.854
- Πόντοι
- 12.756
κανα ντικπικ πηρες μωρη η τσαμπα κανουμε τους αβανταδορους?
κανα ντικπικ πηρες μωρη η τσαμπα κανουμε τους αβανταδορους?
εχω λαβει απο το πρωι τρια καβλια. το ενα καλυτερο απ το αλλο ενδιαφερεσαι να στα προωθησω;κανα ντικπικ πηρες μωρη η τσαμπα κανουμε τους αβανταδορους?
ντροπης πραγματα :-εχω λαβει απο το πρωι τρια καβλια. το ενα καλυτερο απ το αλλο ενδιαφερεσαι να στα προωθησω;
οποιος θελει να μου στειλει δεν εχω θεμα εγωντροπης πραγματα :-
οποιος θελει να μου στειλει δεν εχω θεμα εγω
προωθησε τα στον δικο σου με το μποστανιεχω λαβει απο το πρωι τρια καβλια. το ενα καλυτερο απ το αλλο ενδιαφερεσαι να στα προωθησω;
δεν ενδιαφερεται εσυ εχεις φαγωθειπροωθησε τα στον δικο σου με το μποστανι
δεν το ξερεις ακομα αν ενδιαφερεται η οχιδεν ενδιαφερεται εσυ εχεις φαγωθει
εσυ εισαι ο γιωργο δεν μπορω να σε λεω παπαφιλιπς και σε λεω γιωργο ειναι πιο ωραιο
Χαχαχα οκ, αν και δε με λενε γιωργο, οπως καταλαβες φανταζομαι.
εχω λαβει απο το πρωι τρια καβλια. το ενα καλυτερο απ το αλλο ενδιαφερεσαι να στα προωθησω;
απο πιτα που δεν τρως τι σε νοιαζει και αν καει;δεν το ξερεις ακομα αν ενδιαφερεται η οχι
Οι ζητιάνοι πεους θα πρέπει να καταργηθούν. Είναι ενοχλητικό να τους ελεείς και είναι εξίσου ενοχλητικό να μην τους ελεείς.απο πιτα που δεν τρως τι σε νοιαζει και αν καει;
ειστε ευγενεστατος και σας ευχαριστω πολυ. η διπλανη παρεα φερνει στο νημα καποιους με τους οποιους εγω συμφωνω και καποιους τους απορριπτει παλι ενω δεν συμφωνω. και επιδη εχω μαθει οτι στα καφενεια που συχναζει κανεις παει και αποδεχεται τους ορους του καφενειου ... ετσι και εγω αποδεχομαι οτι καποιοι ετσι επελεξαν τα διατηρουν το καφενειο και εφυγα. επισης ενημερωνω οτι βαριεμαι αφορητα τις συζητησεις για το ποιες γαματε διοτι αυτο υποτιθεται οτι ηταν συζητηση αλλων θρεντ με αυτην τη θεματολογια. επομενως αφου το γυρισαμε σε συγκεκριμενη θεματολογια με γεια σας και χαρα σας και αερα στα πανια σας. να ειστε γερος και να τον εχετε παντα ορθιο. τα φιλια μου
της θειας σου την φωτουλας παω για φαγητο με το μποστανι δεν προλαβα καν να τoυ πω να του μαγειρεψω μου ειπε παμε για φαι κερναω!!! eat his dustΟι ζητιάνοι πεους θα πρέπει να καταργηθούν. Είναι ενοχλητικό να τους ελεείς και είναι εξίσου ενοχλητικό να μην τους ελεείς.
νιτσε
Τώρα που είπες Νίτσε μου θύμισες κάποιον που έγραφε εδω μέσα οτι η Έρι είναι κάτι μεταξύ Νίτσε και Μουνίτσε.Οι ζητιάνοι πεους θα πρέπει να καταργηθούν. Είναι ενοχλητικό να τους ελεείς και είναι εξίσου ενοχλητικό να μην τους ελεείς.
νιτσε
αναμενουμε σ αναμμενα καρβουνατης θειας σου την φωτουλας παω για φαγητο με το μποστανι δεν προλαβα καν να τoυ πω να του μαγειρεψω μου ειπε παμε για φαι κερναω!!! eat his dust
ειστε ευγενεστατος και σας ευχαριστω πολυ. η διπλανη παρεα φερνει στο νημα καποιους με τους οποιους εγω συμφωνω και καποιους τους απορριπτει παλι ενω δεν συμφωνω. και επιδη εχω μαθει οτι στα καφενεια που συχναζει κανεις παει και αποδεχεται τους ορους του καφενειου ... ετσι και εγω αποδεχομαι οτι καποιοι ετσι επελεξαν τα διατηρουν το καφενειο και εφυγα. επισης ενημερωνω οτι βαριεμαι αφορητα τις συζητησεις για το ποιες γαματε διοτι αυτο υποτιθεται οτι ηταν συζητηση αλλων θρεντ με αυτην τη θεματολογια. επομενως αφου το γυρισαμε σε συγκεκριμενη θεματολογια με γεια σας και χαρα σας και αερα στα πανια σας. να ειστε γερος και να τον εχετε παντα ορθιο. τα φιλια μου
αναμενουμε σ αναμμενα καρβουνα