Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Δηλαδή την κατάθλιψη την είδες στις Ρωσίδες που κατέβηκαν παραλία κατερίνης? Είδες δυσκολίες?
Δηλαδή την κατάθλιψη την είδες στις Ρωσίδες που κατέβηκαν παραλία κατερίνης? Είδες δυσκολίες?
ρε τύπε έχει μπερδεway, γιατί η κουβέντα ήταν με ρολογά για την κατάθλιψη των Ρωσίδων, απλά συμπλήρωσα ότι κ εμείς δεν μετράμε πλέον τόσο οικονομικά και έγινε μπερδεway
Τώρα κατάλαβα τι εννοείς, ναι σίγουρα τα πράγματα είναι χάλια σε μας ...
Έχω 20 μέρες ελεύθερες ... που επηρεάζει? Οι Ελληνάρες θα έρθουν για κανα 2 μέρες 3 μαξ.. Εγώ θα πάω με αέρα επιχειρηματία ότι θα μαι εκεί long term...
Συμφωνώ με αυτό πάντως για ποδόσφαιρο, αλλά νομίζω παίζει ρόλο σε διοργανώσεις.. πχ euro, μουντιάλ, τελικοί, κλπ.
Συμφωνώ απόλυτα, αλλά 2-3 μέρες είναι αυτές.. άσε που θα έχω καμιά σταθερή να τις περάσω, πιστεύω όλα κομπλέ... αν πάρουμε πρόκριση μπορεί από τη χαρά μου να κάνω εξαίρεση αλλά kman και να πάρω ένα τοπ με ζακούπιτ.
Καλησπερα στην παρεα! Θα παρευρεθω και γω κιεβο μαζι με καποιους φιλους για να βοηθησουμε την αεκαρα να περασει στον επομενο γυρο στις 22 του μηνος. Ελπιζω να γυρισουμε ολοι αρτιμελεις ;)!
Θα ηθελα να ρωτησω τι μπορουμε να κανουμε καθως θα μεινουμε για δυο βραδακια, εαν υπαρχει καποιο καλο στριπ κλαμπ που μπορουμε να παμε και τιμες που παιζουνε. Επισης που μα βγουμε κτλ και αν παιζει κατι καλο να φαμε καπου.
Ειμαστε ασχετοι απο κιεβο οποτε εστω και λιγες πληροφοριες θα μπυ ητανε παρα πολυ χρησιμες!!
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Καλησπερα στην παρεα! Θα παρευρεθω και γω κιεβο μαζι με καποιους φιλους για να βοηθησουμε την αεκαρα να περασει στον επομενο γυρο στις 22 του μηνος. Ελπιζω να γυρισουμε ολοι αρτιμελεις ;)!
Θα ηθελα να ρωτησω τι μπορουμε να κανουμε καθως θα μεινουμε για δυο βραδακια, εαν υπαρχει καποιο καλο στριπ κλαμπ που μπορουμε να παμε και τιμες που παιζουνε. Επισης που μα βγουμε κτλ και αν παιζει κατι καλο να φαμε καπου.
Ειμαστε ασχετοι απο κιεβο οποτε εστω και λιγες πληροφοριες θα μπυ ητανε παρα πολυ χρησιμες!!
Ευχαριστω εκ των προτερων.
ουκρανεζα μιλφ που μενει θεσσαλονικη μου ειπε να μου δωσει καποια τηλεφωνα απο ξαδερφες μικροτερες που εχει στο κιεβο
μου ειπε αν ανεβω επανω μπορει να μου κανει κονε για γνωριμια
της ειπα και καλα οτι ψαχνω καμια καλη κοπελα να παντρευτω
και ειπε οτι θα με βοηθησει γιατι λεει οτι ειμαι καλο παιδι
να το πιστεψω ή λεει μπαρουφες;
Κοίτα, το παιξες καλά, με το θέμα παντρειά... οπότε ίσως σε φτιάξει... Παίξε όμως και κανά τίντερ για σιγουριά... Μην πας μόνο για τη γνωριμία, γνώμη μου.. Εκτός αν την εμπιστεύεσαι ότι δε θα σε ρίξει!
Εννοείται! Παίξτο συνδυαστικά το παίγνιο! Έχω κάνει κάτι παρεμφερές παλιά, με μία που είχα φασώσει Ελλάδα και μου λέει ανέβα Πόζναν και λέω θα παίξουμε και λέει ίσως, αλλά λέω σαν πονηρός βαλκανοπουτσαροτσομπάνης και αν μου τη φέρει? Και πάω και κάνω το ρεκόρ, 7 σε 10 μέρες!!! Τζαμπέ, το πολύ ένα ποτό η καφέ, εκτός από αυτήν!! Βέβαια την ευγνομωνώ γιατί έτσι έμαθα το Πόζναν και φυσικά το φίλο μου που πήγα να δω Ρόδο και έτσι γνώρισα αυτήν. Συμπέρασμα, πάντα συνδυαστικό παιχνίδι για παν ενδεχόμενο μην την πατήσεις! Η συγκεκριμένη της πήρα παρθενιά Αθήνα, καθώς επειδή την έκλασα στο δεύτερο ταξίδι Πόζναν και τις είπα full of girls here, i will not play stupid games with you any more, την χτύπησα στον εγωισμό και ήρθε Αθήνα για ξεπαρθένιασμα και έκανα την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗ, με ΒΑΛΚΑΝΟΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ πούτσα! Δε μου αρέσει το σκέτο βαλκανικό kman, οπότε το ωραιοποίησα λίγο... δεν είμαστε εντελώς Βαλκανοτσομπάνηδες σαν βουλγαροσερβορουμανους...