Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Να μας πει επιτέλους ο δάσκαλος αν ο Μήτσος είχε μπλεξίματα στην Ρωσία επειδή γαμούσε μικρά γατάκια!
Οι φιλοζωικές αν ισχύει είναι έτοιμες να τον επικυρήξουν και να τον ευνουχίσουν.:confused:

o πρόεδρος κλάνει μαλλί στην ρωσσία γιατί έχει φάει μπερντάκι ουκ ολίγες φορές, γι' αυτό τις μαλακειούλες του τις κάνει μόνον εις την ελλάδα όπου θα 'ρθει η μαμά με τον πατρυιό να τον γλυτώσει. Δεν σας κάμει εντύπωση πώς ούτε ένα βίντεο δεν έχει τραβήξει στην ρωσσική για να μην φάει (κι άλλο) ξύλο. Την (χόντρο)μαλακειούλα που έκανε εις την ρωσσία την πλέρωσε μ' ένα διαμέρισμα (σάμπως τα 'χει και πολλά) αλλά κάνει μόκο δια ρωτήστε τον κ. Προδομένο Μαλάκα κατά κόσμον Βασίλειον Παπα....
τι έχει να δηλώσει επί του θέματος
Πως το εχασε και γιατι το διαμερισμα ο Μητσος;:confused:
αλλοίμονον φίλε μου, εάν πιστέψουμε τας συκοφαντίας και τους κιτρινισμούς ενός πρώην καταδίκου, που προσπαθεί να αμαυρώσει την πολιτική καρριέρα ενός ταγού του έθνους

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Απο τα συμφραζομενα καταλαβα οτι του το εφαγε μια Μασα. Η Μασα του τα μασησε
ορθώς το κατάλαβες αλλά κάτι έκαμε ο κ. πρόεδρος για να μείνει ξεβράκωτος στ' αγγούρια (όπως καλή ώρα τώρα) και να του το μασήσει

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Απο τα συμφραζομενα καταλαβα οτι του το εφαγε μια Μασα. Η Μασα του τα μασησε
ορθώς το κατάλαβες αλλά κάτι έκαμε ο κ. πρόεδρος για να μείνει ξεβράκωτος στ' αγγούρια (όπως καλή ώρα τώρα) και να του το μασήσει

Δάσκαλε πρέπει να δώσεις την 1ή βοήθεια για την λύση του κουίζ και να βάζεις Χ στις άστοχες απαντήσεις...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Να μας πει επιτέλους ο δάσκαλος αν ο Μήτσος είχε μπλεξίματα στην Ρωσία επειδή γαμούσε μικρά γατάκια!
Οι φιλοζωικές, αν ισχύει, είναι έτοιμες να τον επικυρήξουν και να τον ευνουχίσουν.:confused:

Τύπε, αυτά στην Ρωσία είναι πταίσματα.

Εκεί η ανθρώπινη ζωή έχει πολύ μικρή αξία.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
ειδα Μητσουλα σε μιμιδιο σημερα:) στα μιμιδια εις την ελληνικην εκει που ειχε κατι ταφους και ελεγε γαματε θα πεθανετε και κατι τετοια:grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Πορνομεταναστης κόβει βόλτες με το σιδερένιο άλογο γεμάτο γούνες φώκιας και κουτιά μεταλαγμενου Σολωμού
Δεν ασχολείστε με μουσατους και ραμολεμτα μου είπε. :sunglasses:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Πορνομεταναστης κόβει βόλτες με το σιδερένιο άλογο γεμάτο γούνες φώκιας και κουτιά μεταλαγμενου Σολωμού
Δεν ασχολείστε με μουσατους και ραμολεμτα μου είπε. :sunglasses:

Πες του σε παρακαλώ ότι σφαγιάσανε 17.000.000 βιζόν στην Δανία λόγω covid-19 και η τιμή της γούνας έχει πιάσει πάτο,να αγοράσει τώρα όσο μπορεί,να φτιάξει κάλτσες,σώβρακα,φανελάκια,να ντύσει όλο το σιδερένια άλογο εσωτερικά και εξωτερικά και τέλος να κάνει νέα επιστρωσή στην κεφάλα του.:confused:

Να πάρει και καμιά βόλτα την Μαρκέλλα όταν τελειώσει τις ταπετζαρίες....

images

dumb-and-dumber-2-poster-dl.jpg

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δασκαλε στοπ!τελος οι επιθεσεις και τα κουτσομπολια ενατιων του προεδρου.μεινε ως εδω.
γυρνα ξανα στο θεμα μας και πες μας τι παιζει κιεβο 2020.μπορεις να πειςοτι θες.
για οτι αφωρα το κιεβο τα τελευταια 5 χρονια.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ναι ρε Δασκαλε. Ας κανουμε μια αναλυση της δυναμης πυρος που χρειαζεται ωστε να κατευναστουν οι ακορεστες σλαβες

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Ναι ρε Δασκαλε. Ας κανουμε μια αναλυση της δυναμης πυρος που χρειαζεται ωστε να κατευναστουν οι ακορεστες σλαβες

ουφ, πεθαμένα πράματα, μην ακούς τον έτερο υποψήφιον για το Δαφνί kmad που δίνει γη και πλάσμα. Άμα είναι να πληρώσω τον κούκο αηδόνι, δεν χρειάζεται να ηπάγω εις την ουκρανία, με χιλιάρικα τάνες ευρίσκεις παντού και σε μέρη πολύ πιο ευχάριστα. Γενικώς, όσοι ημπορούσαν εδραπέτευσαν από αυτά τα μέρη -ομοίως και εγώ - και επήγαν εις τας Ευρώπας και εις τας Αραβίας. Έχουν απομείνει κάτι λίγα τεμάχια που ζητούν γη και ουρανό και πάμπολλα μπάζα που την έχουν δει κι αυτά γκόμενες. Μοναδική ελπίς να βαρέσουν τρελές λόρδες, μόνον εκεί τους πιάνεις, αλλά επί του παρόντος ανθέχει το σύστημα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

ουφ, πεθαμένα πράματα, μην ακούς τον έτερο υποψήφιον για το Δαφνί kmad που δίνει γη και πλάσμα. Άμα είναι να πληρώσω τον κούκο αηδόνι, δεν χρειάζεται να ηπάγω εις την ουκρανία, με χιλιάρικα τάνες ευρίσκεις παντού και σε μέρη πολύ πιο ευχάριστα. Γενικώς, όσοι ημπορούσαν εδραπέτευσαν από αυτά τα μέρη -ομοίως και εγώ - και επήγαν εις τας Ευρώπας και εις τας Αραβίας. Έχουν απομείνει κάτι λίγα τεμάχια που ζητούν γη και ουρανό και πάμπολλα μπάζα που την έχουν δει κι αυτά γκόμενες. Μοναδική ελπίς να βαρέσουν τρελές λόρδες, μόνον εκεί τους πιάνεις, αλλά επί του παρόντος ανθέχει το σύστημα.

Τα λογια σας δασκαλε μου προκαλουν θλιψη και πονο. Ψαχνω και εγω σαν ενας νεος Κορτεζ το δικο μου Ελ Ντοραντο... υπαρχει καποια χωρα που θα αξιζε για κατι τετοιο ?

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

Τα λογια σας δασκαλε μου προκαλουν θλιψη και πονο. Ψαχνω και εγω σαν ενας νεος Κορτεζ το δικο μου Ελ Ντοραντο... υπαρχει καποια χωρα που θα αξιζε για κατι τετοιο ?

α μάλιστα εδώ είμεθα. Λοιπόν έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω σ' αυτό τον μαλέβρα τον Χάρη να πάει Καράκας. Δεν πάει λέει διότι φοβάται μην τον δείρουν και ληστεύσουν (εδώ γελάνε- εάν δε ξέρεις τι εστί χαρης διάβασε τα παθηματά του στην Ουκλανία) Θα είχα πάει εγώ δηλαδή , όχι Βενεζουέλα αλλά εκεί γύρω διότι είχα μια άλλη δουλειά, αλλά έγιναν αι γνωσταί μαλακίαι φέτος...

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Θα συμπεφταμε τοτε, ειχα κανονισει τριμηνη εισβολη σε λατινικη Αμερικη, Φλεβαρη-Απριλη αφου πρωτα θα ειχα παει Αυστραλια το Δεκεμβριο. Αλλα δυστυχως μας ηρθαν αλλιως τα πραγματα.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Θα συμπεφταμε τοτε, ειχα κανονισει τριμηνη εισβολη σε λατινικη Αμερικη, Φλεβαρη-Απριλη αφου πρωτα θα ειχα παει Αυστραλια το Δεκεμβριο. Αλλα δυστυχως μας ηρθαν αλλιως τα πραγματα.

caballero, habla la lengua?
είναι ολίγο ιδιόρυθμοι οι τύποι εκεί τα ζα μου αργά και χαλούν την πιάτσα-πανοτύ και πάντοτε- οι αμερικλάνοι-άλλα ζα - αλλά εις την Βενεζουέλα φοβούνται να πάνε και δαύτοι , όπως ο κ. Χαρης, οπότε για μουνί τέλεια

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Καθολου ουτε λεξη. Αλλα μετα απο καποιες αλλαγες στην προσωπικη ζωη και καποια χρονια εντονης δουλειας ηθελα να κανω κατι τετοιο , οσο ακομα ειμαι νεος και δε χρειαζομαι κμανικους ευρωπυραυλους για να διακορευω.

Τριμηνη αδεια ανευ αποδοχων και γυρος Λατ Αμερικης με ξεκινημα απο Βραζιλιανικο καρναβαλι.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Καθολου ουτε λεξη. Αλλα μετα απο καποιες αλλαγες στην προσωπικη ζωη και καποια χρονια εντονης δουλειας ηθελα να κανω κατι τετοιο , οσο ακομα ειμαι νεος και δε χρειαζομαι κμανικους ευρωπυραυλους για να διακορευω.

Τριμηνη αδεια ανευ αποδοχων και γυρος Λατ Αμερικης με ξεκινημα απο Βραζιλιανικο καρναβαλι.

έχεις δει την ταινία με τον Φωτόπουλο, που λεγει "πάω στο περίπτερο να πάω τσιγάρα" κι εξαφανίζεται
είχα έναν θείο που το 1973 έκαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα, είπε στην γυναίκα οτυ ότι πάει για τσιγάρα και ευρέθη εις την Βραζιλία ! Δεν έχω πάει ποτέ, από αντιλαμβάνομαι υπάρχουν γειτονιές και μέρη που οι συνθήκες είναι όπως στην ελλάδα το 1950. Η δυστυχία πάντοτε έρχεται όταν υπάρχει αφραγγία και αδυναμία μετακινήσεως. Εκεί είναι αμολητοί δυστυχώς. Και εις την Βενεζουέλα θεωρητικως ειναι αμολητοί αλλά δεν έχουν να τυπώσουν διαβατήρια ! Κι εγώ για κάνα δίμηνο το είχα υπολογίσει αλλά ατιμη καινωνια που λεγε η Μήτση άλλους τους ανεβάζεις κι αλλους τους κατεβαζεις στα τάρταρα

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Υπομονη ενα χρονο, να κρατησουμε τη φλογα του ονειρου ζωντανη. Ακομα και αν βρεθουν τσαουσες να μας τυλιξουν στο ενδιαμεσο, εκει ακλονητοι βραχοι, αντρες

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Υπομονη ενα χρονο, να κρατησουμε τη φλογα του ονειρου ζωντανη. Ακομα και αν βρεθουν τσαουσες να μας τυλιξουν στο ενδιαμεσο, εκει ακλονητοι βραχοι, αντρες
αγαπητέ μετά τον τρίτο γάμο, γίνεσαι βετεράνος, ότι και να ευρεθεί γνωρίζεις ότι ' ναι μέχρι το επόμενον

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
ειμαι νεανιας ακομα, δεν εχω σπασει το ροδι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
δασκαλε στοπ!τελος οι επιθεσεις και τα κουτσομπολια ενατιων του προεδρου.μεινε ως εδω.
γυρνα ξανα στο θεμα μας και πες μας τι παιζει κιεβο 2020.μπορεις να πειςοτι θες.
για οτι αφωρα το κιεβο τα τελευταια 5 χρονια.

Σωστός ο ΟΥΚΑΣ
ΚΙΕΒΟ τι να παίξει ρε χάρη
Εδώ δεν έπαιζε το 2010 θα παίξει τώρα...
Μόνο αν πέσουν χοντρές λορδες που λέει κι ο Μάκης ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ
έκλειναν ΚΑΙ τα σύνορα πράγμα μη ρεαλιστικα
Δεν παρουσιάζει το πεδίο τίποτα πλέον,απλά για ποθτανες ίσως είναι το μόνο μέρος που 3χει ακόμα αρκετές που ζητάνε όμως τιμές ακριβές ,βλέπε θύμα αρχηγό κμαν
Το πεδίο αποπνέει μια πουτανια όπως πουθενά αλλού,αλλά δεν μεταφράζεται σε ιζυ γκοινγκ αυτό στην πράξη ΠΛΕΟΝ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom