Νέα

Τι γνωμη εχετε για τις φεμινιστριες ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dirty lover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
φεμινισμος τι εστι θα εξηγησει κανεις η εστω καμια ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πως θα εκθεσουμε αποψη εμεις ?

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ρε σεις παραπάνω τι rotate τι είναι feminimsos ? τι δεν καταλαβαίνετε? :2funny: :2funny: :2funny:
απλά θέλουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα με τους άντρες στην εργασία, στην θρησκεία στην οικογένεια και γενικά στην κοινωνία  :uglystupid: :grin: και πλέον σε κάθε πολιτισμένη χωρα ta έχουν.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε σεις παραπάνω τι rotate τι είναι feminimsos ? τι δεν καταλαβαίνετε? :2funny: :2funny: :2funny:
απλά θέλουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα με τους άντρες στην εργασία, στην θρησκεία στην οικογένεια και γενικά στην κοινωνία  :uglystupid: :grin: και πλέον σε κάθε πολιτισμένη χωρα ta έχουν.
ε πες κι εσυ την λεξη ΙΣΟΤΗΤΑ να καταλαβουμε !!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο θελουμε κι εμεις να ξερεις  :grin:

OP
OP
dirty lover

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...παντως οι περισσοτερες αν οχι ολες οι φεμινιστριες (και μιλω για τις φεμινιστριες παλαιας κοπης ,οι σκληροπυρηνικες ,αυτες που καιγανε σουτιεν στα σιξτυς) υστερουσαν εμφανισιακα και αδιαφορουσαν για την εικονα τους ( αξυριστες μασχαλες ,παλιομοδιτικα εσωρουχα ,κ.λ.π.) ,σημερα εχει εκλειψει το ειδος ,γνωρισα προσφατα μια τετοια αλλα ηταν ηλικιακα στα 50φευγα...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
...παντως οι περισσοτερες αν οχι ολες οι φεμινιστριες (και μιλω για τις φεμινιστριες παλαιας κοπης ,οι σκληροπυρηνικες ,αυτες που καιγανε σουτιεν στα σιξτυς) υστερουσαν εμφανισιακα και αδιαφορουσαν για την εικονα τους ( αξυριστες μασχαλες ,παλιομοδιτικα εσωρουχα ,κ.λ.π.) ,σημερα εχει εκλειψει το ειδος ,γνωρισα προσφατα μια τετοια αλλα ηταν ηλικιακα στα 50φευγα...

Κάποιες που είχα γνωρίσει εγώ είχαν ακραίες θέσεις του τύπου "είμαι υπέρ της έκτρωσης γιατί είναι κοιλιά μου και έχω κάθε δικαίωμα κτλ".

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Κάποιες που είχα γνωρίσει εγώ είχαν ακραίες θέσεις του τύπου "είμαι υπέρ της έκτρωσης γιατί είναι κοιλιά μου και έχω κάθε δικαίωμα κτλ".
Δεν ειναι ακραια θεση, ειναι βασικη θεση του φεμινισμου .
Στις περισσοτορες χωρες δικη τους ειναι η αποφαση της εκτρωσης η μη.

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
φεμινιστριες η αλλιως σουφραζετες χαχα  :tooth: καταλαβατε σουφρα ζετες χαχα  :tooth:
ψαλιδιζονται τυποι  :tooth:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειναι ακραια θεση, ειναι βασικη θεση του φεμινισμου .
Στις περισσοτορες χωρες δικη τους ειναι η αποφαση της εκτρωσης η μη.

Μαλακιες. ΓΙα αυτο δεν ειμαι υπερ του φεμινισμου.
Να σου πω την αληθεια με την ισοτητα δεν χαλιεμα αποψε πχ που θα βγω με την αλλη
απο μισα θα τα πληρωσουμε και ακομα ειναι αρχη δεν ξερω αν θα κρατησει επειδη ειναι δυσκολο αμα δεν δουλευεις να χεις γκομενακι οσο παει θα το παω. Και γενικα μ αρεσει η ισοτητα... ασχετα αν καμια φορα
στην βιδωσει και πεις θα την κυνηγησω αυτην και θα τα κανω ολα μεχρι τελους βεβαια και αυτο
μετα σε κουραζει. Καλυτερα μια ισοροπια

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μαλακιες. ΓΙα αυτο δεν ειμαι υπερ του φεμινισμου.
Να σου πω την αληθεια με την ισοτητα δεν χαλιεμα αποψε πχ που θα βγω με την αλλη
απο μισα θα τα πληρωσουμε και ακομα ειναι αρχη δεν ξερω αν θα κρατησει επειδη ειναι δυσκολο αμα δεν δουλευεις να χεις γκομενακι οσο παει θα το παω. Και γενικα μ αρεσει η ισοτητα... ασχετα αν καμια φορα
στην βιδωσει και πεις θα την κυνηγησω αυτην και θα τα κανω ολα μεχρι τελους βεβαια και αυτο
μετα σε κουραζει. Καλυτερα μια ισοροπια
Σωστος ο Μπολντης !!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σωστος ο Μπολντης !!!!!!!

Εννοειται ρε φιλε.... εφοσον σε παιρνει να μην κερνας συνεχεια δεν το κανεις...
τωρα δεν ξερω αμα ηταν καμια που την γουσταρα σαν παλαβος και ηθελε να κερναω συνεχεια εγω?
και παλι δυσκολα θα το εκανα ομως. Εχω χαλασει παλια λεφτα για γυναικες ε δεν θελω να ξανακανω το ιδιο. Πιστευω ειναι λαθος.

Η μαλακια ειναι οτι καποια που σε βλεπει συγκρατημενο στην τσεπη μπορει να σε θεωρησει και συγκρατημενο στα αισθηματα  :P μπορεις να την σκαπουλαρεις αμα εχεις ενα καλο αμαξι να την πηγαινεις βολτες να της κανεις κανα δωρακι που και που και συνεχεια τραπεζια σπιτι ψωνιζεις απο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και τρως και στο γκαραζ αμα λαχει  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ποιες απο ολες;;; η ειναι αγαμητες,ή κακογαμημενες ή κανουν τρελο κρεβατι.......

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Για τις φεμινιστριες προτεινω ενα τεστ:

Κατευθειαν  ασαλιωτο - κωλοτρυπιδα με τραβηγμα μαλλιων και χαστουκια παντου.

Ετσι για την υποταγη στον ισχυρο.

Κι οταν τελειωσει και το φχαριστηθει facefuck και cif.

Αυτες ολες θελουν κατα βαθος να νιωσουν την υποταγη ειναι κομπλεξικες και μαλακισμενες

OP
OP
dirty lover

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16

Αυτες ολες θελουν κατα βαθος να νιωσουν την υποταγη ειναι κομπλεξικες και μαλακισμενες
...ε οχι ρε φιλε ,θελει και προκαταρκτικα ,να μελωσει το πραγμα...

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16

ναι καπως ετσι το σκεφτηκα και εγω ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom