με σκοτωνεις λιγο λιγο...
λουκρητια δεν πιστευω να εισαι μπατιρισα και να θελεις να σε κερναει το αγορι σου συνεχεια..
τι γνωμη εχεις για ενα αγορι, αν η γκομενα τον πληρωνει και τον κερναει μετα το σεξ?
με σκοτωνεις λιγο λιγο...
οχι...οποιος εχει λεφτα κερναει...λουκρητια δεν πιστευω να εισαι μπατιρισα και να θελεις να σε κερναει το αγορι σου συνεχεια..
τι γνωμη εχεις για ενα αγορι, αν η γκομενα τον πληρωνει και τον κερναει μετα το σεξ?
μην το λες αυτο φιλε.αυτα ισχυουν και για ξενες.Φιλε επειδη ολα αυτα που λες ακουγονται πόλυ σωστα να τα συμπηκνωσουμε σε μια φραση ετσι για να εχουμε ενα οδηγο .....
λοιπον το απαυγασμα απο ολα αυτα ειναι : γκομενα που η ταυτοτητα της γραφει υπηκοοτητα Ελληνικη.απαραδεκτη και αγαμητη.
δεν υπαρχεις ρε ατομο!!!μην το λες αυτο φιλε.αυτα ισχυουν και για ξενες.
να αποφευγοντε επισης.
ρωσσοποντιες που το παιζουν ελληνιδες.απαραδεκτη,
αλβανιδες που το παιζουν ελληνιδες.απαραδρκτη.
αλβανιδα που δουλευει σε γυραδικο και το παιζει γκομενα.απαραδεκτη.
ρωσσιδα που δουλευει λαντζα.απαραδεκτη.
κουτοπονηρια ρωσσιδας.απαραδεκτη.
ρωσσοβλαχια ρωσσιδας.απαραδεκτη.
αλβανιδα που ντυνετε σαν ρωσσιδα.απαραδεκτη.
ρωσσιδα που ντυνετε σαν αλβανιδα.απαραδεκτη.
εξαιρουντε μονο οσες ειναι καλα μουνια και ειναι καλες για γαμησι.αλλα για λιγο χρονικο διαστημα,διοτι δεν ειναι για πολυ αυτες.
η ψτωχια θελει καλοπερασηαπο το να κλαψομουνιαζω ολη μερα προτημω να το διασκεδαζω.
η γιαγια μου ελεγε:η φτωχια θελει καλοπεραση κ η πουτανια φτιασιδι...
δεκτο κ αυτο...η ψτωχια θελει καλοπεραση
και το μουνι προσπεραση.
ετσι λεγετε κανονικα.η γιαγια σου λαθος στο ελεγε.
οποιος εχει λεφτα;οχι...οποιος εχει λεφτα κερναει...
τοσο απλα...
δεν εχουμε χαζοτυπικοτητες πια...
τι γνωμη εχω;!
χμμμ...
λιγο ζιγκολικι μου κανει αν γινεται συνεχεια(κ αντιστοιχα στην γυναικα πουτανια)
αλλα αν γουσταρουν αυτοι εμενα μου περισσευει...
γενικα δε ξερω..οποιος εχει λεφτα;
ο αντρας δηλαδη
οχι...οποιος εχει λεφτα κερναει...
τοσο απλα...
δεν εχουμε χαζοτυπικοτητες πια...
τι γνωμη εχω;!
χμμμ...
λιγο ζιγκολικι μου κανει αν γινεται συνεχεια(κ αντιστοιχα στην γυναικα πουτανια)
αλλα αν γουσταρουν αυτοι εμενα μου περισσευει...
ετσι γεννηθηκες η επεσες απο την κουνια μικρος;!σιγά το ζιγκολίκι στη περίπτωσή σου. Κάνα πιτόγυρο κάπου και αλλού και καμιά τηλεκάρτα δε συνιστούν ζιγκολίκι. Πιο πολλά χαλούσα στη σκύλα μου τη σχωρεμένη, που την είχα με τα φρίσκις της και τα πεντιγκρί της
οποιος εχει λεφτα;
ο αντρας δηλαδη
ποιος άντρας, στη περίπτωσή της και ο βάκης της γειτόνισσας ο γιος που παει στο 2ο Λύκειο μια χαρά τη φέρνει ζάφτι ;)
ετσι γεννηθηκες η επεσες απο την κουνια μικρος;!
αναφέρεσαι στα φιλοζωικά μου ένστικτα Κλάραμπελ? γεννήθηκα φιλόζωος και την αγαπούσα τη σκύλα μου
αα!!!πακης καλε μου!οχι βακης...της Τασίας μωρέ, της διαχειρίστριας