Παιδια, νεοι και γεροι, ειναι τοσα πολλα που πρεπει να χωνεψουμε σε τοσες λιγες μερες! ουτως η αλλως παλι ειναι μια εποχιακη εκρηξη οπως μετα την πρωτοχρονια, οταν θα πεσει νεκρα, λογο σεζον και ταξιδιων και καλοκαιριου, να μελεταμε!
Τοσα πολλα απο ολους που ειναι για σχολιασμα! Χειμαρος!
Ψαχνω το θεικο ποστ του ΚΜΑΝ, προ λιγων ορων και βλεπω ειναι 5 μερες πισω! Σελιδα 849! Μα ηταν πριν λιγες ωρες! Εχω αφησει πραγματα, γιατι εχω αναγκη και στο παρα 1 να μαθω αυτα που δεν εμαθα, ακομα και αν δεν δρασω εγκαιρως!
Για να το συνδεσω με τα παραπανω περι Ανατολικων σκουπιδιαρεων και αγαμων ελληνων! Σκεφτειτε οτι εμεις εχουμε θεοποιησει, ειναι ομως, τις Ουκραινιδες Μουναρες και οι υπολοιποι σλαβοι τις εχουν για φαπες! Ας πουμε!
Να αναφερω εδω, γνωστη μου μιλφομανα, την ειχα ρωτησει...απο ουκρανια εισαι? Εγκο αγκαπη μου απο ουκρανια? Εγκο ειμαι Λευκουρωσσιντα! Λες και την ειχα βρισει, τις εχουνε για καργιες!
Πολυ ζεστες και ειλικρινεις νομιζω ειναι οι λευκορωσσιδες μιλφ που εχω μιλησει, αυτο βγαζουν!
Βεβαια ειναι ΚΑΙ πουτανο-γατονια οι ουκραινιδες οπως λετε! Αλλα οποιος εμπειρος χυστης μπορει, ΕΣΤΩ και με τον παρα του, να τις εχει υπο! (η τελευταια προταση ισως ειναι και λαθος).
Παντα μιλαω θεωρητικα παιδια! Δεν εχω παει!
ΙΔΟΥ ο Αρχηγος εν σοφια!
Εδω να θυμισω το παραδειγμα με την εξαπατηση πχ της ουκραινης που θα σε παραδεχτει μετα, που την γαμησες με Πονηρια! (χμ, λετε να ειναι τα ψυχολογικα θεματα που λεει ο Δασκαλος? χεχε)
Η ρωσσιδα πως αντιδρα??? Ειδα που το χειμωνα πηγε μια και εκραξε ενα εργατη συνεργειου , που την ειχε γκομενα με ψεμα οτι ηταν λεφτας με δανεικο αμαξι. Τελικα την εσφαξε!
συνεχιζω!
Τοσα πολλα απο ολους που ειναι για σχολιασμα! Χειμαρος!
Ψαχνω το θεικο ποστ του ΚΜΑΝ, προ λιγων ορων και βλεπω ειναι 5 μερες πισω! Σελιδα 849! Μα ηταν πριν λιγες ωρες! Εχω αφησει πραγματα, γιατι εχω αναγκη και στο παρα 1 να μαθω αυτα που δεν εμαθα, ακομα και αν δεν δρασω εγκαιρως!
Για να το συνδεσω με τα παραπανω περι Ανατολικων σκουπιδιαρεων και αγαμων ελληνων! Σκεφτειτε οτι εμεις εχουμε θεοποιησει, ειναι ομως, τις Ουκραινιδες Μουναρες και οι υπολοιποι σλαβοι τις εχουν για φαπες! Ας πουμε!
Να αναφερω εδω, γνωστη μου μιλφομανα, την ειχα ρωτησει...απο ουκρανια εισαι? Εγκο αγκαπη μου απο ουκρανια? Εγκο ειμαι Λευκουρωσσιντα! Λες και την ειχα βρισει, τις εχουνε για καργιες!
Πολυ ζεστες και ειλικρινεις νομιζω ειναι οι λευκορωσσιδες μιλφ που εχω μιλησει, αυτο βγαζουν!
Βεβαια ειναι ΚΑΙ πουτανο-γατονια οι ουκραινιδες οπως λετε! Αλλα οποιος εμπειρος χυστης μπορει, ΕΣΤΩ και με τον παρα του, να τις εχει υπο! (η τελευταια προταση ισως ειναι και λαθος).
Παντα μιλαω θεωρητικα παιδια! Δεν εχω παει!
ΙΔΟΥ ο Αρχηγος εν σοφια!
Δηλαδη η Ουκραινη ειναι χαμενη απο χερι! απο λογισμικο μυαλου, Αναλογικα παντα. Δηλαδη το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται! Απλες κοπελες της στεπας, που τις εχουν εξωλης και προωλης οι αλλες ανατολικες...εχουνε γινει απιαστες θεες!(ετσι νομιζω, σωστα η λαθος).Αν μια Ρωσίδα,μια Ουκρανέζα και μια Πολωνέζα ίδιας εμφάνισης μεταναστεύσουν π.χ. UK η Ρωσίδα θα κοιτάξει να πάρει πίπες στους promoters για να χωθεί στα VIP clubs και να τυλίξει κάνα φραγκατο τραπεζίτη,, η Ουκρανή θα χρεωθεί για να αγοράσει γκαρνταρόμπα και αξεσουάρ για να σταυρώσει κάναν ευκατάστατο υπάλληλο ή στέλεχος και η Πολωνέζα θα τα φτιάξει με τον Κουρδο κεμπαμπτζη ή τον πάκη για να μην πληρώνει ενοίκιο.
Ποια είναι πιο έξυπνη?Ή Ρωσίδα.
Ποια είναι πιο πρακτική?Ή Πολωνέζα αφού ρίχνει τα στάνταρ της στο πάτωμα οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχει.Αν και δεν είναι αναβάθμιση να έχεις στο πλευρό σου πάκη ή Αραπη όπως κάνουν και χαίρονται οι τύπισσες.
Εδω να θυμισω το παραδειγμα με την εξαπατηση πχ της ουκραινης που θα σε παραδεχτει μετα, που την γαμησες με Πονηρια! (χμ, λετε να ειναι τα ψυχολογικα θεματα που λεει ο Δασκαλος? χεχε)
Η ρωσσιδα πως αντιδρα??? Ειδα που το χειμωνα πηγε μια και εκραξε ενα εργατη συνεργειου , που την ειχε γκομενα με ψεμα οτι ηταν λεφτας με δανεικο αμαξι. Τελικα την εσφαξε!
συνεχιζω!