ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 304
- Πόντοι
- 26
τι ποσταρεις ρε φιλε κ αλλαζει η σελιδα δεν βλεπεις οτι μιλαμε?
τι ποσταρεις ρε φιλε κ αλλαζει η σελιδα δεν βλεπεις οτι μιλαμε?
τυπε αν δεν κανω λαθος ο κορονακης δεν μιλουσε για βιασμους :S
τυπε μηπως ειχε πολυ πρωτοποριακες αποψεις γιαυτο μας φαινεται ετσι?
ναι τυπε αλλα αποτι μου εχουν πει μεγαλουργει σε αλλο σαιτ
σωστα μιλουσε για εγκληματα οπως η επικινδυνη και βαρια σωματικη βλαβη και πιθανον και θανατηφορα σε γεννητικα οργανα, με προθεση.
Κοιτα εχουν βρει την Ελλαδα και τα κανουν αυτα.
Που κανεις δεν ενδιαφερεται και τα παιρνει ολα στον χαβαλε...
ρε μαγκες η ενοια του φεμινισμου ποια ειναι? δηλαδη τι θελουν οι φεμινιστριες ακριβως ?
αυτο ρωταω και εγω.. αλλα δεν ξερουν και παν να το παιξουν εξυπνοι, κλασικα μπουρδελα.κομΘα ηθελα μια γενικη εννοια του φεμινισμου ωστε να εκθεσω αποψη.
Δεν εχω καταλαβει καν τι εστι φεμινισμος .....
η σκεψη η αποψη και η γνωμη δεν ποινικοποιειται μπολ και καλα κανει... απλα αν προσβαλλεται καποιος μπορει να καταφυγει στην δικαιοσυνη. απο κει και περα ο κορονακις εκανε πλακιτσα και τα παιδια που τον θεοποιουσαν το ιδιο. ετσι για να βγαζουε τα απωθημενα μας να μας φευγει ο καημος δηλαδη.
Εξυπνακηδες ξερολες τυπε....αυτο ρωταω και εγω.. αλλα δεν ξερουν και παν να το παιξουν εξυπνοι, κλασικα μπουρδελα.κομ
εΓΩ εχω διαφορετικη αποψη και πιστευω οτι ο τυπος ειχε θεμα.
εΓΩ εχω διαφορετικη αποψη και πιστευω οτι ο τυπος ειχε θεμα.
δεν με ενδιαφερει η αποψη σου διοτι αυτα τα θεματα νομικα εχουν λυθει και δεν εχεις τις ειδικες γνωσεις για να εχεις αποψη. Εχεις καφενειακη αποψη που εχει σχηματιστει με ημιμαθεια πανω στο θεμα.
θα σου δωσω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις για ποιο λογο η αποψη σου ειναι λανθασμενη.
μια μερα εγραψες εδω οτι αν καποιος εκανε σεξ με εγγυο γυναικα παντρεμενη με αλλο και το μαθαινες θα του δηιουργουσες προβληματα κτλ. αυτο αποτελει στην πραξη εγκλημα που εξεφρασες. παρολα αυτα αυτο που εξεφρασες ειναι η δικη σου αποψη και ηθικη με την οποια ο νομος διαφωνει. επομενως αν μπορουσε να ποινικοποιηθει θα σε μπουζουριαζαν. εγω λεω οτι δεν εκανες τιποτα ποινικα κολασιμο παρα ειπες την αποψη σου, και αυτο δεν ειναι κολασιμο αν και ακραιο.. εσυ ομως λες οτι θα επρεπε να σε μπουζουριασουν επειδη ειπες την αποψη σου.
εχω καθε καλη διαθεση απεναντι στον μπολ και προσπαθω να του εξηγησω γιατι εχω παρατηρησει οτι ακουει και βελτιωνεταισταματα να τραμπουκιζεις τον μπολντη
δεν με ενδιαφερει η αποψη σου διοτι αυτα τα θεματα νομικα εχουν λυθει και δεν εχεις τις ειδικες γνωσεις για να εχεις αποψη. Εχεις καφενειακη αποψη που εχει σχηματιστει με ημιμαθεια πανω στο θεμα.
θα σου δωσω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις για ποιο λογο η αποψη σου ειναι λανθασμενη.
μια μερα εγραψες εδω οτι αν καποιος εκανε σεξ με εγγυο γυναικα παντρεμενη με αλλο και το μαθαινες θα του δηιουργουσες προβληματα κτλ. αυτο αποτελει στην πραξη εγκλημα που εξεφρασες. παρολα αυτα αυτο που εξεφρασες ειναι η δικη σου αποψη και ηθικη με την οποια ο νομος διαφωνει. επομενως αν μπορουσε να ποινικοποιηθει θα σε μπουζουριαζαν. εγω λεω οτι δεν εκανες τιποτα ποινικα κολασιμο παρα ειπες την αποψη σου, και αυτο δεν ειναι κολασιμο αν και ακραιο.. εσυ ομως λες οτι θα επρεπε να σε μπουζουριασουν επειδη ειπες την αποψη σου.