Νέα

τι γινεται στο τετραοροφο της ΞΟΥΘΟΥ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.884
Πόντοι
26.141
επειδη δεν ζω αθηνα ξερει κανεις να δωσει πληρφοριες για το τετραοροφο μαγαζι στην ΞΟΥΘΟΥ ?
τι γινετει εκει? ειναι μονο για gay η και για στρειτ? και αν ειναι και για στρειτ τι παιζεται με τις ντανες εκει?

Επισκέπτης
ποιο είναι το τετραώροφο στην ΞΟΥΘΟΥ ρε λεβέντη; πες για να σε βοηθήσουμε

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.884
Πόντοι
26.141
καπου κατω απο ομονοια!!!!!!!!
ειναι οδος και παλια αλλ ακια μεχρι προσφατα σιγουρα  υπηρχε ενα μαγαζι κατι σν fkk που τουλαχιστον παλαιοτερα μαζευοντουσαν βιζιταδες δλδ παληκαριαπου  :zfuck: :zfuck: gay αλλα και πολλες λιγες ντανες αλλα κυριως βιζιταδες και γκει και τραννσεξουαλια!
αντε βοηθηστε γιατι μου το ειπαν δυο ατομα της δουλειας που το ενα στα 80's kai to allo πριν 10 χρονια ειχαν παει και ειναι σιγουρο αλλα τωρα δεν ξερω αν υπαρχει ακομα και επισης δεν ξερω αν πανε και ντανες για  :zfuck: :zfuck:  !!!!!!!!!1
κανεις ρε παιδια δεν ξερει τπτ???

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
ειναι οδος και παλια αλλ ακια μεχρι προσφατα σιγουρα   υπηρχε ενα μαγαζι κατι σν fkk που τουλαχιστον παλαιοτερα μαζευοντουσαν βιζιταδες δλδ παληκαριαπου  :zfuck: :zfuck: gay αλλα και πολλες λιγες ντανες αλλα κυριως βιζιταδες και γκει και τραννσεξουαλια!

Γι' αυτό που ρωτάς συγκεκριμένα δεν ξέρω αφού δεν κινούμαι σε αυτούς τους χώρους, αλλά απ' ότι γνωρίζω γενικά, υπάρχει το Alexander στην Ιερά Οδό.

[URL unfurl="true"]http://maps.google.com/maps?saddr=37.980815,23.712599&hl=en&sll=37.980963,23.712868&sspn=0.002516,0.003449&mra=mift&mrsp=0&sz=18&t=m&z=18[/url]

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ειναι οδος και παλια αλλ ακια μεχρι προσφατα σιγουρα  υπηρχε ενα μαγαζι κατι σν fkk που τουλαχιστον παλαιοτερα μαζευοντουσαν βιζιταδες δλδ παληκαριαπου  :zfuck: :zfuck: gay αλλα και πολλες λιγες ντανες αλλα κυριως βιζιταδες και γκει και τραννσεξουαλια!
αντε βοηθηστε γιατι μου το ειπαν δυο ατομα της δουλειας που το ενα στα 80's kai to allo πριν 10 χρονια ειχαν παει και ειναι σιγουρο αλλα τωρα δεν ξερω αν υπαρχει ακομα και επισης δεν ξερω αν πανε και ντανες για  :zfuck: :zfuck:  !!!!!!!!!1
κανεις ρε παιδια δεν ξερει τπτ???
ένας στενός δρόμος είναι η ξουθου που έτσι και περάσεις φοβασε μήν σου φάνε τουλάχιστον το ποροφολι γεματος ρπεζόνια που κανουν ενεσεις στ αρχίδια τους μπροστά σου,πρεζοπουτάνες τών 5 ευρώ και κολομπαράδες των 2 ευρώ...και γεμάτος σκουπίδια....
μακράν ο χειρότεροσ δρόμος τής αθήνας

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Γι' αυτό που ρωτάς συγκεκριμένα δεν ξέρω αφού δεν κινούμαι σε αυτούς τους χώρους, αλλά απ' ότι γνωρίζω γενικά, υπάρχει το Alexander στην Ιερά Οδό.

[URL unfurl="true"]http://maps.google.com/maps?saddr=37.980815,23.712599&hl=en&sll=37.980963,23.712868&sspn=0.002516,0.003449&mra=mift&mrsp=0&sz=18&t=m&z=18[/url]

ψωμόλυσσα δεν "κινείσαι" σε αυτούς τους χώρους αλλά το gay alexander το ξέρεις...
όπως κινείσαι συνέχεια στο θρέντ "μασαζ σε ωραίους άντρες"...όλο εκεί κωλοτρύβεσαι τελευταία.

εκδηλώθηκες επιτέλους!

ΥΓ. κανα φράγκο έχεις στην τσέπη σου???

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.884
Πόντοι
26.141
nai αλλα κανενα επισκεπτη δεν εχουμε για να μα πεις πληροφοριες???
εκτος αν ειναι μονο γκει στουντιο οποτε δυσκολα να μας απαντησει κανεις!!
παντως ενδιαφερομαι μονο αν ειναι κανονικο στουντιο fkk για  :zfuck: με κανονικες ντανες!!!!!!
παλια λενε οτι ηταν κατι σαν τα σοδομα και γομορα αλλα δεν εχω προσωπικη αποψη

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
που ειναι αυτο στην ξουθου στο ξενοδοχειο ζενιθ η ποιο πριν :happy: :happy: :happy:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.884
Πόντοι
26.141
που ειναι αυτο στην ξουθου στο ξενοδοχειο ζενιθ η ποιο πριν :happy: :happy: :happy:
den jerv βρε παιδια δεν ειμι απο αθηνα αλλα μια φιλη τρανη και ενας φιλος μου ειπαν οτι παλια υπητχρε και μεχρι πριν λιγα χρονια και γινοντουσαν οργια!!αλλα δεν ξερουμε τπτ για τωρα!!!!
μα κανεις μερακλης για να μας ενημερωσει δεν υπαρχει???????????? και εννος παντα αν κανει για στρειτ?

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
521
Πόντοι
86
λέει το ΞΘ που είναι κοντά στη βαρβάκιο ,μόνο εκεί πάει το μυαλό μου , όντως πρίν 4-5 χρόνια είχε θέμα εκεί ,μαζευόταν κάθε καρυδιάς καρύδι απο πουτάνες με διάφορες τιμές και πήδαγες εκεί, σαν ξενοδοχείο ήταν....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
den jerv βρε παιδια δεν ειμι απο αθηνα αλλα μια φιλη τρανη και ενας φιλος μου ειπαν οτι παλια υπητχρε και μεχρι πριν λιγα χρονια και γινοντουσαν οργια!!αλλα δεν ξερουμε τπτ για τωρα!!!!
μα κανεις μερακλης για να μας ενημερωσει δεν υπαρχει???????????? και εννος παντα αν κανει για στρειτ?
Τιγκα στο μπουρδελο και στο στουντιο ειναι η αθηνα ρε φιλε πως σου καρφωθηκε εσενα αυτο;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
λέει το ΞΘ που είναι κοντά στη βαρβάκιο ,μόνο εκεί πάει το μυαλό μου , όντως πρίν 4-5 χρόνια είχε θέμα εκεί ,μαζευόταν κάθε καρυδιάς καρύδι απο πουτάνες με διάφορες τιμές και πήδαγες εκεί, σαν ξενοδοχείο ήταν....
"Ξι-Βι" τύπε όχι ΞΘ.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.884
Πόντοι
26.141
Να μην πας τυπε σε θεωρουσα βαρβατο μην μου τα χαλας τωρα
μονα βιζιταδες πανε που πηδανε τις τρανοι και τους πουστηδες?τουλαχιστον παλια ετσι μου ειπαν οτι ηταν!
αλλα λεω μπας και γυρισε η ιστορια και πανε και ντανες εκει??
εχεις παει η εχεις ακουσει τπτ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom