κολιτε,αμα κουβαλο απο το βολβο θα με πιο μουρις εινε πανκριβιΤα πάντα είναι θέμα στατικής επάρκειας. Όλα "βασίζονται" και "στηρίζονται" κάπου ή τουλάχιστον έτσι πρέπει.
Διαφορετικά είναι στον αέρα, δεν είναι τυχαία η έκφραση!
Αρχιτεκτονική, με την παλιά έννοια του όρου.
Αρχι+τέκτονας και όχι αρχίδια τέκτονας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί κοιτάτε πρώτα σε μία γυναίκα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xiale
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 86K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ξερησ και απο μπεταρισμα βλεπο,στιλε πιμι να σε παρο στι δουλιαΠάντα από τα θεμέλια αρχίζεις εσύ.
Την Γενικη συμμετρια τοσο του σωματος,οσο και τον τροπο που κινειται(δειχνει πολλα..)
τον τροπο που κανει διαφορα με τα χερια της,πως μιλαει,τι χροια εχει η φωνη...
Και πολλα αλλα..
Να σημειωσω οτι ο αντρας ειναι κυνηγος
Και σαν κυνηγος πρεπει πρωτα να παρατηρει
Σιωπηλα και χωρις να φαινεται οτι προσεχει κατι συγκεκριμενο...
τον τροπο που κανει διαφορα με τα χερια της,πως μιλαει,τι χροια εχει η φωνη...
Και πολλα αλλα..
Να σημειωσω οτι ο αντρας ειναι κυνηγος
Και σαν κυνηγος πρεπει πρωτα να παρατηρει
Σιωπηλα και χωρις να φαινεται οτι προσεχει κατι συγκεκριμενο...
....και κάτι που ξέχασα πριν.
Εάν δεν έχει το απαραίτητο ύψος, δεν καταχωρείται στον γυναικείο πληθυσμό.
Μην ξεχνιόμαστε.
Κατ'εμε,υπαρχουν και κατι καυλοραπανα απειρως πιο σεξυ
απο κατι γκανουτες μακρυποδαρες....
Βεβαια ο γενικος κανονας ειναι αυτος που λες..
Θελει και λιγο υψος,αλλα με χαρη
Αμα ειναι μπαταλω,θελει μια τσεκουρια στον αστραγαλο
διλαδις εγο που ταπας που ανικο στο γινεκιο πλιθισμο....και κάτι που ξέχασα πριν.
Εάν δεν έχει το απαραίτητο ύψος, δεν καταχωρείται στον γυναικείο πληθυσμό.
Μην ξεχνιόμαστε.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
διάβασα τις 2 πρώτες σελίδες γιατί βαριέμαι να διαβάσω τις άλλες και κατέλληξα ότι είμαι πολύ μαλάκας...
1) δεν γαμάω χαζή γκόμενα... μου σπάει τα νεύρα να πετάει πέτρες και να σπάει κόκκαλα
2) προτιμώ τις κοκκινομάλλες... σαν ταύρος ρε παιδί μου... μπορεί να την γαμήσω την άλλη μόνο και μόνο επειδή έχει κόκκινα μαλλιά
3) το ντύσιμο γιατί σου δείχνει τι άνθρωπος είναι
4) τώρα θα μου πείτε γιατί 3ο... δεν ξέρω γιατί πάει τόσο χαμηλά αλλά τα βυζιά είναι σε αυτήν την θέση
και τελευταίο ο κώλος. γιατί όμως? επειδή ο κάθε κώλος με λίγο stepping και διάδρομο (ανάλογα την περίπτωση) γίνεται γαμάτος.
1) δεν γαμάω χαζή γκόμενα... μου σπάει τα νεύρα να πετάει πέτρες και να σπάει κόκκαλα
2) προτιμώ τις κοκκινομάλλες... σαν ταύρος ρε παιδί μου... μπορεί να την γαμήσω την άλλη μόνο και μόνο επειδή έχει κόκκινα μαλλιά
4) τώρα θα μου πείτε γιατί 3ο... δεν ξέρω γιατί πάει τόσο χαμηλά αλλά τα βυζιά είναι σε αυτήν την θέση
και τελευταίο ο κώλος. γιατί όμως? επειδή ο κάθε κώλος με λίγο stepping και διάδρομο (ανάλογα την περίπτωση) γίνεται γαμάτος.
φιλε κοκινομαλα δοσε μου και παρε μου τι ψιχη,ιδικα αμα εινε και κατο!!!!!!!!!!!!διάβασα τις 2 πρώτες σελίδες γιατί βαριέμαι να διαβάσω τις άλλες και κατέλληξα ότι είμαι πολύ μαλάκας...
Σε κάθε γυναίκα προσέχω πάντα το καλύτερο της σημείο (εξαιρούνται κάποιες αδιάφορες). Μπορεί να είναι το στήθος ή ο κώλος, μπορεί τα πόδια ή τα χείλη. Όμως πάντα καταλήγω στα μάτια και το βλέμμα, που θα μου καταφέρουν το "τελειωτικό" χτύπημα.
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
μαγκες ενα ειναι το σημείο που κοβεις μια γυναικά τα ποδια και συγκεκριμένα τις γάμπες.......
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
τον εσωτερικό της κόσμο :S
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.