Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ευτυχεις αλλου εσυ.φτου γαμωτο...... ατυχησα κι εδω....
ευτυχεις αλλου εσυ.φτου γαμωτο...... ατυχησα κι εδω....
φτου γαμωτο...... ατυχησα κι εδω....
Θα θελει λεφτα μαλλον ....Καλά... Μήν άγχεστε. παρακαλέστε τον Βοδιμόρτιο να σας δανείσει λίγο από το δικό του. Δεν θα σας αρνηθεί. Διαθέτει πολύ. Είναι και φίλος άλλωστε...
δεν ξηγιεται ετσι στα φιλαρακια του ο Μπολντης.Θα θελει λεφτα μαλλον ....
Εχει δηλωσει κατ επαναλληψη οτι τιποτα δεν διδεται δωρεαν και οτι ο χρονος του πρεπει να πληρωνεται
Καλα κανει ..... οι δαγκωνιαρηδες και οι τζαμπατζηδες δεν χρειαζονταιτα λεει αυτα για να μην κανει κι αλλους.
Θα θελει λεφτα μαλλον ....
Εχει δηλωσει κατ επαναλληψη οτι τιποτα δεν διδεται δωρεαν και οτι ο χρονος του πρεπει να πληρωνεται
εσυ εχει δηλωσει οτι εισαι γνωστος τζαμπατζης μητσο ή σε μπερδευω με αλλον ?Καλα κανει ..... οι δαγκωνιαρηδες και οι τζαμπατζηδες δεν χρειαζονται
τι προτεινετε δηλαδη κατα την εμπειρια σας ?Καλώς. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, πληρώστε τον σε είδος.
Ποτε στην ζωη μου δεν δεχτηκα τζαμπα τιποτα....εσυ εχει δηλωσει οτι εισαι γνωστος τζαμπατζης μητσο ή σε μπερδευω με αλλον ?
τι σου προσφεραν ?Ποτε στην ζωη μου δεν δεχτηκα τζαμπα τιποτα....
τι προτεινετε δηλαδη κατα την εμπειρια σας ?
δεν επιδιωξα να μου προσφερουντι σου προσφεραν ?
Αν ειναι γυναικα ευχαριστως εφοσον το επιτρεψουν οι περιστασεις και η ελξη ειναι αμοιβαιαΤι να σας συμβουλέψω; Ξέρω 'γω; Ρίχτε του κάναν πούτσο.
Αν ειναι γυναικα ευχαριστως εφοσον το επιτρεψουν οι περιστασεις και η ελξη ειναι αμοιβαια
Διαφορετικα λυπαμαι δεν θα μπορεσω.....
ΑΝ ειναι ανδρας και το επιζητει, ας αναζητησει αλλου την τυχη του
Εγώ πρώτα κοιτάω το στήθος. Μετά τα βυζιά. Μετά τα μαστάρια. Μετά τα μπαλκόνια. Και τέλος τα τσιτσία. Για τα υπόλοιπα χέστηκα. Α ξέχασα. Κοιτάω και τους βύζους.
xaaxaxxaxa Μπραβο ρε φιλε τωρα μιλας σωστα ασε που μπορει να σε πουνε και ανομαλο γιατι στην ελλαδα μονο οι γυναικες ειναι ηθικεςΑνάλογα με την εθνικότητα. Σε Ρωσίδες κοιτάζω βυζιά και πρόσωπο, δηλαδή πάνω από τη μέση. Σε μαύρες γαζέλες κοιτάζω περιφέρεια και γλουτούς. Σε Γερμανίδες και βορειοευρωπαίες παρατηρώ χείλια. Σε ελληνίδα έχω πάψει να κοιτάζω προ πολλού. Μπορεί να φάς μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση. ;)
Α γειά σου. Μου αρέσουν τα βυζά. (κλίνεται κατά το παπούτσα)Προσπαθειs να πειs οτι σ αρεσουν τα μεμε??