erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Μις άσπρο βαλτα παρακαλώΜουνάρα δεν λέει τίποτα.
Το 1969 είχε βγει μις Σιθωνία.![]()
Μις άσπρο βαλτα παρακαλώΜουνάρα δεν λέει τίποτα.
Το 1969 είχε βγει μις Σιθωνία.![]()
Τελικά Πηγα Σάββατο με φίλους για μπάνιο έμεινα κ γύρισα σήμερα. Ήρθε μας βρήκε για μπάνιο φαΐ περάσαμε φίνα αλλά σεξ νιετ
σπίρτο ο ΆγιοςΛέτε να βγαίνει με κάνα μέλος και να μας το κρύβει;![]()
όχι ωραία πέρασα απλά δεν έφαγα πουτσοΞενέρωσες δηλαδή?
Τελικά Πηγα Σάββατο με φίλους για μπάνιο έμεινα κ γύρισα σήμερα. Ήρθε μας βρήκε για μπάνιο φαΐ περάσαμε φίνα αλλά σεξ νιετ
Μιςάσπρο βαλταβρασνά παρακαλώ
ντροπή σου εμένα με θέλουν τα καλύτερα καβλια της πόλεωςτυπε αν τελικα γαμησει ο τυπος θα χρειαστει να οδηγησει λιγοτερο απ τον λακη να τα λεμε κι αυτα ενα τσιγαρο δρομος ειναι η χαλκηδικη![]()
ντροπή σου εμένα με θέλουν τα καλύτερακαβλιαγατια της πόλεως
σου ειπε οτι το καλυτερο σουβλακι γινεται απο γατακι?τι γατιά παιδί μου. Τα γατιά με αποφεύγουν ο πιλατοθ δεν είναι κοινωνικός. Επίσης να πω ότι έχει αλλεργία στα γατιά και πολύ φοβάμαι ότι δεν του αρέσει που έχω το Πιλάτοθ στο σπίτι. Από τις ερωτήσεις του κ κάτι σχετικα αστεία κατάλαβα ότι δεν του αρέσει καθόλου
κάτι τέτοια μου λέει Σαούλ.. Μου είπε ότι ο πιλατοθ είναι θρεφταρι ταΐζει οικογένειάσου ειπε οτι το καλυτερο σουβλακι γινεται απο γατακι?
πρέπει να έχεις εναλλακτικές αν καμιά μέρα πέσει η εφαρμογή του efood :Sκάτι τέτοια μου λέει Σαούλ.. Μου είπε ότι ο πιλατοθ είναι θρεφταρι ταΐζει οικογένειά
λες να τα ανέχομαι επειδή μου αρέσει αυτά τα κρύα αστεία; μήπως να τον πάρει ο διάολος;πρέπει να έχεις εναλλακτικές αν καμιά μέρα πέσει η εφαρμογή του efood :S
περιμενε να δεις αμα την εχει μικρη η αν ειναι φτωχομπινεςλες να τα ανέχομαι επειδή μου αρέσει αυτά τα κρύα αστεία; μήπως να τον πάρει ο διάολος;
θα του κάτσω να γλυκαθει κ μετά θα του επιβάλω τους όρους μου. Να σέβεται τον Πιλάτοθπεριμενε να δεις αμα την εχει μικρη η αν ειναι φτωχομπινες
και μετα βαλε τη γατα σου να του κανει attack
δεν βαρέθηκες να τρολαρεις αποτυχημένα;Έχει η Εριναλ 25αρη παιδαρο σαν εμένα που βράζει το αίμα μου και είμαι φέτες να της κάνει καμάκι, να πέφτει στους κάλλους των ποδιών της, για ένα Σ/Κ, να την καλώ στο εξοχικό μου, να της τάζω τον ουρανό με τ’ άστρα...
Και τι κάνει η κυρία; Την δύσκολη, ώσπου στο τέλος μας αγνοεί και βγαίνει με έναν τύπο που έχει τα τριπλά χρόνια και λες σήμερα είναι αύριο δεν είναι.
Γυναίκες, κύριοι. Ελληνίδες γυναίκες. Έγινα πυρφορος, έπεσα χαμηλά για ένα γουνάκι. Μου τα λέγατε αλλά δεν άκουγα. Δεν άκουγα...
Αντίο Εριναλ. Εσυ έχασες.