Νέα

τι γινεται ρε μαγκες;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τυπε μαλλον δε δανειζουν οι συγγενεις για τα αεροπορικα εισητηρια.
Κάτσε γιατί θα φρικάρω.............μας έλεγε ότι "κονομάει" από τα Χρηματιστήρια κτλ........λάθος θυμάμαι?  :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δεν πήγε Αυστραλία ο τύπος ποδολά............?  :S

Πήγα και γύρισα.

Κι αν δεν με καθυστερούσαν εδώ με την ατέλειωτη γραφειοκρατία, θα είχα σπατσάρει εδώ και πολυ καιρό.

Πάντως και η αναμονή παρόλο που μου σπασε τα νεύρα, είχε τελικά και τα καλά της.

Βρήκα μια "αδυναμία" του συστηματος και θα μπορώ να είμαι περισσότερο καιρό εδώ στην Ελλάδα, παρόλο που θα φαίνομαι κάτοικος Αυστραλίας.... χε χε χεε

Σε λίγες μέρες θα κατέβω κάτω ένα ταξίδι αστραπή  να ολοκληρώσω κάποιες διαδικασίες και θα μαι πάλι πίσω για να κάνω Χριστούγεννα με τα παιδάκια μου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 Πήγα και γύρισα.

Κι αν δεν με καθυστερούσαν εδώ με την ατέλειωτη γραφειοκρατία, θα είχα σπατσάρει εδώ και πολυ καιρό.

Πάντως και η αναμονή παρόλο που μου σπασε τα νεύρα, είχε τελικά και τα καλά της.

Βρήκα μια "αδυναμία" του συστηματος και θα μπορώ να είμαι περισσότερο καιρό εδώ στην Ελλάδα, παρόλο που θα φαίνομαι κάτοικος Αυστραλίας.... χε χε χεε

Σε λίγες μέρες θα κατέβω κάτω ένα ταξίδι αστραπή  να ολοκληρώσω κάποιες διαδικασίες και θα μαι πάλι πίσω για να κάνω Χριστούγεννα με τα παιδάκια μου.

α μαλιστα. εσενα τραβαει πολυ γενοσημο ο οργανισμος σου

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:headbang: :rolleyes:  μην ενοχλείστε ...απλώς μπήκα να δώ τους ...μάγκες  :uglystupid:   :rockon: :S ....oχριστός και η παναγία  !:rolleyes: :2funny: :2funny: :s&m_2:

o ποδολάγνος βρήκε μια ...αδυναμία του συστήματος  :2funny: :2funny: :2funny:  μιλάμε .....για σουρωτήρι  :rockon:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
:headbang: :rolleyes:  μην ενοχλείστε ...απλώς μπήκα να δώ τους ...μάγκες  :uglystupid:   :rockon: :S ....oχριστός και η παναγία  !:rolleyes: :2funny: :2funny: :s&m_2:

o ποδολάγνος βρήκε μια ...αδυναμία του συστήματος  :2funny: :2funny: :2funny:  μιλάμε .....για σουρωτήρι  :rockon:
Εχει το σύστημα αδυναμίες;
Eίχα την εντύπωση οτι απλώς βρίσκεται σε παρατεταμένη κρίση.  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom