Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
το δικο μου πως σου φαινεται?με φτιαχνει το αβαταρ του
και με σκιαζει το νικ του
και τουμπαλιν...
το δικο μου πως σου φαινεται?με φτιαχνει το αβαταρ του
και τουμπαλιν...
με φτιαχνει το αβαταρ του
και τουμπαλιν...
για το επαγγελμα μου τι γνωμη εχεις?με φτιαχνει το αβαταρ του
και τουμπαλιν...
το δικο μου πως σου φαινεται?
αφου θα φοραω κρανος........και άν δεν πιάσει η βαφή καλά ?
οτι να ναι
για το επαγγελμα μου τι γνωμη εχεις?
ολα καλα
αλλοι τους θαβουν ζωντανους... ;)
θα μου δωσεις τις βυζαρες σου να τις γλειψω δηλαδη?εγκρινω το νικ - Delikatessen forever
ο Σταλλονε νεος
τωρα ομως... :-
θα μου δωσεις τις βυζαρες σου να τις γλειψω δηλαδη?
Οντως ....
το χωριο το μινερβα ειναι καλο ελαιολαδο να το παρειςκαλησπερα παιδες!οπως εχω ξανααναφερει εχω φυγει απο αθηνα και μενω μονιμα επαρχια κλειστη κοινωνια και κλπ.τον τελευταιο καιρο εχω τσεκαρει μια κοπελιτσα η οποια μου αρεσει και απο οτι φαινεται και αυτη με εχει τσεκαρει.τα πραγματα ομως εδω ειναι λιγο δυσκολα κλειστη κοινωνια και τετοια.μεσω μιας γνωστης καταφεραμε και μιλησαμε μεσω fb αφου και αυτη καταλαβε ποιος ειμαι.μιλησαμε με ρωτησε γιατι θελω να την γνωρισω και καλα αφου ηξερε απο την αλλη...εγω επειδη δεν θελω να την κοροιδευω της ειπα οτι μου αρεσει αυτη μετα μου αρχισε ειμαι δυσκολος χαρακτηρας αισθανεται κουρασμενη.οκ καταλαβα της ειπα.τι καταλαβες μου λεει;οτι ενταξει δεν ξερεις και τετοια της λεω.αυτο καταλαβες μου λεει;ναι απανταω.μετα απο καποια ξεκαρφωτα που λεγαμε μου ειπε στο τελος οτι μπορει να κανει μαζι μου χωριο.εκει σταματησε η συζητηση γιατι ειχε παει αργα η ωρα και ειχαμε δουλεια την αλλη μερα.τι λετε παιδες;
προκαλω συγκινησεις τι να κανωμε συγκινείς
καλα της εκανες της ψωλαςΧτες βράδυ βγήκα για τον καθιερωμένο μου απογευματινό περίπατο. Στο δρόμο μου τηλεφώνησε ένας συνεργάτης μου κι ενώ μιλούσαμε για κάποια πολύ σοβαρά θέματα, με πλευρίζει ένα τζίπ με δύο τύπισσες μέσα και μου κορνάρει...
Αδιαφορώ για το κορνάρισμα εφόσον ήμουν πάνω στο πεζοδρόμιο και δεν ενοχλούσα την κίνηση του αυτοκινήτου και συνεχίζω να μιλάω με τον συνεργάτη μου.
Η τύπισσα που οδηγούσε κατεβάζει το παράθυρο να με ρωτήσει.... έναν δρόμο που ήθελε....
"Μιλάω στο τηλέφωνο κυρά μου!!!" της λέω εκνευρισμένος.
" Κυρά να πεις τη μάνα σου μαλάκα!" μου πετάει εκείνη...
" Αει στο διάολο μωρή αγάμητη" της φωνάζω κι εγώ. Μάλλον το άκουσε απομακρυνόμενη και βρίζοντας....
Σκέψου τωρα φίλε να την έχεις αυτήν την τύπισσα γκόμενα...
Θα σου ζαλίσει τα αρχίδια και δεν θα γαμήσεις κιόλας... ή κι αν γαμήσεις θα είναι συνέχεια υποδείξεις και αντιρρήσεις:
" Α εγώ δεν κάνω πίπες!"
" Πρόσεχε τα μαλλιά μου!"
" Αχ πονάω έτσι..."
" Κώλο? Για ποια με πέρασες?"
" Τι κάνεις εκεί? Μου γλυφεις το μουνί και θες και γλωσσόφιλα μετά? Βρωμιάρη!"
Προς Θεού παίδες, βρείτε γκόμενες που να μη σας ζαλίζουν τα αρχίδια με τις υστερίες τους.
Την απαξιωσες τύπεΧτες βράδυ βγήκα για τον καθιερωμένο μου απογευματινό περίπατο. Στο δρόμο μου τηλεφώνησε ένας συνεργάτης μου κι ενώ μιλούσαμε για κάποια πολύ σοβαρά θέματα, με πλευρίζει ένα τζίπ με δύο τύπισσες μέσα και μου κορνάρει...
Αδιαφορώ για το κορνάρισμα εφόσον ήμουν πάνω στο πεζοδρόμιο και δεν ενοχλούσα την κίνηση του αυτοκινήτου και συνεχίζω να μιλάω με τον συνεργάτη μου.
Η τύπισσα που οδηγούσε κατεβάζει το παράθυρο να με ρωτήσει.... έναν δρόμο που ήθελε....
"Μιλάω στο τηλέφωνο κυρά μου!!!" της λέω εκνευρισμένος.
" Κυρά να πεις τη μάνα σου μαλάκα!" μου πετάει εκείνη...
" Αει στο διάολο μωρή αγάμητη" της φωνάζω κι εγώ. Μάλλον το άκουσε απομακρυνόμενη και βρίζοντας....
Σκέψου τωρα φίλε να την έχεις αυτήν την τύπισσα γκόμενα...
Θα σου ζαλίσει τα αρχίδια και δεν θα γαμήσεις κιόλας... ή κι αν γαμήσεις θα είναι συνέχεια υποδείξεις και αντιρρήσεις:
" Α εγώ δεν κάνω πίπες!"
" Πρόσεχε τα μαλλιά μου!"
" Αχ πονάω έτσι..."
" Κώλο? Για ποια με πέρασες?"
" Τι κάνεις εκεί? Μου γλυφεις το μουνί και θες και γλωσσόφιλα μετά? Βρωμιάρη!"
Προς Θεού παίδες, βρείτε γκόμενες που να μη σας ζαλίζουν τα αρχίδια με τις υστερίες τους.
ολα κυλανε ωραια μαγκες.θα το βγαλω το κοριτσι το σουκου για φαγητο και οτι αλλο θελει και θα ειμαι και κυριος.σαν γνησιος καφρος ξεφυγα λιγο στο πρωτο ραντεβου που της ειπα να ερθει σπιτι αλλα μετα το ισιωσα το πραγμα
Την απαξιωσες τύπε
Υ.Γ. Εγω βεβαια θα προσφερομουν αμεσως να εξυπηρετησω, με γλυκυτατο χαμογελο.
Μιλούσα όμως για πολύ σημαντικά μου επαγγελματικά θέματα