Νέα

Τί φετίχ έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
εμενα μου αρεσει να βλεπω γυναικες να χεζουν.. :shit:

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
499
Πόντοι
36
Μου αρέσει το έντονο και ακραίο ξεφτυλικι τις περισσότερες φορές εγώ να είμαι ο Dom αν και άνετα κάνω τον sub σε ωραίο αρσενικό.Φάση φτύσιμο μάπα στόμα,ξυλικι,βρισίδι,κάτουρο,χέσιμο (έχω χέσει μέσα στο στόμα άλλου ή σε μένα αν το κάνουν άντε να το αντέξω πάνω στο στήθος μου),ξερατό μέσα στο στόμα (δε το χω δοκιμάσει αυτό).Επίσης όσο γαμάω να κατουράω μέσα στον άλλον,να τον γεμίζω φάση (το χω κάνει σε άλλον αλλά θα ψηνόμουν να μου το κάνουν κιόλας).Ημιδημόσιο σεξ,σεξ με γνήσιο στρέητ ,νομίζω αυτά.

Επίσης νομίζω και με γκόμενα θα τα έκανα αυτά με προυπόθεση να υπάρχει αρσενικό στο χώρο να βλέπει/συμμετέχει.Μια ιδανική φάση θα ήταν αμοιβαίο έντονο,γρήγορο και εναλλάξ φτυσίδι μάπα στόμα με τυπά όσο βριζόμαστε αισχρότατα (το χω κάνει).

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785

aunanas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα τελευταία με καβλώνει πολύ η μαλακία μέσα στο αμάξι, το οποίο παρκάρω έξω από μπουρδέλα, και παίρνω μάτι τις κοπέλες που αλλάζουν βάρδυα ή να με παίρνει μάτι κόσμος που περνά απ' έξω. Ίσως να είναι και λίγο επικίνδυνο αυτό το παιχνίδι (μια φορά ένας μου ζητούσε επίμονα λεφτά για να μου κάνει πίπα κι όταν του είπα όχι, χτυπούσε το τζάμι του αυτοκινήτου). Παρόλαυτα το βρίσκω ιδιαίτερα καβλωτικό...

Να έχω τον πούτσο έξω όταν θα μου καθαρίσει τα τζάμια του αυτοκινήτου ο ανυποψίαστος καθαριστής, και μετά να του δώσω 5ευράκι και να κάνει τούμπες :P

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
να μου κατουραει η αλλη το καυλι μου με την μουναρα της κ στο στηθος,ξερετε καμμια που να κατουραει πουτσες?

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
αληθεια ειναι επικυνδινο? :think:

kokorasred

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
4
Πόντοι
0
να με βλέπει η κοπέλα μου να τραβάω μαλακία :rockon: :rockon: μόνο η κοπέλα μου! εννοείται ότι σεξ κάνω φουλ μαζί της, αλλά έχω φετίχ να με βλέπει να τραβάω...

kouravalis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλοσχηματισμένα, με έντονη καμάρα και μαλακή υφή!!! :humpleg: :humpleg:

έχω φοβερό κόλλημα με τα πατουσάκια σύντροφε. αν δεν είναι στην πένα και καλοσχηματισμένα απο τον μοναδικό Δία μπορεί να ξενερώσω με όλο το σύνολο.. αρρώστια  :erection:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
έχω φοβερό κόλλημα με τα πατουσάκια σύντροφε. αν δεν είναι στην πένα και καλοσχηματισμένα απο τον μοναδικό Δία μπορεί να ξενερώσω με όλο το σύνολο.. αρρώστια  :erection:
Αυτή που γάμησες στο Κ32Β είχε καλοσχηματισμένα πατουσάκια;

TIHS_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Χμχμχμχμχμ... Φετιχ εεεεε...???
Μαλλον ευκολοτερα μπορω να αναφερθω σε αυτο που δεν θεωρω ''φετιχ''...!!!
Απ' την αλλη σκεφτομαι αν υπαρχει ανθρωπος που δεν εχει τουλαχιστον ενα..
Σ'αυτη τη κατηγορια 'ανθρωπων' δεν αναφερομαι σε πουστρακια και μισογυνηδες..

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
να με βλέπει η κοπέλα μου να τραβάω μαλακία :rockon: :rockon: μόνο η κοπέλα μου! εννοείται ότι σεξ κάνω φουλ μαζί της, αλλά έχω φετίχ να με βλέπει να τραβάω...

ψιτ γαμια
ποσες παχιες ριχνεις μεχρι να ξεκινησει το γαμησι?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom