Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Σεβαστέ κυριε δημητρακη απο την αγια πετρουπολη,

Δεν μας λυπασαι μεσω κορονοιου ,lockdown κι ενα σωρο περιορισμοι και προβληματα , να μην γραφεις τιποτα να γελασει το χειλακι μας?

Μπες εστω σαν μαρκελος ,σαν Γαβ , σαν οτι θελεις...
Μονο μπες και γραψε...

Δεν ειναι πια αστειο.

Ειναι αρνητικο εκ μερους σου που μας εγκατελειψες εν μεσω κορονοβιρουσι

Κ;ι υποσχομαι πως θα λεω παντα ναι και θα συμφωνω σε οτι γραφεις για τις επομενες 90 μερες.

Μενεις σε επαυλη, γαμας μουναρες, τρως γκουρμέ, ταξιδευεις, έχεις αμαξαρα, χρημα μπολικο, μας πουλας και μας αγοραζεις.
Οριστε ,εκανα το πρωτο βημα εγω...

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Δημητρακη δειξε ελεος σε ολους εμας τους γκασταρμπαιτερ που μας λειπεις.

Λεφτα για τιποτα αλλο δεν εχουμε, κλεισμενοι μεσα στην καραντινα ειμαστε, δωσε μας λιγο απο το φως σου.

Συγνωμη, οι καρδιες μας σπαρταρανε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μιλησα με τον δασκαλο γεροντα ιωσηφ για να μου πει τι ειναι το ζαπειο και τι σχεση εχει με τον μητσο.
μου ειπε οτι εκει υπαρχουν τουαλετες που συναντιουνται οι πουστηδες και γαμιουνται.
ε και τι σχεση εχει ο μητσος ρωτησα αφου οπως λες δεν ειναι πουστης αλλα απλος αυνανιστης.
το 1991 ισχυριζετε ο δασκαλος οτι ο κυριος προεδρος εκλινε ραντεβου εκει στις τουαλετες με πουστηδες.
αφου του εδιναν τα λεφτα τα επαιρνε και ετρεχε χαχαχαχαχαχα,ευτυχος που ηταν μια πλακα της νεανικης τρελας του προεδρου.
ελπιζω να μην τον επιασε κανεις τον μητσο οταν ετρεχε και η μαρκελα να ειναι υπολειπο παιδικου τραυματος χαχαχαχα.
οσους περασε απο το μυαλο οτι ο μιτσος ειχε ερωτικες περιπτιξεις με πουστηδες σας ειπα τα αληθινα γεγονοτα.
ο δασκαλος δεν επρεπε να γραφει υπονοουμενα αλλα να πει οτι ηταν μια παιδικη πλακα που εκανε πριν γινει πορνομεταναστης.
εχω ακουσει παρομοια περιστατικα που το εκαναν και αλλοι αυτο.αλλα να το κανει ενας πλουσιος οπως ο μητσος
δεν θα μπορουσα να το φανταστω.ο δασκαλος παντως δεν θα κανει αλλες αποκαλυψεις για τον προεδρο και θα μεινουν
μεταξυ των δυο μας οσα αφορουνε τον μητσο.ο δασκαλος θελει να γελασει λιγο αλλα ο μητσος δεν του κανει το χατηρι.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Σεβαστέ κυριε δημητρακη απο την αγια πετρουπολη,

Δεν μας λυπασαι μεσω κορονοιου ,lockdown κι ενα σωρο περιορισμοι και προβληματα , να μην γραφεις τιποτα να γελασει το χειλακι μας?

Μπες εστω σαν μαρκελος ,σαν Γαβ , σαν οτι θελεις...
Μονο μπες και γραψε...

Δεν ειναι πια αστειο.

Ειναι αρνητικο εκ μερους σου που μας εγκατελειψες εν μεσω κορονοβιρουσι

Κ;ι υποσχομαι πως θα λεω παντα ναι και θα συμφωνω σε οτι γραφεις για τις επομενες 90 μερες.

Μενεις σε επαυλη, γαμας μουναρες, τρως γκουρμέ, ταξιδευεις, έχεις αμαξαρα, χρημα μπολικο, μας πουλας και μας αγοραζεις.
Οριστε ,εκανα το πρωτο βημα εγω...
εάν δεν σταθεροποιηθεί η κατάστασις στο Καραμπαχ ο πρόεδρος δε προκειται να γράψει διότι ασχολειται με την ειρηνευτική πρωτοβουλία. Επειδή είναι χάνος τον δουλεύουνε και στο εξωτερικό και κάτι τύποι εις την Πετρούπολη τον είχαν πείσει ότι θα τον έστελναν αποστολή λέει να γυρίσει ντοκυμαντερ για τους πρόσφυγες στο Καραμπαχ και εις την επιστροφή θα έπαιρνε συνέντευξη από τον πρόεδρο Ασαντ.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
μια βραδυά λοιπόν αυτός ο πανίβλακας,μου εδιηγήτο ότι για να αδυνατίσει έκανε κλύσμα μια φορά την βδομάδα. Για να γελάσω, του είπα ότι μια φορά την βδομάδα είναι πολύ λίγο κι οργανισμός του χωνεύει τις τροφές και παχαίνει, χρειάζεται 3 φορές την ημέρα μετά από καθε γεύμα. Έτσι άρχισε να βάζει στο πάτο του 3 φορές την ημέρα το κλύσμα, μέχρι που το συνηθισε κι άρχισε να τ αρέσει αλλά αυτός έρεψε....

Αυτή η μαλακία με το κλύσμα για αδυνάτισμα είναι πολύ διαδεδομένη στην πρώην ΕΣΣΔ.

Το ίδιο μου έλεγε και μία γκόμενα από την Ουκρανία.

Η πλάκα δε είναι ότι στα Ρώσικα η λέξη είναι η Ελληνική.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
μια βραδυά λοιπόν αυτός ο πανίβλακας,μου εδιηγήτο ότι για να αδυνατίσει έκανε κλύσμα μια φορά την βδομάδα. Για να γελάσω, του είπα ότι μια φορά την βδομάδα είναι πολύ λίγο κι οργανισμός του χωνεύει τις τροφές και παχαίνει, χρειάζεται 3 φορές την ημέρα μετά από καθε γεύμα. Έτσι άρχισε να βάζει στο πάτο του 3 φορές την ημέρα το κλύσμα, μέχρι που το συνηθισε κι άρχισε να τ αρέσει αλλά αυτός έρεψε....

Αυτή η μαλακία με το κλύσμα για αδυνάτισμα είναι πολύ διαδεδομένη στην πρώην ΕΣΣΔ.

στυλάκι είχε γίνει ο πρόεδρος μετά τα τρεία κλύσματα την ημέρα αλλά προς το τέλος ήθελε να χώνει και την φούσκα μέσα...

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
πω ρε τυποι, που να εμφανιστει ο πορνομεταναστης, τον εχετε ξεφτιλισει τον ανθρωπο.

Θα μου ερχοταν κριμα, αλλα μου δινει την εντυπωση τυπου που δε θα επαιρνε το μπινελικι κατακαρδα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936

στυλάκι είχε γίνει ο πρόεδρος μετά τα τρεία κλύσματα την ημέρα αλλά προς το τέλος ήθελε να χώνει και την φούσκα μέσα...

Τώρα αυτό που θα πω δεν είναι σωστό γιατί ο Μήτσος είναι φίλος μου!
Το κλυσμα δεν το κανε μόνο για να αδυνατίσει, δικαιολογία έψαχνε να καθαρίσει την τρύπα του γιατί είχε μερεντιασει τον γκόμενο.:confused:

Skeptic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2020
Like
62
Πόντοι
1
O Μητσος γαμάει μογγολοειδής πουτάνες at the moment, και στα καπάκια μπανάκι με τα γατιά, γιαυτο και δε μπορεί να μας γράψει πλέον :2funny::2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
Σας έχει γραμμένους ο πόρδος
Κάνει ζωαρα με ανέσεις πάρκινγκ υπόγειο και σουπερμάρκετ 24/7 συν δύο δύο τα παίρνει τα γατιά
:sunglasses:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Να μας πει επιτέλους ο δάσκαλος αν ο Μήτσος είχε μπλεξίματα στην Ρωσία επειδή γαμούσε μικρά γατάκια!
Οι φιλοζωικές, αν ισχύει, είναι έτοιμες να τον επικυρήξουν και να τον ευνουχίσουν.:confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Να μας πει επιτέλους ο δάσκαλος αν ο Μήτσος είχε μπλεξίματα στην Ρωσία επειδή γαμούσε μικρά γατάκια!
Οι φιλοζωικές αν ισχύει είναι έτοιμες να τον επικυρήξουν και να τον ευνουχίσουν.:confused:

o πρόεδρος κλάνει μαλλί στην ρωσσία γιατί έχει φάει μπερντάκι ουκ ολίγες φορές, γι' αυτό τις μαλακειούλες του τις κάνει μόνον εις την ελλάδα όπου θα 'ρθει η μαμά με τον πατρυιό να τον γλυτώσει. Δεν σας κάμει εντύπωση πώς ούτε ένα βίντεο δεν έχει τραβήξει στην ρωσσική για να μην φάει (κι άλλο) ξύλο. Την (χόντρο)μαλακειούλα που έκανε εις την ρωσσία την πλέρωσε μ' ένα διαμέρισμα (σάμπως τα 'χει και πολλά) αλλά κάνει μόκο δια ρωτήστε τον κ. Προδομένο Μαλάκα κατά κόσμον Βασίλειον Παπα....
τι έχει να δηλώσει επί του θέματος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
έχει σχέση με τον αμζητουμενο
Παρά του κυρίου Χρυσοκλανιδη,Χρήστου Παπά της πάλαι ποτέ ΧΑ??

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
έχει σχέση με τον αμζητουμενο
Παρά του κυρίου Χρυσοκλανιδη,Χρήστου Παπά της πάλαι ποτέ ΧΑ??

δεν γνωρίζω αλλά ο κ. Προδομένος Μαλάκας είχε πει το μο.νί μαμά και τον π.ύτσο μπουναμά εις την φυλακήν. Ανέπτυξε μία πολύ όμορφη φιλία με τον πορδομετανάστη μας ο οποίος του εξομολωγήθη τα σωψυχά του (τάφος ανοικτός ο κ. Προδομένος) και η οποία φιλία εκατεστράφη κατόπιν των ανεπάλληλων ερωτήσεων του κ. προέδρου εάν ο συμπαθής κ. Μαλάκας τον είχε αρπάξει εις το κελί

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.180
Πόντοι
12.756
Οι φιλοζωικές αν ισχύει είναι έτοιμες να τον επικυρήξουν και να τον ευνουχίσουν.:confused:

o πρόεδρος κλάνει μαλλί στην ρωσσία γιατί έχει φάει μπερντάκι ουκ ολίγες φορές, γι' αυτό τις μαλακειούλες του τις κάνει μόνον εις την ελλάδα όπου θα 'ρθει η μαμά με τον πατρυιό να τον γλυτώσει. Δεν σας κάμει εντύπωση πώς ούτε ένα βίντεο δεν έχει τραβήξει στην ρωσσική για να μην φάει (κι άλλο) ξύλο. Την (χόντρο)μαλακειούλα που έκανε εις την ρωσσία την πλέρωσε μ' ένα διαμέρισμα (σάμπως τα 'χει και πολλά) αλλά κάνει μόκο δια ρωτήστε τον κ. Προδομένο Μαλάκα κατά κόσμον Βασίλειον Παπα....
τι έχει να δηλώσει επί του θέματος
Πως το εχασε και γιατι το διαμερισμα ο Μητσος;:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom