Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
2.163
Προσοχή με όλους αυτους στο κέντρο του κιέβου,ειδικά αν έχουν και ζώα διότι είναι στο κόλπο να σου φάνε λεφτά. Πέρασα απο δίπλα και ευτυχώς φίλος απο την παρέα γνώριζε τί ακριβώς γίνεται και δεν με κλέψανε.

Φιλε μου εξηγησε λιγο ακριβως αν μπορεις..Θα σκασω μυτη την αλλη βδομαδα Κιεβο μονος και με ενδιαφερει αυτο που γραφεις,ευχαριστω και καλη διασκεδαση!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Δεν κανουμε οτι τα ξερουμε ολα
Εισαι με μιλφ κι οχι με ντεβουσκα
Εξ ου κ ισως ειναι πιο κανονικη καπως τιγραψα πιονπανω το κιεβο ειναι για ψιλοπουρα κ πουρα.βεβαια η εκδρομη για μια 35αρα που μπορει ναναι κ 40αρα ειναι εξαρχης χαμενοσ χρονοσ
Αυτα πουβειπα ειναι αν βγαινεις κι ασχολεισαι με μικρες ηλικιες δηλ20/24 αντε 25/26 βαρια βαρια
Αυτες κανουν αυτα που λεω
Προφανως δεν εχεισ κ λογικα ,κιεβ εισαι,προσβαση σε αυτες χωρις να σε γδαρουν ( ανευ λογου βλεπε κμαν)
Καλα ξηγιεσαι που γραφεις
Ομως και η διη σου εμεπιρια λεει το ιδιο
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ απολυτα κανεις λογος για να παει καποιος σημερα κιεβ
Το πεδιο ειναι καμενο κ στην καλυτερη καταληγει να τρεχει σταωρεστωραντ με τα πουρα η μιλφ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Φιλε μου εξηγησε λιγο ακριβως αν μπορεις..Θα σκασω μυτη την αλλη βδομαδα Κιεβο μονος και με ενδιαφερει αυτο που γραφεις,ευχαριστω και καλη διασκεδαση!!
φιλε ΜΗΝ πας θα χασεις το χρονι σου οτι κ να ψαχνεις
Εκτος αν εχεισ γκομενα που ηδη ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ κνπας γιαντουρισμο κ να την δεις
Ετσι κατι παει κι έρχεται
Αλλιως παρε τηλ κι ακυρωσε το εισητηρια
Το μερος ειναι εξισου αοοτυχια με βοθκουρεστι η μπρατισλαβα πλεον και ΑΚΡΙΒΟ σαν πακετο
Βρες κατι αλλο
Πηγαινε Μινσκ ξερω εγω
Απο κιεβ καλυτερα θαναι οπου κ να πας

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
Εντάξει πάλι προτρεχεις. Εγώ είμαι 45 αυτή ειναι 35 . Αν αυτή ειναι milf Εγώ τι ειμαι.  Θα συμφωνήσω ότι είναι αποτυχία το Κίεβο για σεξοτουρισμο ΑΛΛΑ αν  . το έδαφος 1 μήνα πιο πριν με tider και Facebook είσαι μια χαρά. Προσωπικά μιλάω με πάνω από 10 γυναίκες που τις είχα στο ψήσιμο πριν καιρό. Η μια ήρθε στο αεροδρόμιο και με πήρε.  Αρκετά εμφάνισιμες και κορμαρες όλες. Επέλεξα αυτή που είμαι και μια χαρά. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν ξέρω πόσο χάλια εμπειρία έχεις αλλά εμένα μου έκατσε καλά.  Ειλικρινά έχω ρίξει άκυρα πολλά και μετά με βρίζουν γιατί δεν προλαβαίνω. Έφυγε η δικηγόρος για κάνα δυο μέρες και κάνω κάποια ραντεβουδακια.
Οι μικρές που λες εσύ τις κόβω δεν είμαι χθεσινός τις κερνάω κάνα καφέ μου λένε ταρίφα και Γεια σας. Αν θέλει κάνεις με 50 ευρώ την ώρα βρίσκει πολύ δυνατά τεμαχια . Φυσικά και θα πάρω 2-3 αλλα αν πάει καλά με τη δικηγόρο θα αράξω μετά. Μια χαρά γυναίκα είναι. Εσύ πόσο είσαι αν επιτρέπεται

• Like
Αντιδράσεις: flynow

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Είπα να δοκιμάσω έτσι..  βασικά τα βρήκα με μ7α δικηγόρο.. αν με σπιτωσει έχει καλώς. Αλλιώς την κάνω. Δεν έχω φάει και καμία περιουσία.  5 μέρες κάνα 200ρι . Σε δωμάτια των 25 ευρώ μένω

Οι μισες τανες του Κιεβου λενε οτι ειναι δικηγοροι...

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει λόγος να τραβάω φωτο το πτυχίο της . Πίστευε ότι θες είναι δικηγόρος σε τράπεζα. Συμφωνώ σε πολλά που έχουν γραφτεί εδώ μέσα.  Ήθελα να έχω ιδια άποψη . Πολύ συμφερολογες ψάχνουν θύματα οι πιο πολλές . Ειδικά οι χωρισμένες υπάρχουν πολλές που με το καλημέρα σου λένε μόνες ποτέ θα βρεθούμε. Αν είσαι πιο πονηρός και πουλήσεις αγαπητιλικι θα φας ψαχνό. Αλλά να μην έχει μικρό παιδί.  Δε μπορεί να φύγει βραδι

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
]Αυτή εδώ είναι με 50ρικο

Συνημμένα

• Screenshot_20191118-213719_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20191118-213719_WhatsApp.jpg
    969,4 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Like
Αντιδράσεις: flynow

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλησπερα κύριοι..
Είμαι 40 χρονών  

Είμαι 44 και μένω Σαντορινη.

Εγώ είμαι 45 αυτή ειναι 35 .

με μουναρα 25 χρονών. Μου ζήτησε 500 γριβνα .Πάρε 100 λέω

Γιατί ρε είστε τόσο παπατζήδες?Αυτά τα μούσια στις γκόμενες τα λένε οι Τούρκοι.
Νομίζετε οτι οι Ουκρανέζες είναι χαζές όταν έχει περάσει από τη χώρα κάθε καρυδιάς καρύδι?
Πιστεύεις σοβαρά οτι θα πεις καλύτερο μούσι για ηλικία,περιουσία,σκοπό από τους εκατοντάδες χιλιάδες Αραβότουρκους που έχουν κατακλύσει το Κίεβο εδώ και δεκαετία?
Διαννοείσαι τι παπά σου πουλάνε οι Ουκρανέζες αν είσαι άπειρος από τη χώρα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
]Αυτή εδώ είναι με 50ρικο

Μόνο που αυτή είναι σέλφι της γκόμενας.Δεν είναι δική σου φωτό.
Αμα δεις τι σέλφι μου είχαν δείξει εμένα και τι ρεαλιστικές φωτός τράβηξα εγώ είναι η πούτσα με τη βούρτσα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.091
Πόντοι
2.356
Ελληνες οι μεγαλυτεροι παπατζηδες :grin: τι να κλασουν οι Τουρκοι και Ιταλοι μπροστα τους ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Δεν υπάρχει λόγος να τραβάω φωτο το πτυχίο της . Πίστευε ότι θες είναι δικηγόρος σε τράπεζα. Συμφωνώ σε πολλά που έχουν γραφτεί εδώ μέσα.  Ήθελα να έχω ιδια άποψη . Πολύ συμφερολογες ψάχνουν θύματα οι πιο πολλές . Ειδικά οι χωρισμένες υπάρχουν πολλές που με το καλημέρα σου λένε μόνες ποτέ θα βρεθούμε. Αν είσαι πιο πονηρός και πουλήσεις αγαπητιλικι θα φας ψαχνό. Αλλά να μην έχει μικρό παιδί.  Δε μπορεί να φύγει βραδι
ρε φίλε σορρυ αλλα θα το γραψω
Αν ειναι να κυνηγαμε καραβια ναυγισμενα δηλ 35/40αρρς χωρισμένες με παιδια δεν θα τρεχαμς τα τελευταία 20 χρονια ουκρανομολδαβιες
Εκει η φαση ηταν μεχει προσφτα δηλ προ πενταετιας παμε να γαμισουμε καποια αστέρια αν ειναι δυνατον ανω του 7/8 με καυλες κι ανταποκριση απο μερους τους λογω συνθηκων της χωρας κ της εποχης
Αν ηταν να παω εγω προσωπικα να ψαχνω μιλφονια κ δη μετρια κ κατω δεν θα πεεναγα ουτε τα Τέμπη ΠΟΤΕ
Δηλ μην συγχεουνε το γκειμ κι αυτα τα τιπς που λεμε για τις νεαρές κι ευπαρουσιαστες που πλεον ΔΕΝ ισχυει τιποτα εται κι αλλιως
Με το μιλφοκυνηγι κ δη σε χωρισμένες με παιδια κ γατια κ σκυλιά κι εκατο προβληματα κ χαλια μαυρα
Οσοι γραφουν εδω απο ναυγιο αρχηγο τασο η μουτσουνα μου μεχρι κι ο Πορδομιτσος αναφερομαστε σε ντεβουσκεσ.οχι σε ζενσινες
Ρωτα την δικηγορο να σου εξηγησει
Τελικα 40 45 η 50 εισαι?!
:hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Γιατί ρε είστε τόσο παπατζήδες?Αυτά τα μούσια στις γκόμενες τα λένε οι Τούρκοι.
Νομίζετε οτι οι Ουκρανέζες είναι χαζές όταν έχει περάσει από τη χώρα κάθε καρυδιάς καρύδι?
Πιστεύεις σοβαρά οτι θα πεις καλύτερο μούσι για ηλικία,περιουσία,σκοπό από τους εκατοντάδες χιλιάδες Αραβότουρκους που έχουν κατακλύσει το Κίεβο εδώ και δεκαετία?
Διαννοείσαι τι παπά σου πουλάνε οι Ουκρανέζες αν είσαι άπειρος από τη χώρα?
το κιεβ ειναι ολο ενα σκαμ εδω κ πολλα χρονια
Δεν αξιζειβτιποτα εντελως
Ειναι μια μλκια αν δεν έχεις δουλειά και αναγκαζεσαι να πας κ να ζεις εκει

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
Ok εντάξει.. δεν πουλαω παπα 44 είμαι. Ήθελα να δείξω τη διαφορά. Το 40 το βρήκες Ίσως δε πιο παλιό ποστ . Δεν είναι φωτο είναι screen shot από βίντεο. Εντάξει μαλάκια μου που κάθομαι εδώ και γράφω. Για πιο λόγο να πουλάω παπα και για πιο λόγο να αποδείξω ότι η δικιά μου είναι δικηγόρος και η πιτσιρικα είναι 25. Τελοσπαντων εδώ τελικά είναι μόνο κάτσε και Κάνε χαβαλε

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
Προφανώς πρέπει να αποδείξω ότι μένω και Σαντορίνη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Ok εντάξει.. δεν πουλαω παπα 44 είμαι. Ήθελα να δείξω τη διαφορά. Το 40 το βρήκες Ίσως δε πιο παλιό ποστ . Δεν είναι φωτο είναι screen shot από βίντεο. Εντάξει μαλάκια μου που κάθομαι εδώ και γράφω. Για πιο λόγο να πουλάω παπα και για πιο λόγο να αποδείξω ότι η δικιά μου είναι δικηγόρος και η πιτσιρικα είναι 25. Τελοσπαντων εδώ τελικά είναι μόνο κάτσε και Κάνε χαβαλε
δεν πουλας παπα
Αλλα ταβινφο που δινεις δεν ισχύουν
Εχεις μια πλαστή αισθηση της πραγματικοτητας επειδη δεν εισαι του χωρου που είπαμε
Κανεις παρεα με πουρα(ζενσινες) και δινεις τιπσ για ντεβουσκες
Παίξε μπάλα με μια καλη 20/25 ειτε σεμινπρο ειτε ,απιθανο εντελως ,κανονικη ανω του μετριου
βαλε φωτο πες μας τα αποτελεσματα  κ να σε ακουσω ευχαριστως Θα ειναι πολθ ευχαριστο ναχεις καλα αποτελσμα πραγμα που ομως θεωρω αδυνατο απο φηντ μπακ με ατομα υψηλου επιοεδου κι εμφανισης ηδη που εχουν δοκιμασει προσφατα
Αυτα τα γενικα που λες ως τωρα για ιζυ γκοινγκ κ ψιχουλα
ΔΕΝ ισχυουν ουτε στο Λβιβ η οντεσα
Ποσο μαλλον στο Κιεβ πουναι δεκα φορες πιο πανω η δυσκολια ακομα κ στα ναυγια μιλφονια

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
το κιεβ ειναι ολο ενα σκαμ εδω κ πολλα χρονια
Δεν αξιζειβτιποτα εντελως
Ειναι μια μλκια αν δεν έχεις δουλειά και αναγκαζεσαι να πας κ να ζεις εκει
δε νομίζω να αξίζει να ζήσεις μόνιμα εδώ.  Οι τιμές είναι λίγο πιο κάτω από Ελλάδα και οι μισθοί για κλάματα. Για ποιότητα ζωής δεν το συζητάω.  Από τις 11 και μετά δεν κυκλοφορεί ψυχη . Άσε το κρύο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
δε νομίζω να αξίζει να ζήσεις μόνιμα εδώ.  Οι τιμές είναι λίγο πιο κάτω από Ελλάδα και οι μισθοί για κλάματα. Για ποιότητα ζωής δεν το συζητάω.  Από τις 11 και μετά δεν κυκλοφορεί ψυχη . Άσε το κρύο.
εκτος οδησο λογω θαλασας κ κουλτουρας
κι ισως και το  λβιβ λογω διαφορετικοτητας
(Η πολη ειναι μια μικρη Πραγα)
ολη η ουκρανια ειναι για τον πουτσο εντελωσ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom