papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.492
- Πόντοι
- 27.261
αααα οκ εισαι μερακλης, πασο.ενταξει, το θεμα ειναι να γλυφω την μπιχλα. εκει ειναι η
καυλα
αααα οκ εισαι μερακλης, πασο.ενταξει, το θεμα ειναι να γλυφω την μπιχλα. εκει ειναι η
καυλα
Να μου λείπει....
Σαν χιππικη διαδήλωση είναι....
γκαβλωσα ρε γαμωτο!
Ωραιο χαμογελοTo χαμογελο της.
Άρα δεν έχει πλατυποδιαοι καμαρες τουλαχιστον ειναι ασπρες
ποσιμπολΆρα δεν έχει πλατυποδια
απλα σου υπενθυμιζω οτι το θρεντ λεει... τι κοιτατε πρωτα σε μια γυναικα, ναι ?Ίσως ότι πιο σιχαμερό. Μου έχει τύχει και είναι για εμετό, απορώ πώς δεν έχει ειπωθεί τόσες σελίδες. Οι τρίχες στον κωλο τους δεν είναι σαν εμάς που τις έχουμε μπόλικες και συμμετρικές. Είναι μια εδώ, μια εκεί, μεγάλες, σαν χορδές. Είναι σιχαμερό, αηδιαστικό. Μετά είναι τα κίτρινα δόντια, τα σκασμένα χειλη και τα βρώμικα νύχια. Μετά η μυρωδιά στο μουνι, μετά το σαπισμένο βυζι με τεράστιες θηλές.
Άι στο διάολο, αηδίασα πρωί πρωί.
δηλαδη βλεπεις απο πριν, τι και αν εχει τριχες ο κωλος της αλλης ?Πρώτα κοιτάω να δω αν έχει τρίχες ο κωλος της.
E: «κοιτάω να δω», έγραψα πάλι
παιχτη τι εγινε με το προσωπο ?Πατούρι μονο!
Στ αρχιδια μου τα βυζγια...αυτα πεφτουν και ειναι αηδια...ενας ωραιος πατος,ας εχει και μικρο βυζι,ειναι παντα θριαμβευτικος οταν τον γαμας στα τεσσερα
Δες ποστ μ που εκανα στο νημα σεξυ φωτο απ τις γυναικες μαςπαιχτη τι εγινε με το προσωπο ?
θα φαμε κουφετακια τελικα η' @@, το μετανιωσες ?
που να ψαχνω ρε συ, βαλε το λινκ/ποστονουμερο κατευθειαν εδω ναουμεΔες ποστ μ που εκανα στο νημα σεξυ φωτο απ τις γυναικες μας
Ντυμένες και σέξυ φωτός από τις γυναίκες μας - Page 132που να ψαχνω ρε συ, βαλε το λινκ/ποστονουμερο κατευθειαν εδω ναουμε