Νέα

Τι κοινό έχει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Τι κοινό έχει ο ολυμπιακός με τη βραζιλία;
Είναι και τα δύο ανύπαρκτα στον ευρωπαικό χάρτη...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Το αλλο που λεει , "τί δεν εχει δει ενα παιδι 12  ετων το ξερεις?" :grin:

spymcc

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ανέκδοτο

Βρισκει κάποιος ένα λυχνάρει και το σκουπίζει , ξαφνικα μετα απο καπνους εμφανιζεται ενα Τζινι το οποίο του λέει.

- Αφεντικό , με εβγαλες απο το λυχναρι μετα απο 1000 χρονια ετσι λοιπον κανε μια ευχη και θα την πραγματοποιησω.

Μετα απο σκέψη απαντάει

-Κοιτα να δεις εχω την μάνα μου βαρια άρρωστη στο νοσοκομειο με εγκεφαλικο μηπως μπορεις να την κάνεις καλά.

ΤΖΙΝΙ - Τι λες ρε μεγάλε είπαμε να κανουμε θαυματα αλλα δεν είμαι και ο Θεος κανε άλλη ευχή

ΤΥΧΕΡΟΣ - Κοιτα να δεις είμαι Γαυρος , δεν έχουμε κερδίσει ποτε εκτος εδρας στηνΕυρωπη δεν μπορείς να κάνεις κάτι να κερδίσουμε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΖΙΝΙ - Σε ποιο νοσοκομείο είπαμε πως είναι η Μανα σου :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
M

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Ανέκδοτο

Βρισκει κάποιος ένα λυχνάρει και το σκουπίζει , ξαφνικα μετα απο καπνους εμφανιζεται ενα Τζινι το οποίο του λέει.

- Αφεντικό , με εβγαλες απο το λυχναρι μετα απο 1000 χρονια ετσι λοιπον κανε μια ευχη και θα την πραγματοποιησω.

Μετα απο σκέψη απαντάει

-Κοιτα να δεις εχω την μάνα μου βαρια άρρωστη στο νοσοκομειο με εγκεφαλικο μηπως μπορεις να την κάνεις καλά.

ΤΖΙΝΙ - Τι λες ρε μεγάλε είπαμε να κανουμε θαυματα αλλα δεν είμαι και ο Θεος κανε άλλη ευχή

ΤΥΧΕΡΟΣ - Κοιτα να δεις είμαι Γαυρος , δεν έχουμε κερδίσει ποτε εκτος εδρας στηνΕυρωπη δεν μπορείς να κάνεις κάτι να κερδίσουμε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΖΙΝΙ - Σε ποιο νοσοκομείο είπαμε πως είναι η Μανα σου :grin: :grin: :grin: :grin:

AXAXAXAXXAXAXAXAXXAXXAXAXXAXXAX

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Τον ολυμπιακο να νικαει εκτος εδρας στην ευρωπη.

0-7-24
Οχι...Την ΑΕΚ να παιρνει πρωταθλημα...Ο Ολυμπιακος στην Ευρωπη εχει νιηκσει εκτος εδρας...Στο ΟΥΕΦΑ 1-2 τη Γιουβε στην Ιταλια με Μπιγκον

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ελα ρε sxsitegr  αφου εχεις χιουμορ!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom