Νέα

Τι ετοιμάζουν για τους ελεύθερους επαγγελματίες - ΦΟΡΟΙ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.075
Πόντοι
19.795
Μόνο μία λύση υπάρχει για τη φοροδιαφυγή.

Κατάργηση εντελώς του φυσικού χρήματος, π.χ. από 31/12/2025.

Χορήγηση καρτών σε γέρους και αγράμματους.

Όλα τ' άλλα είναι της πλάκας.
Και παλι θα πω το επιχειρημα που ειπα και προηγουμενως: Αντε να βαλεις στον παππου που εχει το καφενειο στο χωριο με τους 150 κατοικους, και την κυρα-Κατερινα που βγαζει το καλοκαιρι λιγη ντοματα και λιγες μελιτζανες και παει στην τοπικη λαικη αγορα και τις πουλαει (το ονομα και το παραδειγμα αληθινα) να εχουν πος συνδεδεμενα με ταμειακες μηχανες και να δεχονται μονο καρτες. Αυτους φυσικα τους αφανιζεις αν καταργησεις το χρημα, που δεν προκειται να καταργηθει, οι μιζες πεφτουν μονο σε μετρητα, ποτε σε λογαριασμους (Βλεπε Ευα Καιλη).

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.696
Πόντοι
2.836
Επί σύριζα πάντως κάτι έγινε με τη φοροδιαφυγη, και γέμισαν τα δημόσια ταμεία
Τώρα είδα το νήμα. Φίλε σοβαρολογείς; Δυστυχώς καμμία κυβέρνηση δεν έχει κάτι σοβαρό με τη φοροδιαφυγή γιατί προφανώς δεν θέλουν.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.344
Πόντοι
2.356
Και παλι θα πω το επιχειρημα που ειπα και προηγουμενως....
Γέρο, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Στη χώρα δηλώνονται 80 δις το έτος, όταν η κατανάλωση ανέρχεται στα 140 δις.

Αυτά με τα κίνητρα και κάτι πίπες που άκουσα σήμερα για μπόνους άμα καρφώσεις τον φοροφυγά, είναι χάντρες για ιθαγενείς.

Εγώ αν ήμουν ο Μητσοτάκης, θα έδινα περίοδο χάριτος μέχρι 31/12/2025 και μετά θα καταργούσα το φυσικό χρήμα.

Τελεία και παύλα.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456

Αυτά με τα κίνητρα και κάτι πίπες που άκουσα σήμερα για μπόνους άμα καρφώσεις τον φοροφυγά, είναι χάντρες για ιθαγενείς.

Εγώ αν ήμουν ο Μητσοτάκης, θα έδινα περίοδο χάριτος μέχρι 31/12/2025 και μετά θα καταργούσα το φυσικό χρήμα.

Τελεία και παύλα.
δεν είμαι σίγουρος ότι ακόμα και ο ίδιος ο Μητσοτάκης θα θέλει να καταργηθεί το φυσικό χρήμα εντελώς ποτέ

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.455
Πόντοι
4.587

η καταναλωση αφορα και καποια εκατομμυρια τουριστες που ερχονται και δεν φορολογουνται εδω...δεν ειναι τοσο μεγαλο το ποσο οσο λες..

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.455
Πόντοι
4.587
δεν είμαι σίγουρος ότι ακόμα και ο ίδιος ο Μητσοτάκης θα θέλει να καταργηθεί το φυσικό χρήμα εντελώς ποτέ
εννοειται..κανενας απο αυτους..π.χ τις βαλιτσες τι θα της εκανε η καιλη αν ειχε καταργηθει το φυσικο χρημα

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.455
Πόντοι
4.587
Δεν το λέω εγώ. Τα στοιχεία είναι επίσημα.
το εχω ακουσει και εγω αλλα δεν ακουσα για διαχωρισμο του τζιρου οτι ειναι μονο απο ελληνες....επομενως ειναι λιγο αοριστο

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.344
Πόντοι
2.356
τις βαλιτσες τι θα της εκανε η καιλη αν ειχε καταργηθει το φυσικο χρημα
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ότι βλέπετε μόνο την Καϊλή και τον κάθε Τσοχατζόπουλο και όχι τα εκατομμύρια ελεύθερων επαγγελματιών δίπλα σας.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.344
Πόντοι
2.356
η καταναλωση αφορα και καποια εκατομμυρια τουριστες που ερχονται και δεν φορολογουνται εδω...δεν ειναι τοσο μεγαλο το ποσο οσο λες..
Μια και αναφέρεις τουρίστες.

Φίλος πήγε στη Σουηδία πριν καμιά δεκαετία.

Σε πληροφορώ ότι δεν δεχόντουσαν μετρητά πουθενά και τον έστειλαν στην τράπεζα να βγάλει κάρτα!

