Τι έγινε τελικά Carribean?Αφησες το αφήγημα στη μέση.
Καλησπερα άρχοντα Κμαν,χτες γύρισα στην πόλη μου,και προσπαθώ να συνερθω,το σιγουρο είναι ότι θα ξαναπαω αν όχι απριλιο μετά το τέλος της σεζόν..Τελικά ήμουν πολύ τυχερός και το ραντεβού πήγε περηφημααααα...παρά μερικές κακολογιες για να με ξεφραγκιασουν(είμαι από την πόλη που δεν στεριωσαν οι εβραίοι κ οι σκοτζεζοι θεωρούνται σπαταλοι χαχαχα) πήγαμε στην παμπ κουπερ φαγαμε ηπιαμε πλήρωσαν 580 γκριβνια ανεβήκαμε διαμέρισμα την κκερασα ένα κρασί δικό μας κ μετα με ξεζουμισε 2 ώρες το βράδυ και μία ώρα το πρωί,
Μετά την κκερασα καπουτσινο κ γλυκακι στο σοκολατινσκα με πήγε στην αψίδα κ με έκανε τον ξεναγό...φιλιθηκαμε κ έφυγε...
Το βράδυ πήγαμε σαν χαζοτουριστες στο ριο με είσοδο 300 κ το κρασί 120 αλλά τ μούμια αστέρια,μετα επιτέλους πήγαμε στο Καριμπιαν με 100 είσοδο κ 32 ή μπύρα ήταν κυριακη είχε μουνακια αλλά οι περισότερες ήταν λατιν χορεύτριες κτετοια κ κάτι ωραία μουνια
Την επεφταν με γραβατομενους...εγώ ήμουν πολύ κουρασμένος κ δεν το παλεψα για τρίτη γκομενιτσα,βρηκαμε κάτι Έλληνες μετά κ μας πήγαν σουτερς με είσοδο 150 κ μπύρα 22...
Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τα ινφο κ σίγουρα θα ξαναπαω...
Ποιο πολύ Κμαν και Παπού..
Ή Ουκρανια είναι για αρχοντους