Νέα

Tι ήθελες να γίνεις όταν ήσουν μικρός;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
εγω ηθελα να γινομουν ηθοποιος..... σε τσοντες!!!!!!  :dancing:  :dancing:  :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Βρε παπάρα 8 κιλά πάνω απο αυτό που έπρεπε είμαι και άντε βρες τα σε 2.02 σώμα, άντε μην σας πιάσω εσένα και το παγούρι το άλλο και μόνο που με δείτε θα τα κάνετε πάνω σας!  :knuppel:
περίεργο...στην φωτό δεν φαίνεσαι...2,02.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Βρε παπάρα 8 κιλά πάνω απο αυτό που έπρεπε είμαι και άντε βρες τα σε 2.02 σώμα, άντε μην σας πιάσω εσένα και το παγούρι το άλλο και μόνο που με δείτε θα τα κάνετε πάνω σας!  :knuppel:
Σιγά ρε βόιδακλα...φοβηθήκαμε! :birdman:

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
202
Like
4.909
Πόντοι
16.055
Μεγαλος

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Γοοουυυαααααα....ααα..ταααα!!!
έλα να μας κλάσεις τα ΠΕΛΕ ρε κεφτέ με πόδια... :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 345.gif
    345.gif
    33,8 KB · Εμφανίσεις: 18

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω οταν μεγαλωσω ηθελα να γινω ΝΤΑΒΑΤΖΗς.η Μπε'ι'μπι σιτερ μου η Θεια Μαρω θεος χωρεστην ητανε πρω'ι'ν ΤΣΑΤΣΑ.θυμαμαι οταν ημουνα περιπου 8 χρονων που γυριζαμε το σπιτι και μου ελεγε τη θα ητανε το καθε δωματιο εαν ητανε μπουρδελο!εδω μου ελεγε θα περιμενουν οι πελατες στην κουζινα θα τους ψηνουνε τον καφε!της ελεγα θεια Μαρω εσυ θα ψηνεις τους καφεδες?τοτε μου ειχε απαντισει δυστηχως δεν θα ζω εγω τοτε να σε θαυμασω ΝΤΑΒΑΤΖΗ και να ψηνω τους καφεδες στους πελατες!!!!και οταν με ρωταγανε τι θα γινω οταν μεγαλωσω ελεγα θα γινω ΝΤΑΒΑΤΖΗς!!!

Επισκέπτης
Εγω οταν μεγαλωσω ηθελα να γινω ΝΤΑΒΑΤΖΗς.η Μπε'ι'μπι σιτερ μου η Θεια Μαρω θεος χωρεστην ητανε πρω'ι'ν ΤΣΑΤΣΑ.θυμαμαι οταν ημουνα περιπου 8 χρονων που γυριζαμε το σπιτι και μου ελεγε τη θα ητανε το καθε δωματιο εαν ητανε μπουρδελο!εδω μου ελεγε θα περιμενουν οι πελατες στην κουζινα θα τους ψηνουνε τον καφε!της ελεγα θεια Μαρω εσυ θα ψηνεις τους καφεδες?τοτε μου ειχε απαντισει δυστηχως δεν θα ζω εγω τοτε να σε θαυμασω ΝΤΑΒΑΤΖΗ και να ψηνω τους καφεδες στους πελατες!!!!και οταν με ρωταγανε τι θα γινω οταν μεγαλωσω ελεγα θα γινω ΝΤΑΒΑΤΖΗς!!!
Σου βρήκα και 2 avatar για να διαλέξεις! :grin:

Συνημμένα

• Pimp_Zone.jpg
    Pimp_Zone.jpg
    29,4 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Pimp.jpg
    Pimp.jpg
    35,4 KB · Εμφανίσεις: 22

Επισκέπτης
εγω οταν ημουν μικρος ηθελα να γινω οινοποιος...ακομα μικρος ειμαι αλλα τωρα το βλεπω για κατι παρεμφερες...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
εγω ρε παιδια μικρος δεν ενδιαφερομουν να γινω κατι. καλα περναγα οπως ημουν. μετα χρειαστηκε να το ψαξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom