You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι μαρκα κλιματιστικό προτεινετε για υπνοδωματιο?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mounoeilotas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 45
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
προσεχε πως θα το δουλευεις ομως τυπε... πολλοι εχουν παθει ψυξη απο το κλιματιστικο...
Εγω προσωπικα,προτιμω ανεμιστηρα οταν κοιμαμαι...διωχνει και τα κουνουπια...
πολυ σωστα
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.317
- Πόντοι
- 2.356
Για τα υπνοδωμάτια μου πρότειναν Mercury ως "φθηνά" Sharp. Οντως είναι οικονομικά στην αγορά τους. Ποια η γνώμη σας;
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.915
- Πόντοι
- 9.275
Φίλε μου στο υπνοδωμάτιο περνάς το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου από κάθε άλλο μέρος. Άρα πάρε ένα καλό και μην κολλάς στα 100-200 ευρώ της διαφοράς με τα δεύτερα, άλλωστε το κλιματιστικό θα το έχεις για χρόνια. Προτείνω και εγώ Fujitsu ανεπιφύλακτα.
Για να απαντησω στους προλαλησαντες!!! Τα Daikin οντως ειναι πολυ καλα και ακριβουτσικα, αλλα σιγουρα οχι αθορυβα. Τα F&U ειναι θυγατρικη της Fujitsu οντως, εχουν τον ιδιο συμπιεστη αλλα για να πεσει το κοστος βαζουνε μαπα πλαστικα στο εσωτερικο μηχανημα και κανει θορυβο και μετα απο καποια χρονια ψιλοσπανε αλλα ειναι σκυλια τα μοτερ. Μακρια απο Gree και Inventor αν θες κατι φτηνο παρε κανα York η κανα Sanyo η κανα Kerosun απο τον Κωτσοβολο... Η Fujitsu, Mitsubishi, Daikin, LG ειναι εγκυηση με αυτη τη σειρα αλλα και αρκετα ακριβα. Βεβαια αν τα δουλευεις σε θερμανση που καταναλωνουνε πολυ ρευμα κανεις αποσβεση διοτι αυτα ειναι Α+ ενεργειακης κλασης και inverter!!! Οτι αλλες αποριες εχετε μπορειτε να ρωτησετε και σε πμ.
Υ.Γ. δεν κανω διαφημιση λογω δουλειας απλα συμβουλευω για να βοηθησω, επισης ειναι πιθανο να παρεις μια μαρκα οτι να'ναι και να σου βγει καλο αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις μια απο τις καλες και να σου βγει σκαρτο!!!!
Υ.Γ. δεν κανω διαφημιση λογω δουλειας απλα συμβουλευω για να βοηθησω, επισης ειναι πιθανο να παρεις μια μαρκα οτι να'ναι και να σου βγει καλο αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις μια απο τις καλες και να σου βγει σκαρτο!!!!
Για τα υπνοδωμάτια μου πρότειναν Mercury ως "φθηνά" Sharp. Οντως είναι οικονομικά στην αγορά τους. Ποια η γνώμη σας;
Καλουτσικο και οικονομικο... με καθε χρονο/δυο χρονια συντηρηση (αναλογα ποσο το δουλευεις) βγαζεις ανετα δεκαετια!!!
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Εγω μαλλον καταληγω εδω (Fujitsu)
Εγω μαλλον καταληγω εδω (Fujitsu)
Πολυ καλη επιλογη...για κρεβατοκαμαρα!!!
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Παντου Mitsubishi εχω αλλα δε μπορω να πω οτι μενω ικανοποιημενος, κανουν λιγο φασαρια παραπανω.
Πιο ευχαριστημενος ειμαι μ ενα Toshiba που εχω σ ενα υπνοδωματιο.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Και με midea έχω μείνει ευχαριστημένος.
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ποια η γνωμη σας για τα φορητα-δαπεδου κλιματιστικα.δε ξερω για τα μειον το μονο σιγουρο οτι το πας οπου θελεις.
Επισκέπτης
Μιτσουμπισι
Παντου Mitsubishi εχω αλλα δε μπορω να πω οτι μενω ικανοποιημενος, κανουν λιγο φασαρια παραπανω.
οπως ειχα πει πριν
τα toshiba ειναι σκυλια...ανετοτατα βγαζεις 20ετια και ανω με 2 καθαρiσματα το χειμωνα και το καλοκαιρι
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
NEC
lolos666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2010
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Εχω ακουσει καλες κριτικες για αυτα!Τι μαρκα κλιματιστικό προτεινετε για υπνοδωματιο?
Με νοιαζει να ειναι ησυχο και αποδοτικο.
Ακουω προτασεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 9