You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί κοιτάτε πρώτα σε μία γυναίκα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xiale
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 85K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κώλος. Αν είναι οκ τότε πάμε πρόσωπο. Αν δεν είναι εντάξει, δεν κοιτάμε τίποτα και φεύγουμε με ελαφρά.
Έτσι ακριβώς !!!!!!
;)
pervertboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Κωλος και τα μυαλα στα καγκελα!!!
ο φιλος lakis33 υποστηριζει (σωστα) οτι αν εισαι στα 15 πουτανιαρης 8α εισαι και στα 33, 66, 100. Αν ειμαστε λοιπον πουτανιαρηδες (που ειμαστε ως τιμημενα μελη του site) δεν μας ειναι δυνατο να περιοριζουμε τα αισθητηρια μας σε σχεση με τις γκομενες.
Εξηγουμε: ολοι μας ή οι περισσοτεροι εχουμε πηδηξει καποια την οποία δεν θα ξαναπηδουσαμε ποτέ.
Οταν το καναμε ομως, κατι μας ειχε κανει κλικ.
Επισης, μετα απο χρονια ερευνων καταληγω οτι η συχνη επαφη με καποιες ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ/ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΜΕ κλπ, μας κανει να την βλεπουμε ολο και πιο ανεκτικα που στο τελος μπορει να μας φανει και ομορφουλα αρα fuckable ;)
Κανω λαθος?
Εξηγουμε: ολοι μας ή οι περισσοτεροι εχουμε πηδηξει καποια την οποία δεν θα ξαναπηδουσαμε ποτέ.
Οταν το καναμε ομως, κατι μας ειχε κανει κλικ.
Επισης, μετα απο χρονια ερευνων καταληγω οτι η συχνη επαφη με καποιες ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ/ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΜΕ κλπ, μας κανει να την βλεπουμε ολο και πιο ανεκτικα που στο τελος μπορει να μας φανει και ομορφουλα αρα fuckable ;)
Κανω λαθος?
Συμφωνώ πολύ μαζί σου williams και lakis33.
Η κάθε μία είναι με το δικό της κουμπί και το εκμεταλλεύεται αναλόγως. Αμα δεν έχει βυζί φτιάχνει κώλο και κούνημα, αμα είναι μπάζο είναι πιο περίεργη να τα μάθει όλα, κοκ.
το κλικ βέβαια στην πλευρά μας έχει να κάνει με τις καύλες μας. Αλλιώς βλέπεις το μπάζο όταν είσαι φάνταρο κι αλλιώς όταν είσαι άνθρωπος.
Η κάθε μία είναι με το δικό της κουμπί και το εκμεταλλεύεται αναλόγως. Αμα δεν έχει βυζί φτιάχνει κώλο και κούνημα, αμα είναι μπάζο είναι πιο περίεργη να τα μάθει όλα, κοκ.
το κλικ βέβαια στην πλευρά μας έχει να κάνει με τις καύλες μας. Αλλιώς βλέπεις το μπάζο όταν είσαι φάνταρο κι αλλιώς όταν είσαι άνθρωπος.
Επισκέπτης
βασικά στήθος και κώλο...
Σχεδόν όλες οι ασιάτισες που βλέπω με φτιάχνουν!
Μεγαλη ζημια φιλε μου!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.004
- Πόντοι
- 42.697
Εγώ κοιτάω πάντα τα χέρια
Εαν η γκόμενα έχει όμορφα καθαρά χέρια, χωρις τρίχα με περιποιημένα νύχια και μακρία ίσια δάχτυλα εγκρίνεται.
Εντάξει εννοείται να έχει και ενα πρόσωπο άνω του μετρίου και να μην είναι χοντρή.
Εαν η γκόμενα έχει όμορφα καθαρά χέρια, χωρις τρίχα με περιποιημένα νύχια και μακρία ίσια δάχτυλα εγκρίνεται.
Εντάξει εννοείται να έχει και ενα πρόσωπο άνω του μετρίου και να μην είναι χοντρή.
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Τα κλασικα μωρε...συμπεριφορα,ντυσιμο,αν ειναι ψωνιο,αν ειναι γλυκουλα...
Βυζια και κωλο εννοειται!
Βυζια και κωλο εννοειται!
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Πρόσωπο - πώλο - βυζιά. Έχω όμως μαμήσει σκατόφατσες επειδή είχαν θεικό πώλο. Και έχω μαμήσει και άκωλες επειδή με έφτιαχνε φοβερά το πρόσωπο τους και τα μάτια τους.
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Πρόσωπο - πώλο - βυζιά. Έχω όμως μαμήσει σκατόφατσες επειδή είχαν θεικό πώλο. Και έχω μαμήσει και άκωλες επειδή με έφτιαχνε φοβερά το πρόσωπο τους και τα μάτια τους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 472
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις