athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.853
- Πόντοι
- 12.756
Ναι. Την σαλούφα.
τι ειναι η σαλουφα ρε μπαρμπα?
ειναι αγρια? μοβορικια?
Ναι. Την σαλούφα.
ειναι αγρια? μοβορικια?
ειναι αγρια? μοβορικια?
γερο εσυ τι λες θα της τον σφυριξει τελικα?Τσούζει άσχημα.
τυπε αν τελικα γαμησει ο τυπος θα χρειαστει να οδηγησει λιγοτερο απ τον λακη να τα λεμε κι αυτα ενα τσιγαρο δρομος ειναι η χαλκηδικη
κατσε να δει πουτσα σημερα να μας κανει ενημερωσηΛέτε να βγαίνει με κάνα μέλος και να μας το κρύβει;
γερο εσυ τι λες θα της τον σφυριξει τελικα?
.. Άγιος Δημήτριος μόνο για αυτούς πού ξέρουν φίλε μου καλέ...κ δίπλα έχει δύο αποκλίστες πού ο γυμνισμός είναι στο φόρτε του... Κάποια εποχή λοιπόν ήρθε μία κυρία και μου είπε στεγνά..να κάτσω επάνω σού.κατσε να δει πουτσα σημερα να μας κανει ενημερωση
γερο μπορει για τις αναγκες μακροβιοτητας του θρεντ να τον προλαβει η εμμηνος ρυση οποτε αναγκαστικα να παμε εως την επομενη βδομαδα που θα την παει στην αμμουλιανηΤι να σας πω! Τις καθυστερήσεις παίζει ο τύπος. Μάλλον θα σφυρίξει λήξη, πριν τον σφυρίξει.
αυτη ειναι μια που κατεβαινει ενα ποταμι ως τη θαλασσα?παει αμαξι συμβατικο εκει?.. Άγιος Δημήτριος μόνο για αυτούς πού ξέρουν φίλε μου καλέ...κ δίπλα έχει δύο αποκλίστες πού ο γυμνισμός είναι στο φόρτε του... Κάποια εποχή λοιπόν ήρθε μία κυρία και μου είπε στεγνά..να κάτσω επάνω σού.
.. ότι θέλετε αγαπητέ,....χαρίζω δεν πουλάω.εχω παει σε πολλες στην ευβοια αλλα σε καμια στα νοτια κορασιδα χερομυλο πολιτικα δαφνη χιλιαδου μουρτερη παραλια κυμης νοτια πες καμια καλη και πες κανα λογαριασμο τραπεζης ρε να μου στειλεις κανα ψαρι σπαρταριστο
δεν δεχομαι χαρισματα θα στο ανταποδωσω αλλιως.. ότι θέλετε αγαπητέ,....χαρίζω δεν πουλάω.
στη Σχοινοδαύλεια άγιος Δημήτριος είναι Μονοπάτι.δεν δεχομαι χαρισματα θα στο ανταποδωσω αλλιως
γερο μπορει για τις αναγκες μακροβιοτητας του θρεντ να τον προλαβει η εμμηνος ρυση οποτε αναγκαστικα να παμε εως την επομενη βδομαδα που θα την παει στην αμμουλιανη
τυπε αν τελικα γαμησει ο τυπος θα χρειαστει να οδηγησει λιγοτερο απ τον λακη να τα λεμε κι αυτα ενα τσιγαρο δρομος ειναι η χαλκηδικη
γερο μπορει για τις αναγκες μακροβιοτητας του θρεντ να τον προλαβει η εμμηνος ρυση οποτε αναγκαστικα να παμε εως την επομενη βδομαδα που θα την παει στην αμμουλιανη
Ναι αλλα η Ερη ηταν μουναρα πριν 37 χρονια;
τωρα την ειδα αυτη που νομιζα ηταν την ειχα στα υποψην ;) εχω ακουσει και για τα θαψα νομιζω βορεια ευβοια ειναιστη Σχοινοδαύλεια άγιος Δημήτριος είναι Μονοπάτι.
τυπε μονο στην αθω θα μπορουσε να βγει αυτη πρωτηΜουνάρα δεν λέει τίποτα.
Το 1969 είχε βγει μις Σιθωνία.