Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Aρχηγέ ο ΓΑΒ και μέσα στο Playboy Mansion να πορνομεταναστεύσει,πάλι δεν πρόκειται να γαμήσει. :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

Επί της ουσιας τώρα,αν και συμφωνώ με τον DRLOVE για το μεταβαλλόμενο της κατάστασης στα Σλαβικά μουνολίβαδα,διαφωνώ για τη συχνοτητα των μεταβολών που αναφέρει, όπως επεσημανε και ο kman.

Απλά DRLOVE μην διαμονοποιουμε το πληρωμένο,ειδικά εδώ μέσα.
Ο.κ. αν καποιος είναι παπατζής και παρουσιάζει πουτάνες για κατακτησεις του,
πρόβλημα του,έτσι κι αλλιως ο ίδιος ξερει την αλήθεια ούτε και εμείς τρώμε σανό.
Ο Τάσος όμως δεν είναι τετοια περίπτωση.

Δεν ξερω γιατί στην Ελλάδα το πληρωμένο είναι τόσο ταμπού,ακόμη και εδω μέσα..
Με εχουν παραθέσει πολλες φορές σε thread και μου έχουν στείλει πολλά pm σε ύφος:
"Τύπε,άμα ισχύουν όσα γράφεις για σένα,γιατί χρειάζεται :rolleyes: να πηγαίνεις και με πουτανες;"
Και με πιάνει απελπισία,να με ρωτάνε εδω μέσα ότι θα με ρωτούσαν στο cosmopolitan ή ότι θα με ρωτούσε καμιά θεία μου..

Πάντως ας μη χαλιόμαστε μεταξυ μας γενικά,δεν εχουμε να χωρίσουμε και τίποτα.

Δεν μπορουν να καταλαβουν την πουτσαραδικη νοοτροπια οτι γαμας τις πληρωμενες για να εχεις αυρα και αερα νικητη ωστε να ριξεις μετα τις κανονικες στο ραντεβου.
To Κιεβο προσφερει τα παντα ολες τις δυνατες παραλλαγες εκτος απο σαδομαζω καταστασεις που ειναι περισσοτερο προνομιο των Πολωνεζων.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν μπορουν να καταλαβουν την πουτσαραδικη νοοτροπια οτι γαμας τις πληρωμενες για να εχεις αυρα και αερα νικητη ωστε να ριξεις μετα τις κανονικες στο ραντεβου.
To Κιεβο προσφερει τα παντα ολες τις δυνατες παραλλαγες εκτος απο σαδομαζω καταστασεις που ειναι περισσοτερο προνομιο των Πολωνεζων.

πλακα πλακα σε βλεπω να γκαστρωνεις καμια σλαβα στο τελος για να διαιωνησεις τα αρχοντικα σου γονιδια σε σλαβικο μουνετο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
πλακα πλακα σε βλεπω να γκαστρωνεις καμια σλαβα στο τελος για να διαιωνησεις τα αρχοντικα σου γονιδια σε σλαβικο μουνετο

To εχω σκεφτει αλλα το αποτελεσμα θα ειναι ενας Ελληνοσλαβος χαμενος στη σλαβικη θαλασσα.Σε 2-3 γενιες πληρης εκσλαβισμος,αντε να χει μεινει κανα δασυτριχο στηθος στην καλυτερη περιπτωση.
Γενικα τα σλαβικα γονιδια κυριαρχουν εναντι των μεσογειακων οποτε θα εχεις ενα θλιμμενο αλκοολικο γιο ή μια πεταχτή κόρη που θα καλιγώνει αβέρτα για γκαφρά.
Κατάντια για τα γονίδια του θρυλικού πάππου που έσπειρε στη Μικρά Ασία καίγοντας και πυρπολώντας.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
To εχω σκεφτει αλλα το αποτελεσμα θα ειναι ενας Ελληνοσλαβος χαμενος στη σλαβικη θαλασσα.Σε 2-3 γενιες πληρης εκσλαβισμος,αντε να χει μεινει κανα δασυτριχο στηθος στην καλυτερη περιπτωση.
Γενικα τα σλαβικα γονιδια κυριαρχουν εναντι των μεσογειακων οποτε θα εχεις ενα θλιμμενο αλκοολικο γιο ή μια πεταχτή κόρη που θα καλιγώνει αβέρτα για γκαφρά.
Κατάντια για τα γονίδια του θρυλικού πάππου που έσπειρε στη Μικρά Ασία καίγοντας και πυρπολώντας.

και τι θα κανεις ακληρος θα μεινεις σ' ολη σου τη ζωη
ποιος θα σε κληρονομησει δεν το σκεφτηκες ποτέ;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
και τι θα κανεις ακληρος θα μεινεις σ' ολη σου τη ζωη
ποιος θα σε κληρονομησει δεν το σκεφτηκες ποτέ;

Οντως η σωτηρία των σημαντικών αυτών γονιδίων είναι σημαντική υπόθεση.
Αν και γενικά το σόι έχει μαλακώσει σημαντικά με τις επιμιξίες,δε βλέπω κανέναν να συνεχίζει τις ένδοξες παραδόσεις.
Με τρομερή τύχη μπορεί να αποκτήσεις απόγονο με σπονδυλική στήλη σα Σέρβο.
Αν και γενικά μου αρέσουν τα Σλαβάκια,είναι ευγενικά και αθόρυβα,δε φωνάζουν όλη την ώρα ούτε πρήζουν αρχίδια όπως τα Γερμανάκια που κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να τις τρώνε ποτέ.
Θυμάμαι μια φορά μια Ουκρανή αναγκάστηκε να σταματήσει το γλυφοκώλι γιατί ο μικρός της τη φώναζε συνεχώς,βγαίνει έξαλλη και του ρίχνει μια κατσάδα ξεγυρισμένη,εδώ είμαστε λέω.Δίπλα η φίλη της έφτιαχνε σούπα στην κουζίνα αφού είχε ρουφήξει σπερμοχυμό το πρωί.
Σπίτι κυκλοφορούσαν και οι δύο μπροστά στα παιδιά τους με τα στρινγκ,κώλοι έξω,βυζιά έξω,άντε λέω οι μπόμπιρες να δυτικοποιηθούν αργότερα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αν και γενικά το σόι έχει μαλακώσει σημαντικά με τις επιμιξίες,δε βλέπω κανέναν να συνεχίζει τις ένδοξες παραδόσεις.
Αν και γενικά μου αρέσουν τα Σλαβάκια,είναι ευγενικά και αθόρυβα,δε φωνάζουν όλη την ώρα ούτε πρήζουν αρχίδια όπως τα Γερμανάκια που κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να τις τρώνε ποτέ.
Θυμάμαι μια φορά μια Ουκρανή αναγκάστηκε να σταματήσει το γλυφοκώλι γιατί ο μικρός της τη φώναζε συνεχώς,βγαίνει έξαλλη και του ρίχνει μια κατσάδα ξεγυρισμένη,εδώ είμαστε λέω.Δίπλα η φίλη της έφτιαχνε σούπα στην κουζίνα αφού είχε ρουφήξει σπερμοχυμό το πρωί.

απαιχτος ρισπεκτ

:worship: :worship: :worship:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

αυτο το σκηνικο που περιγραφεις ομως παραπεμπει σε παλαιοτερες δεκαετιες
γιατι καποιοι νεοι που θα διαβαζουν το νιμα οτι δεν παιζουν τετοια σκηνικα τωρα πλεον στην ουκρανια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αυτο το σκηνικο που περιγραφεις ομως παραπεμπει σε παλαιοτερες δεκαετιες
γιατι καποιοι νεοι που θα διαβαζουν το νιμα οτι δεν παιζουν τετοια σκηνικα τωρα πλεον στην ουκρανια

Εγινε το 2008 στη Μαριούπολη.
Τώρα βέβαια δεν μπορείς καν να πας εκεί λόγω πολέμου.
Δηλαδή μπορείς να πας αλλά μετά δεν μπορείς πια να μπεις στην καθεαυτό Ουκρανία αν διαπιστώσουν οτι επισκέφτηκες Novorossiya κι έτσι.
Ηταν καλό συστηματάκι αυτό.Αντί να πληρώνεις 50 ευρώ τη μέρα διαμονή,τα έδινες στις γκόμενες,έμενες και γαμούσες στο σπίτι τους.Ανατολική Ουκρανία ήταν πολύ χύμα τα πράγματα.Βέβαια το Σαββατόβραδο τα χρειάστηκα όταν είδα τη γκόμενα μετά το κλαμπ να πίνει με Ουκρανό στην κουζίνα τα μεσάνυχτα αντί να είναι δίπλα μου στο κρεβάτι.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δηλαδή μπορείς να πας αλλά μετά δεν μπορείς πια να μπεις στην καθεαυτό Ουκρανία αν διαπιστώσουν οτι επισκέφτηκες Novorossiya κι έτσι.
Ηταν καλό συστηματάκι αυτό.Αντί να πληρώνεις 50 ευρώ τη μέρα διαμονή,τα έδινες στις γκόμενες,έμενες και γαμούσες στο σπίτι τους.Ανατολική Ουκρανία ήταν πολύ χύμα τα πράγματα.Βέβαια το Σαββατόβραδο τα χρειάστηκα όταν είδα τη γκόμενα μετά το κλαμπ να πίνει με Ουκρανό στην κουζίνα τα μεσάνυχτα αντί να είναι δίπλα μου στο κρεβάτι.

:thumbsup:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
μια Ουκρανή αναγκάστηκε να σταματήσει το γλυφοκώλι γιατί ο μικρός της τη φώναζε συνεχώς,βγαίνει έξαλλη και του ρίχνει μια κατσάδα ξεγυρισμένη,εδώ είμαστε λέω.Δίπλα η φίλη της έφτιαχνε σούπα στην κουζίνα αφού είχε ρουφήξει σπερμοχυμό το πρωί.
Σπίτι κυκλοφορούσαν και οι δύο μπροστά στα παιδιά τους με τα στρινγκ,κώλοι έξω,βυζιά έξω
:hi:

Ηταν καλό συστηματάκι αυτό.Αντί να πληρώνεις 50 ευρώ τη μέρα διαμονή,τα έδινες στις γκόμενες,έμενες και γαμούσες στο σπίτι τους.Ανατολική Ουκρανία ήταν πολύ χύμα τα πράγματα.
:hi:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
χρωστάω και μια απαντηση στον clock που έγραψε πως παρουσιάζω την Πολωνία σαν μουσουλμανικη χωρα που δεν γαμάς.

Ευτυχώς που τα γραπτά μένουν και ποστάρω αυτά που είχε γράψει για Ουκρανία.

Χάλια μαύρα κατά την γνώμη του.

Οπότε μην πάτε αν τον ακούτε (όπως είπε για μένα Πολωνία)..

Συνημμένα

• Screenshot 2017-11-13 at 18.55.44.png
    Screenshot 2017-11-13 at 18.55.44.png
    116,8 KB · Εμφανίσεις: 27

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λοιπόν μπορείς να πας Ντόνμπας Αλλά μόνο αν μπεις από Ρωσία που σημαίνει Βίζα! Τι γίνεται αυτή τη στιγμή στις ημιαυτόνομες αυτές περιοχές? Το Ουκρανικό κράτος βάζει κάποιο έναντι πενιχρό στις συντάξεις και τους μισθούς για να μην χάσει το έρεισμα στην περιοχή μιας και τυπικά είναι δική της!Από την άλλη όμως δέχονται οπλισμό και υποστήριξη από την Ρωσία και στην περιοχή δεν μπορεί να εισέλθει κανένας επίσημος Ουκρανός! Όλες όμως οι συναλλαγές γίνονται με Ρούβλια και υπάρχει ανεξαρτησία De Facto Αλλά όχι και ένωση με τη Ρωσία Όπως θέλουν!Υπό αυτές τις συνθήκες η φτώχεια βασιλεύει! Το μεγάλο ερωτηματικό είναι τι γίνεται με τα μουνετα της περιοχής που ήταν αστέρια!Έχουν φύγει Κίεβο,Ρωσία ,Δύση ή μένουν εκεί?
Υπάρχει σκέψη με φίλο να ...σπάσουμε το εμπάργκο και να πάμε κάπου τον Φεβρουάριο! Για τους ξένους εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα και εχθροπραξίες δεν υπάρχουν! Εξάλλου την υπέρβαση την κάνουν οι τολμηροί... την περιπατημένη οδό την ξέρουν όλοι και καίγεται! Ό πόλεμος δημιουργεί παρθένο έδαφος!

*Dr Love αυτά έγραψα για το Λβιβ και δεν αλλάζω άποψη! Πήγα και έφαγα τα μούτρα μου! Δεν κατάφερα τίποτα ότι κι αν έκανα!
Που έρχομαι όμως σε αντίφαση σε κάτι?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λοιπόν μπορείς να πας Ντόνμπας Αλλά μόνο αν μπεις από Ρωσία που σημαίνει Βίζα! Τι γίνεται αυτή τη στιγμή στις ημιαυτόνομες αυτές περιοχές? Το Ουκρανικό κράτος βάζει κάποιο έναντι πενιχρό στις συντάξεις και τους μισθούς για να μην χάσει το έρεισμα στην περιοχή μιας και τυπικά είναι δική της!Από την άλλη όμως δέχονται οπλισμό και υποστήριξη από την Ρωσία και στην περιοχή δεν μπορεί να εισέλθει κανένας επίσημος Ουκρανός! Όλες όμως οι συναλλαγές γίνονται με Ρούβλια και υπάρχει ανεξαρτησία De Facto Αλλά όχι και ένωση με τη Ρωσία Όπως θέλουν!Υπό αυτές τις συνθήκες η φτώχεια βασιλεύει! Το μεγάλο ερωτηματικό είναι τι γίνεται με τα μουνετα της περιοχής που ήταν αστέρια!Έχουν φύγει Κίεβο,Ρωσία ,Δύση ή μένουν εκεί?
Υπάρχει σκέψη με φίλο να ...σπάσουμε το εμπάργκο και να πάμε κάπου τον Φεβρουάριο! Για τους ξένους εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα και εχθροπραξίες δεν υπάρχουν! Εξάλλου την υπέρβαση την κάνουν οι τολμηροί... την περιπατημένη οδό την ξέρουν όλοι και καίγεται! Ό πόλεμος δημιουργεί παρθένο έδαφος!

*Dr Love αυτά έγραψα για το Λβιβ και δεν αλλάζω άποψη! Πήγα και έφαγα τα μούτρα μου! Δεν κατάφερα τίποτα ότι κι αν έκανα!
Έπιδη αυτό που είπα πριν είναι σοβαρό... μην ψηθεί κανένας για Ντόνεσκ διότι όπως μου λέει τώρα ο φίλος που διαβάζει ρωσικά site πριν μια εβδομάδα το Ουκρανικό πυροβολικό χτύπησε το κέντρο του Ντονετσκ και κάθε μήνα πεθαίνει κόσμος!
Επίσης πρέπει να λήγει το διαβατήριο γιατί μετά δεν μπορείς να μπεις Ουκρανία...
Μάλλον το παγώνουμε προς το παρόν αυτό το σχέδιο...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Δε νομίζω να είναι καλή ιδέα να πας να γαμήσεις τις γκόμενες των στρατιωτών της Novorossiya ενώ πολεμάνε στο μέτωπο.Και να γλιτώσεις τις οβίδες των Ουκρανών,σε περιμένει το νοβορωσικό μαχαίρι.
Πόρνος που πέφτει την ώρα του καθήκοντος είναι αρκετά extreme,άλλο επίπεδο από το συνηθισμένο.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Έπιδη αυτό που είπα πριν είναι σοβαρό... μην ψηθεί κανένας για Ντόνεσκ διότι όπως μου λέει τώρα ο φίλος που διαβάζει ρωσικά site πριν μια εβδομάδα το Ουκρανικό πυροβολικό χτύπησε το κέντρο του Ντονετσκ και κάθε μήνα πεθαίνει κόσμος!
Επίσης πρέπει να λήγει το διαβατήριο γιατί μετά δεν μπορείς να μπεις Ουκρανία...
Μάλλον το παγώνουμε προς το παρόν αυτό το σχέδιο...

Εγω ομως δεν βλεπω οι γκομενες απο ντονεσκ να μου ανταποδιδουν επισκεψεις στο mamba!
Εκει, στην κοσμαρα τους! Και ας πεφτουν τα βολια βροχη!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγω ομως δεν βλεπω οι γκομενες απο ντονεσκ να μου ανταποδιδουν επισκεψεις στο mamba!
Εκει, στην κοσμαρα τους! Και ας πεφτουν τα βολια βροχη!

Περιμένουν τον ένδοξο νεωρώσο στρατιώτη με το τατού Πούτιν στο μπράτσο να τις καλιγώσει απαλύνοντας τα τραύματά του.
Προφανώς δεν έχουν εκεί θέση οι Ελληναράδες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Απο Ντονεσκ ηταν οι γκομενες που γνωρισαμε Οδησσο ,μενουνε Κιεβο και ηταν ολιγοημερες διακοπες. Επαιξε ρολο που ειπα οτι μενω ημιμονιμα  και το μπουκαλι φυσικα ... ολη η ουκρανια εκει ειναι πλεον καλοκαιρι και με το που χαθηκε η Κριμαια.
η δικια μου απταιστα αγγλικα και πολυ θετικες που ειμασταν ελληνες ,αυτα.

Συνημμένα

• 99.jpg
    99.jpg
    116,5 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 97.jpg
    97.jpg
    96,1 KB · Εμφανίσεις: 65

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom