Νέα

τι γνωμη εχετε για τις φιλλιπινεζες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kevinslipknot173
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
343
Πόντοι
21
ακυρη απορια αλλα εχετε προσωπικη εμπειρια  :knockinb: με φιλλιπινεζα γυναικα?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.472
Πόντοι
6.305
Επίσης είναι πολύ καλές νταντάδες..

sunset25

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
146
Πόντοι
1
τα 'είχα' για σύντομο διάστημα με μισή Φιλλιπινέζα μισή ευρωπαία... απίστευτο γαμίση ίσως το καλύτερο που είχα κάνει , για μασάζ δε ξέρω...

OP
OP
kevinslipknot173

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
343
Πόντοι
21
τα 'είχα' για σύντομο διάστημα με μισή Φιλλιπινέζα μισή ευρωπαία... απίστευτο γαμίση ίσως το καλύτερο που είχα κάνει , για μασάζ δε ξέρω...

στην ελλαδα η εξωτερικο?

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Μία έχω γνωρίσει, μισή φιλιππινέζα μισή γιαπωνέζα, μικροσκοπική -1.47- αλλά πολύ χαριτωμένη (καμιά σχέση με την στρογγυλή πιθηκογουρουνόφατσα που έχουν κατά κανόνα αυτές), εξαιρετική από κάθε άποψη

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Πρέπει να είναι οι πιο άσχημες γυναίκες στο κόσμο ..... μαζί με τις  Αμπορίτζιναλ.

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Nομιζω πως ειναι καλα μουνια. Παραθετω δειγμα...... :dancing:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
...ειμαι ο πλεον ειδημων να μιλησω για αυτες ,μενω σε μια περιοχη της αθηνας που βριθει απ αυτες ,ειναιαπο τους πιο ησυχους ξενους που υπαρχουν εδω ,ειναι συντηρητικες καθολικες ,δε θα τις δεις ποτε  καθουνται σε μπαρ η καφετεριες ,διασκεδαζουν αποκλειστικα στα σπιτια τους οπου μαζευονται τα σαββατοκυριακα που εχουν το ρεπο τους και μαγειρευουν κατι βρωμοφαγητα ,και τραγουδουν καραοκε ,οι 9 στις 10 ειναι μπαζα ,χοντρες ,ατσουμπαλες, κακοντυμενες ,λιγες ειναι αυτες που αξιζουν κυριως η καινουρια γενια ,ειχα κανει κονε προ δεκαετιας με ενα φιλλιπινι αλλα κρατησε ενα δημηνο μονο (ηθελε παντρεια και εγω δεν...)το σιγουρο ειναι οτι αν καποιος θελει να κανει οικογενεια ,η φιλιππινεζα ειναι η καλλυτερη επιλογη ,το τελευταιο πραγμα που θα σου κανει η φιλλιπινεζα ειναι να σε κερατωσει ,αν εχετε σιχαθει τις ελλεηνιδες και τα τερτιπια τους σπευσατε...

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
βάλε και τις Γεωργιανές μέσα
...λαθος οι ξανθιες γεωργιανες ειναι ωραιες γυναικες σε αντιθεση με τις αντιστοιχες μελαχροινες  που οντως οι περισσοτερες δεν βλεπονται...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
το σιγουρο ειναι οτι αν καποιος θελει να κανει οικογενεια ,η φιλιππινεζα ειναι η καλλυτερη επιλογη ,το τελευταιο πραγμα που θα σου κανει η φιλλιπινεζα ειναι να σε κερατωσει ,αν εχετε σιχαθει τις ελλεηνιδες και τα τερτιπια τους σπευσατε...

Δηλ. προκειμένου κάποιος να γλυτώσει από τις ...Ελλεηνίδες , ας παντρευτεί  εναν χιμπατζή και να κάνει και παιδιά μαζί του . Μάλιστα.
Ωραία συμβουλή τι να σου πω .

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
Δηλ. προκειμένου κάποιος να γλυτώσει από τις ...Ελλεηνίδες , ας παντρευτεί  εναν χιμπατζή και να κάνει και παιδιά μαζί του . Μάλιστα.
Ωραία συμβουλή τι να σου πω .
...τυπε δεν προτρεπω κανεναν να παντρευτει φιλιππινεζα ,αλλωστε εγω ειμαι οπαδος των ελλεηνιδων ,απλα υπαρχουν καποιοι κακομοιριδες απογοητευμενοι που μια φιλιπινεζα εστω και μπαζο θα ηταν γι αυτους δωρο θεου ,αλλωστε αρκετες φιλιπινεζες εχουν παντρευτει ελληνες και εχουν κανει μια χαρα οικογενειες ,περι ορεξεως....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom