You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί κοιτάτε πρώτα σε μία γυναίκα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xiale
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 86K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
εγραψε ο πιτσιλ!!!το προτο πραμα που κιταο σε μια γινεκα εινια ι κλιτοριδα
Επισκέπτης
..ή απλά έγινες επιλεκτικός.οταν θες σωνει και καλα να γαμησεις, δε κοιτας τιποτα! (μονο να μυριζει αιδιο), οταν αρχιζεις και ψιλοκοσκινιζεις την εμφανιση! δυστηχως φιλε μου, μαλλον εχουν ξεκινησει τα προβληματα στυσης
..ή απλά έγινες επιλεκτικός.
Aν δεν σεβεσαι τον εαυτο σου πρωτα απο ολα, δεν σεβεσαι και τους υπολοιπους. Γιατι να συμβιβαστεις οταν δεν χρειαζεται να το κανεις ? Προκειμενου να ασχολεισαι με καποιον που δε σου κανει μονο και μονο για να γ.μας , δεν το ριχνεις καλυτερα στη χειροκινηση? Φθηνοτερη, αποδοτικοτερη,ασφαλεστερη.
Οποτε συμφωνω.
ειμαι και γυναικα.αλλα αν ημουν αντρας....σαν τον ΚΩΛΟ δεν εχει!!! ΚΩ ΛΗΜΑ!! ;)
Καλό μουνί είσαι συ;
Δεν ξέρω αν υπόθηκε ξανά αλλά εμένα 2 γυναίκες με καθήλωσαν στη ζωή μου και παρεπιπτόντως είχανε αυτό που βλέπω πάντα: ΒΛΕΜΜΑ!
Άλλά και ένα σημαντικό στοιχείο για μια γυναίκα είναι η φωνή της...
άλλο πράγμα μια αισθησιακή φωνούλα κι άλλο να τσιρίζει ή (ακόμα χειρότερα) να γκαρίζει!
Άλλά και ένα σημαντικό στοιχείο για μια γυναίκα είναι η φωνή της...
άλλο πράγμα μια αισθησιακή φωνούλα κι άλλο να τσιρίζει ή (ακόμα χειρότερα) να γκαρίζει!
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Καλό μουνί είσαι συ;
Παντως εχω ωραιο κωλο.τωρα κατα αλλα τι να σου πω.οτι και να πω εγω ....αν δεν δεις μην πιστευεις ποτε τι σου λενε τριτοι ;)
Σαν της φωτογραφίας σου?Παντως εχω ωραιο κωλο.τωρα κατα αλλα τι να σου πω.οτι και να πω εγω ....αν δεν δεις μην πιστευεις ποτε τι σου λενε τριτοι ;)
Σιτλ! όρμα φίλε!!!!
Επισκέπτης
quardeen ηλικία,διεύθυνση και τηλέφωνο τώρα!!!
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχαχαχ κατσε να δουμε αν σε βολευει η πολη πρωτα. 21 γυμναστρια θεσσαλονικια καλα μεχρι εδω???quardeen ηλικία,διεύθυνση και τηλέφωνο τώρα!!!
Επισκέπτης
Και εγώ τό ιδιο(γυμναστής εννοώ)!!! :oχαχαχαχ κατσε να δουμε αν σε βολευει η πολη πρωτα. 21 γυμναστρια θεσσαλονικια καλα μεχρι εδω???
Μία χαρά!!!
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σαν της φωτογραφίας σου?
Σιτλ! όρμα φίλε!!!!
Ακου τωρα η VIDA GUERRA ειναι μια και μοναδικη ;) ;) ;)
αλλα εχω ασχοληθει παρα πολυ με το οπισθια μεροι μου και λογο επαγγελματος και λογο κω-λυματος.ειπαμε το βασικοτερο ολων,χαχαχχ
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχαχα πλακα κανεις???κοιτα να δεις!!!απο που εισαι??Και εγώ τό ιδιο(γυμναστής εννοώ)!!! :o
Μία χαρά!!!
Επισκέπτης
Μήπως να σου δώσω και διεύθυνση και τηλ στον άερα να τα δουν όλοι/ες;!χαχαχα πλακα κανεις???κοιτα να δεις!!!απο που εισαι??
Υπάρχουν τα pm!!! ;)
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Εγώ κοιτάω πρώτα τα μάτια της!!!
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ουπς....νεο μελος!!σορρυυυ ;) !!!! θα συνηθιζω!!! ειπες εισαι γυμναστης και εξτασιαστηκαΜήπως να σου δώσω και διεύθυνση και τηλ στον άερα να τα δουν όλοι/ες;!
Υπάρχουν τα pm!!! ;)
Επισκέπτης
Εγώ τον ψυχικό της κόσμο!!!
Επισκέπτης
Ωχ θα με εξατμίσει αυτή,το μυρίζομαι!!!ουπς....νεο μελος!!σορρυυυ ;) !!!! θα συνηθιζω!!! ειπες εισαι γυμναστης και εξτασιαστηκα
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχαχχαχααχ ;) ;) ;)Ωχ θα με εξατμίση αυτή,το μυρίζομαι!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις