athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.267
- Πόντοι
- 12.756
Και παλι θα πω το επιχειρημα που ειπα και προηγουμενως: Αντε να βαλεις στον παππου που εχει το καφενειο στο χωριο με τους 150 κατοικους, και την κυρα-Κατερινα που βγαζει το καλοκαιρι λιγη ντοματα και λιγες μελιτζανες και παει στην τοπικη λαικη αγορα και τις πουλαει (το ονομα και το παραδειγμα αληθινα) να εχουν πος συνδεδεμενα με ταμειακες μηχανες και να δεχονται μονο καρτες. Αυτους φυσικα τους αφανιζεις αν καταργησεις το χρημα, που δεν προκειται να καταργηθει, οι μιζες πεφτουν μονο σε μετρητα, ποτε σε λογαριασμους (Βλεπε Ευα Καιλη).Μόνο μία λύση υπάρχει για τη φοροδιαφυγή.
Κατάργηση εντελώς του φυσικού χρήματος, π.χ. από 31/12/2025.
Χορήγηση καρτών σε γέρους και αγράμματους.
Όλα τ' άλλα είναι της πλάκας.
Τώρα είδα το νήμα. Φίλε σοβαρολογείς; Δυστυχώς καμμία κυβέρνηση δεν έχει κάτι σοβαρό με τη φοροδιαφυγή γιατί προφανώς δεν θέλουν.Επί σύριζα πάντως κάτι έγινε με τη φοροδιαφυγη, και γέμισαν τα δημόσια ταμεία
Γέρο, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Και παλι θα πω το επιχειρημα που ειπα και προηγουμενως....
δεν είμαι σίγουρος ότι ακόμα και ο ίδιος ο Μητσοτάκης θα θέλει να καταργηθεί το φυσικό χρήμα εντελώς ποτέΓέρο, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Στη χώρα δηλώνονται 80 δις το έτος, όταν η κατανάλωση ανέρχεται στα 140 δις.
Αυτά με τα κίνητρα και κάτι πίπες που άκουσα σήμερα για μπόνους άμα καρφώσεις τον φοροφυγά, είναι χάντρες για ιθαγενείς.
Εγώ αν ήμουν ο Μητσοτάκης, θα έδινα περίοδο χάριτος μέχρι 31/12/2025 και μετά θα καταργούσα το φυσικό χρήμα.
Τελεία και παύλα.
η καταναλωση αφορα και καποια εκατομμυρια τουριστες που ερχονται και δεν φορολογουνται εδω...δεν ειναι τοσο μεγαλο το ποσο οσο λες..Γέρο, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Στη χώρα δηλώνονται 80 δις το έτος, όταν η κατανάλωση ανέρχεται στα 140 δις.
Δεν το λέω εγώ. Τα στοιχεία είναι επίσημα........δεν ειναι τοσο μεγαλο το ποσο οσο λες..
εννοειται..κανενας απο αυτους..π.χ τις βαλιτσες τι θα της εκανε η καιλη αν ειχε καταργηθει το φυσικο χρημαδεν είμαι σίγουρος ότι ακόμα και ο ίδιος ο Μητσοτάκης θα θέλει να καταργηθεί το φυσικό χρήμα εντελώς ποτέ
το εχω ακουσει και εγω αλλα δεν ακουσα για διαχωρισμο του τζιρου οτι ειναι μονο απο ελληνες....επομενως ειναι λιγο αοριστοΔεν το λέω εγώ. Τα στοιχεία είναι επίσημα.
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ότι βλέπετε μόνο την Καϊλή και τον κάθε Τσοχατζόπουλο και όχι τα εκατομμύρια ελεύθερων επαγγελματιών δίπλα σας.τις βαλιτσες τι θα της εκανε η καιλη αν ειχε καταργηθει το φυσικο χρημα
Μια και αναφέρεις τουρίστες.η καταναλωση αφορα και καποια εκατομμυρια τουριστες που ερχονται και δεν φορολογουνται εδω...δεν ειναι τοσο μεγαλο το ποσο οσο λες..
τι σχεση εχει τι βλεπουμε ρε τυπε..λεμε οτι δεν θελουν ουτε οι ιδιοι να το καταργησουν.δεν κυβερναμε εμεις,αυτοι κυβερνουν..Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ότι βλέπετε μόνο την Καϊλή και τον κάθε Τσοχατζόπουλο και όχι τα εκατομμύρια ελεύθερων επαγγελματιών δίπλα σας.
Δωσε τα φωτα σου
οκ..και δω με καρτες πληρωνουν οι περισσοτεροι...απλα δεν τους χτυπουν αποδειξη..αυτο θα γινει τωρα με την διασυνδεση πος με ταμειακες....οχι οτι δεν μπορουσαν και τωρα να ελεγχουν με τις αναλυτικες απο τις τραπεζες..απλα βαριουνται..Μια και αναφέρεις τουρίστες.
Φίλος πήγε στη Σουηδία πριν καμιά δεκαετία.
Σε πληροφορώ ότι δεν δεχόντουσαν μετρητά πουθενά και τον έστειλαν στην τράπεζα να βγάλει κάρτα!
Δεν κάνω πλάκα.
εγω ευτυχως προλαβα τις παλιες καλές εποχές που εκανες τις δουλειες σου χωρις ηλεκτρονικα συστηματα , my data , aade , gov και αρχιδιες , ενα taxis υπηρχε και σε αυτο δουλευαν 3 κουμπια ναπουμε
Μαζεψα απο ΦΠΑ
Ασφαλιστικες εισφορες
Κατι Ενφια που ηταν στους λογαριασμους ρευματος
Δα΄νεια
Κάτι χορηγήσεις
Αν θυμαμαι πρεπει να πιστολιασα και μία επιδότηση
Τωρα γερο μου βγαλτε τα μάτια σας εσεις , που μου θελατε να το παίζετε επιχειρηματίες μέχρι τα βαθειά γεράματα ..
Καλά ξεμπερδέματα , αν και δεν το βλέπω
Το ξέρω, ρε τύπε.τι σχεση εχει τι βλεπουμε ρε τυπε..λεμε οτι δεν θελουν ουτε οι ιδιοι να το καταργησουν.δεν κυβερναμε εμεις,αυτοι κυβερνουν..
Αν γινοταν εκλογες σημερα, ουτε 15% δε θα πιανε ο Κουλης
Βουλιαξε το ιντερνετ με το θεμα αυτο, πρωτοσελιδο παντου και σε ολα τα φορουμ (καπιταλ, ινσομνια, μπου, ρεντιτ, κλπ)
Κατσε να το διαβασει ο Αλεξ αυτο να σου βάλει κανα 71%