Νέα

Τι μέρος θα επιλέγατε για πρώτο ραντεβού ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σε ποιον να κάτσω

• Στον τύπο με το εξοχικό

Ψήφοι: 2 3,2%
  • Στον βλακα όμορφο

• Στους δύο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σε κανένα

• Σε μένα

Ψήφοι: 5 7,9%
  • Άσε μας κουκλίτσα μου

Ψήφοι: 10 15,9%
  • Δεν πας να πνιγείς

Ψήφοι: 3 4,8%
  • Δεν θα σου κάτσει κάνεις

Ψήφοι: 4 6,3%
  • Πήγαινε για ψάρεμα

Ψήφοι: 1 1,6%
  • Είσαι ηλιθια δρν ξέρεις να αλλάζεις ψηφοφορία

Ψήφοι: 4 6,3%
  • Έχει κι άλλες επιλογές;

Ψήφοι: 1 1,6%
  • Κι άλλες;! Έλεος

• Μας τα επριξες

Ψήφοι: 9 14,3%
  • Τι μέρα έχουμε

• Παρτουζα

Ψήφοι: 7 11,1%
  • Λακομπα μόνο

Ψήφοι: 8 12,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 5 7,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    63

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.466
Πόντοι
27.261

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
απο πιτα που δεν τρως τι σε νοιαζει και αν καει;  :birdman:
Οι ζητιάνοι πεους  θα πρέπει να καταργηθούν. Είναι ενοχλητικό να τους ελεείς και είναι εξίσου ενοχλητικό να μην τους ελεείς.
νιτσε :grin:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.674
Πόντοι
46.423
ειστε ευγενεστατος και σας ευχαριστω πολυ. η διπλανη παρεα φερνει στο νημα καποιους με τους οποιους εγω συμφωνω και καποιους τους απορριπτει παλι ενω δεν συμφωνω. και επιδη εχω μαθει οτι στα καφενεια που συχναζει κανεις παει και αποδεχεται τους ορους του καφενειου ... ετσι και εγω αποδεχομαι οτι καποιοι ετσι επελεξαν τα διατηρουν το καφενειο και εφυγα. επισης  ενημερωνω οτι βαριεμαι αφορητα τις συζητησεις για το ποιες γαματε διοτι αυτο υποτιθεται οτι ηταν συζητηση αλλων θρεντ με αυτην τη θεματολογια. επομενως αφου το γυρισαμε σε συγκεκριμενη θεματολογια με γεια σας και χαρα σας και αερα στα πανια σας. να ειστε γερος και να τον εχετε παντα ορθιο. τα φιλια μου

Σέβομαι την απάντησή σας και ελπίζω για χάρη της παρέας να επιστρέψετε σύντομα.

Εγώ άλλωστε είμαι νέος στην παρέα αυτή αν και έχω τα χρονάκια μου ...

Σας φιλώ.

:hi:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Οι ζητιάνοι πεους  θα πρέπει να καταργηθούν. Είναι ενοχλητικό να τους ελεείς και είναι εξίσου ενοχλητικό να μην τους ελεείς.
της θειας σου την φωτουλας παω για φαγητο με το μποστανι δεν προλαβα καν να τoυ πω να του μαγειρεψω μου ειπε παμε για φαι κερναω!!! eat his dust :birdman:

Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Like
224
Πόντοι
21
Οι ζητιάνοι πεους  θα πρέπει να καταργηθούν. Είναι ενοχλητικό να τους ελεείς και είναι εξίσου ενοχλητικό να μην τους ελεείς.
Τώρα που είπες Νίτσε μου θύμισες κάποιον που έγραφε εδω μέσα οτι η Έρι είναι κάτι μεταξύ Νίτσε και Μουνίτσε. :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
της θειας σου την φωτουλας παω για φαγητο με το μποστανι δεν προλαβα καν να τoυ πω να του μαγειρεψω μου ειπε παμε για φαι κερναω!!! eat his dust :birdman:
αναμενουμε  σ αναμμενα καρβουνα  :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467
ειστε ευγενεστατος και σας ευχαριστω πολυ. η διπλανη παρεα φερνει στο νημα καποιους με τους οποιους εγω συμφωνω και καποιους τους απορριπτει παλι ενω δεν συμφωνω. και επιδη εχω μαθει οτι στα καφενεια που συχναζει κανεις παει και αποδεχεται τους ορους του καφενειου ... ετσι και εγω αποδεχομαι οτι καποιοι ετσι επελεξαν τα διατηρουν το καφενειο και εφυγα. επισης  ενημερωνω οτι βαριεμαι αφορητα τις συζητησεις για το ποιες γαματε διοτι αυτο υποτιθεται οτι ηταν συζητηση αλλων θρεντ με αυτην τη θεματολογια. επομενως αφου το γυρισαμε σε συγκεκριμενη θεματολογια με γεια σας και χαρα σας και αερα στα πανια σας. να ειστε γερος και να τον εχετε παντα ορθιο. τα φιλια μου

Όταν τα έγραφα εγώ όμως, με κράζατε σφόδρα. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom