Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Δηλαδή την κατάθλιψη την είδες στις Ρωσίδες που κατέβηκαν παραλία κατερίνης? Είδες δυσκολίες?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δηλαδή την κατάθλιψη την είδες στις Ρωσίδες που κατέβηκαν παραλία κατερίνης? Είδες δυσκολίες?

ρε τυπε δεν στροφαρεις για το βραδι σημερα ειπα νεκρα παντου μιζερια και καταθληψη γενικα

οι ρωσιδες που κολανε σ' ολο αυτο  :think:

εξαλλου τωρα τετοια εποχη δεν εχει καθολου ρωσιδες και ουκρανες τουριστριες μονο το καλοκαιρι

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ρε τύπε έχει μπερδεway, γιατί η κουβέντα ήταν με ρολογά για την κατάθλιψη των Ρωσίδων, απλά συμπλήρωσα ότι κ εμείς δεν μετράμε πλέον τόσο οικονομικά και έγινε μπερδεway  :2funny:

Τώρα κατάλαβα τι εννοείς, ναι σίγουρα τα πράγματα είναι χάλια σε μας ...

ο ρολογας παντου καταθληψη βλεπει γενικα  :grin:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
ρε τύπε έγινε μπερδεway, γιατί η κουβέντα ήταν με ρολογά για την κατάθλιψη των Ρωσίδων, απλά συμπλήρωσα ότι κ εμείς δεν μετράμε πλέον τόσο οικονομικά και έγινε μπερδεway  :2funny:

Τώρα κατάλαβα τι εννοείς, ναι σίγουρα τα πράγματα είναι χάλια σε μας ...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
γνωμη μου μην πας κιεβο για το ποδοσφαιρο τωρα που παιζει η αεκ

πηγαινε σε περιοδο που δεν εχει ποδοσφαιρικο παιχνιδι

ασε τα ποδοσφαιρα κατα μερους γενικα οπου εχει ποδοσφαιρο δεν εχει  σεξ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Έχω 20 μέρες ελεύθερες ... που επηρεάζει? Οι Ελληνάρες θα έρθουν για κανα 2 μέρες 3 μαξ.. Εγώ θα πάω με αέρα επιχειρηματία ότι θα μαι εκεί long term...

τις 2-3 μερες κοιτα να μην εισαι επανω θα ειναι οι χειροτερες μερες οσο αφορα το  :knockinb:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Έχω 20 μέρες ελεύθερες ... που επηρεάζει? Οι Ελληνάρες θα έρθουν για κανα 2 μέρες 3 μαξ.. Εγώ θα πάω με αέρα επιχειρηματία ότι θα μαι εκεί long term...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Συμφωνώ με αυτό πάντως για ποδόσφαιρο, αλλά νομίζω παίζει ρόλο σε διοργανώσεις.. πχ euro, μουντιάλ, τελικοί, κλπ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Συμφωνώ με αυτό πάντως για ποδόσφαιρο, αλλά νομίζω παίζει ρόλο σε διοργανώσεις.. πχ euro, μουντιάλ, τελικοί, κλπ.

γενικα οπου εχει ποδοσφαιρο οτι διοργανωση και να ειναι γινεται το πυρφορισταν απο τους οπαδους

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Συμφωνώ απόλυτα, αλλά 2-3 μέρες είναι αυτές.. άσε που θα έχω καμιά σταθερή να τις περάσω, πιστεύω όλα κομπλέ... αν πάρουμε πρόκριση μπορεί από τη χαρά μου να κάνω εξαίρεση αλλά kman και να πάρω ένα τοπ με ζακούπιτ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Συμφωνώ απόλυτα, αλλά 2-3 μέρες είναι αυτές.. άσε που θα έχω καμιά σταθερή να τις περάσω, πιστεύω όλα κομπλέ... αν πάρουμε πρόκριση μπορεί από τη χαρά μου να κάνω εξαίρεση αλλά kman και να πάρω ένα τοπ με ζακούπιτ.

αν εχεις σταθερο μουνακι τοτε αλλαζουν τα δεδομενα

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
Καλησπερα στην παρεα! Θα παρευρεθω και γω κιεβο μαζι με καποιους φιλους για να βοηθησουμε την αεκαρα να περασει στον επομενο γυρο στις 22 του μηνος. Ελπιζω να γυρισουμε ολοι αρτιμελεις :2funny: ;)!
Θα ηθελα να ρωτησω τι μπορουμε να κανουμε καθως θα μεινουμε για δυο βραδακια, εαν υπαρχει καποιο καλο στριπ κλαμπ που μπορουμε να παμε και τιμες που παιζουνε. Επισης που μα βγουμε κτλ και αν παιζει κατι καλο να φαμε καπου.
Ειμαστε ασχετοι απο κιεβο οποτε εστω και λιγες πληροφοριες θα μπυ ητανε παρα πολυ χρησιμες!!
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Θα το προσπαθήσω, μπορεί να πάρω και τα αρχίδια μου ... δεν πειράζει όμως, στα δύσκολα σκέφτομαι φίλο kman, είμαι βαλκανιοπουτσαράς τσομπάνης! Θα τα καταφέρω!  :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ουκρανεζα μιλφ που μενει θεσσαλονικη μου ειπε να μου δωσει καποια τηλεφωνα απο ξαδερφες μικροτερες που εχει στο κιεβο

μου ειπε αν ανεβω επανω  μπορει να μου κανει  κονε για γνωριμια

της ειπα και καλα οτι ψαχνω καμια καλη κοπελα να παντρευτω

και ειπε οτι θα με βοηθησει γιατι λεει οτι ειμαι καλο παιδι

να το πιστεψω ή λεει μπαρουφες; :think:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Καλησπερα στην παρεα! Θα παρευρεθω και γω κιεβο μαζι με καποιους φιλους για να βοηθησουμε την αεκαρα να περασει στον επομενο γυρο στις 22 του μηνος. Ελπιζω να γυρισουμε ολοι αρτιμελεις :2funny: ;)!
Θα ηθελα να ρωτησω τι μπορουμε να κανουμε καθως θα μεινουμε για δυο βραδακια, εαν υπαρχει καποιο καλο στριπ κλαμπ που μπορουμε να παμε και τιμες που παιζουνε. Επισης που μα βγουμε κτλ και αν παιζει κατι καλο να φαμε καπου.
Ειμαστε ασχετοι απο κιεβο οποτε εστω και λιγες πληροφοριες θα μπυ ητανε παρα πολυ χρησιμες!!

Φίλε, να οργανωθούμε απο πμ να πάμε παρέα στο γήπεδο ή για έναν καφέ. Υπάρχουν φίλοι που θα σου δώσουν φρέσκιες πληροφορίες, από εμένα το Κρεσάτικ είναι ο κεντρικός δρόμος, με πολλά καφέ, εστιατόρια κλπ. το καθε κεντρικό τουριστικο μέρος που έχει να δείξει κάθε προορισμός. Εμένα μου αρέσει αλλά σίγουρα θα ναι τουριστικό. Τώρα για μαγαζιά, δεν ξέρω, μπορείτε να παίξετε και κανά mamba για σεμι προ φάση η κανα τίντερ για amateur αλλά με κίνδυνο να μην τα καταφέρετε σε σχέση με το αν πάτε σε εγκεκριμένο μαγαζί. Και προσοχή, δε χαλάμε την πιάτσα. Μας γάμησαν οι πολιτικοί, τουλάχιστον να κρατήσουμε υπερηφάνεια, να λένε Έλληνας οι κορασίδες και να ναι πραγματική διαφήμιση για όλους μας!!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

για 2 μερες που θα κατσεις μονο αν πληρωσεις θα  :knockinb:

ασε τα στριπ λεφτα θα σου φανε

εχει καλυτερες επιλογες στο πληρωμενο

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
ουκρανεζα μιλφ που μενει θεσσαλονικη μου ειπε να μου δωσει καποια τηλεφωνα απο ξαδερφες μικροτερες που εχει στο κιεβο

μου ειπε αν ανεβω επανω  μπορει να μου κανει  κονε για γνωριμια

της ειπα και καλα οτι ψαχνω καμια καλη κοπελα να παντρευτω

και ειπε οτι θα με βοηθησει γιατι λεει οτι ειμαι καλο παιδι

να το πιστεψω ή λεει μπαρουφες; :think:

Κοίτα, το παιξες καλά, με το θέμα παντρειά... οπότε ίσως σε φτιάξει... Παίξε όμως και κανά τίντερ για σιγουριά... Μην πας μόνο για τη γνωριμία, γνώμη μου.. Εκτός αν την εμπιστεύεσαι ότι δε θα σε ρίξει!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κοίτα, το παιξες καλά, με το θέμα παντρειά... οπότε ίσως σε φτιάξει... Παίξε όμως και κανά τίντερ για σιγουριά... Μην πας μόνο για τη γνωριμία, γνώμη μου.. Εκτός αν την εμπιστεύεσαι ότι δε θα σε ρίξει!

αυτο εξυπακουεται θελει και παιχνιδι μεσω tinder

δεν μπορω να στηριχτω μονο στα λεγομενα της

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Εννοείται! Παίξτο συνδυαστικά το παίγνιο! Έχω κάνει κάτι παρεμφερές παλιά, με μία που είχα φασώσει Ελλάδα και μου λέει ανέβα Πόζναν και λέω θα παίξουμε και λέει ίσως, αλλά λέω σαν πονηρός βαλκανοπουτσαροτσομπάνης και αν μου τη φέρει? Και πάω και κάνω το ρεκόρ, 7 σε 10 μέρες!!! Τζαμπέ, το πολύ ένα ποτό η καφέ, εκτός από αυτήν!! Βέβαια την ευγνομωνώ γιατί έτσι έμαθα το Πόζναν και φυσικά το φίλο μου που πήγα να δω Ρόδο και έτσι γνώρισα αυτήν. Συμπέρασμα, πάντα συνδυαστικό παιχνίδι για παν ενδεχόμενο μην την πατήσεις! Η συγκεκριμένη της πήρα παρθενιά Αθήνα, καθώς επειδή την έκλασα στο δεύτερο ταξίδι Πόζναν και τις είπα full of girls here, i will not play stupid games with you any more, την χτύπησα στον εγωισμό και ήρθε Αθήνα για ξεπαρθένιασμα και έκανα την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗ, με ΒΑΛΚΑΝΟΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ πούτσα! Δε μου αρέσει το σκέτο βαλκανικό kman, οπότε το ωραιοποίησα λίγο... δεν είμαστε εντελώς Βαλκανοτσομπάνηδες σαν βουλγαροσερβορουμανους...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εννοείται! Παίξτο συνδυαστικά το παίγνιο! Έχω κάνει κάτι παρεμφερές παλιά, με μία που είχα φασώσει Ελλάδα και μου λέει ανέβα Πόζναν και λέω θα παίξουμε και λέει ίσως, αλλά λέω σαν πονηρός βαλκανοπουτσαροτσομπάνης και αν μου τη φέρει? Και πάω και κάνω το ρεκόρ, 7 σε 10 μέρες!!! Τζαμπέ, το πολύ ένα ποτό η καφέ, εκτός από αυτήν!! Βέβαια την ευγνομωνώ γιατί έτσι έμαθα το Πόζναν και φυσικά το φίλο μου που πήγα να δω Ρόδο και έτσι γνώρισα αυτήν. Συμπέρασμα, πάντα συνδυαστικό παιχνίδι για παν ενδεχόμενο μην την πατήσεις! Η συγκεκριμένη της πήρα παρθενιά Αθήνα, καθώς επειδή την έκλασα στο δεύτερο ταξίδι Πόζναν και τις είπα full of girls here, i will not play stupid games with you any more, την χτύπησα στον εγωισμό και ήρθε Αθήνα για ξεπαρθένιασμα και έκανα την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗ, με ΒΑΛΚΑΝΟΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ πούτσα! Δε μου αρέσει το σκέτο βαλκανικό kman, οπότε το ωραιοποίησα λίγο... δεν είμαστε εντελώς Βαλκανοτσομπάνηδες σαν βουλγαροσερβορουμανους...

:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom