Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ξερω εισαι εσυ  εκει,αν επικοινωνησει μαζι σου θα μπορεισ να του δειξεισ που ειναι τα σαλον στην ντιριπασοσκαγια απο μαμασαν.που ειδα ολα γυρω μου ηταν.απο ηλεφωνο μονο σαλον απαντανε.δεν μπορει να συνενοηθει ουτε να βρει διευθηνση ο τυποσ.οδυσσο θα ειμαι 17 φεβρουαριου οπειοσ θελει και μετα αρχεσ απριλη αν δεν παω τυφλιδα.μετα τελοσ ιουλιου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μεγάλε Κμαν μέχρι στιγμής έχεις απόλυτο δίκιο πήγα και στο σοκολατινσκα έχει πολύ ωραία μούμια και πιάνει πολύ εύκολα κουβέντα,επιασα με 2 πιτσιρικες τα τραπεζάκια είναι πολύ κοντά και αύριο θα ξαναπαω με τον δικό μου,7 έχω ραντεβού με μία γκομενακια πάλι από μπαντου που δεν φαίνεται προς το παρόν προ,θα δείξει ο χρόνος και το βράδυ Καριμπιαν...θα ενημέρωση αύριο για τα αποτελέσματα...χαχαχα
Καλό σαβατοβραδο σε όλους

Τι έγινε τελικά Carribean?Αφησες το αφήγημα στη μέση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ετσι μου έρχεται να ξαναπάω Κίεβο τώρα που έχω τετραήμερη άδεια να ρίξω βαλκανικό πούτσο.
Τελικά τα θέλουν όλοι έτοιμα στο χέρι.Δε γίνεται έτσι.Θέλει προσπάθεια.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι μου έρχεται να ξαναπάω Κίεβο τώρα που έχω τετραήμερη άδεια να ρίξω βαλκανικό πούτσο.
Τελικά τα θέλουν όλοι έτοιμα στο χέρι.Δε γίνεται έτσι.Θέλει προσπάθεια.

ρωσια πανε kman ασε το κιεβο δεν βαρεθηκες τοσες φορες που πηγες

translation ttbb

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
θα σου πω εγώ .. Δευτέρα οι απατεώνες είχαν 20 δολάρια είσοδο.. και ήταν "τουρκική βραδια".. είχανε μαζευτεί οι γείτονες (τους οποίους είδα να τον πίνουν χθες βραδυ στο olympisky).. ήταν τελείως παρακμή..αυτοί είχαν έρθει με μπατιρολεωφορεία (μην πω παραπάνω θα με κόψει ο admin  για ρατσιστικα σχόλια ) οποίος ήρθε για λίγες μέρες γενικά είχε ατυχισει διότι περιφεροντουσαν πολλές χιλιάδες..πρέπει να ήταν καμία 10.000

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
φαγανε το ξυλο τησ αρκουδας οι τουρκαλαδεσ στο κιεβο χαχαχαχαχ αντε παμε ρε καρτασια χαχαχααχ μεχρι στο αναλακτηριο μπηκανε να γλυτωσουν και το εκαψαν οι φασιστεσ.οδυσσο εκαψαν τουρκικο εστιατοριο και εδειραν θαμωνεσ πριν ενα δυο μηνεσ.χτεσ μιλησα με φιλο που ηταν κιεβ.λεει ειχαμε ζευγαρι ουκρανουσ και μασ ξεναγουσε ο φιλοσ του πηγε 4 φορεσ και νομιζε τα εμαθε ολα.ρωτησα που κυκλοφορουσατε?λεει την μερα πουθενα κρυο χαχαχα,το βραδι πηγαμε στο shooters.λεω απο γκομενεσ πως βρηκατε εσυ και ο φιλοσ σου?λεει μασ ξεναγουσε το ζευγαρι,οκ λεω τουσ κερνουσατε αυτουυσ αλλα τι γαμησατε?λεει χωρισ να με κοιταζει στα ματια μπροστα του ηταν και ενασ φιλοσ του που δεν πηγε ουκρανια και λεει.ο φιλοσ μου γνωρησε 2 στο κλαμπ και τισ εκανε παρτουζα.ρωτω ποσα?λεει τσαμπα χαχαχαχαχ.γελασα του λεω αυτα λεγε τα στο παιδι διπλα που δεν ξερει οχι σε μενα,ασε αμφιβαλω οτι γνωρισε και γκομενα ο φιλοσ σου,σιγα μην πλισιασει 2 εκει και του δωσουν σημασια.γελουσε και αυτοσ ,δεν υποστηριξε τον εαυτο του γιατι καταλαβε ουτε ο ιδιοσ πιστευε αυτα που ελεγε,νομιζε θα ηταν αποτυχια να πει πηγε εκει για το τιποτα.

• Like
Αντιδράσεις: pixkar

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο φιλοσ του πιστεψε αρχικα οταν ειδε εμενα να γελω και να αμφισβητω πεθανε στα γελια,καταλαβε ο αλλοσ μαλακιεσ ελεγε.γνωρισα ουκρανιδα απο κιεβ προχεσ αλλα τα χαλασε οτι ηταν εβραια.λεει μονο με εβραιουσ γνωριζομε.ηταν ασπρουλα,ντυμενη σαν εβραια και φορουσε στο λαιμο το αστερι του δαυιδ.που εισαι ρε διμηρακι να τησ διξεισ το βιντεακι μασ στην συναγωγη χαχαχα.της ειπα οδυσσο παω συναγωγη ειπα που βρισκεται,ηξερε ειχε ερθει οδυσσο.λεω δεσ το σπιτι μου ,οικογενεια,φωτο κοντακτε και ελα να σε φιλοξενησω οδυσσο.ειπε μονο με εβραιουσ αλλα χαρηκα που σε γνωρισα ετσι εφυγα.λευκωσια τελευταια  πολλεσ ρουμανεσ,βιζιτεσ ουκρανιδεσ απο μπαρ κικλοφορουνε και μολδαβεσ.τισ 2 ουκρανιδεσ για μπαζα θα ηταν εκει εδω τισ βλεπω με γεροντοπαλικαρα κλαρινογαμπρουσ να τισ κερνανε στα καφε.πανε στην μπυραρια τρωνε 300 ευρο για να τουσ συνοδευσουν να φανε μαζι χαχαχαχ.οταν ζητανε σεξ απαντανε οτι για να σου κανω παρεα ηρθα χαχαχαχαχα.μου τα λενε 60 ρηδεσ και κλαιω απο γελια.θα τουσ δει και ο τασοσ οταν ερθει να μιλησουμε μαζι τουσ να του τα πουνε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
διαβαζα οτι με το νεο χρονο το δολαριο μαλον θα παει 30 αρα το ευρο καπου 31 με 32 ολε ολε ολε.

Alejandro_horny

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τι έγινε τελικά Carribean?Αφησες το αφήγημα στη μέση.

Καλησπερα άρχοντα Κμαν,χτες γύρισα στην πόλη μου,και προσπαθώ να συνερθω,το σιγουρο είναι ότι θα ξαναπαω αν όχι απριλιο μετά το τέλος της σεζόν..Τελικά ήμουν πολύ τυχερός και το ραντεβού πήγε περηφημααααα...παρά μερικές κακολογιες για να με ξεφραγκιασουν(είμαι από την πόλη που δεν στεριωσαν οι εβραίοι κ οι σκοτζεζοι θεωρούνται σπαταλοι χαχαχα) πήγαμε στην παμπ κουπερ φαγαμε ηπιαμε πλήρωσαν 580 γκριβνια ανεβήκαμε διαμέρισμα την κκερασα ένα κρασί δικό μας κ μετα με ξεζουμισε 2 ώρες το βράδυ και μία ώρα το πρωί,
Μετά την κκερασα καπουτσινο κ γλυκακι στο σοκολατινσκα με πήγε στην αψίδα κ με έκανε τον ξεναγό...φιλιθηκαμε κ έφυγε...
Το βράδυ πήγαμε σαν χαζοτουριστες στο ριο με είσοδο 300 κ το κρασί 120 αλλά τ μούμια αστέρια,μετα επιτέλους πήγαμε στο Καριμπιαν με 100 είσοδο κ 32 ή μπύρα ήταν κυριακη είχε μουνακια αλλά οι περισότερες ήταν λατιν χορεύτριες κτετοια κ κάτι ωραία μουνια
Την επεφταν με γραβατομενους...εγώ ήμουν πολύ κουρασμένος κ δεν το παλεψα για τρίτη γκομενιτσα,βρηκαμε κάτι Έλληνες μετά κ μας πήγαν σουτερς με είσοδο 150 κ μπύρα 22...
Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τα ινφο κ σίγουρα θα ξαναπαω...
Ποιο πολύ Κμαν και Παπού..
Ή Ουκρανια είναι για αρχοντους

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπερα άρχοντα Κμαν,χτες γύρισα στην πόλη μου,και προσπαθώ να συνερθω,το σιγουρο είναι ότι θα ξαναπαω αν όχι απριλιο μετά το τέλος της σεζόν..Τελικά ήμουν πολύ τυχερός και το ραντεβού πήγε περηφημααααα...παρά μερικές κακολογιες για να με ξεφραγκιασουν(είμαι από την πόλη που δεν στεριωσαν οι εβραίοι κ οι σκοτζεζοι θεωρούνται σπαταλοι χαχαχα) πήγαμε στην παμπ κουπερ φαγαμε ηπιαμε πλήρωσαν 580 γκριβνια ανεβήκαμε διαμέρισμα την κκερασα ένα κρασί δικό μας κ μετα με ξεζουμισε 2 ώρες το βράδυ και μία ώρα το πρωί,
Μετά την κκερασα καπουτσινο κ γλυκακι στο σοκολατινσκα με πήγε στην αψίδα κ με έκανε τον ξεναγό...φιλιθηκαμε κ έφυγε...
Το βράδυ πήγαμε σαν χαζοτουριστες στο ριο με είσοδο 300 κ το κρασί 120 αλλά τ μούμια αστέρια,μετα επιτέλους πήγαμε στο Καριμπιαν με 100 είσοδο κ 32 ή μπύρα ήταν κυριακη είχε μουνακια αλλά οι περισότερες ήταν λατιν χορεύτριες κτετοια κ κάτι ωραία μουνια
Την επεφταν με γραβατομενους...εγώ ήμουν πολύ κουρασμένος κ δεν το παλεψα για τρίτη γκομενιτσα,βρηκαμε κάτι Έλληνες μετά κ μας πήγαν σουτερς με είσοδο 150 κ μπύρα 22...
Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τα ινφο κ σίγουρα θα ξαναπαω...
Ποιο πολύ Κμαν και Παπού..
Ή Ουκρανια είναι για αρχοντους

:hi:

Alejandro_horny

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
alexandre k sy edo??
me giannaki kato!!!!
Γιαννη θα κατεβω 28 ιανουαριου με ένα κοληταρι από Ισπανικά ο άλλος πριν λίγες μέρες γύρισε ακόμη δεν τον είδα όσο για το προφίλ εδώ είναι καινούριο αλλά είχα κ ένα παλιό από 2007 μετά την Ταϊλάνδη

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.091
Πόντοι
2.356
ειμαι και εγω Οδησσο........γατακια εε  γατακια
ΜΕΓΑΛΕ slaviani ταπεινα τα σεβη μου..........(θα εξηγησω τα γατακια και τα σεβη μου αργοτερα).

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
βαλε φωτο ρε αλλιως θα τις βαλω εγω χαχα
αυτες που μου εστειλες εννοω , θα σε κρυψω το προσωπο φυσικα...
πολυ ωραιο το ξανθο διδυμο  :kneel:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Ήταν ή ατακα του ταξιδιού από τον καλτ τύπο που βγήκε στον Φερεντινο αλλά πατάει εδώ...κ την επόμενη φορά θα κατεβω κ Οδυσσο και Κισιναου...

οδυσσο το καλοκαιρι ειναι καλυτερα απο την αποψη οτι συνδιαζεις και καλοκαιρινες διακοπες σε ενα παραθαλασιο τουριστικο προορισμο στη μαυρη θαλασσα με αφθονα μουνια. εγω πηγα στην οδυσσο το 2011 και εμεινα στο intercontinetal πενταστερο ξενοδοχειο.

πηδηξα μια καμαριερα (μου ριχτηκε στη ψυχρα για να την γαμησω με 500 γριβνα) στο χοτελ και μετα αυτη καλεσε την αστυνομια. την ψηλιαστικα τη δουλεια και την εκανα με ελαφρα για να μην μου κανουν προσαγωγη (για να μου φανε φραγκα) απο οσο εμαθα μετα οι καμαριερες ειναι στο κολπο την πεφτουν σε τουριστες (κυριως των 5* ξενοδωχειων) και μετα καλουν την αστυνομια ολοι μεσα στο κολπο δηλαδη για να σου τρωνε φραγκα

γι' αυτο χρειαζεται προσοχη παιζουμε μπαλα στα σιγουρα και δεν τρωμε τυρακι σε τετοιες παγιδες  :hi:

Alejandro_horny

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
οδυσσο το καλοκαιρι ειναι καλυτερα απο την αποψη οτι συνδιαζεις και καλοκαιρινες διακοπες σε ενα παραθαλασιο τουριστικο προορισμο στη μαυρη θαλασσα με αφθονα μουνια. εγω πηγα στην οδυσσο το 2011 και εμεινα στο intercontinetal πενταστερο ξενοδοχειο.

πηδηξα μια καμαριερα (μου ριχτηκε στη ψυχρα για να την γαμησω με 500 γριβνα) στο χοτελ και μετα αυτη καλεσε την αστυνομια. την ψηλιαστικα τη δουλεια και την εκανα με ελαφρα για να μην μου κανουν προσαγωγη (για να μου φανε φραγκα) απο οσο εμαθα μετα οι καμαριερες ειναι στο κολπο την πεφτουν σε τουριστες (κυριως των 5* ξενοδωχειων) και μετα καλουν την αστυνομια ολοι μεσα στο κολπο δηλαδη για να σου τρωνε φραγκα

γι' αυτο χρειαζεται προσοχη παιζουμε μπαλα στα σιγουρα και δεν τρωμε τυρακι σε τετοιες παγιδες  :hi:

Ακόμη μία φορά ευχαριστώ για το ινφο, δυστυχώς καλοκαίρι δεν μπορώ γιατί δουλεύω σε ξενοδοχείο άρα μπορώ να πάω απριλιο ή μέσα οκτομβριου..αλά ότι και να κάνω θα ενημέρωσω... συνήθως προτιμώ το διαμέρισμα για την ηρεμία μου κ να μην δίνω λογαριασμό σε κανέναν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom