raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.276
- Πόντοι
- 5.006
παιζει πολυ πρωκτικο μηπως?Γιατί δεν κάνουν τύπε?
παιζει πολυ πρωκτικο μηπως?Γιατί δεν κάνουν τύπε?
Γέρο, για φόρο εισοδήματος μιλάμε. Όχι για ΦΠΑ.Για να το εξηγησω καλυτερα, μπας και το καταλαβουνε. Εστω οτι ειμαι ο υδραυλικος της γειτονιας και πηγα και αλλαξα το καζανακι της κυρα-Ποπης. Με πληρωσε 100 ευρω, μαυρα, χωρις αποδειξη, αν μου ζηταγε αποδειξη θα της επαιρνα 120.
Αυτα τα 100 ευρω πηγα εβαλα βενζινα 50 ευρω (πληρωσα φορο) πηγα στο σουπερ μαρκετ και ψωνησα για το σπιτι 30 ευρω (πληρωσα φορο) και τελος πληρωσα και τον λογαριασμο του κινητου αλλα 20 (πληρωσα φορο). Η δε κυρα Ποπη με τα 20 ευρω που γλυτωσε απο τον ΦΠΑ θα τσονταρει για να πληρωσει τον λογαριασμο της ΔΕΗ (θα πληρωσει και αυτη φορο). Τιποτα δεν εφυγε στο εξωτερικο, αρα αυτα τα μαυρα 100 ευρω του υδραυλικου, τελικα φορολογηθηκαν.
γιατί αν δεν κόψεις απόδειξη τι φπα εισπράττει το κράτος?Γέρο, για φόρο εισοδήματος μιλάμε. Όχι για ΦΠΑ.
Για ιατρεία που γνωρίζω , υπάρχουν άτομα που από το 2011 , χώνουν λεφτά , για να παραμένουν ενεργοί . Δεν ζουν από τα ιατρεία.θα αναγκαστούν να γίνουν οι μισοί επιστήμονες της χώρας υπάλληλοι ή να μεταναστεύσουν...βλέπω να γίνεται μεγάλη μπίζνα σε σχολές οδηγών,θα πηγαίνουν να μαθαίνουν όλοι να οδηγούν μοτοσικλέτα για να γίνουν ντελιβεράδες να επιβιώσουν!
Γέρο, για φόρο εισοδήματος μιλάμε. Όχι για ΦΠΑ.
Και τι εισοδημα να δηλωσει ο υδραυλικος οταν τα εχει ξοδεψει ολα απο δω και απο κει;Γέρο, για φόρο εισοδήματος μιλάμε. Όχι για ΦΠΑ.
Διάβασε ξανά τι έγραψα. Τα 60 ψάχνουν. Δηλ τη διαφορά 140-80.
Αυτά κυκλοφορούν στη χώρα, αλλάζουν χέρια, δαπανώνται, αλλά κανείς δεν ξέρει που βρέθηκαν, από τη στιγμή που δεν τα δηλώνει κανείς σαν εισόδημά του.
Και τι εισοδημα να δηλωσει ο υδραυλικος οταν τα εχει ξοδεψει ολα απο δω και απο κει;
για 600 εκ παραπανω υπολογιζουν...οσα περνει η δεη επιδοτηση απο τον προυπολογισμο...Υπουργείο Οικονομικών: Πώς θα φορολογηθούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες - Ποιοι εξαιρούνται από τα νέα μέτρα
Τα νέα μέτρα δεν αφορούν στα μπλοκάκια - Από τα φετινά εισοδήματα, που θα δηλωθούν και θα φορολογηθούν το 2024, θα ισχύσουν τόσο η ελάχιστη επιχειρηματική αμοιβή 10.920 ευρώ, που καθιερώνεται για τους ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς και η μείωση του τέλους επιτηδεύματοςwww.protothema.gr
Για αυτο λεω, οτι οι Αμερικανοι μπορει να ειναι μαλακες σε ολα, το φορολογικο τους συστημα ομως ειναι το πιο σωστο.Γέρο είσαι σίγουρος οτι ξέρεις πως δουλευει το φορολογικό συστημα στην Ελλαδα ;;
Γιατι ρωτας κατι παλαβά τωρα
Μεσαία εισοδηματική τάξη ορίζεται ως το μερίδιο των νοικοκυριών με διαθέσιμο εισόδημα μεταξύ του 75% και του 200% του διάμεσου εισοδήματος όλων των νοικοκυριών.1000€ βγάζει η καθαρίστρια και 200€ από επιδόματα.
Φόρους 0€
Είναι μεσαία τάξη;
Πρόσεξε το μαλακια θα πεις.
0γιατί αν δεν κόψεις απόδειξη τι φπα εισπράττει το κράτος?
Εισαι βεβαιος οτι ειναι σωστο αυτο?Μεσαία εισοδηματική τάξη ορίζεται ως το μερίδιο των νοικοκυριών με διαθέσιμο εισόδημα μεταξύ του 75% και του 200% του διάμεσου εισοδήματος όλων των νοικοκυριών.
Διάμεσο εισοδημα για την Ελλάδα το 2021-22 ηταν τα 8.752 €.
Α η ΑΠΥ δεν εμπεριέχει φπα?0
Τι σχέση έχει η απόδειξη παροχής υπηρεσιών με το ΦΠΑ;
Mε αυτην την λογικη να καταργηθει ο φορος εισοδηματος,αφου (θεωρητικα) θα πληρωνονται λογαριασμοι,υποχρεωσεις κλπ.Το κρατος θελει εσοδα(το που πανε αυτα τα λεφτα ειναι αλλο θεμα,αν εσυ περιμενεις να πανε για εξοπλισμο νοσοκομειων και ξαφνικα τα δινουν για το μπλογκ καποιας του κοματος που ειχε 2 χρονια να δημοσιευσει κατι εκει δεν το συζηταμε).Σκεψου οτι η τραπεζα μεσω ηλεκτρονικων πληρωμων(αρα μειωμενο προσωπικο,καταστηματα κλπ) σου βαζει νταβατζιλικι για καθε συναλλαγη,αλλα εκει δεν μας πολυενδιαφερει γιατι γιολοΓια να το εξηγησω καλυτερα, μπας και το καταλαβουνε. Εστω οτι ειμαι ο υδραυλικος της γειτονιας και πηγα και αλλαξα το καζανακι της κυρα-Ποπης. Με πληρωσε 100 ευρω, μαυρα, χωρις αποδειξη, αν μου ζηταγε αποδειξη θα της επαιρνα 120.
Αυτα τα 100 ευρω πηγα εβαλα βενζινα 50 ευρω (πληρωσα φορο) πηγα στο σουπερ μαρκετ και ψωνησα για το σπιτι 30 ευρω (πληρωσα φορο) και τελος πληρωσα και τον λογαριασμο του κινητου αλλα 20 (πληρωσα φορο). Η δε κυρα Ποπη με τα 20 ευρω που γλυτωσε απο τον ΦΠΑ θα τσονταρει για να πληρωσει τον λογαριασμο της ΔΕΗ (θα πληρωσει και αυτη φορο). Τιποτα δεν εφυγε στο εξωτερικο, αρα αυτα τα μαυρα 100 ευρω του υδραυλικου, τελικα φορολογηθηκαν.
(Εξαιρουνται οι υδραυλικοι του μπου. που τα τρωνε στις μποτανες και το χρημα παει στρις πρωην ανατολικες χωρες)
Δεν θα βγαλεις άκρη ...Α η ΑΠΥ δεν εμπεριέχει φπα?
είσαι σίγουρος?
Καυλώνω με φώτο προφίλ λάιτΚατσε να το διαβασει ο Αλεξ αυτο να σου βάλει κανα 71%
μου αρέσει να ζω στα όριαΔεν θα βγαλεις άκρη ...
Θα με θυμηθεις μετά που θα είναι αργά
Έχει ρε μεγάλε, αλλά πας την κουβέντα αλλού.Α η ΑΠΥ δεν εμπεριέχει φπα?
είσαι σίγουρος?
Βρε παλικαρι μου, ποσο βασανισμενος εισαι στη ζωη σου ωστε να θεωρεις οτι αν καποιος βγαζει 2.600 ευρω το μηνα ειναι πλούσιος?Στα πόσα λεφτά το μήνα δηλαδή ορίζετε τη μεσαία τάξη? Εγώ πιστεύω όσοι παίρνουν από 1500 ως 2500 το μηνα είναι μεσαία τάξη. Πάνω απο 2500 είναι οι πλουισοι. Μακάρι κάποτε να χτυπήσουν τη φοροδιαφυγή μεσαίας τάξης και πλούσιων. Επί σύριζα πάντως κάτι έγινε με τη φοροδιαφυγη, και γέμισαν τα δημόσια ταμεία