Νέα

Τι γνωμη εχετε για τις φεμινιστριες ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dirty lover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τυπε αν δεν κανω λαθος ο κορονακης δεν μιλουσε για βιασμους :S

σωστα μιλουσε για εγκληματα οπως η επικινδυνη και βαρια σωματικη βλαβη  και πιθανον και θανατηφορα σε γεννητικα οργανα, με προθεση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σωστα μιλουσε για εγκληματα οπως η επικινδυνη και βαρια σωματικη βλαβη  και πιθανον και θανατηφορα σε γεννητικα οργανα, με προθεση.

Κοιτα εχουν βρει την Ελλαδα και τα κανουν αυτα.
Που κανεις δεν ενδιαφερεται και τα παιρνει ολα στον χαβαλε...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε μαγκες η ενοια του φεμινισμου ποια ειναι? δηλαδη τι θελουν οι φεμινιστριες ακριβως ?  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κοιτα εχουν βρει την Ελλαδα και τα κανουν αυτα.
Που κανεις δεν ενδιαφερεται και τα παιρνει ολα στον χαβαλε...

η σκεψη η  αποψη και η γνωμη δεν ποινικοποιειται μπολ και καλα κανει... απλα αν προσβαλλεται καποιος μπορει να καταφυγει στην δικαιοσυνη. απο κει και περα ο κορονακις εκανε πλακιτσα και τα παιδια που τον θεοποιουσαν το ιδιο. ετσι για να βγαζουε τα απωθημενα μας να μας φευγει ο καημος δηλαδη.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ρε μαγκες η ενοια του φεμινισμου ποια ειναι? δηλαδη τι θελουν οι φεμινιστριες ακριβως ?  :think:

Μορφές ισότητας:
        αμερόληπτος φεμινισμός
        ατομιστικός φεμινισμός
        φιλελεύθερος φεμινισμός
    Μορφές γυναικοκεντρισμού:
        πολιτιστικός φεμινισμός
        φεμινισμός φύλου
        ποπ φεμινισμός
        ριζοσπαστικός φεμινισμός
    Πίστη στην καταπίεση από την πατριαρχία:
        αναρχο-φεμινισμός
        Γαλλικός φεμινισμός
        ριζοσπαστικός φεμινισμός
    Πίστη στην καταπίεση από τον καπιταλισμό:
        Μαρξιστικός φεμινισμός
        σοσιαλιστικός φεμινισμός
    Διαφορές αποκλειστικά πολιτιστικές, όχι βιολογικές:
        Αμαζονικός φεμινισμός
        ψυχοαναλυτικός φεμινισμός
    Απομονωτισμός/διαχωρισμός:
        λεσβιακός φεμινισμός
        διαχωριστικός φεμινισμός
    μη-Δυτικοί:
        φεμινισμός τρίτου κόσμου
        μετα-αποικιακός φεμινισμός
    σεξουαλικά φιλελεύθερος φεμινισμός

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Θα ηθελα μια γενικη εννοια του φεμινισμου ωστε να εκθεσω αποψη.
Δεν εχω καταλαβει καν τι εστι φεμινισμος .....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Θα ηθελα μια γενικη εννοια του φεμινισμου ωστε να εκθεσω αποψη.
Δεν εχω καταλαβει καν τι εστι φεμινισμος .....
:grin: αυτο ρωταω και εγω.. αλλα δεν ξερουν και παν να το παιξουν εξυπνοι, κλασικα μπουρδελα.κομ  :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η σκεψη η  αποψη και η γνωμη δεν ποινικοποιειται μπολ και καλα κανει... απλα αν προσβαλλεται καποιος μπορει να καταφυγει στην δικαιοσυνη. απο κει και περα ο κορονακις εκανε πλακιτσα και τα παιδια που τον θεοποιουσαν το ιδιο. ετσι για να βγαζουε τα απωθημενα μας να μας φευγει ο καημος δηλαδη.

εΓΩ εχω διαφορετικη αποψη και πιστευω οτι ο τυπος ειχε θεμα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
με εκφραζει απολυτα ο μαυρος θανατος!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εΓΩ εχω διαφορετικη αποψη και πιστευω οτι ο τυπος ειχε θεμα.

δεν με ενδιαφερει η αποψη σου διοτι αυτα τα θεματα νομικα εχουν λυθει και δεν εχεις τις ειδικες γνωσεις για να εχεις αποψη. Εχεις καφενειακη αποψη που εχει σχηματιστει με ημιμαθεια πανω στο θεμα.
θα σου δωσω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις για ποιο λογο η αποψη σου ειναι λανθασμενη.
μια μερα εγραψες εδω οτι αν καποιος εκανε σεξ με εγγυο γυναικα παντρεμενη με αλλο και το μαθαινες θα του δηιουργουσες προβληματα κτλ. αυτο αποτελει στην πραξη εγκλημα που εξεφρασες. παρολα αυτα αυτο που εξεφρασες ειναι η δικη σου αποψη και ηθικη με την οποια ο νομος διαφωνει. επομενως αν μπορουσε να ποινικοποιηθει θα σε μπουζουριαζαν.  εγω λεω οτι δεν εκανες τιποτα ποινικα κολασιμο παρα ειπες την αποψη σου, και αυτο δεν ειναι κολασιμο αν και ακραιο.. εσυ ομως λες οτι θα επρεπε να σε μπουζουριασουν επειδη ειπες την αποψη σου.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
δεν με ενδιαφερει η αποψη σου διοτι αυτα τα θεματα νομικα εχουν λυθει και δεν εχεις τις ειδικες γνωσεις για να εχεις αποψη. Εχεις καφενειακη αποψη που εχει σχηματιστει με ημιμαθεια πανω στο θεμα.
θα σου δωσω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις για ποιο λογο η αποψη σου ειναι λανθασμενη.
μια μερα εγραψες εδω οτι αν καποιος εκανε σεξ με εγγυο γυναικα παντρεμενη με αλλο και το μαθαινες θα του δηιουργουσες προβληματα κτλ. αυτο αποτελει στην πραξη εγκλημα που εξεφρασες. παρολα αυτα αυτο που εξεφρασες ειναι η δικη σου αποψη και ηθικη με την οποια ο νομος διαφωνει. επομενως αν μπορουσε να ποινικοποιηθει θα σε μπουζουριαζαν.  εγω λεω οτι δεν εκανες τιποτα ποινικα κολασιμο παρα ειπες την αποψη σου, και αυτο δεν ειναι κολασιμο αν και ακραιο.. εσυ ομως λες οτι θα επρεπε να σε μπουζουριασουν επειδη ειπες την αποψη σου.

σταματα να τραμπουκιζεις τον μπολντη  :tickedoff:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Δεν ειπα να μπουζουριασουν αμεσως ειπα να παρακολουθηθει απο την διωξη και μετα να παει γιατρος - ψυχιατρος σπιτι του και να τον εξετασει.... να δει αν αυτος ο τυπος ο οποιος δεν εχει βημα στην πραγματικη του ζωη να πει αυτα που λεει εδω μεσα κατα ποσο στεκει καλα.

Μπορεις να στειλεις και σε μενα ψυχιατρο .... δεν θα αρνηθω. Κανονικα ολοι θα επρεπε να εξεταζονται
για να ξερει η κοινωνια ποιος ειναι τι. Και να περιοριζονται τα εγκληματα. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη. Οι δικηγοροι ξερω καλα τι τυπακια ειστε και πως μπορειτε καποιον ενω εχει δικιο να τον βγαλετε οτι εχει αδικο. Εχετε παρει ειδεχθη εγκληματα και τα εχετε αθωωσει οποτε ασε με να εχω τις επιφυλαξεις μου για την φαρα των δικηγορων (οχι ολους βεβαια) αλλα για τους περισσοτερους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom