Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Παιδια, νεοι και γεροι, ειναι τοσα πολλα που πρεπει να χωνεψουμε σε τοσες λιγες μερες! ουτως η αλλως παλι ειναι μια εποχιακη εκρηξη οπως μετα την πρωτοχρονια, οταν θα πεσει νεκρα, λογο σεζον και ταξιδιων και καλοκαιριου, να μελεταμε!
Τοσα πολλα απο ολους που ειναι για σχολιασμα! Χειμαρος!

Ψαχνω το θεικο ποστ του ΚΜΑΝ, προ λιγων ορων και βλεπω ειναι 5 μερες πισω! Σελιδα 849! Μα ηταν πριν λιγες ωρες! Εχω αφησει πραγματα, γιατι εχω αναγκη και στο παρα 1 να μαθω αυτα που δεν εμαθα, ακομα και αν δεν δρασω εγκαιρως!

Για να το συνδεσω με τα παραπανω περι Ανατολικων σκουπιδιαρεων και αγαμων ελληνων! Σκεφτειτε οτι εμεις εχουμε θεοποιησει, ειναι ομως, τις Ουκραινιδες Μουναρες και οι υπολοιποι σλαβοι τις εχουν για φαπες! Ας πουμε!
Να αναφερω εδω, γνωστη μου μιλφομανα, την ειχα ρωτησει...απο ουκρανια εισαι? Εγκο αγκαπη μου απο ουκρανια? Εγκο ειμαι Λευκουρωσσιντα! Λες και την ειχα βρισει, τις εχουνε για καργιες!
Πολυ ζεστες και ειλικρινεις νομιζω ειναι οι λευκορωσσιδες μιλφ που εχω μιλησει, αυτο βγαζουν!

Βεβαια ειναι ΚΑΙ πουτανο-γατονια οι ουκραινιδες οπως λετε! Αλλα οποιος εμπειρος χυστης μπορει, ΕΣΤΩ και με τον παρα του, να τις εχει υπο! (η τελευταια προταση ισως ειναι και λαθος).
Παντα μιλαω θεωρητικα παιδια! Δεν εχω παει!
ΙΔΟΥ ο Αρχηγος εν σοφια!
Αν μια Ρωσίδα,μια Ουκρανέζα και μια Πολωνέζα ίδιας εμφάνισης μεταναστεύσουν π.χ. UK η Ρωσίδα θα κοιτάξει να πάρει πίπες στους promoters για να χωθεί στα VIP clubs και να τυλίξει κάνα φραγκατο τραπεζίτη,, η Ουκρανή θα χρεωθεί για να αγοράσει γκαρνταρόμπα και αξεσουάρ για να σταυρώσει κάναν ευκατάστατο υπάλληλο ή στέλεχος και η Πολωνέζα θα τα φτιάξει με τον Κουρδο κεμπαμπτζη ή τον πάκη για να μην πληρώνει ενοίκιο.
Ποια είναι πιο έξυπνη?Ή Ρωσίδα.
Ποια είναι πιο πρακτική?Ή Πολωνέζα
αφού ρίχνει τα στάνταρ της στο πάτωμα οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχει.Αν και δεν είναι αναβάθμιση να έχεις στο πλευρό σου πάκη ή Αραπη όπως κάνουν και χαίρονται οι τύπισσες.
Δηλαδη η Ουκραινη ειναι χαμενη απο χερι! απο λογισμικο μυαλου, Αναλογικα παντα. Δηλαδη το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται! Απλες κοπελες της στεπας, που τις εχουν εξωλης και προωλης οι αλλες ανατολικες...εχουνε γινει απιαστες θεες!(ετσι νομιζω, σωστα η λαθος).

Εδω να θυμισω το παραδειγμα με την εξαπατηση πχ της ουκραινης που θα σε παραδεχτει μετα, που την γαμησες με Πονηρια! (χμ, λετε να ειναι τα ψυχολογικα θεματα που λεει ο Δασκαλος? χεχε)

Η ρωσσιδα πως αντιδρα??? Ειδα που το χειμωνα πηγε μια και εκραξε ενα εργατη συνεργειου , που την ειχε γκομενα με ψεμα οτι ηταν λεφτας με δανεικο αμαξι. Τελικα την εσφαξε!

συνεχιζω!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Αγαπητοι GlockP. και Dragcrx,
Για να συνδεσω το παραπανω με τα λογια σας και τον Δασκαλο (3Μ).

Ο Δάσκαλος κάποτε μου είχε πει πως αν ήταν καλός δάσκαλος θα είχε να πει και το τρόπο στους μαθητες του να βγάλουν χρήμα!
Αξιομαχε μαθητη του Δασκαλου μας! ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ! ΑΔΑΜΑΝΤΕΣ! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ! Οδηγοι των μαθητων σε ασφαλη λιμανια και με συνετισμο των απολωλων προβατων!
το μονο που εχω να πω ειναι ...Δασκαλε Μυστη Ελληνα Αρσενικε  που λεει και το ασμα!
τον εδιωξε η ιδια η χωρα του στην σκληρη εξορια!
ειναι πατριωτης ο δασκαλος.του ελεγα παμε βολτα και δεν ερχωταν και ελεγε μονο με οπλο θα παω κατεχομενα να τους ριξω στην θαλασα.
Δεν τον ξερω το Δασκαλο, αλλα ειναι Ματαφιας, Γεωργιαδης, Ισαακ, Σολωμου!, δηλαδη ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.-
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΕΣΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΕΣ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, οπως η ανεξαρτητη μεραχια, καποια στιγμη παλιοτερα, ισως η τελευταια ελπιδα,! Ενας  Παυλος Μελας της Ουκρανιας!
Με το Δασκαλο καθοδηγητη θα κανουμε νεα φιλικη εταιρεια!
Εσυς νομιζεται οτι πηγε να δει τις τουρκοπουλες, αλλα τα ματια του  ειδαν πως θα πεταξουμε τους τουρκους στην θαλασσα η εστω να πεθανουν σε χωμα ελληνικο!!

Φίλε Dragcrx δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει πως και ανατολική Ευρώπη πλέον οι Άντρες "Ευνουχίζονται" απο τις συζύγους ή γκόμενές τους και κυρίως στα νέα ζευγάρια! Εχω δει πολλούς Ρώσους "πιρφόρους" τώρα τελευταία που κρέμονται απο το ...στρίγκ του κάθε ...κοψιδιού (ρωσοτσαχπίνα γκόμενα με διαρκή κακή διάθεση, σπασμένη και ξινισμένη με τα πάντα)
Αναθεμα στα δυτικα προτυπα/σινεμα/μοδα!
Αλλη μια ευστοχη παρατηρηση
Δυστυχως τελευταια λογω της παγκοσμιοποιησης μην ξεχναμε οτι και οι Ρωσιδες και οι Ουκρανες κλπ ειναι και στο fb και στο instagram κλπ σιγα σιγα λοιπον και εκει προσπαθουν καποιες γυναικες να κανουν πιρφορους τους αντρες...Ηδη στο κιεβο βλεπω μετα την πτωση της βιζας(απιστευτο πριν που ηταν καλυτερα δεν τους εδιναν βιζα τωρα που διαλυθηκαν τους δινουν α ρε Πουστη Γιουνκερ μεθυστακα) τις γκομενες να γυριζουν ολο τον κοσμο με πιρφορους....πολυ ασχημα τα πραγματα...Ασε που δεν ειμαστε και 18 οταν θα γινουν αυτα παγκοσμια θα ειμαστε η στην τριτη ηλικια η στον αλλο κοσμο...Ακομα παντα θα υπαρχει φτωχια γιατι η παγκοσμιοποιηση για να κυριευσει τον κοσμο θα φερει συνεχομενες και δυσβαστακτες κρισεις οπως στην χωρα μας...Ε οσο υπαρχουν κρισεις και φτωχια θα υπαρχει και εδαφος...Ακομα και στην Ελλαδα υπαρχει νεα γενια που τα παιρνει για να το κανει...
Μυστη Ντραγκ, δυστηχως τα γεγονοτα μας ξεπερνουν πολλες φορες! Απο μαθηματικη προοδο, πανε με γεωμετρικη! Ποιος περιμενε να κλεισει το ματι η γερμανια σε 1μιλιονι κοσμο απο Μ.Ανατολη, τοσο απλα? Θυμασαι παλια που θα ζητουσαν χιλιαδες ινδους προγραμματιστες!?
Τελικα πηραν οτι να ναι! Θα πληρωσουν ομως, ολοι μας!
Ακομα οπως τα λες, εγω τα διαβαζω σαν...ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ!
Σωστα γραφεις για τις κρισεις, που ερχονται, οπως ηθελα να σημειωσω οτι το ιδιο λεει και ο Μυστης Γκλοκ...The game has just started!
Εγώ κατάλαβα τι ερχότανε το 2008 όταν λαμπάδιασε η Αθήνα.Μέχρι τότε υπήρχε μια αίσθηση οτι ίσως κάτι μπορούσε να ανατραπεί αλλά το 2008 ξεβράκωσε το σύστημα.
Μυστη/αναλυτη GLOCK...κοιτα τι λεει ο αρχηγος! Τους λεει για το παρελθον! Ενω εσυ τους λες για το μελλον, για τα αυγουστιανα 2018!!! The game has just started! ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ! (Δεν βρισκω το ποστ/νημα ομως)

Τωρα να συνδεσω τα παραπανω πολιτικα ποστ με τα γκομενικα ποστ του Δασκαλου!

Απο οσο θυμαμαι οταν εκανα την επαναληψη, μητηρ μαθησεως, διαβασα...
οτι ο Δασκαλος θεωρουσε οτι οι Ουκρανοι ειναι πιο μπηχτες απο τους ρωσσους και οτι χωνονται στεγνα στις γκομενες για γαμισι, εν αντιθεσι με τους ρωσσους (που προτιμουν την βοτκα και μετα γαμισι?) και οτι οι ρωσσοι σαν να εχουν χασει λιγο το παιχνιδι, με τις ρωσσιδες, και για να μην τους ζαλιζουν τον ερωτα, εχουν ριχτει και αυτοι στην επιλογη των (ευκολων να πω?) ουκραινιδων!
Εδωσε παραδειγμα εδω και χρονια, για μια φιλη του, που πηγαινε ηδη απο το 2005-7? μια φορα καθε μηνα σ/κ στην Μοσχα? για να τσιμπουκωνει ενα ρωσσο και να περνει 700 ευρω στο ταξιδι
..
και ακομη να θυμισω πως ειπε, τωρα με το ιντερνετ εχουν χαλασει? λιγο τα πραγματα, οσο για αυτες που πανε για 30 ψαχνουν φουλ απο εκει για γαμπρο!
ΑΡΑ Μυστες το μουνι ειχε αρχισει να χαλαει απο καιρο, ΗΔΗ προ ινσταγραμ, εαν οπως λετε ηταν τοτε και το ρουβλι πιο σκληρο, καλομαθαν οι κατυουσες. Λογικα, μετα αρρωστεια θα παει σε ολη την πρωην σοβιετια.
Δηλ ο Μπλασκος ειχε μυριστει τι ερχεται, πριν γινει mainstream, 10 years ago!

Εγώ θα ήθελα πέρα απο τη παρατηρηση των στραβών φαινομένων και αφού απο το φόρουμ έχουμε πάρει τις "ακτινες Χ" να βλέπουμε πίσω απο τους δούρειους ίππους της Εβραιοποίησης ...παγκοσμιοισοπέδωσης ...να προτείνω λύσεις.. πράγμα που δεν μπορώ περα απο το να βγάζω αρνητισμό και μιζέρια...
ΜΑΕΣΤΡΟ Γκλοκ, κρυβε λογια οπως ο δρ.ιωσηφ και μην εκτιθεσαι πολυ, γιατι μπορει να κρυβεται κανας αρτεμης ματσας εδω και να μας αγαπαει πολυ!
Εαν δεν ησουν εδω μεσα, να διαφωτιζεις, θα ειχες βρει τροπο να εισαι δυο φορες πλουσιος, υλικα και ερωτικα! Εαν δεν ησουν πατριωτης και ησουν τσιρακι/γλυφτης του συστηματος. Ειμαι σιγουρος οτι πληρωνεις καποιο κοστος εκει στην τοπικη κοινωνια, αλλα δεν μασας. Προσεχε σε παρακαλω, εκτος και εαν εισαι ψυχακιας οποτε... το εχεις καρμικα, ας πουμε!

ο παρακαλεσακιας δεν κερδισε ποτε παντα δουλος εμεινε
ΓΚΡΑΝ ΜΕΡΤ Ντραγκ. Δυσβατος ο Δρομος των Δασκαλων και των ελευθερων μαθητων. Ειδικα οι μαθητες, μπορει να ξεκουραστουν σε κανα χανι/πανδοχειο/οικο ηδονης εν μεσω της ερημου των αστικων πολεων για ξεκουραση...ισως και μο(υ)νιμη εαν ειναι τεμπεληδες!

Οπως ελεγε και ο Δημοκριτος, βιος ανεορταστος, οδος ανευ πανδοχειου!

τα ποστ χαρρι, γκλοκ, κμαν τα ειχα επισημανει πιο πριν
συνεχιζεται με αδιαφορο ποστ ομως

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Αγαπητοι GlockP. και Dragcrx,
Για να συνδεσω το παραπανω με τα λογια σας και τον Δασκαλο (3Μ).

Ο Δάσκαλος κάποτε μου είχε πει πως αν ήταν καλός δάσκαλος θα είχε να πει και το τρόπο στους μαθητες του να βγάλουν χρήμα!
Αξιομαχε μαθητη του Δασκαλου μας!
ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ! ΑΔΑΜΑΝΤΕΣ! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ! Οδηγοι των μαθητων σε ασφαλη λιμανια και με συνετισμο των απολολων προβατων!το μονο που εχω να πω ειναι ...
Δασκαλε Μυστη Ελληνα Αρσενικε  που λεει και το ασμα! τον εδιωξε η ιδια η χωρα του στην σκληρη εξορια! γιατι ειναι πατριωτης και δεν αντεχε την κοροιδια!
ειναι πατριωτης ο δασκαλος.του ελεγα παμε βολτα και δεν ερχωταν και ελεγε μονο με οπλο θα παω κατεχομενα να τους ριξω στην θαλασα.
Δεν τον ξερω το Δασκαλο, αλλα ειναι Ματαφιας, Γεωργιαδης, Ισαακ, Σολωμου!, δηλαδη ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.-
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΕΣΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΕΣ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, οπως η ανεξαρτητη μεραχια, καποια στιγμη παλιοτερα, ισως η τελευταια ελπιδα,!
Ενας  Παυλος Μελας της Ουκρανιας!

Με το Δασκαλο καθοδηγητη θα κανουμε νεα φιλικη εταιρεια!
Εσεις νομιζεται οτι πηγε να δει τις τουρκοπουλες, αλλα τα ματια του ειδαν πως θα πεταξουμε τους τουρκους στην θαλασσα η εστω να πεθανουν σε χωμα ελληνικο!!

[quote author=Glock Perfection notid=115094  link=topic=20757.msg8310849#msg8310849 date=1525100371]
Φίλε Dragcrx δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει πως και ανατολική Ευρώπη πλέον οι Άντρες "Ευνουχίζονται" απο τις συζύγους ή γκόμενές τους και κυρίως στα νέα ζευγάρια! Εχω δει πολλούς Ρώσους "πιρφόρους" τώρα τελευταία που κρέμονται απο το ...στρίγκ του κάθε ...κοψιδιού (ρωσοτσαχπίνα γκόμενα με διαρκή κακή διάθεση, σπασμένη και ξινισμένη με τα πάντα)[/quote] Αναθεμα στα δυτικα προτυπα/σινεμα/μοδα!
Αλλη μια ευστοχη παρατηρηση
Δυστυχως τελευταια λογω της παγκοσμιοποιησης μην ξεχναμε οτι και οι Ρωσιδες και οι Ουκρανες κλπ ειναι και στο fb και στο instagram κλπ σιγα σιγα λοιπον και εκει προσπαθουν καποιες γυναικες να κανουν πιρφορους τους αντρες...Ηδη στο κιεβο βλεπω μετα την πτωση της βιζας(απιστευτο πριν που ηταν καλυτερα δεν τους εδιναν βιζα τωρα που διαλυθηκαν τους δινουν α ρε Πουστη Γιουνκερ μεθυστακα) τις γκομενες να γυριζουν ολο τον κοσμο με πιρφορους....πολυ ασχημα τα πραγματα...Ασε που δεν ειμαστε και 18 οταν θα γινουν αυτα παγκοσμια θα ειμαστε η στην τριτη ηλικια η στον αλλο κοσμο...Ακομα παντα θα υπαρχει φτωχια γιατι η παγκοσμιοποιηση για να κυριευσει τον κοσμο θα φερει συνεχομενες και δυσβαστακτες κρισεις οπως στην χωρα μας...Ε οσο υπαρχουν κρισεις και φτωχια θα υπαρχει και εδαφος...Ακομα και στην Ελλαδα υπαρχει νεα γενια που τα παιρνει για να το κανει...
Μυστη Ντραγκ, δυστηχως τα γεγονοτα μας ξεπερνουν πολλες φορες! Απο μαθηματικη προοδο, πανε με γεωμετρικη! Ποιος περιμενε να κλεισει το ματι η γερμανια σε 1μιλιονι κοσμο απο Μ.Ανατολη, τοσο απλα? Θυμασαι παλια που θα ζητουσαν χιλιαδες ινδους προγραμματιστες!?
Τελικα πηραν οτι να ναι! Θα πληρωσουν ομως, ολοι μας!
Ακομα οπως τα λες, εγω τα διαβαζω σαν...ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ!
Σωστα γραφεις για τις κρισεις, που ερχονται, οπως ηθελα να σημειωσω οτι το ιδιο λεει και ο Μυστης Γκλοκ...The game has just started!
Εγώ κατάλαβα τι ερχότανε το 2008 όταν λαμπάδιασε η Αθήνα.Μέχρι τότε υπήρχε μια αίσθηση οτι ίσως κάτι μπορούσε να ανατραπεί αλλά το 2008 ξεβράκωσε το σύστημα.
Μυστη/αναλυτη GLOCK...κοιτα τι λεει ο αρχηγος! Τους λεει για το παρελθον! Ενω εσυ τους λες για το μελλον, για τα αυγουστιανα 2018!!! The game has just started! ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ! (Δεν βρισκω το ποστ/νημα ομως)

Τωρα να συνδεσω τα παραπανω πολιτικα ποστ με τα γκομενικα ποστ του Δασκαλου!

Απο οσο θυμαμαι οταν εκανα την επαναληψη, μητηρ μαθησεως, διαβασα...
οτι ο Δασκαλος θεωρουσε οτι οι Ουκρανοι ειναι πιο μπηχτες απο τους ρωσσους και οτι χωνονται στεγνα στις γκομενες για γαμισι, εν αντιθεσι με τους ρωσσους (που προτιμουν την βοτκα και μετα γαμισι?) και οτι οι ρωσσοι σαν να εχουν χασει λιγο το παιχνιδι, με τις ρωσσιδες, και για να μην τους ζαλιζουν τον ερωτα, εχουν ριχτει και αυτοι στην επιλογη των (ευκολων να πω?) ουκραινιδων!
Εδωσε παραδειγμα εδω και χρονια, για μια φιλη του, που πηγαινε ηδη απο το 2005-7? μια φορα καθε μηνα σ/κ στην Μοσχα? για να τσιμπουκωνει ενα ρωσσο και να περνει 700 ευρω στο ταξιδι
..
και ακομη να θυμισω πως ειπε, τωρα με το ιντερνετ εχουν χαλασει? λιγο τα πραγματα, οσο για αυτες που πανε για 30 ψαχνουν φουλ απο εκει για γαμπρο!
ΑΡΑ Μυστες το μουνι ειχε αρχισει να χαλαει απο καιρο, ΗΔΗ προ ινσταγραμ, εαν οπως λετε ηταν τοτε και το ρουβλι πιο σκληρο, καλομαθαν οι ανωτερες κατυουσες. Λογικα, μετα αρρωστεια θα παει σε ολη την πρωην  σοβιετια.
Δηλ ο Μπλασκος ειχε μυριστει τι ερχεται, πριν γινει mainstream, 10 years ago!

Εγώ θα ήθελα πέρα απο τη παρατηρηση των στραβών φαινομένων και αφού απο το φόρουμ έχουμε πάρει τις "ακτινες Χ" να βλέπουμε πίσω απο τους δούρειους ίππους της Εβραιοποίησης ...παγκοσμιοισοπέδωσης ...να προτείνω λύσεις.. πράγμα που δεν μπορώ περα απο το να βγάζω αρνητισμό και μιζέρια...
ΜΑΕΣΤΡΟ Γκλοκ, κρυβε λογια οπως ο δρ.ιωσηφ και μην εκτιθεσαι πολυ, γιατι μπορει να κρυβεται κανας αρτεμης ματσας εδω και να μας αγαπαει πολυ!
Εαν δεν ησουν εδω μεσα, να διαφωτιζεις, θα ειχες βρει τροπο να εισαι δυο φορες πλουσιος, υλικα και ερωτικα! Εαν δεν ησουν πατριωτης και ησουν τσιρακι/γλυφτης του συστηματος. Ειμαι σιγουρος οτι πληρωνεις καποιο κοστος εκει στην τοπικη κοινωνια, αλλα δεν μασας. Προσεχε σε παρακαλω, εκτος και εαν εισαι ψυχακιας οποτε... το εχεις καρμικα, ας πουμε!

ο παρακαλεσακιας δεν κερδισε ποτε παντα δουλος εμεινε
ΓΚΡΑΝ ΜΕΡΤ Ντραγκ. Δυσβατος ο Δρομος των Δασκαλων(3Δ) και των ελευθερων μαθητων. Ειδικα οι μαθητες, μπορει να ξεκουραστουν σε κανα χανι/πανδοχειο/οικο ηδονης εν μεσω της ερημου των αστικων πολεων για ξεκουραση...ισως και μο(υ)νιμη εαν ειναι τεμπεληδες!
Οπως ελεγε και ο Δημοκριτος, βιος ανεορταστος, οδος ανευ πανδοχειου!

τα ποστ χαρρι, γκλοκ, κμαν τα ειχα επισημανει πιο πριν
συνεχιζεται με αδιαφορο ποστ ομως

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι άσχετα είναι αυτά?Τι σχέση έχει η δική μου οπτική με του Μπλασκου?

• Like
Αντιδράσεις: koble

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ας κανει καποιος Αναφορα να σβηστει το ποστ μου στις « Απάντηση #12944 στις: σήμερα στις 00:42 » Το εβαλα 2 φορες!

Αρχηγε Παραδουναβεων Ηγεμονιων!
Εσυ μπορει να μην εχεις τιποτα κοινο με το Μπλασκο .
Ομως σε ανεφερα απο την δικη μου οπτικη γωνια! Εξ αλλου μπορει να γραφω και παπαριες!
Για καλο σε ανεφερα! Σαν θετικο παραδειγμα!

Εγω μαλλον, Σκεπτομαι Βαλκανικα, Πραττω Μπλασκικα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο Μπλασκος ήταν ηθικολογος και φιλόσοφος.Εγώ λέω στον άλλον πώς θα γαμησει.Δεν εξετάζω αν αυτό που κάνουν οι γκομενες είναι ηθικό ή αν έχει κοινωνικές συνέπειες.
Αρκετά με την ηθικολογια.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ο Μπλασκος ήταν ειναι ηθικολογος και φιλόσοφος.Εγώ λέω στον άλλον πώς θα γαμησει.Δεν εξετάζω αν αυτό που κάνουν οι γκομενες είναι ηθικό ή αν έχει κοινωνικές συνέπειες. Αρκετά με την ηθικολογια.
Τεραστια η συνεισφορα της Βαλκανιο Πουτσιστικης Σχολης/Πρακτικης! Οποιος διαβασει  Κμανικες αναλυσεις, πρεπει να διαβασει μεσα απο τις γραμμες ενος σεξ μασιν γοριορ! Γιατι στο τελος ο μεσος ορος εκει θα καταληξουμε!
Ομως καποιοι απο εμας εχουμε μια ανωμαλια...θελουμε να φτιαχτουμε εγκεφαλικα πρωτα!
Μπλασκικα...για να εχουμε κοινωνικο αλλοθι!

Δεν ειναι ολοι μηχανες του θανατου, μπαμ και κατω!

υγ.... Βεβαια πολλοι απο αυτους που ειναι ηθικολογοι και λενε πλεον για πνευμα και ηθικη, μπορει να ειναι η να ηταν απο τα μεγαλητερα μουτρα! Για το παρον τους δεν ξερουμε, αλλα για το παρελθον ειμαστε σιγουροι οτι πριν ανανηψουν ειχαν βυθιστει στο βουρκο της αμαρτιας!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
...τριτο τελικο ποστ,
προς grate Gran masters Δρ.Γκλοκ και Δρ.Ντραγκ

Σωστα αλλα και την γυναικα σε μονογαμια και παρθενια πριν το γαμο...Σημερα ολα αυτα ειναι αστεια Η δε γυνη να φοβηται τον αντρα λοιπον!(ο παρακαλεσακιας δεν κερδισε ποτε παντα δουλος εμεινε)
Καλα τα λες στον ΔρΓκλοκ. Μην τα θελουμε ολα και εμεις, και την πιτα ολη και το σκυλο χορτατο! Μην περιμενουμε και υμενες αθικτους! (Μακρυα απο εμας!)
Τουλαχιστον ας υπαρχει μια  πραγματικη γυναικεια σεμνοτητα και ταπεινοτητα, σαν να λεμε, καλητερα το ημιγυμνο, παρα το γυμνο! Η να μην ειμαστε χυμα στο κυμα.
Αντιγραφω...
Ποια ήταν θέση της γυναίκας στην Αρχαία Αθήνα; Η πατριαρχική κοινωνία της εποχής είχε πολλές ελευθερίες για στους άντρες και περιόριζε σε μεγάλο βαθμό τον ρόλο της γυναίκας. Σε αντίθεση με τη Σπάρτη, στην Αρχαία Αθήνα η γυναίκες ήταν κλεισμένες στο σπίτι και δεν συμμετείχαν στη κοινωνική ζωή.
Οι «αγοραίες» γυναίκες, σε αντίθεση με τις συζύγους και τις κόρες των Αθηναίων, κυκλοφορούσαν ελεύθερα στην αγορά και συμμετείχαν στα συμπόσια.
Συγκρινετε τωρα το τοτε και το σημερα και πειτε μου οι ξενοι οταν πικροχολα λενε οτι ο Νεοελληνας δεν εχει καμια σχεση με τον Αρχαιο Ελληνα αν εχουν δικιο στο συγκεκριμενο θεμα??
Και μη χειροτερα σταματαω εδω
Η αναγνωση για αρχαια ελλαδα ειναι διπλη! Μαλλον το βλεπουμε γενικα λιγο  με φεμινιστικα γυαλια προσφατως αλλα και πολυ στενα ανδρικα του 2Οου αιωνα, ειδικα των δυτικων. Γιατι αλλες οι αναγκες τοτε της κοινωνιας και η νοοτροπια. Ακομη σε αλλα μερη της ελλαδος ηταν πιο χαλαρα και γενικα, δεν ηταν τοσο ασφυχτικα οσο νομιζουμε, πχ ο σωκρατης ειχε μια γρινιαρα γυναικα για να γινει πιο εναρετος με την υπομονη του η καποιος ειχε μια γυναικα που την θεωρουσε κακο που δεν μπορει να απαλλαγει! Δεν μπορουσε πχ να την σκοτωσει, οπως φανταζομαι? ενας σκυθης, υπηρχαν νομοι. Πχ αν χωριζαν, οι γυναικες επερναν την προικα πισω! Γενικα ηταν λιγο των κανονων οι αρχαιοι και οχι τοσο χυμα στο κυμα, οπως εμεις. Αλλα σου ελεγε, εχουμε χηρες απο τον πολεμο, παρτε 2 γυναικες ο καθενας! Θες παιδι? παντρεψου, επιδομα αμα σκοτωθει ο αντρας σου! Να πω εδω οτι ακομα και οι αρχαιοι Αιγυπτιοι, ειχαν πιο πολλα δικαιοματα οι γυναικες τους απο τις συγχρονες δυτικες εως το φεμινιστικο κινημα!
Οι ξενοι θελουν να παρουν την σφραγιδα της διαδοχης! Καλα τα λεει ο τραιανου! Αφου οι αλητες θελουν την ευρωπη να αρχιζει απο τον καρλομαγνο!(διπλη αναγνωση και εδω), ουτε καν απο την ρωμη!

Τελος κατα την γνωμη μου η εξαφανιση του πραγματικου αντρα ειναι βασικο συστατικο της παγκοσμιοποιησης ωστε να μην υπαρχει καμια αντιδραση στα σχεδια της.Το εχω πει και παλαιοτερα οτι αντρας που δεν μπορει να τα βαλει με το φουστανι μπορει να τα βαλει με τους κοσμοκρατωρες??...
Θα γραψω κατι περι αυτου σαν ιστορικο ποτ πουρι.
Αλλα το νοημα ειναι, και με λιγο χουμορ, πρακτικα οπως το εχω φανταστει για ελλαδα,ειναι ο πρωτος χυστης που θα παει συνταγμα πλατεια και θα πλακωσει τις μυνησεις για κοντες φουστες, για θρησκευτικους λογους, ο αλλος χυστης για σεξουαλικη παρενοχληση, απο μινι και διαφανα κολαν η χυμα βυζια στα ΜΜΜ (πχ οπως αμερικη με την ρογα) και ενας αλληλεγκυος πορνοχυστης αντισισπιστης που θα διχασει τις φεμινιστριες να διαλεξουν η ντυμενες η γδυμενες. Εαν πουν ντυμενες να τις καλεσει σε αγωνα εναντια σε αυτες που γδυνονται κατα της εμποριας του γυναικειου σωματος, δηλ γυναικειου σεξισμου! Με λιγο απο καναλια μεσα, σε λιγες μερες οι μισες αθηναιες/τουριστριες θα ειναι με ολοσωμες ρομπες στο δρομο! Θα γινουν γκεισες!
Τωρα μου ηρθε, φανταζεσαι μοδα αλλα τεντιμποισμο? (μη δινω ιδεες) Ακτιβισμο με γιαουρτια, σε ξωβυζα, κολαν και μινι! Επροκληθημεν κυρια προεδρος, τα γεννετησια ενστικτα και αντεδρασαμεν ηρωικος!
θα δεις που θα μετρανε τα μινι ιατροδικαστες και οι ψυχολογοι θα λενε, τοσο πανω απο το στραγαλι=τοσο % καυλας η τοσο πανω απο γονατο=%%% καυλας!
Δηλ θα ερθει ο πορνομεταναστης με τον μετρητη ραδιενεργειας!

[quote author=dragcrx notid=20410
link=topic=20757.msg8311012#msg8311012 date=1525106804]
Super like στον koble.o Drag φεύγει σε λίγες μέρες απλά δεν ξέρω αν θα προλάβω kman για να δουμε[/quote]Μυσταγωγε DRAG σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Ειδικα απο εσενα με τιμουν. Βεβαια καλητερα να τα ελεγες εαν να ειχα κανει κατι, πχ να πω χτυπησα τουριστρια! Γιατι εχω αμαρτιες, με θεραπενιδες! Παλευω για σεμι.προ και ελπιζω να παρω σπονσορετς στο τελος!
Εδω να ευχαριστησω τους μυστες με τα λαικ, εως τωρα, και να πω οτι χρωσταω και εγω πολλα λαικ τις τελευταιες μερες. Ειχα πει μην μου κανετε λαικ, ειναι λογια του δασκαλου και πραγματι πολλα ηταν/ειναι δικα του ,αφου εγω ειμαι απλος αγωγος των σοφων μυσταγωγικων λογων του!
Ακομη να πω οτι δεν δεχομαι να βλεπω τον υπερΜυστη Γκλοκ, οπως παρατηρησα, να εχει τοσα λιγα λαικς Αναλογικα με το Τεραστιο Εργοχειρο Εργο του τοσα χρονια, απο το λαιβ κοουτσαρισμα του Δασκαλου, ως την Βραζιλια! Ειδικα τωρα που βλεπω οτι σε διαφορα νηματα να δινει το αιμα του και να βαζει το μαχαιρι στο κοκκαλο! Καντε πολλα λαικ σε ενεργα ατομα, απο Κμαν μεχρι Μπλασκο!

Σε πιανω σε  νηματα να εισαι τελειος! Το μονο που μπορω να πω ειναι κανε κατι το παραγωγικο πχ. και στο εξωτερικο. Απο μια δουλεια μεχρι σοβαρη σχεση η παιδι! Ο λογος που δεν μπορεις να προτεινεις λυσεις Μας ξεπερναει! Απλα μετα απο τοσα χρονια κρισης υποτιθεται, που εσυ  στην αρχη ισως ησουν ο γραφικος της παρεας, θα εβαζε ο κοσμος μυαλο! Φεραμε και τον ξεφτυλισμενο, μπας και βαλλουν μυαλο, αλλα ακομα δεν βλεπω φως! Μαζι με το γεγονος, οτι αυτο ειναι ενα σχεδιο, μιας σπειρας, μιας πολυκομματικης παρεας, διεθνης.
Λιγο αν θελανε να κινηθουνε σε νομιμα πλαισια σχεδον τιποτα δεν θα ειχε συμβει. Η οπως ειπε ενας προφεσορας, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΩΧΟΙ? Οπως ξερεις και εσυ, The game has just started! The end!

Χαιρε Μυστες!
Σας ζαλισα τον ερωτα!

Ενας ηθικολογος, θαυμαστης του Δασκαλου και φολλοουερ του Δημητρακις29, του Πηδηχτη ομως!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις όπως ένα καυλοσπρευ που μόλις το ψεκάσεις να πέφτουν όλες να σου κάνουν μπούκι.
Τώρα με τις Σλάβες χρειάζονται πλέον αντικειμενικά προσόντα εμφάνιση ή λεφτά πρέπει κάτι να ρίξεις στο τραπέζι.Το είμαι από την Ελλάδα δεν αρκεί.
Αντίθετα το combo Βαλκανικοί πύραυλοι με αιχμή το Balkan πέος κάνει θαύματα.
Εδώ μικρη συλλογή πυραύλων για το επόμενο ταξίδι.

c0TzBA.jpg

Θα αναστενάξει το Chi από την επέλαση των Βαλκανιων πουτσαράδων.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
Οπου εχουν επικρατησει σε μεγαλο βαθμο οι εβραιογενεις θρησκειες(χριστιανισμος,μουσουλμανισμος,ιουδαισμος) υπαρχει και αγαμια σε μεγαλο βαθμο.Ειναι αυτη η διαφορετικη κοσμοαντιληψη μεταξυ ελληνων(των αρχαιων φυσικα)που ητανε εραστες της ζωης και του καλλους εν αντιθεσει με τους ιουδαιους που ηταν μισητες της ηδονης και του ωραιου.
Βγαλανε και εκεινη την μλκ για το "επεκεινα" ,σου λενε δεν πειραζει θα περασεις καλα στην αλλη ζωη  :jerking:
Οι πρωτοι ηταν ευγενικοι ,οι δευτεροι αδιστακτοι και για αυτο επικρατησαν ...

Καλο μηνα σε ολους ,η λιμπιντο στα υψη :grin:

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Οπου εχουν επικρατησει σε μεγαλο βαθμο οι εβραιογενεις θρησκειες(χριστιανισμος,μουσουλμανισμος,ιουδαισμος) υπαρχει και αγαμια σε μεγαλο βαθμο.Ειναι αυτη η διαφορετικη κοσμοαντιληψη μεταξυ ελληνων(των αρχαιων φυσικα)που ητανε εραστες της ζωης και του καλλους εν αντιθεσει με τους ιουδαιους που ηταν μισητες της ηδονης και του ωραιου.
Βγαλανε και εκεινη την μλκ για το "επεκεινα" ,σου λενε δεν πειραζει θα περασεις καλα στην αλλη ζωη  :jerking:

μπηκε η ανοιξη φιλε και οι καβλες μας ειναι στα υψη

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
1

:respect:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Kαλά,οι σημερινοί 25άρηδες-35άρηδες Πολωνοί,όταν ήταν πιτσιρικάδες ηταν όλοι άφραγκοι μιας και οι γονείς τους ανήκαν σε τελείως άφραγκη γενιά.
Ειδικά οι επαρχιώτες γμσ τα..
Μου έχουν πει ιστορίες  για αγρίους.

Αλλά έριχναν κανά πούτσο,με ολέθριες πολλές φορες συνέπειες,μιας και στην πολωνική επαρχία δεν είχαν λεφτά ούτε για καπότες.

@Χάρη πουλέν,οι Ουκρανοι σε βλέπουν εκεί στα μαχαζιά με τις κρέμες νυκτός,είσαι και ολίγον τάπας και σε θεωρούν εύκολη λεία.
Έλα να σαι βάλω σε πρόγραμμα,να σε πλακώσω στα συμπληρώματα να σε κάνω ντουλάπα(έστω μικρή ντουλάπα παιδική :grin:).
εχεις δικαιο γιατι με βλεπουν μονο και αμεσως καταλαβουν δεν ειμαι ουκρανος.
πολλες φορες με παρακολουθουσαν που ειδαν φορτωμενο πορτοφολι και την γλιτωσα οδυσσο γιατι μενω διπλα και πηγα σπιτι οταν τους πηρα χαμπαρι.στην κυπρο περασμενη εβδομαδα πλακωσα ενα γεωργιανο κλεφτη και παρολιγο να τις ριξω σε ενα αραβα που με νευριασε με την συμπεριφορα του σε ενα μικρο  κυπριο.ουκρανια ομως δεν πα να εισαι ο σταλονε μπορει ενας δεκατριαχρονος να σε μαχαιρωσει η και να σου σπασει το κεφαλι.εκει δεν τολμω να κανω μαγκιες ιδικα κιεβο.ο σαλονικιος μου ειπε περσι ρε πηγες στην ταδε περιοχη οδυσσο εξω απο κεντρο?επιδει μια γκομενα λεει σε ειδε εκει σε ενα μεγαλο σουπερμαρκετ και οτι καπιοι σε παρακολουθουσαν να σε ληστεψουν που ειδαν το πορτοφολι.κραταω πανω μου πολυ περισοτερα κρυμμενα.ο σαλονικιος ελεγε στην γκομενα κανει λαθος και δεν φευγω ποτε απο κεντρο.αποκλειετε να πηγα με ταξι μια ωρα μακρια απο κεντρο.του ειπα ναι ρε πηγα και πηγα σε σουπερμαρκετ τεραστιο και ψωνισα αρκετα πραγματα.ηταν κολοπεριοχη.λεει ο σαλονικιος αρα δικαιο ειχε η γκομενα οτι σε ειδε.αλλα δεν μου απαντησε που με ξερει και ποια ειναι.με πηρε να επιβαιβεωση γιατη αυτη επεμενε με ξερει και με ειδε εκει.πριν 2 μερες σκωτωσαν κιεβο ξενο που δουλευει κιεβο καθηγητης
σε καυγα σε κλαμπ.καπιοι που ειδαν ειναι ξενος επιτεθηκαν στην παρεα του που ηταν δυο ουκρανοι.
τυχεα εβαλαν τον αμερικανο στο ματι?προπερσι ενα καθηγητη αγγλιλων που ζουσε οδυσσο τον αφησαν παραλυτο κιεβ απο το ξυλο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Συγκρινετε τωρα το τοτε και το σημερα και πειτε μου οι ξενοι οταν πικροχολα λενε οτι ο Νεοελληνας δεν εχει καμια σχεση με τον Αρχαιο Ελληνα αν εχουν δικιο στο συγκεκριμενο θεμα??

