Νέα

τι γινεται ρε μαγκες;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
φτανει ρε λιγουρια να την πεφτετε στην κοπελα!!!!!
μη δειτε τρυπα,αμεσως να ορμηξετε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.612
Πόντοι
606
καλησπερα παιδες!οπως εχω ξανααναφερει εχω φυγει απο αθηνα και μενω μονιμα επαρχια κλειστη κοινωνια και κλπ.τον τελευταιο καιρο εχω τσεκαρει μια κοπελιτσα η οποια μου αρεσει και απο οτι φαινεται και αυτη με εχει τσεκαρει.τα πραγματα ομως εδω ειναι λιγο δυσκολα κλειστη κοινωνια και τετοια.μεσω μιας γνωστης καταφεραμε και μιλησαμε μεσω fb αφου και αυτη καταλαβε ποιος ειμαι.μιλησαμε με ρωτησε γιατι θελω να την γνωρισω και καλα αφου ηξερε απο την αλλη...εγω επειδη δεν θελω να την κοροιδευω της ειπα οτι μου αρεσει αυτη μετα μου αρχισε ειμαι δυσκολος χαρακτηρας αισθανεται κουρασμενη.οκ καταλαβα της ειπα.τι καταλαβες μου λεει;οτι ενταξει δεν ξερεις και τετοια της λεω.αυτο καταλαβες μου λεει;ναι απανταω.μετα απο καποια ξεκαρφωτα που λεγαμε μου ειπε στο τελος οτι μπορει να κανει μαζι μου χωριο.εκει σταματησε η συζητηση γιατι ειχε παει αργα η ωρα και ειχαμε  δουλεια την αλλη μερα.τι λετε παιδες;
το χωριο το μινερβα ειναι καλο ελαιολαδο να το παρεις :grin:

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
  Χτες βράδυ βγήκα για τον καθιερωμένο μου απογευματινό περίπατο. Στο δρόμο μου τηλεφώνησε ένας συνεργάτης μου κι ενώ μιλούσαμε για κάποια πολύ σοβαρά θέματα, με πλευρίζει ένα τζίπ με δύο τύπισσες μέσα και μου κορνάρει...

Αδιαφορώ για το κορνάρισμα εφόσον ήμουν πάνω στο πεζοδρόμιο και δεν ενοχλούσα την κίνηση του αυτοκινήτου και συνεχίζω να μιλάω με τον συνεργάτη μου.

Η τύπισσα που οδηγούσε κατεβάζει το παράθυρο να με ρωτήσει.... έναν δρόμο που ήθελε....

"Μιλάω στο τηλέφωνο κυρά μου!!!" της λέω εκνευρισμένος.

" Κυρά να πεις τη μάνα σου μαλάκα!" μου πετάει εκείνη...

" Αει στο διάολο μωρή αγάμητη" της φωνάζω κι εγώ. Μάλλον το άκουσε απομακρυνόμενη και βρίζοντας....

Σκέψου τωρα φίλε να την έχεις αυτήν την τύπισσα γκόμενα...

Θα σου ζαλίσει τα αρχίδια και δεν θα γαμήσεις κιόλας... ή κι αν γαμήσεις θα είναι συνέχεια υποδείξεις και αντιρρήσεις:

" Α εγώ δεν κάνω πίπες!"
" Πρόσεχε τα μαλλιά μου!"
" Αχ πονάω έτσι..."
" Κώλο? Για ποια με πέρασες?"
" Τι κάνεις εκεί? Μου γλυφεις το μουνί και θες και γλωσσόφιλα μετά? Βρωμιάρη!"

Προς Θεού παίδες, βρείτε γκόμενες που να μη σας ζαλίζουν τα αρχίδια με τις υστερίες τους.

:grin:
καλα της εκανες της ψωλας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
  Χτες βράδυ βγήκα για τον καθιερωμένο μου απογευματινό περίπατο. Στο δρόμο μου τηλεφώνησε ένας συνεργάτης μου κι ενώ μιλούσαμε για κάποια πολύ σοβαρά θέματα, με πλευρίζει ένα τζίπ με δύο τύπισσες μέσα και μου κορνάρει...

Αδιαφορώ για το κορνάρισμα εφόσον ήμουν πάνω στο πεζοδρόμιο και δεν ενοχλούσα την κίνηση του αυτοκινήτου και συνεχίζω να μιλάω με τον συνεργάτη μου.

Η τύπισσα που οδηγούσε κατεβάζει το παράθυρο να με ρωτήσει.... έναν δρόμο που ήθελε....

"Μιλάω στο τηλέφωνο κυρά μου!!!" της λέω εκνευρισμένος.

" Κυρά να πεις τη μάνα σου μαλάκα!" μου πετάει εκείνη...

" Αει στο διάολο μωρή αγάμητη" της φωνάζω κι εγώ. Μάλλον το άκουσε απομακρυνόμενη και βρίζοντας....

Σκέψου τωρα φίλε να την έχεις αυτήν την τύπισσα γκόμενα...

Θα σου ζαλίσει τα αρχίδια και δεν θα γαμήσεις κιόλας... ή κι αν γαμήσεις θα είναι συνέχεια υποδείξεις και αντιρρήσεις:

" Α εγώ δεν κάνω πίπες!"
" Πρόσεχε τα μαλλιά μου!"
" Αχ πονάω έτσι..."
" Κώλο? Για ποια με πέρασες?"
" Τι κάνεις εκεί? Μου γλυφεις το μουνί και θες και γλωσσόφιλα μετά? Βρωμιάρη!"

Προς Θεού παίδες, βρείτε γκόμενες που να μη σας ζαλίζουν τα αρχίδια με τις υστερίες τους.

:grin:
Την απαξιωσες τύπε  :rockon:

Υ.Γ. Εγω βεβαια θα προσφερομουν αμεσως να εξυπηρετησω, με γλυκυτατο χαμογελο. :grin:

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ολα κυλανε ωραια μαγκες.θα το βγαλω το κοριτσι το σουκου για φαγητο και οτι αλλο θελει και θα ειμαι και κυριος.σαν γνησιος καφρος ξεφυγα λιγο στο πρωτο ραντεβου που της ειπα να ερθει σπιτι αλλα μετα το ισιωσα το πραγμα

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
ολα κυλανε ωραια μαγκες.θα το βγαλω το κοριτσι το σουκου για φαγητο και οτι αλλο θελει και θα ειμαι και κυριος.σαν γνησιος καφρος ξεφυγα λιγο στο πρωτο ραντεβου που της ειπα να ερθει σπιτι αλλα μετα το ισιωσα το πραγμα

Ναι, ισιωσες. Εγινες καληνυχτας και το εσωσες.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Την απαξιωσες τύπε  :rockon:

Υ.Γ. Εγω βεβαια θα προσφερομουν αμεσως να εξυπηρετησω, με γλυκυτατο χαμογελο. :grin:

Φίλε μου δεν είμαι κάφρος. Απογευματινό περπάτημα έκανα, αν δεν μιλούσα στο τηλέφωνο, ακόμα και αν παπαριζόμουν με τον συνομιλητή μου, θα διέκοπτα για να την εξυπηρετήσω.

Μιλούσα όμως για πολύ σημαντικά μου επαγγελματικά θέματα και δεν μπορούσα να διακόψω για οποιονδήποτε λόγο και για κανέναν. Πόσο μάλλον για μια άγνωστη τύπισσα που της καύλωσε ξαφνικά να με ρωτήσει κάτι, λες και δεν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι στον δρόμο εκείνη την ώρα...

Τώρα που το σκέφτομαι....  :think: :think: :think:  ....  λες να θαύμασε την κορμοστασιά μου και να ήθελε να κάνουμε κάνα τρίο με τη φίλη της?

:grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom