Νέα

Τί κοιτάτε πρώτα σε μία γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xiale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι κοιτάτε πρώτα σε μία γυναίκα

• Πρόσωπο

Ψήφοι: 77 29,2%
  • Στήθος

Ψήφοι: 46 17,4%
  • Κώλος

Ψήφοι: 69 26,1%
  • Κοιλιά

Ψήφοι: 1 0,4%
  • Πόδια

Ψήφοι: 36 13,6%
  • Στύλ

Ψήφοι: 24 9,1%
  • Ντύσιμο

Ψήφοι: 11 4,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    264

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σωστός ο παίχτης!  ;)

Σιγα σιγα ο αγωναs μαs δικαιωνεται.....Θαρθει μια μερα φιλε μου που θα μαs ψαχνουνε αλλα δεν θα υπαρχουμε.....Τα αποθεματα νερου, πετρελαιου και αντρων σωνονται....Η φυση....εκδικειται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
εγω τα μπουτακια κοιταω μαγκες,και το κωλαρακι..α..ναι μην ξεχασω και το προσωπο,ολα τα αλλα βρισκονται :sunglasses:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Σιγα σιγα ο αγωναs μαs δικαιωνεται.....Θαρθει μια μερα φιλε μου που θα μαs ψαχνουνε αλλα δεν θα υπαρχουμε.....Τα αποθεματα νερου, πετρελαιου και αντρων σωνονται....Η φυση....εκδικειται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτά να τ'ακούνε μερικές μερικές που νομίζουν ότι υπάρχει πληθώρα επιλογών και το παίζουν όχι απλά δύσκολες αλλά απροσπέλαστες...  :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αυτά να τ'ακούνε μερικές μερικές που νομίζουν ότι υπάρχει πληθώρα επιλογών και το παίζουν όχι απλά δύσκολες αλλά απροσπέλαστες...  :rockon:
σας εχει περασει ποτε απο το μυαλο οτι καποιες γυναικες δεν το παιζουν αλλα ειναι οντως δυσκολες???

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ετσι ειμαστε εμειs ....οι αγνοι και ρομαντικοι....Αυτα να τα βλεπουνε αι γυναι....Εμειs το καλο τουs θελουμε....δεν θα παθουνε και καμμια ζημια....Ισα ισα θα τιs.....πολλαπλασιασουμε :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Δεν πρεπει ρε φιλε να εισαι ρομαντικος...
Εγω πριν απο πολλα χρονια ειχα παει με μια καριολα στο Λυκαβητο,πηρα και κανα δυο κιλα σπορακια και μου λεει μετα απο κανα μισαωρο...
-Μωρο μου κοιτα ποσα αστερια εχει στον ουρανο...!!!!  και της απαντω....
-Ναι,μωρο μου της πουτανας γινεται..!!!!   και στραβωσε.........

....αχαριστη.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
σας εχει περασει ποτε απο το μυαλο οτι καποιες γυναικες δεν το παιζουν αλλα ειναι οντως δυσκολες???

Δυσκολεεεεεεs ??? χαχαχαχα   Αs δοκιμασουν με ΟΜΟ και τιποτα δεν ειναι δυσκολο....Εκει που ολα τα αλλα ...αποτυγχανουν... :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν εχετε σκεφτει οτι μπορει κ να υπαρχουν γυναικες που δεν ειναι ουτε ευκολες ουτε δυσκολες κ η ευκολια ή η δυσκολια τους βγαινει αναλογως με το τι τους προκαλειτε εσεις?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν εχετε σκεφτει οτι μπορει κ να υπαρχουν γυναικες που δεν ειναι ουτε ευκολες ουτε δυσκολες κ η ευκολια ή η δυσκολια τους βγαινει αναλογως με το τι τους προκαλειτε εσεις?
+1000

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Παλι εμειs??? παλι ο ...μισθωτοs????
Ρε δεν θαρθει το ΚΚΕ  στα πραματα???

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
για τα παντα φτεη ο πιο εξιπνοσ ετσι λεη το γινεκακι

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Παλι εμειs??? παλι ο ...μισθωτοs????
Ρε δεν θαρθει το ΚΚΕ  στα πραματα???

πολλα εξαρτουνται απο σας
απλα δεν το χετε παρει ειδηση
ποσες φορες να πουμε οτι αμα της γυναικας της π@@@@@ξεις το μυαλουδακι την εχεις?
τωρα το πως θα το κανεις, ποσο χρονο θα σου παρει κ αν τελικα το χεις κ μπορεις να το κανεις ειναι δικο σου θεμα αγνωστε ανδρα!  *P

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για την ευκολία/δυσκολία κατεβασματος του εσωρουχου μιλάτε ή γενικότερα;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom