kevinslipknot173
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
ακυρη απορια αλλα εχετε προσωπικη εμπειρια
με φιλλιπινεζα γυναικα?
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
ακυρη απορια αλλα εχετε προσωπικη εμπειριαμε φιλλιπινεζα γυναικα?
γιατι να ξεχασω το γαμησι?Κάνουν καλό μασάζ.
Το γαμίσι ξέχνα το.
Γιατι δεν ξέρουν πως γίνεται.γιατι να ξεχασω το γαμησι?
Επίσης είναι πολύ καλές νταντάδες..
Γιατι δεν ξέρουν πως γίνεται.
τα 'είχα' για σύντομο διάστημα με μισή Φιλλιπινέζα μισή ευρωπαία... απίστευτο γαμίση ίσως το καλύτερο που είχα κάνει , για μασάζ δε ξέρω...
...ειμαι ο πλεον ειδημων να μιλησω για αυτες ,μενω σε μια περιοχη της αθηνας που βριθει απ αυτες ,ειναιαπο τους πιο ησυχους ξενους που υπαρχουν εδω ,ειναι συντηρητικες καθολικες ,δε θα τις δεις ποτε καθουνται σε μπαρ η καφετεριες ,διασκεδαζουν αποκλειστικα στα σπιτια τους οπου μαζευονται τα σαββατοκυριακα που εχουν το ρεπο τους και μαγειρευουν κατι βρωμοφαγητα ,και τραγουδουν καραοκε ,οι 9 στις 10 ειναι μπαζα ,χοντρες ,ατσουμπαλες, κακοντυμενες ,λιγες ειναι αυτες που αξιζουν κυριως η καινουρια γενια ,ειχα κανει κονε προ δεκαετιας με ενα φιλλιπινι αλλα κρατησε ενα δημηνο μονο (ηθελε παντρεια και εγω δεν...)το σιγουρο ειναι οτι αν καποιος θελει να κανει οικογενεια ,η φιλιππινεζα ειναι η καλλυτερη επιλογη ,το τελευταιο πραγμα που θα σου κανει η φιλλιπινεζα ειναι να σε κερατωσει ,αν εχετε σιχαθει τις ελλεηνιδες και τα τερτιπια τους σπευσατε...
Πρέπει να είναι οι πιο άσχημες γυναίκες στο κόσμο ..... μαζί με τις Αμπορίτζιναλ.
...λαθος οι ξανθιες γεωργιανες ειναι ωραιες γυναικες σε αντιθεση με τις αντιστοιχες μελαχροινες που οντως οι περισσοτερες δεν βλεπονται...βάλε και τις Γεωργιανές μέσα
το σιγουρο ειναι οτι αν καποιος θελει να κανει οικογενεια ,η φιλιππινεζα ειναι η καλλυτερη επιλογη ,το τελευταιο πραγμα που θα σου κανει η φιλλιπινεζα ειναι να σε κερατωσει ,αν εχετε σιχαθει τις ελλεηνιδες και τα τερτιπια τους σπευσατε...
...τυπε δεν προτρεπω κανεναν να παντρευτει φιλιππινεζα ,αλλωστε εγω ειμαι οπαδος των ελλεηνιδων ,απλα υπαρχουν καποιοι κακομοιριδες απογοητευμενοι που μια φιλιπινεζα εστω και μπαζο θα ηταν γι αυτους δωρο θεου ,αλλωστε αρκετες φιλιπινεζες εχουν παντρευτει ελληνες και εχουν κανει μια χαρα οικογενειες ,περι ορεξεως....Δηλ. προκειμένου κάποιος να γλυτώσει από τις ...Ελλεηνίδες , ας παντρευτεί εναν χιμπατζή και να κάνει και παιδιά μαζί του . Μάλιστα.
Ωραία συμβουλή τι να σου πω .
+ αμερικάνες και ελεεινιδεςβάλε και τις Γεωργιανές μέσα
στην ελλαδα η εξωτερικο?