Μαριουπολη πηγαινε πριν τον πολεμο συνεχεια ενας φιλος απο Κισιναου , λιγο πολυ τα ιδια μου ελεγε .. εντελως χυμα με απροβλεπτες καταστασεις.Εγινε το 2008 στη Μαριούπολη.
Τώρα βέβαια δεν μπορείς καν να πας εκεί λόγω πολέμου.
Δηλαδή μπορείς να πας αλλά μετά δεν μπορείς πια να μπεις στην καθεαυτό Ουκρανία αν διαπιστώσουν οτι επισκέφτηκες Novorossiya κι έτσι.
Ηταν καλό συστηματάκι αυτό.Αντί να πληρώνεις 50 ευρώ τη μέρα διαμονή,τα έδινες στις γκόμενες,έμενες και γαμούσες στο σπίτι τους.Ανατολική Ουκρανία ήταν πολύ χύμα τα πράγματα.Βέβαια το Σαββατόβραδο τα χρειάστηκα όταν είδα τη γκόμενα μετά το κλαμπ να πίνει με Ουκρανό στην κουζίνα τα μεσάνυχτα αντί να είναι δίπλα μου στο κρεβάτι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Το ποστάρω εδώ γιατι έχουμε και Γερμανικό ενδιαφέρον στο νήμα...
Τα σχόλια το βράδυ..
Τα σχόλια το βράδυ..
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Από την εναρξη του λαθροκύματος το 2015 είχα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα όταν ταξιδευα εντος Ε.Ε. μόνο με την ταυτότητα.
Σε Πολωνία,Τσεχια,Γερμανία,Ηνωμένο Βασίλειο.
Με διαβατήριο είμαι πλέον κομπλέ+δεν φερνω σε νότιο+έχω τόπο γέννησης Γερμανική πόλη,δεν ασχολείται κανείς με την πάρτη μου.
Γερμανια-Ηνωμενο Βασίλειο γελάνε με τις ταυτότητες μας(και των Ιταλών) και σου πουλάνε πνεύμα.
Στην Πολωνία και Τσεχια δεν είχαν πρόβλημα μαζί μου για το ενδεχόμενο να μαι λάθρο.
Είχαν πρόβλημα με το ότι η Ελλάδα αφήνει λαθρο στην Ευρώπη με τις κωλοταυτότητες που έχει και τις κοπιάρουν όλοι.
Πήγαν να μου κάνουν κήρυγμα σε φάση:"Αν θέλω,δεν σε αφήνω να εισέλθεις".
Όταν κατάλαβαν ότι οι απόψεις μου για τους λαθροεποίκους ήταν πιο κάφρικες από τις δικές τους,με άφησαν αέρα..
Στη Γερμανια έχει βγει λάθρο και έχει πει ότι αγόρασε με 25 ευρώ ταυτότητα στην πλατείας Αττικης και οτι περάσανε Ευρωπη με μια οπαδική εκδρομή του οσφπ από Ελλάδα->Ισπανία->Γερμανία.
Η φράση "Σύνορα της Γερμανιας" ειναι απλά ανέκδοτο.
Σε Πολωνία,Τσεχια,Γερμανία,Ηνωμένο Βασίλειο.
Με διαβατήριο είμαι πλέον κομπλέ+δεν φερνω σε νότιο+έχω τόπο γέννησης Γερμανική πόλη,δεν ασχολείται κανείς με την πάρτη μου.
Γερμανια-Ηνωμενο Βασίλειο γελάνε με τις ταυτότητες μας(και των Ιταλών) και σου πουλάνε πνεύμα.
Στην Πολωνία και Τσεχια δεν είχαν πρόβλημα μαζί μου για το ενδεχόμενο να μαι λάθρο.
Είχαν πρόβλημα με το ότι η Ελλάδα αφήνει λαθρο στην Ευρώπη με τις κωλοταυτότητες που έχει και τις κοπιάρουν όλοι.
Πήγαν να μου κάνουν κήρυγμα σε φάση:"Αν θέλω,δεν σε αφήνω να εισέλθεις".
Όταν κατάλαβαν ότι οι απόψεις μου για τους λαθροεποίκους ήταν πιο κάφρικες από τις δικές τους,με άφησαν αέρα..
Στη Γερμανια έχει βγει λάθρο και έχει πει ότι αγόρασε με 25 ευρώ ταυτότητα στην πλατείας Αττικης και οτι περάσανε Ευρωπη με μια οπαδική εκδρομή του οσφπ από Ελλάδα->Ισπανία->Γερμανία.
Η φράση "Σύνορα της Γερμανιας" ειναι απλά ανέκδοτο.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Νομίζω πως απο 12 Νοεμβρίου άλλαξε η κατάσταση!Βάζω απόσπασμα επιβάτη απο το FB του που ταξίδευε Στουτγκάρδη!^ Μολις το ειχα διαβασει και μου εκανε και μενα εντυπωση ,παντως πριν τρεις βδομαδες που πεταξα για Ντισελντορφ κανονικα απο την φισουνα βγηκαμε.
Εναι να απορεις ομως για το πως μας καταντησαν ...
Οι Γερμανοί έκαναν καθυστερημένα αυτό που έπρεπε να κάνουν απο τον Οκτώβριο του 2015!
Συνημμένα
Βέβαια εμάς τους Βαλκάνιους υπεράρχοντες ταξιδιώτες δεν μας αγγίζει τίποτα διότι εδώ και χρόνια τη δυτική Ευρώπη την έχουμε φτύσει!
Πολύ καλύτερα βίζα και Ρωσία παρά Γερμανία με ξεφτιλισμό και Λάθρο παντού!
Μόνο ΗΠΑ σε ξεφτιλίζουν.Μόνο κωλοδάχτυλο δε σου βάζουν που μπορεί να σου βάλουν άμα σε θεωρήσουν ύποπτο ή προκλητικό.
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
απο τους ελαχιστους που επιασες τι θελει να πει ο ποιητης..,kman=Εντροπία=Επέβαλλε την παράνοιά σου στο περιβάλλον
ΕΥΓΕ
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Δεν σηκώνω στον εγωιςμό μου ούτε στραβόκοιταγμα απο οποιονδήποτε σε αεροδρόμιο στην Δυτική Ευρωπαϊκή Ένωση όταν ξέρω πως στο εσωτερικό της χώρας του τα Μουσλίμια κάνουν ότι γουστάρουν και δεν τα ελέγχει κανένας!Μόνο ΗΠΑ σε ξεφτιλίζουν.Μόνο κωλοδάχτυλο δε σου βάζουν που μπορεί να σου βάλουν άμα σε θεωρήσουν ύποπτο ή προκλητικό.
Αντιθέτως Ανατολική Ευρώπη γουστάρω να δείχνω διαβατήριο και δέχομαι με σεβασμό ότι μου πούν! Διότι ξέρω πως θα μπω σε μια χώρα που θα περπατάω ώρες χωρίς να δώ ούτε μια περίεργη μαυρόφατσα μπροστά μου!!!!
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
γυρνωντας απο οτταβα,με τους γαμωελεγχους των πουστρογερμαναραδων(2 ξεβρακωματα στην σειρα),εχασα το πλανο για αθηνα..μολις ειχε κλεισει η ψοφια την πορτα της φυσουνας..ανοιξε μωρη καριολα να μπω..ναιν..βρε γαμω τον καιζερ κ την φρειδερικη..ναιν..4 ωρες τραμπουκα μεχρι το επομενο ευτυχως με ανευ κοστους παραβολο..Δεν σηκώνω στον εγωιςμό μου ούτε στραβόκοιταγμα απο οποιονδήποτε σε αεροδρόμιο στην Δυτική Ευρωπαϊκή Ένωση όταν ξέρω πως στο εσωτερικό της χώρας του τα Μουσλίμια κάνουν ότι γουστάρουν και δεν τα ελέγχει κανένας!
Αντιθέτως Ανατολική Ευρώπη γουστάρω να δείχνω διαβατήριο και δέχομαι με σεβασμό ότι μου πούν! Διότι ξέρω πως θα μπω σε μια χώρα που θα περπατάω ώρες χωρίς να δώ ούτε μια περίεργη μαυρόφατσα μπροστά μου!!!!
για πες την συνταγη ρε παιχτουρα
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Το ποστάρω εδώ γιατι έχουμε και Γερμανικό ενδιαφέρον στο νήμα...
Τα σχόλια το βράδυ..
εδω το περιγραφουν πολυ δραματικα το πραγμα εξονυχιστικος ελεγχος και πουτσες μπλε
οσοι πετανε προς το αρεδρομιο σονενεφλτ του βερολινου ουτος η αλλος μπαινουν σε λεωφορειο και οχι σε φυσουνα
δεν εχει φυσουνα το αεροδρομιο σονενεφελτ του βερολινου
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Μόνο ΗΠΑ σε ξεφτιλίζουν.Μόνο κωλοδάχτυλο δε σου βάζουν που μπορεί να σου βάλουν άμα σε θεωρήσουν ύποπτο ή προκλητικό.
ετσι ειναι αρχοντα για αμερικη
που το ξερεις ομως πηγες αμερικη;
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Τεραστιος αρκουδος χορευει και καμακωνει Skybar.Καμια φορα μπορει να φας κοκμπλοκ απο εκει που δεν το περιμενεις.
Εξαρταται, περυσι που πηγα Νεα Υορκη εκτος απο τα δαχτυλικα αποτυπωματα κτλ απλα με ρωτησε τι δουλεια κανω και περασα γρηγορα. Βεβαια τον ιταλο που ητανε μπροστα μου τον κρατησε ο μαυρος ελεγκτης κανενα μισαωρο , πυρφοριαζε και λιγο ο ιταλιανο απο οτι καταλαβαΜόνο ΗΠΑ σε ξεφτιλίζουν.Μόνο κωλοδάχτυλο δε σου βάζουν που μπορεί να σου βάλουν άμα σε θεωρήσουν ύποπτο ή προκλητικό.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Εδω τυπικος διαλογος με παντρεμένη γκομενα απο επαρχια.Κωλυεται να δωσει τηλεφωνο λογω συζυγου αλλα δεχεται να ερθει διαμερισμα με ανταλλαγμα δωρο.
Ετσι και ο σύζυγος θα πληρώνει λιγότερα για δώρα.
ειπαμε εισαι ο αρχοντας του κιεβου
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Και εδώ σύγκριση με το πολωνικό χυμείο όπου η γκόμενα ομολογεί οτι γουστάρει ουρό και κοπρό.
και οχι μονο! και κανενας σκυλος να μπει στο παιχνιδι δεν χαλιουνται οι πολωνεζες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41