το απολυτο αρσενικο,σαν τον στεφανο....
και τελικα δεν εγινες το απολυτο αρσενικο?..κριμα που κατι χαλασε στην πορεια
το απολυτο αρσενικο,σαν τον στεφανο....
Δεν πειράζει...έγινες μπουρδελιάρης...κοντά έπεσεςεγω ηθελα να γινομουν ηθοποιος..... σε τσοντες!!!!!!
Βρε παπάρα 8 κιλά πάνω απο αυτό που έπρεπε είμαι και άντε βρες τα σε 2.02 σώμα, άντε μην σας πιάσω εσένα και το παγούρι το άλλο και μόνο που με δείτε θα τα κάνετε πάνω σας!Χοντρός?
περίεργο...στην φωτό δεν φαίνεσαι...2,02....Βρε παπάρα 8 κιλά πάνω απο αυτό που έπρεπε είμαι και άντε βρες τα σε 2.02 σώμα, άντε μην σας πιάσω εσένα και το παγούρι το άλλο και μόνο που με δείτε θα τα κάνετε πάνω σας!
Σιγά ρε βόιδακλα...φοβηθήκαμε!Βρε παπάρα 8 κιλά πάνω απο αυτό που έπρεπε είμαι και άντε βρες τα σε 2.02 σώμα, άντε μην σας πιάσω εσένα και το παγούρι το άλλο και μόνο που με δείτε θα τα κάνετε πάνω σας!
Για πέρνα και εσύ μια βόλτα να σε κανονίσω!περίεργο...στην φωτό δεν φαίνεσαι...2,02....
Δεν πειράζει...έγινες μπουρδελιάρης...κοντά έπεσες
ΣυνάδελφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΟταν ήμουν μικρος ηθελα να γινω μεγαλος,
τωρα που μεγαλωσα θελω να ξαναγινω μικρος :'( :'( :'(......
Γοοουυυαααααα....ααα..ταααα!!!Βρε παπάρα 8 κιλά πάνω απο αυτό που έπρεπε είμαι και άντε βρες τα σε 2.02 σώμα, άντε μην σας πιάσω εσένα και το παγούρι το άλλο και μόνο που με δείτε θα τα κάνετε πάνω σας!
Γοοουυυαααααα....ααα..ταααα!!!
έλα να μας κλάσεις τα ΠΕΛΕ ρε κεφτέ με πόδια...
ο Ταράτσας όταν ήταν μικρός(ξέρεις ταράτσα τότε που έμενες στο Δαφνί... )
Το νούμερο άλλαξε και το avatar του επειδή καταλάβαμε ότι είναι ποαχύδερμο!
Σου βρήκα και 2 avatar για να διαλέξεις!Εγω οταν μεγαλωσω ηθελα να γινω ΝΤΑΒΑΤΖΗς.η Μπε'ι'μπι σιτερ μου η Θεια Μαρω θεος χωρεστην ητανε πρω'ι'ν ΤΣΑΤΣΑ.θυμαμαι οταν ημουνα περιπου 8 χρονων που γυριζαμε το σπιτι και μου ελεγε τη θα ητανε το καθε δωματιο εαν ητανε μπουρδελο!εδω μου ελεγε θα περιμενουν οι πελατες στην κουζινα θα τους ψηνουνε τον καφε!της ελεγα θεια Μαρω εσυ θα ψηνεις τους καφεδες?τοτε μου ειχε απαντισει δυστηχως δεν θα ζω εγω τοτε να σε θαυμασω ΝΤΑΒΑΤΖΗ και να ψηνω τους καφεδες στους πελατες!!!!και οταν με ρωταγανε τι θα γινω οταν μεγαλωσω ελεγα θα γινω ΝΤΑΒΑΤΖΗς!!!
Για άλλο λόγο ήθελα να αλλάξω το avatar αλλά και οι 2 ταγάρια είστε που να το καταλάβετε!
Το νούμερο άλλαξε και το avatar του επειδή καταλάβαμε ότι είναι ποαχύδερμο!