Νέα

Τι γυναίκες γουστάρουμε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TASOULHSKAL
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Εμενα δε μου αρεσουν οι πολυ αδυνατες. Θελω να εχει βυζαρες (φυσικες) και μπουταρες. Επισης να εχει μεγαλο φαρδυ κωλο.
Το μακρυ ισιο μαλι ειναι must οπως επισης και το γλυψιμο των ορχεων. Αν τωρα ξερει να μαγειρευει ειναι πλουσια και με εχει για θεο τοτε ακομα καλυτερα.

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
θελω η γυναικα να ειναι χοντρουλα με μεγαλο στηθοσ και τροφαντο κωλαρακι και τριχωτο μουνακι οχι δασοσ αλλα τριχωτο.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εμενα δε μου αρεσουν οι πολυ αδυνατες. Θελω να εχει βυζαρες (φυσικες) και μπουταρες. Επισης να εχει μεγαλο φαρδυ κωλο.
Το μακρυ ισιο μαλι ειναι must οπως επισης και το γλυψιμο των ορχεων. Αν τωρα ξερει να μαγειρευει ειναι πλουσια και με εχει για θεο τοτε ακομα καλυτερα.

Ολιγαρκής είσαι πάντως....

:2funny: :2funny:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ την θέλω κυρία στο σαλόνι και πόρνη στο κρεβάτι....

Ζητάω πολλά;;;;; :grin:

:2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η γυναικα του Καισαρα δεν πρεπει να ειναι μονο κυρια αλλα να φαινεται κι ολας :P

Επισκέπτης
εγω θελω μια petite κοντουλα 22 χρονων μελαχρινη με κοντο φουντοτο μαλακι μικρο βυζακι, και μικρο στρογγυλο κωλαρακι... να ειναι ντροπαλη και να για να κανουμε σεξ να θελει παρακαλια... να μιλαει με φωνουλα σαν 15χρονο.... με λιγα λογια ειμαι καλα με την κοπελα μου (που περιεγραψα) και το καλυτερο ειναι οτι τρωει κολλημε με το σεξ οποτε διωχνω της αναστολες που πηγαινω στα μπουρδελα, τι να κανω να μην γαμαω???? πιστευω πως με καταλαβενεται... το δευτερο προτυπο γυναικας που θα ηθελα να ειχα ειναι η ντενιζα!!!!!!!!!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
εγω θελω μια petite κοντουλα 22 χρονων μελαχρινη με κοντο φουντοτο μαλακι μικρο βυζακι, και μικρο στρογγυλο κωλαρακι... να ειναι ντροπαλη και να για να κανουμε σεξ να θελει παρακαλια... να μιλαει με φωνουλα σαν 15χρονο.... με λιγα λογια ειμαι καλα με την κοπελα μου (που περιεγραψα) και το καλυτερο ειναι οτι τρωει κολλημε με το σεξ οποτε διωχνω της αναστολες που πηγαινω στα μπουρδελα, τι να κανω να μην γαμαω???? πιστευω πως με καταλαβενεται... το δευτερο προτυπο γυναικας που θα ηθελα να ειχα ειναι η ντενιζα!!!!!!!!!

Χωρίς παρεξήγηση αλλά αυτό το petite, με φουντωτό μαλλάκι....   με κάνει κάπως.....

:2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κατι σε ταμτα μου θυμιζει.......το στηθακι πρεπει να χωραει σε ποτηρι σαμπανιας? καποτε αυτο ηταν το ιδανικο.....τωρα πρεπει να χωραει σε μπωλ σαλατας.....

Επισκέπτης
οταν λεμε φουντωτο δεν μιλαμε για "αφρο" μιλαμε για το μαλι της "μονικα" απο τα φιλαρακια.... απλα κακη λεξη για περιγραφη.... τωρα ολοκληροθηκε η περιγραφη....

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
οταν λεμε φουντωτο δεν μιλαμε για "αφρο" μιλαμε για το μαλι της "μονικα" απο τα φιλαρακια.... απλα κακη λεξη για περιγραφη.... τωρα ολοκληροθηκε η περιγραφη....

Πές το βρε πουλάκι μου (  :2funny: ) να σε εννοήσω.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ειναι και η Dianna Ross.....

R u leaving the supremes???? (Ατακα της Φοιβης στη Μονικα τοτε!!! χαχαχαχαχαχαχα)

footsielover

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
14
Like
36
Πόντοι
10
γενικά οι κοπέλες με afro μαλλί απονέουν κάτι το απίστευτο....στα 4 ιδιαίτερα να τις τραβάς τα μαλλιά με τα δόντια... :dancing:

Επισκέπτης
γενικά οι κοπέλες με afro μαλλί απονέουν κάτι το απίστευτο....στα 4 ιδιαίτερα να τις τραβάς τα μαλλιά με τα δόντια... :dancing:
ρε φιλε αν της τραβας τα μαλλια με τα δοντια θα σου μεινει το μισο μαλλι στο στομα!!!!!!! γενικα το μαλλι της ταμτας ας πουμε την χαλαει ενω ειναι μια γλυκια fuckable κοπελα, με την αφανα γινεται σαν καρτουν!!!!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
ρε φιλε αν της τραβας τα μαλλια με τα δοντια θα σου μεινει το μισο μαλλι στο στομα!!!!!!! γενικα το μαλλι της ταμτας ας πουμε την χαλαει ενω ειναι μια γλυκια fuckable κοπελα, με την αφανα γινεται σαν καρτουν!!!!

Ποιά είναι  ταμτά ρε παιδιά;;;

Επισκέπτης
η κοπελα που αξιζε να παει στην γιουβιζιον......

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Εμένα μου αρέσει η γυναίκα που είναι χαριτομένη, έξυπνούλα και ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Δεν ειναι και η Dianna Ross.....

R u leaving the supremes???? (Ατακα της Φοιβης στη Μονικα τοτε!!! χαχαχαχαχαχαχα)

:2funny: :2funny: :2funny:

κ μετα λεγατε για τα γυναικεια γουστα
εδω περα ο καθενας θελει κ κατι διαφορετικο :2funny:
καλο ειναι αυτο... ολους τους αναλογει απο κατι δεν θα μεινει κανεις παραπονεμενος :cheesy:

btw η ταμτα ειναι σκετο κουκλι, λιγα kg πρεπει να βαλει μονο  :-

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
η γυναικα πρεπει να ειναι και να κανει 3 πραματα ??.

1ον να είναι κυρια
2ον να ειναι πουτανα στο κρεβατι και ?.
3ον να ψηνει καλο καφε ?..
τα περι εμφανισης πιστευω ειναι σχετικο με το περι ορεξεως ??
αυτα και τελος

OP
OP
T

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
η γυναικα πρεπει να ειναι και να κανει 3 πραματα ??.

1ον να είναι κυρια
2ον να ειναι πουτανα στο κρεβατι και ?.
3ον να ψηνει καλο καφε ?..
τα περι εμφανισης πιστευω ειναι σχετικο με το περι ορεξεως ??
αυτα και τελος
η γυναικα που κανει καλο καφε κανει και καλο κρεββατι....λενε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom