Νέα

τι γνωμη εχετε για τις φιλλιπινεζες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kevinslipknot173
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δηλ. προκειμένου κάποιος να γλυτώσει από τις ...Ελλεηνίδες , ας παντρευτεί  εναν χιμπατζή και να κάνει και παιδιά μαζί του . Μάλιστα.
Ωραία συμβουλή τι να σου πω .
ρε μαλακα ψωριαρη, χιμπατζης εισαι και φαινεσε που θα μιλησεις ετσι για ενα καλοψυχο και αξιοπρεπεστατο λαο, που βγαζει με κοπο το ψωμι του :idiot:  το οτι δε σου αρεσουν εμφανισιακα γουστο σου και καπελο σου, αλλα τετοιους απαξιωτικους-ρατσιστικους χαρακτηρισμους  δε νομιζω οτι τους αξιζουν,  και γω δε γουσταρω τις ελληνιδες, ουτε σαν χαρακτηρα, ουτε και σαν εμφανιση (κυριως ο σωματοτυπος) αλλα δε κανω ετσι :uglystupid:  να αρχισω χαρακτηρισμους, βουβαλια, βοδια, υπερβισωνες, δε το κανω :uglystupid:  παρ ολα τα στραβα τους τις σεβομαι :idiot:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Δηλ. προκειμένου κάποιος να γλυτώσει από τις ...Ελλεηνίδες , ας παντρευτεί  εναν χιμπατζή και να κάνει και παιδιά μαζί του . Μάλιστα.
Ωραία συμβουλή τι να σου πω .

γιατι χιμπατζη τυπε μου; ειναι ωραιοτατες γκομενες,με εξωτικα,ομορφα προσωπα,και ορισμενες εχουν μια χαρα καμπυλες.κατα μεσο ορο λιγο πιο κοντες απο τις δικες μας,και περα απο το οτι ειναι πιστες,κανουν και τρελα γαμησια,τι αλλο να ζητησει κανεις;

και ορισμενες φιλιππινεζες,πολυ λιγες ομως,ειναι ΚΑΙ νταρντανες για οσους γουσταρουν πολλα πιασιματα,γιατι γενικα ολες τους εχουν ωραια βυζακκια και κωλαρακια.

και προσοχη,δεν εχουν ιχνος κυταρριτιδας πανω τους!

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
...λαθος οι ξανθιες γεωργιανες ειναι ωραιες γυναικες σε αντιθεση με τις αντιστοιχες μελαχροινες  που οντως οι περισσοτερες δεν βλεπονται...

ένταξη υπάρχουν και εξαίρεσης αλλα γενικός οι πιο πολλές δεν βλέπονται

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Οι Ασιάτισσες και οι μαύρες δεν μου αρέσουν καθόλου.

Οι μαύρες μυρίζουν μία άσχημη μυρωδιά και οι Ασιάτισσες είναι πολύ άβυζες και το μουνί τους βρωμάει.

Οι πιο καθαρές γυναίκες που έχω πάρει είναι Ελληνίδες, οι Αμερικάνες και οι Ιταλίδες.

Τα πιο καλά γαμήσια τα κάνουν οι Ελληνίδες με μικρή διαφορά ακολουθούν οι άλλες δύο εθνικότητες.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
ρε μαλακα ψωριαρη, χιμπατζης εισαι και φαινεσε που θα μιλησεις ετσι για ενα καλοψυχο και αξιοπρεπεστατο λαο, που βγαζει με κοπο το ψωμι του :idiot:  το οτι δε σου αρεσουν εμφανισιακα γουστο σου και καπελο σου, αλλα τετοιους απαξιωτικους-ρατσιστικους χαρακτηρισμους  δε νομιζω οτι τους αξιζουν,  και γω δε γουσταρω τις ελληνιδες, ουτε σαν χαρακτηρα, ουτε και σαν εμφανιση (κυριως ο σωματοτυπος) αλλα δε κανω ετσι :uglystupid:  να αρχισω χαρακτηρισμους, βουβαλια, βοδια, υπερβισωνες, δε το κανω :uglystupid:  παρ ολα τα στραβα τους τις σεβομαι :idiot:
...ασιατη οντως ειναι αξιοπρεπεις και εργατικες οι φιλιπινεζες , κοιταν την οικογενεια τους και δεν ενοχλουν ,εγω τις εκτιμω ,εχω καλες σχεσεις μαζι τους, τις χαιρετω στο δρομο ,μακαρι ολοι οι ξενοι που βρισκοντ εδω να ηταν σαν κι αυτες... 

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
...ασιατη οντως ειναι αξιοπρεπεις και εργατικες οι φιλιπινεζες , κοιταν την οικογενεια τους και δεν ενοχλουν ,εγω τις εκτιμω ,εχω καλες σχεσεις μαζι τους, τις χαιρετω στο δρομο ,μακαρι ολοι οι ξενοι που βρισκοντ εδω να ηταν σαν κι αυτες... 
Προσεχε, μην τα διαβασει η Χρυση Αυγη !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
958
Πόντοι
96
Στην Ελλάδα πράγματι οι περισσότερες Φιλιππινέζες είναι μέτριες ως κακές.Οι πιο όμορφες προτιμούν να μεταναστεύσουν σε πιο πλούσιες χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής.Υπάρχει στην ιστοσελίδα μας θέμα για τις Φιλιππίνες όπου συναγωνιστές μαρτυρούν ότι εκεί έχει πολλές όμορφες.Επειδή υπάρχει πολύ φτώχεια , όσες είναι τυχερές και παντρευτούν Έλληνα ή άλλο Ευρωπαίο το εκτιμούν και προσφέρουν ότι μπορούν για να στηρίξουν το σπιτικό τους.Πάντως και εδώ στην Ελλάδα από όσο ξέρω πέφτει και κέρατο αλλά είτε όταν ο άνδρας είναι πολύ μεγάλος είτε επειδή τα  έχουν σπάσει με τον άνδρα τους . Από την πείρα μου μια που είχα Φιλιππινέζα  σε αντίθεση με τις Ελληνίδες δίνουν και δώρα και κεράσματα , σε προσέχουν ακόμα και αν έχεις πρόβλημα υγείας (δεν λακίζουν όπως οι Ελληνίδες ) , σε βοηθούν χωρίς αντάλλαγμα , κάνουν έρωτα χωρίς αναστολές ( ότι θέλεις) αλλά προσοχή , είναι εξαιρετικά κτητικές και ζηλιάρες μέχρι αηδίας .Μπορεί να σε παίρνουν και 20 φορές την ημέρα στο τηλέφωνο και να σου κάνουν ανάκριση που είσαι, με ποιον είσαι ή να σου κάνουν σκηνές στα καλά καθούμενα, πράγμα που γίνεται κουραστικό και ανυπόφορο.
Αν κάποιος θέλει να παίξει μαζί τους , μπορεί να βρει πολλές στους Αμπελόκηπους και στις καφετέριες Αλεξάνδρας και Πανόρμου.Επίσης υπάρχουν δύο στέκια στον Πειραιά το Μανίλα Γκάρντεν και το Μπέμποτ κοντά στην Ακτή Μιαούλη.Φυσικά υπήρχαν και στην Τρούμπα στέκια όπως το Μανίλα κ.α που ταιριάζουν με τα θέματα της ιστοσελίδα μας αλλά δυστυχώς έχουν εκλείψει.Ίσως σε κάποια κονσομασιόν μπαρ εκεί να έχει κάποιες.  :tits2:    

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
Στην Ελλάδα πράγματι οι περισσότερες Φιλιππινέζες είναι μέτριες ως κακές.Οι πιο όμορφες προτιμούν να μεταναστεύσουν σε πιο πλούσιες χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής.Υπάρχει στην ιστοσελίδα μας θέμα για τις Φιλιππίνες όπου συναγωνιστές μαρτυρούν ότι εκεί έχει πολλές όμορφες.Επειδή υπάρχει πολύ φτώχεια , όσες είναι τυχερές και παντρευτούν Έλληνα ή άλλο Ευρωπαίο το εκτιμούν και προσφέρουν ότι μπορούν για να στηρίξουν το σπιτικό τους.Πάντως και εδώ στην Ελλάδα από όσο ξέρω πέφτει και κέρατο αλλά είτε όταν ο άνδρας είναι πολύ μεγάλος είτε επειδή τα  έχουν σπάσει με τον άνδρα τους . Από την πείρα μου μια που είχα Φιλιππινέζα  σε αντίθεση με τις Ελληνίδες δίνουν και δώρα και κεράσματα , σε προσέχουν ακόμα και αν έχεις πρόβλημα υγείας (δεν λακίζουν όπως οι Ελληνίδες ) , σε βοηθούν χωρίς αντάλλαγμα , κάνουν έρωτα χωρίς αναστολές ( ότι θέλεις) αλλά προσοχή , είναι εξαιρετικά κτητικές και ζηλιάρες μέχρι αηδίας .Μπορεί να σε παίρνουν και 20 φορές την ημέρα στο τηλέφωνο και να σου κάνουν ανάκριση που είσαι, με ποιον είσαι ή να σου κάνουν σκηνές στα καλά καθούμενα, πράγμα που γίνεται κουραστικό και ανυπόφορο.
Αν κάποιος θέλει να παίξει μαζί τους , μπορεί να βρει πολλές στους Αμπελόκηπους και στις καφετέριες Αλεξάνδρας και Πανόρμου.Επίσης υπάρχουν δύο στέκια στον Πειραιά το Μανίλα Γκάρντεν και το Μπέμποτ κοντά στην Ακτή Μιαούλη.Φυσικά υπήρχαν και στην Τρούμπα στέκια όπως το Μανίλα κ.α που ταιριάζουν με τα θέματα τις ιστοσελίδα μας αλλά δυστυχώς έχουν εκλέιψει.Ίσως σε κάποια κονσομασιόν μπαρ εκεί να έχει κάποιες.  :tits2:    
...τυπε ειναι πολυ συντηρητικες ,καθε κυριακη ειναι στην εκκλησια ( εδω στη γειτονια εχει τουλαχιστον 20 εκκλησιες αυτοσχεδιες σε νοικιασμενα υπογεια ) εχουν την υποταγη στο αιμα τους ,γιαυτο και θεωρουνται το καλλυτερο υπηρετικο προωπικο ανα τον κοσμο (λογω και του οτι μιλουν ολες αγγλικα) ,δεν ειναι για γκομενιλικια ,ειναι μονο για σοβαρο σκοπο ,παντως σε καφετερια εδω δεν εχω δει φιλιππινεζες να καθονται ,μια που τα ειχα  με το ζορι την εβγαζα εξω ,εννιωθε αβολα ,(ηθελε να καθομαστε μεσα και να παιζουμε χαρτια ,γιατι παραδοξως ειναι και τζογαδοροι) επισης δουλευουν στα καλλυτερα σπιτια των αθηνων ,εγω λογω επαγγελματος εχω νταραβερι μαζι τους γι αυτο και τις γνωριζω καλα...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

δεν έχω προσωπική εμπειρία από φιλιππινέζες αλλα βρείτε κάνα βιντεάκι από αυτό το site!!!

FilipinaSexDiary.com

όχι και χιμπατζήδες......
εκτος και αν είμαι εγώ ανώμαλος.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
958
Πόντοι
96
Φίλε μου , οι νεώτερες γενιές που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και έχουν πάει σε ελληνικό σχολείο είναι πιο ανοικτές και συχνάζουν στα στέκια που έγραψα.Φυσικά είναι και πιο κοντά στην νοοτροπία των Ελληνίδων.Αν πας στο Ταζ Μαχάλ (μπορεί να έχει κλίσει τώρα) μεσημέρι και απόγευμα θα δεις αρκετές. Κάποιες κυκλοφορούν , κάποιες άλλες είναι όπως τις λες.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Εγώ δεν σε έβρισα , μπορώ να το κάνω ξέρεις ... όσο για το χαρακτηρισμό αφορά καθαρά σε εμφάνιση και μόνο , δεν είναι δύσκολο ακόμα και για σένα να το καταλάβεις . 
Για το αν είναι καλόψυχοι και αξιοπρεπέστατοι δεν με ενδιαφέρει εφόσον ομιλώ για την εμφάνιση .
Τώρα εάν θα κάνεις χαρακτηρισμούς για Ελληνίδες , σκοτίστηκα .

γιατι χιμπατζη τυπε μου; ειναι ωραιοτατες γκομενες,με εξωτικα,ομορφα προσωπα,και ορισμενες εχουν μια χαρα καμπυλες.κατα μεσο ορο λιγο πιο κοντες απο τις δικες μας,και περα απο το οτι ειναι πιστες,κανουν και τρελα γαμησια,τι αλλο να ζητησει κανεις;
και ορισμενες φιλιππινεζες,πολυ λιγες ομως,ειναι ΚΑΙ νταρντανες για οσους γουσταρουν πολλα πιασιματα,γιατι γενικα ολες τους εχουν ωραια βυζακκια και κωλαρακια.
και προσοχη,δεν εχουν ιχνος κυταρριτιδας πανω τους!

Δεν αλλάζω γνώμη , τις θεωρώ εφιαλτικά άσχημες .  Ενδεχομένως κάπου , κάπως , να υπάρχει και καμιά μουνάρα... προσωπικά δεν την έχω δει .

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Δεν αλλάζω γνώμη , τις θεωρώ εφιαλτικά άσχημες .  Ενδεχομένως κάπου , κάπως , να υπάρχει και καμιά μουνάρα... προσωπικά δεν την έχω δει .
δεν έχεις δίκιο...
από το αντίστοιχο θέμα του σαιτ είναι η φώτο...
άσχημες δηλαδή είναι οι 2 δεξιά;

Συνημμένα

• 529479_10151001726654864_212112333_n-520x345.jpg
    529479_10151001726654864_212112333_n-520x345.jpg
    55,6 KB · Εμφανίσεις: 55

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.416
Πόντοι
1.106
εγω παντως που τα χα με μια τετοια μια χαρα ητανε. Ασε που οταν βγαιναμε εξω οι δικιες μας οι πουτανες , οι σιχαμενες την κοιταγανε με μισο ματι, φανταζομαι τι καταρες θα ριχνανε.ΟΛΕΣ. Απο 15 μεχρι 50 χρονων. "Γιατι με κοιτανε? Με ρωταγε. "Ξερω γω" τις ελεγα...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127
Αν κάποιος θέλει να παίξει μαζί τους , μπορεί να βρει πολλές στους Αμπελόκηπους και στις καφετέριες Αλεξάνδρας και Πανόρμου.Επίσης υπάρχουν δύο στέκια στον Πειραιά το Μανίλα Γκάρντεν και το Μπέμποτ κοντά στην Ακτή Μιαούλη.Φυσικά υπήρχαν και στην Τρούμπα στέκια όπως το Μανίλα κ.α που ταιριάζουν με τα θέματα της ιστοσελίδα μας αλλά δυστυχώς έχουν εκλείψει.Ίσως σε κάποια κονσομασιόν μπαρ εκεί να έχει κάποιες.  :tits2:    

πατσαβούρες μωρέ μην ασχολείστε...

Συνημμένα

• 19132_315495930851_6713066_n.jpg
    19132_315495930851_6713066_n.jpg
    22,4 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 36749_407053365851_7484544_n.jpg
    36749_407053365851_7484544_n.jpg
    71,3 KB · Εμφανίσεις: 38

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127
βρωμοφιλιππινέζα ουστ, ούτε για καθαρίστρια μωρή :grin:

Συνημμένα

• 422269_10150975727525852_137900598_n.jpg
    422269_10150975727525852_137900598_n.jpg
    159,4 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 28888_394510825851_1366788_n.jpg
    28888_394510825851_1366788_n.jpg
    57,3 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
Μαγκάκια
ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ
ΚΑΙ ΤΙΣ PLAYMATES ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ........

Οι φιλιππινέζες στην Ελλάδα, είναι κάπως έτσι .....

2801maid_1567613c.jpg

URL]]

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Nομιζω πως ειναι καλα μουνια. Παραθετω δειγμα...... :dancing:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
ρε οργκασμο τυπε..............αυτη γεωργιανη πρεπει να ειναι..πολυ νταρντανα και ψιλη για φιλλιπινεζα :o

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127
Μαγκάκια
ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ
ΚΑΙ ΤΙΣ PLAYMATES ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ........

Οι φιλιππινέζες στην Ελλάδα, είναι κάπως έτσι .....

2801maid_1567613c.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.abc.net.au/news/image/4053522-3x2-340x227.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

ωπα ρε γάτε που γνώρισες την μις Φιλιππίνες!!!
άμα θες να την γνωρίσεις να σε στείλω εκεί που δουλεύει στην Αθήνα...

δεν ανήκει στο 90% των Φιλιππινέζων της Ελλάδος αλλά υπάρχει και αυτή ...

τώρα άμα δε σ'αρέσει να ακούς και την άλλη άποψη τράβα γραψε στο makeleio.gr που ναι όλοι δικοί σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom