Δεν υπάρχει λόγος να τραβάω φωτο το πτυχίο της . Πίστευε ότι θες είναι δικηγόρος σε τράπεζα. Συμφωνώ σε πολλά που έχουν γραφτεί εδώ μέσα. Ήθελα να έχω ιδια άποψη . Πολύ συμφερολογες ψάχνουν θύματα οι πιο πολλές . Ειδικά οι χωρισμένες υπάρχουν πολλές που με το καλημέρα σου λένε μόνες ποτέ θα βρεθούμε. Αν είσαι πιο πονηρός και πουλήσεις αγαπητιλικι θα φας ψαχνό. Αλλά να μην έχει μικρό παιδί. Δε μπορεί να φύγει βραδι
ρε φίλε σορρυ αλλα θα το γραψω
Αν ειναι να κυνηγαμε καραβια ναυγισμενα δηλ 35/40αρρς χωρισμένες με παιδια δεν θα τρεχαμς τα τελευταία 20 χρονια ουκρανομολδαβιες
Εκει η φαση ηταν μεχει προσφτα δηλ προ πενταετιας παμε να γαμισουμε καποια αστέρια αν ειναι δυνατον ανω του 7/8 με καυλες κι ανταποκριση απο μερους τους λογω συνθηκων της χωρας κ της εποχης
Αν ηταν να παω εγω προσωπικα να ψαχνω μιλφονια κ δη μετρια κ κατω δεν θα πεεναγα ουτε τα Τέμπη ΠΟΤΕ
Δηλ μην συγχεουνε το γκειμ κι αυτα τα τιπς που λεμε για τις νεαρές κι ευπαρουσιαστες που πλεον ΔΕΝ ισχυει τιποτα εται κι αλλιως
Με το μιλφοκυνηγι κ δη σε χωρισμένες με παιδια κ γατια κ σκυλιά κι εκατο προβληματα κ χαλια μαυρα
Οσοι γραφουν εδω απο ναυγιο αρχηγο τασο η μουτσουνα μου μεχρι κι ο Πορδομιτσος αναφερομαστε σε ντεβουσκεσ.οχι σε ζενσινες
Ρωτα την δικηγορο να σου εξηγησει
Τελικα 40 45 η 50 εισαι?!