Δεν κάνω πλάκα.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.455
Πόντοι
4.587
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ότι βλέπετε μόνο την Καϊλή και τον κάθε Τσοχατζόπουλο και όχι τα εκατομμύρια ελεύθερων επαγγελματιών δίπλα σας.
τι σχεση εχει τι βλεπουμε ρε τυπε..λεμε οτι δεν θελουν ουτε οι ιδιοι να το καταργησουν.δεν κυβερναμε εμεις,αυτοι κυβερνουν..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.436
Πόντοι
12.756

εγω ευτυχως προλαβα τις παλιες καλές εποχές που εκανες τις δουλειες σου χωρις ηλεκτρονικα συστηματα , my data , aade , gov και αρχιδιες , ενα taxis υπηρχε και σε αυτο δουλευαν 3 κουμπια ναπουμε
Μαζεψα απο ΦΠΑ
Ασφαλιστικες εισφορες
Κατι Ενφια που ηταν στους λογαριασμους ρευματος
Δα΄νεια
Κάτι χορηγήσεις
Αν θυμαμαι πρεπει να πιστολιασα και μία επιδότηση

Τωρα γερο μου βγαλτε τα μάτια σας εσεις , που μου θελατε να το παίζετε επιχειρηματίες μέχρι τα βαθειά γεράματα ..
Καλά ξεμπερδέματα , αν και δεν το βλέπω :coffee:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.455
Πόντοι
4.587
Μια και αναφέρεις τουρίστες.

Φίλος πήγε στη Σουηδία πριν καμιά δεκαετία.

Σε πληροφορώ ότι δεν δεχόντουσαν μετρητά πουθενά και τον έστειλαν στην τράπεζα να βγάλει κάρτα!

Δεν κάνω πλάκα.
οκ..και δω με καρτες πληρωνουν οι περισσοτεροι...απλα δεν τους χτυπουν αποδειξη..αυτο θα γινει τωρα με την διασυνδεση πος με ταμειακες....οχι οτι δεν μπορουσαν και τωρα να ελεγχουν με τις αναλυτικες απο τις τραπεζες..απλα βαριουνται..

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
εγω ευτυχως προλαβα τις παλιες καλές εποχές που εκανες τις δουλειες σου χωρις ηλεκτρονικα συστηματα , my data , aade , gov και αρχιδιες , ενα taxis υπηρχε και σε αυτο δουλευαν 3 κουμπια ναπουμε
Μαζεψα απο ΦΠΑ
Ασφαλιστικες εισφορες
Κατι Ενφια που ηταν στους λογαριασμους ρευματος
Δα΄νεια
Κάτι χορηγήσεις
Αν θυμαμαι πρεπει να πιστολιασα και μία επιδότηση

Τωρα γερο μου βγαλτε τα μάτια σας εσεις , που μου θελατε να το παίζετε επιχειρηματίες μέχρι τα βαθειά γεράματα ..
Καλά ξεμπερδέματα , αν και δεν το βλέπω :coffee:
1698784369081.jpeg

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.344
Πόντοι
2.356
τι σχεση εχει τι βλεπουμε ρε τυπε..λεμε οτι δεν θελουν ουτε οι ιδιοι να το καταργησουν.δεν κυβερναμε εμεις,αυτοι κυβερνουν..
Το ξέρω, ρε τύπε.

Αν είδες πιο πριν, είπα τι θα έκανα εγώ αν ήμουν ο Μητσοτάκης.

Καταρχήν, δεν απαγορεύεται. Δεν υπάρχει δηλ νομοθεσία/κανονιστικό πλαίσιο που να το απαγορεύει.

Οπότε, είναι απλά θέμα βούλησης.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.692
Πόντοι
3.656
αυτό που πρέπει να πάρουν χαμπάρι μερικοί

είναι ότι από τους φόρους του μικρού και του μεγάλου επαγγελματία ζουν και οι παιδικοί σταθμοί και τα κοινωνικά παντοπωλεία και οι διανομείς τους και τα δημόσια νοσοκομεία και τα πάντα στην Ελλάδα που είναι μια χώρα που ότι παράγει το στέλνει έξω ακόμ και τα λεφτά του τουρισμού σε offshore καταλήγουν.

Οπότε όταν υπερ-φορολογείται ο επαγγελματίας δύο πράγματα συμβαίνουν....ή δεν αντέχει και κλείνει ή και να έκλεβε πριν 10 τώρα θα κλέβει 15.

και όσο περισσότεροι επαγγελματίες την κάνουν για χώρες που τους σέβονται τόσο περισσότερο στενεύει ο κλοιός για όλους αυτούς που θεωρούν τον μισθό τους δεδομένο στις πλάτες αυτών που παράγουν το χρήμα....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Αν γινοταν εκλογες σημερα, ουτε 15% δε θα πιανε ο Κουλης

Βουλιαξε το ιντερνετ με το θεμα αυτο, πρωτοσελιδο παντου και σε ολα τα φορουμ (καπιταλ, ινσομνια, μπου, ρεντιτ, κλπ)

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.436
Πόντοι
12.756
Αν γινοταν εκλογες σημερα, ουτε 15% δε θα πιανε ο Κουλης

Βουλιαξε το ιντερνετ με το θεμα αυτο, πρωτοσελιδο παντου και σε ολα τα φορουμ (καπιταλ, ινσομνια, μπου, ρεντιτ, κλπ)

Κατσε να το διαβασει ο Αλεξ αυτο να σου βάλει κανα 71% :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom