Επισκέπτης
Μπορούμε να έχουμε λινκ με τις κριτικές του μεγάλου grindcore?
τα ποδια μου τρεμοπεξαν απο την καυλα εκανα μια high pitched κραυγη aaaarghhhhaa k εχυσα
ο αυθεντικος μπουρδελιαρης ειναι αυτος που η πρωτη κ η τελευταια του φορα ηταν σε μπουρδελο..ετσι κ εγω ειμαι οριτζιναλ..καθαροαιμος
σπαστικη η φυλης νομιζουν οτι ειναι κατι μεταξυ χολιγουντ κ λας βεγκας κ θελουν κ 20αρι την στιγμη που το πανεμορφο μεταξουργειο προσφερει τεχνη k φιλοσοφια με μονο 15.τσατσοι πορνατζιδες μεινστριμ προδοτες φυλης-ιωτες ..ενιωθα σκατα κ παρηκμασμενος οπως οφειλει να νιωθει καθε μπουρδελιαρης,οι αληθινες τσαρκες γινοντε σολο κ οχι με παρεα
τα ναρκωτικα καποιοι καταφεραν κ τα εκοψαν τα μπουρδελα κανενας ο εθισμος ειναι εγγεφαλικος
5 κωλοπαιδα που νομιζουν οτι η μπουρδελοτσαρκα ειναι φαση απο αμερικανικη κολλεγιακη ταινια κ μου σπανε τ'αρχιδια η μαλακια ειναι οτι ποτε δεν γαμανε κ πιανουν κ ολες τις θεσεις μακαρι να τα γαμισουν καποτε τιποτα βλαχοι οπως τον αραπη sto pulp fiction
το μουνι ηταν απατο απυθμενο λες κ ειχε δουλεψει σε αφρικανικο μπουρδελο με πασχοντες απο ελεφαντιαση
ενα απιστευτο πεταχτο στρογγυλο κωλαρακι που τραυματισε το προεγω το εγω κ το υπερεγω μου, βγηκα γρηγορα εξω σαν παιδακι που καποιος χαιδεψε κρυφα το πουλακι του στο παρκο κ πηγα στην σταση
ψελισα σαν τυπος που εχει παθει εγγεφαλικο κ του τρεχουν τα σαλια καυλα μου ΤΙ ΚΩΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
το βραδυ οταν γυρισα σπιτι μετα απο τσαρκα μεταξι τον επαιξα κ εχυσα σαν φαλαινα σκεφτομενος αυτον τον κωλο κ τωρα καυλωσα.καποτε μια πουστρα με γιαλιστερο μπλε μπουφαν εξω απο ενα μπουρδελο στην λιοσιων μου ειχε πει"κανω πολυ ωραιο τσιμπουκι αν ενδιαφερεσαι..τσαμπα ενοειται" ειπα οχι,τωρα θα του τον εδινα!!!
[size=15pt]γιατι το μεταξουργειο ειναι επαναστατικο μαγκες ειναι το "ανταρτικο" των μπουρδελων ειναι η αργεντινη του ερωτα εμεις οι γαμιαδες των 10-15 ευρο ειμαστε οι "αντιμνημονιακοι" κ αυτοι που γαμανε σε στουντιο κ βιζιτες ειναι το δντ ειναι οι νεοφιλελευθεροι κ καποια μερα θα βρεθουν ξυλοφορτομενοι στο μεταξι κ θα τους κατουρανε πακιστανοι[/size]
.ειχε την φατσα της ηλιθιας σε βαθμο διανοητικης καθηστερησης που ξερεις οτι θα της κανεις οτι θελεις γιατι ειναι μπαζο κ ενα υφος μητρομανιας ενας συνδιασμος που με καυλωνει
εφυγα προσπαθησα να πω στον εαυτο μου να σταματησει να πληρωνει για να γαμαει γυναικες χειροτερες απο αυτες που γαμαει τσαμπα
ειναι πουτανα καθηστερημενη την δαγκωνα την εγλυφα κ αλλα τετοια σιχαμερα καβλοπραματα
[size=7pt]αποσπασματα απο κριτικες του grindcorefucker[/size]
[size=9pt]μακραν οποιο αυθεντικος που εχω διαβασει!
μαγκα σκεφτομαστε ακριβως το ιδιο απλα εσυ το αποτιπονεις καλυτερα!!!
σε ευχαριστω!!
σε παρακαλω συνεχισε να γραφεις μας εμπνεεις[/size]
ακριβες πουτανες αρωματισμενοι φαγκατοι βιζιταδωροι ερχοντε κρεμαλες!!!HASTA LA (ΠΛΑΤΕΙΑ) VICTORIAς SHIEMPRE!
ειμαστε και γειτονακια!!!
Αυτο το "βρικα" στον τιτλο χτυπαει ασχημα.
Αλλαξε το.
πιστεύεις δηλαδή ότι στο μετάξι έχει ωραίες κοπέλες....Μεγαλη μορφη ο grindcorefucker, οι κριτικες του πρεπει να συγκεντρωθουν απο τη διευθυνση του site σε χυσοδετο τομο και να μοιραζονται στα μπουρδελα του Μεταξιου
Οσον αφορα τα στουντιο και τα μπουρδελα, θεωρω κι εγω πως τα στουντιο ειναι μεγαλη κοροιδια. Για να μην πω οτι και η Φυλης ακομα ψιλοκοροιδια ειναι το 20αρι, μιας και δεν προσφερει σε γενικες γραμμες κατι περισσοτερο απο το Μεταξι, παρα μονο εναν πιο κυριλε κοσμο (Βαλκανιοι στη Φυλης εναντι Αφγανοπακιστανοσομαλων στο Μεταξι). Γενικα νομιζω αυτη ειναι και η κυριοτερη διαφορα μεταξυ των 3 κατηγοριων (στουντιο - Φυλης - Μεταξι) το φιλτραρισμα στον κοσμο.
Για το φιλο που λεει οτι μεγαλωνοντας ολοι θα μετακινηθουμε προς στουντιο, δε συμφωνω, προσωπικα πιστευω πως αν φτασω σε καποια ηλικια ή κοινωνικη θεση που δε θα μπορω πλεον να πηγαινω σε μπουρδελα, τοτε θα περασω κατευθειαν σε cg / ct.
βάλε μας κανένα link να δούμε τις κριτικές του....[size=7pt]αποσπασματα απο κριτικες του grindcorefucker[/size]
πιστεύεις δηλαδή ότι στο μετάξι έχει ωραίες κοπέλες....
μπορεις να μου πείς το τοπ5 σου.....
εεε πρόσεχε θα στην πεί ο απόλυτοςΚοιτα προσωπικα δεν κυνηγαω τα ομορφα πιπινια, μη σου πω οτι ισως και να προτιμω τις ασχημες παντως δεν εχω δει κατι στη Φυλης που να με εντυπωσιασει και να δικαιολογει τη διπλασια τιμη, εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις. Δε λεω, στο Μεταξι θα δεις αρκετα μπαζα, αλλα απο την αλλη τετοια μπορει να βρεις και στη Φυλης, ας μην ξεχναμε και τα τερατουργηματα στη μονης Προδρομου!
τα ποδια μου τρεμοπεξαν απο την καυλα εκανα μια high pitched κραυγη aaaarghhhhaa k εχυσα
ο αυθεντικος μπουρδελιαρης ειναι αυτος που η πρωτη κ η τελευταια του φορα ηταν σε μπουρδελο..ετσι κ εγω ειμαι οριτζιναλ..καθαροαιμος
σπαστικη η φυλης νομιζουν οτι ειναι κατι μεταξυ χολιγουντ κ λας βεγκας κ θελουν κ 20αρι την στιγμη που το πανεμορφο μεταξουργειο προσφερει τεχνη k φιλοσοφια με μονο 15.τσατσοι πορνατζιδες μεινστριμ προδοτες φυλης-ιωτες ..ενιωθα σκατα κ παρηκμασμενος οπως οφειλει να νιωθει καθε μπουρδελιαρης,οι αληθινες τσαρκες γινοντε σολο κ οχι με παρεα
τα ναρκωτικα καποιοι καταφεραν κ τα εκοψαν τα μπουρδελα κανενας ο εθισμος ειναι εγγεφαλικος
5 κωλοπαιδα που νομιζουν οτι η μπουρδελοτσαρκα ειναι φαση απο αμερικανικη κολλεγιακη ταινια κ μου σπανε τ'αρχιδια η μαλακια ειναι οτι ποτε δεν γαμανε κ πιανουν κ ολες τις θεσεις μακαρι να τα γαμισουν καποτε τιποτα βλαχοι οπως τον αραπη sto pulp fiction
το μουνι ηταν απατο απυθμενο λες κ ειχε δουλεψει σε αφρικανικο μπουρδελο με πασχοντες απο ελεφαντιαση
ενα απιστευτο πεταχτο στρογγυλο κωλαρακι που τραυματισε το προεγω το εγω κ το υπερεγω μου, βγηκα γρηγορα εξω σαν παιδακι που καποιος χαιδεψε κρυφα το πουλακι του στο παρκο κ πηγα στην σταση
ψελισα σαν τυπος που εχει παθει εγγεφαλικο κ του τρεχουν τα σαλια καυλα μου ΤΙ ΚΩΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
το βραδυ οταν γυρισα σπιτι μετα απο τσαρκα μεταξι τον επαιξα κ εχυσα σαν φαλαινα σκεφτομενος αυτον τον κωλο κ τωρα καυλωσα.καποτε μια πουστρα με γιαλιστερο μπλε μπουφαν εξω απο ενα μπουρδελο στην λιοσιων μου ειχε πει"κανω πολυ ωραιο τσιμπουκι αν ενδιαφερεσαι..τσαμπα ενοειται" ειπα οχι,τωρα θα του τον εδινα!!!
[size=15pt]γιατι το μεταξουργειο ειναι επαναστατικο μαγκες ειναι το "ανταρτικο" των μπουρδελων ειναι η αργεντινη του ερωτα εμεις οι γαμιαδες των 10-15 ευρο ειμαστε οι "αντιμνημονιακοι" κ αυτοι που γαμανε σε στουντιο κ βιζιτες ειναι το δντ ειναι οι νεοφιλελευθεροι κ καποια μερα θα βρεθουν ξυλοφορτομενοι στο μεταξι κ θα τους κατουρανε πακιστανοι[/size]
.ειχε την φατσα της ηλιθιας σε βαθμο διανοητικης καθηστερησης που ξερεις οτι θα της κανεις οτι θελεις γιατι ειναι μπαζο κ ενα υφος μητρομανιας ενας συνδιασμος που με καυλωνει
εφυγα προσπαθησα να πω στον εαυτο μου να σταματησει να πληρωνει για να γαμαει γυναικες χειροτερες απο αυτες που γαμαει τσαμπα
ειναι πουτανα καθηστερημενη την δαγκωνα την εγλυφα κ αλλα τετοια σιχαμερα καβλοπραματα
[size=7pt]αποσπασματα απο κριτικες του grindcorefucker[/size]
[size=9pt]μακραν οποιο αυθεντικος που εχω διαβασει!
μαγκα σκεφτομαστε ακριβως το ιδιο απλα εσυ το αποτιπονεις καλυτερα!!!
σε ευχαριστω!!
σε παρακαλω συνεχισε να γραφεις μας εμπνεεις[/size]
ακριβες πουτανες αρωματισμενοι φαγκατοι βιζιταδωροι ερχοντε κρεμαλες!!!HASTA LA (ΠΛΑΤΕΙΑ) VICTORIAς SHIEMPRE!
ειμαστε και γειτονακια!!!
τελευταιο ποστ μου σε αυτο το θρετ!!
δεν καταλαβαινω το κραξιμο επειδη ανοιξα ενα θρετ για να σχολιασουμε τις σουρεαλιστικες χιουμοριστικες κριτικες του φιλου...
αμα δεν εχετε χιουμορ (ή το ιδιο χιουμορ με εμενα) δεν ειναι αναγκη να κραξετε απλα μην το διαβασεται, απλα προσπεραστε το!!!
αλλα εκει να βγαλετε το κομπλεξ σας στο bourdela σε ενα θρετ που οπως ειπα αυτοι που γουταρουν καλτιλα σιγουρα γελασαν και γουσταραν με τις κριτικες του grindcorefucker...
παρακαλω οσους ειναι σοβαροι και δεν γουσταρουν αυτου του ειδους το χιουμορ να μην ασχολουνται με το παρων θρετ...
καλά ρε μην χαλιέσαι.....μια χαρα είναι το θεματάκιτελευταιο ποστ μου σε αυτο το θρετ!!
δεν καταλαβαινω το κραξιμο επειδη ανοιξα ενα θρετ για να σχολιασουμε τις σουρεαλιστικες χιουμοριστικες κριτικες του φιλου...
αμα δεν εχετε χιουμορ (ή το ιδιο χιουμορ με εμενα) δεν ειναι αναγκη να κραξετε απλα μην το διαβασεται, απλα προσπεραστε το!!!
αλλα εκει να βγαλετε το κομπλεξ σας στο bourdela σε ενα θρετ που οπως ειπα αυτοι που γουταρουν καλτιλα σιγουρα γελασαν και γουσταραν με τις κριτικες του grindcorefucker...
παρακαλω οσους ειναι σοβαροι και δεν γουσταρουν αυτου του ειδους το χιουμορ να μην ασχολουνται με το παρων θρετ...
υ.γ. δεν γουσταρεται αλλα γραψατε 50-60 ποστ για το θεμα αυτο χαχαχαχααα!!
τελευταιο ποστ μου σε αυτο το θρετ!!
υ.γ. δεν γουσταρεται αλλα γραψατε 50-60 ποστ για το θεμα αυτο χαχαχαχααα!!
ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΓΙΓΑΝΤΑ σε ευγνωμονουμε για το ποστ που παρεθεσες ειναι ισως οτι καλυτερο εχω διαβασει εβερ σε οποιοδηποτε φορουμ,σαιτ,κτλ..εχουμε ακριβως το ιδιο χιουμορ και γουστο οποτε γραψε τους ολους και ΣΥΝΕΧΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Εσυ που χαθηκες ρε μαλακα! Οτι θελει σε κανει ο ξενιας.Που χαθηκε αυτος ο σπουδαιος ανδρας με το καλτ συγγραφικο υφος;
που εισαι ρε τυπεΠου χαθηκε αυτος ο σπουδαιος ανδρας με το καλτ συγγραφικο υφος;