Και μη χειροτερα σταματαω εδω

Αφιερωμένη φίλε Drag !!!! :grin: :grin: :hi: :hi:

Συνημμένα

• 13221542_598738333621872_5147072419235792072_n.jpg
    13221542_598738333621872_5147072419235792072_n.jpg
    83 KB · Εμφανίσεις: 16

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οδυσσο φετος πολλες φορες πυροβοληθηκαν με πιστολια τραυματισμου και πριν 2 με 2 μερες ειχε νεκρο
25 ετων και ταξιτζη τραυματια που τον πυροβολησαν 3 αφραγγοι να τον ληστεψουν.
αλλοι 4 με 5 μικροι πεθαναν μαχαιρωμενοι σε καυγαδες οδυσσο την τελευταια εβδομαδα.αρα μιστερ λοβ ειναι να μην βρεθεις λαθος ωρα και στιγμη.στο γιδροπαρκ σε εσπαζαν απο το ξυλο μονο αν τους κοιταζες τυχαια.παντα ενας μπραβος μου ελεγε τι κανεις εσυ εδω?μην ερχεσαι εσυ εχεις λεφτα.τραβα shooters.
μια φορα που πλακωθηκα με ενα μεσα στο κλαμπ μας εριξαν εξω οι μπραβοι.βρεθηκαν 10 γυρω μου να με κλωτσανε.μετα που πηγα την επομενη δεν με εβαζαν σε αυτο το κλαμπ γιδροπαρκ.λεει ο ενας στην πορτα
οχι αυτος δεν μπαινει.λεει στον αλλο στην πορτα μην τον βλεπεις μικρο εκανε φασαρια χτες χαχαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο πορνομεταναστης σας εδωσε λυση με τον εθνικογαμισμο.αστε της θρησκειες για τους χαζους.
μαζι θα γυρισουμε την χωρα 2000 χρονια πισω χαχαχαχαχα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
...τριτο τελικο ποστ,
προς grate Gran masters Δρ.Γκλοκ και Δρ.Ντραγκ
Καλα τα λες στον ΔρΓκλοκ. Μην τα θελουμε ολα και εμεις, και την πιτα ολη και το σκυλο χορτατο! Μην περιμενουμε και υμενες αθικτους! (Μακρυα απο εμας!)
Τουλαχιστον ας υπαρχει μια  πραγματικη γυναικεια σεμνοτητα και ταπεινοτητα, σαν να λεμε, καλητερα το ημιγυμνο, παρα το γυμνο! Η να μην ειμαστε χυμα στο κυμα.Η αναγνωση για αρχαια ελλαδα ειναι διπλη! Μαλλον το βλεπουμε γενικα λιγο  με φεμινιστικα γυαλια προσφατως αλλα και πολυ στενα ανδρικα του 2Οου αιωνα, ειδικα των δυτικων. Γιατι αλλες οι αναγκες τοτε της κοινωνιας και η νοοτροπια. Ακομη σε αλλα μερη της ελλαδος ηταν πιο χαλαρα και γενικα, δεν ηταν τοσο ασφυχτικα οσο νομιζουμε, πχ ο σωκρατης ειχε μια γρινιαρα γυναικα για να γινει πιο εναρετος με την υπομονη του η καποιος ειχε μια γυναικα που την θεωρουσε κακο που δεν μπορει να απαλλαγει! Δεν μπορουσε πχ να την σκοτωσει, οπως φανταζομαι? ενας σκυθης, υπηρχαν νομοι. Πχ αν χωριζαν, οι γυναικες επερναν την προικα πισω! Γενικα ηταν λιγο των κανονων οι αρχαιοι και οχι τοσο χυμα στο κυμα, οπως εμεις. Αλλα σου ελεγε, εχουμε χηρες απο τον πολεμο, παρτε 2 γυναικες ο καθενας! Θες παιδι? παντρεψου, επιδομα αμα σκοτωθει ο αντρας σου! Να πω εδω οτι ακομα και οι αρχαιοι Αιγυπτιοι, ειχαν πιο πολλα δικαιοματα οι γυναικες τους απο τις συγχρονες δυτικες εως το φεμινιστικο κινημα!
Οι ξενοι θελουν να παρουν την σφραγιδα της διαδοχης! Καλα τα λεει ο τραιανου! Αφου οι αλητες θελουν την ευρωπη να αρχιζει απο τον καρλομαγνο!(διπλη αναγνωση και εδω), ουτε καν απο την ρωμη!
Θα γραψω κατι περι αυτου σαν ιστορικο ποτ πουρι.
Αλλα το νοημα ειναι, και με λιγο χουμορ, πρακτικα οπως το εχω φανταστει για ελλαδα,ειναι ο πρωτος χυστης που θα παει συνταγμα πλατεια και θα πλακωσει τις μυνησεις για κοντες φουστες, για θρησκευτικους λογους, ο αλλος χυστης για σεξουαλικη παρενοχληση, απο μινι και διαφανα κολαν η χυμα βυζια στα ΜΜΜ (πχ οπως αμερικη με την ρογα) και ενας αλληλεγκυος πορνοχυστης αντισισπιστης που θα διχασει τις φεμινιστριες να διαλεξουν η ντυμενες η γδυμενες. Εαν πουν ντυμενες να τις καλεσει σε αγωνα εναντια σε αυτες που γδυνονται κατα της εμποριας του γυναικειου σωματος, δηλ γυναικειου σεξισμου! Με λιγο απο καναλια μεσα, σε λιγες μερες οι μισες αθηναιες/τουριστριες θα ειναι με ολοσωμες ρομπες στο δρομο! Θα γινουν γκεισες!
Τωρα μου ηρθε, φανταζεσαι μοδα αλλα τεντιμποισμο? (μη δινω ιδεες) Ακτιβισμο με γιαουρτια, σε ξωβυζα, κολαν και μινι! Επροκληθημεν κυρια προεδρος, τα γεννετησια ενστικτα και αντεδρασαμεν ηρωικος!
θα δεις που θα μετρανε τα μινι ιατροδικαστες και οι ψυχολογοι θα λενε, τοσο πανω απο το στραγαλι=τοσο % καυλας η τοσο πανω απο γονατο=%%% καυλας!
Δηλ θα ερθει ο πορνομεταναστης με τον μετρητη ραδιενεργειας!
Μυσταγωγε DRAG σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Ειδικα απο εσενα με τιμουν. Βεβαια καλητερα να τα ελεγες εαν να ειχα κανει κατι, πχ να πω χτυπησα τουριστρια! Γιατι εχω αμαρτιες, με θεραπενιδες! Παλευω για σεμι.προ και ελπιζω να παρω σπονσορετς στο τελος!
Εδω να ευχαριστησω τους μυστες με τα λαικ, εως τωρα, και να πω οτι χρωσταω και εγω πολλα λαικ τις τελευταιες μερες. Ειχα πει μην μου κανετε λαικ, ειναι λογια του δασκαλου και πραγματι πολλα ηταν/ειναι δικα του ,αφου εγω ειμαι απλος αγωγος των σοφων μυσταγωγικων λογων του!
Ακομη να πω οτι δεν δεχομαι να βλεπω τον υπερΜυστη Γκλοκ, οπως παρατηρησα, να εχει τοσα λιγα λαικς Αναλογικα με το Τεραστιο Εργοχειρο Εργο του τοσα χρονια, απο το λαιβ κοουτσαρισμα του Δασκαλου, ως την Βραζιλια! Ειδικα τωρα που βλεπω οτι σε διαφορα νηματα να δινει το αιμα του και να βαζει το μαχαιρι στο κοκκαλο! Καντε πολλα λαικ σε ενεργα ατομα, απο Κμαν μεχρι Μπλασκο!
Σε πιανω σε  νηματα να εισαι τελειος! Το μονο που μπορω να πω ειναι κανε κατι το παραγωγικο πχ. και στο εξωτερικο. Απο μια δουλεια μεχρι σοβαρη σχεση η παιδι! Ο λογος που δεν μπορεις να προτεινεις λυσεις Μας ξεπερναει! Απλα μετα απο τοσα χρονια κρισης υποτιθεται, που εσυ  στην αρχη ισως ησουν ο γραφικος της παρεας, θα εβαζε ο κοσμος μυαλο! Φεραμε και τον ξεφτυλισμενο, μπας και βαλλουν μυαλο, αλλα ακομα δεν βλεπω φως! Μαζι με το γεγονος, οτι αυτο ειναι ενα σχεδιο, μιας σπειρας, μιας πολυκομματικης παρεας, διεθνης.
Λιγο αν θελανε να κινηθουνε σε νομιμα πλαισια σχεδον τιποτα δεν θα ειχε συμβει. Η οπως ειπε ενας προφεσορας, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΩΧΟΙ? Οπως ξερεις και εσυ, The game has just started! The end!

Χαιρε Μυστες!
Σας ζαλισα τον ερωτα!

Ενας ηθικολογος, θαυμαστης του Δασκαλου και φολλοουερ του Δημητρακις29, του Πηδηχτη ομως!
Φίλε Κομπλέ (κομπλέ είσαι) υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του Δασκάλου στα νήματα απο τότε που έχασε τους κωδικούς του αρχικού νικ.. Μια απόχρωση μοιάζει και η δική σου! Στο έγραψα και στο πρώτο ΠΜ!
Όσο για τα λεγόμενά μου επειδή τα λέω πλέον και έξω... Όπως ο Σφακιανάκης, ένας επιστήμονας μοναδικός και ένας John Galliano, μπορούν να λένε ότι θέλουν χωρίς συνέπειες έτσι και αν ξέρεις τρεις γλώσσες στη Ρόδο και κυρίως ξέρεις να χειρίζεσαι τον καλό τουρίστα και να του δίνεις την Ελληνική φιλοξενία ακούραστα χωρίς ωράρια και αργίες τότε μπορείς να ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ!!!!
Κοινωνικές επιπτώσεις και μάλιστα βαριές έχω απο την φήμη μου να κυνηγάω καλλίγραμμες Ανατολικές!!!
Στα μάτια των Ροδιτισών είμαι  ...άνθρωπό-μίασμα , δεν μπορούν να συλλάβουν αυτό που συμβαίνει , να βλέπουν ντουέτα στο αυτοκίνητο... Για αυτές όλες ονομάζονται "Ρωσίδες"... και έχουν λέπρα που ακόμα και αν ο άντρας σκεφτεί να ασχοληθεί μαζί τους την κολλάει ... Που να δείτε μούτρα των Ροδιτισών  όταν κάποιες Ρωσίδες αφήνουν λεφτά στις επιχειρήσεις του μπαμπά... Ένα γλυκόξινο ευχαριστώ .. χωρίς έκφραση χαράς ή σπασίματος... Μοναδικές πόζες να εμπνεύσουν ακόμα και τον Da Vinci   ...

Όσο για τα λίγα like έχουν τεράστια αξία διότι είναι απο ποιοτικά μέλη που δεν το δίνουν  εύκολα και πρέπει πραγματικά να αξίζει το ποστ οπότε έχουν τεράστια αξία!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

:hi: :hi: :hi:

Και μια και μιλάμε για λίμπιντο !!! :grin: :grin: :grin:

Μπαμπάς Ρώσος απο saint Petersburg μαμά απο Μαριούπολη.

Τη γνώρισα στο Saint Petersburg το 1998 και για ένα διάστημα είχα κάνει το Στοκχόλμη - Saint Petersburg,  Παγκράτι - Κολιάτσου.

Σήμερα θα έχει αλλάξει πολύ οπότε δεν κρύβω χαρακτηριστικά.

Οταν βαρέθηκα, και ξέροντας τι μαλάκας είμαι, την έκανα με έξυπνο τρόπο μετά απο ένα σκηνοθετημενο καυγά,πάσα σε ένα φίλο Γάλλο Συνάδελφο απο τη δουλειά ο οποίος απο ότι έμαθα 4 μήνες μετά την παντρεύτηκε και την πήρε στη Γαλλία !!

Τελικά μπορεί να εχει δίκιο ο kman2 ότι μάλλον κατά κάποιο τρόπο είμαστε εθνικοί ευεργέτες. :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 1998 May.jpg
    1998 May.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 16
D

dude901123

Επισκέπτης
:hi: :hi: :hi:

Και μια και μιλάμε για λίμπιντο !!! :grin: :grin: :grin:

Μπαμπάς Ρώσος απο saint Petersburg μαμά απο Μαριούπολη.

Τη γνώρισα στο Saint Petersburg το 1998 και για ένα διάστημα είχα κάνει το Στοκχόλμη - Saint Petersburg,  Παγκράτι - Κολιάτσου.

Σήμερα θα έχει αλλάξει πολύ οπότε δεν κρύβω χαρακτηριστικά.

Οταν βαρέθηκα, και ξέροντας τι μαλάκας είμαι, την έκανα με έξυπνο τρόπο μετά απο ένα σκηνοθετημενο καυγά,πάσα σε ένα φίλο Γάλλο Συνάδελφο απο τη δουλειά ο οποίος απο ότι έμαθα 4 μήνες μετά την παντρεύτηκε και την πήρε στη Γαλλία !!

Τελικά μπορεί να εχει δίκιο ο kman2 ότι μάλλον κατά κάποιο τρόπο είμαστε εθνικοί ευεργέτες. :grin: :grin: :grin:

Φίλε Mindreader, σε αποκαλώ φίλο αν και δεν σε γνωρίζω καθότι μου βγάζεις κάτι φιλικό και οικείο όταν σε διαβάζω, ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις επισκεφθεί γενικά ή και πιο συγκεκριμένα τα τελευταία χρόνια Ουκρανία, Λευκορωσία πέρα από Αγία Πετρούπολη, Μόσχα που είναι ένας άλλος πλανήτης στο ανατολικό μπλοκ?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φίλε Mindreader έχεις επισκεφθεί γενικά ή και πιο συγκεκριμένα τα τελευταία χρόνια την Ουκρανία, Λευκορωσία πέρα από Αγία Πετρούπολη, Μόσχα που είναι ένας άλλος πλανήτης στο ανατολικό μπλοκ?

Ρωσσία Πολωνία Μολδαβία Ρουμανία Σερβία πάντα πήγαινα πολύ συχνά για επαγγελματικούς λόγους, τόσο παλιότερα όσο και τώρα.

Αλλά Λευκορωσσία και Ουκρανία όχι φίλε !!

Τελευταία φορά πήγα στο Μίνσκ το 2014 !!!

Τις εξελίξεις των τελευταίων 5 ετών στις χώρες που αναφέρεις δεν τις γνωρίζω !!

Για αυτό και διαβάζω το thread !! Για να μάθω !! :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom