Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.091
- Πόντοι
- 3.656
Ο Άι Βασίλης?Βασίλη εσύ;;
Ο Άι Βασίλης?Βασίλη εσύ;;
Ο Άι Βασίλης?
Μου ρίχνει μια 15ετία αλλά αν ήταν να το βρέξω με τη βανδή δεν έχω θέμα
Εγω είμαι συντηριτικουρας και θα προτιμούσα ακρωτηριασμό ακρωνΕίναι αυτά που έλεγα προεκολιγικά και έπεσε ο Άλεξ να με φάει...
ότι αν μια κυβέρνηση προεκλογικά υπόσχεται κάτι τόσο μεγάλο και μετά δεν το κάνει αλλά νομοθοτεί το αντίθετο θα έπρεπε να επεμβαίνει εισαγγελέας και οι αρμόδιοι υπουργοί να απομακρύνονται με κυρώσεις
Αν είναι έτσι, τι θα έπρεπε να συμβεί μετά το δημοψήφισμα, τύπε;Είναι αυτά που έλεγα προεκολιγικά και έπεσε ο Άλεξ να με φάει...
ότι αν μια κυβέρνηση προεκλογικά υπόσχεται κάτι τόσο μεγάλο και μετά δεν το κάνει αλλά νομοθοτεί το αντίθετο θα έπρεπε να επεμβαίνει εισαγγελέας και οι αρμόδιοι υπουργοί να απομακρύνονται με κυρώσεις.
εγώ είμαι πιο ελευθεριακός και θα προτιμούσα να κρατήσουν τα άκρα τους για να μπορούν να δουλέψουν ως σκουπιδιάριδες, βοηθοί αποθήκης, σερβιτόροι και σεκιουριτάδες...Εγω είμαι συντηριτικουρας και θα προτιμούσα ακρωτηριασμό ακρων
Το ίδιο ακριβώς...διαφωνείς?Αν είναι έτσι, τι θα έπρεπε να συμβεί μετά το δημοψήφισμα, τύπε;
Ως αναλογία, εννοείται.Το ίδιο ακριβώς...διαφωνείς?
Τι πάει να πει ως αναλογία?Ως αναλογία, εννοείται.
Βασικά οι δικοί τους έπρεπε να τους κρεμάσουν ανάποδα στο Σύνταγμα.
Εννοώ όλο το αντι-μνημονιακό μπλοκ.
Αλλά τέτοιες κότες είναι.
Έβαλαν το 3ο μνημόνιο βαθιά μέσα στον πάτο τους και δεν έβγαλαν τσιμουδιά.
Αρχηγέ μου, εγώ σύγκρινα την εξαπάτηση με μια λέξη που έγινε γνωστή σε όλο τον πλανήτη.Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει για τον φτωχό και τι για τον πλούσιο αυτό το μέτρο....
Ο νομοθέτης δεν πληρώνεται για να κάνει εικασίες ούτε για να εξυπηρετεί το υπουργείο οικονομικών.Αρχηγέ μου, εγώ σύγκρινα την εξαπάτηση με μια λέξη που έγινε γνωστή σε όλο τον πλανήτη.
Γνωρίζεις εσύ ποιος είναι φτωχός και ποιος πλούσιος στην Ελλάδα;
Σοβαρά τώρα; Από αυτά που δηλώνονται στην εφορία βγάζεις εσύ συμπέρασμα;
Η κομμώτριά μου πρέπει να βγάζει ένα 3χιλίαρο για πλάκα. Τι δηλώνει μπορείς να φανταστείς;
Αυτο έγινε μονο επι χούντας οταν πέταξαν δημάρχους στο δρομο κυριολεκτικά και τους ειπαν "αφου ειστε άρχοντες της καθαριότητας καθάριστε σκατα".εγώ είμαι πιο ελευθεριακός και θα προτιμούσα να κρατήσουν τα άκρα τους για να μπορούν να δουλέψουν ως σκουπιδιάριδες, βοηθοί αποθήκης, σερβιτόροι και σεκιουριτάδες...
Έχω μια έτοιμη θέση για το μπακογιάννη οπότε έχουμε κοντέινερ να έρχεται να ξεφορτώνειΑυτο έγινε μονο επι χούντας οταν πέταξαν δημάρχους στο δρομο κυριολεκτικά και τους ειπαν "αφου ειστε άρχοντες της καθαριότητας καθάριστε σκατα".
Σημερα υπαρχουν δήμαρχοι που μπροστα τους ο Μπεος είναι υποδειγμα τιμιοτητας
Φαίνεσαι γαλάζιος με αυτά που λες.Ως αναλογία, εννοείται.
Βασικά οι δικοί τους έπρεπε να τους κρεμάσουν ανάποδα στο Σύνταγμα.
Οι δικοί τους εννοώ όλο το αντι-μνημονιακό μπλοκ.
Αλλά τέτοιες κότες είναι.
Έβαλαν το 3ο μνημόνιο βαθιά μέσα στον πάτο τους και δεν έβγαλαν τσιμουδιά.
Ο Άλεκ που είναι ;Μπορεί να μην σε νοιάζει επειδή είσαι μισθωτός και δεν θα επηρεαστείς άμεσα...αλλά μακροπόθεσμα πηδάει και εσένα γιατί αποσταθεροποιεί την οικονομία. Όποιος έχει μισή κρίση στο κεφάλι του καταλαβαίνει ότι οι άνθρωποι έφεραν ένα νόμο της πούτσας....νομίζεις είναι τυχαίο που δεν τους υποστηρίζουν ούτε οι γαλάζιες γλυφοκωλίστρες? Σάστισαν ακόμα και αυτές
Ο Μπαρμπαπήδουλας ανέβαζε κάποτε λογαριασμούς μισθοδοσίας ύψους 5Κ για όποιον θυμάται...Τι έγινε ρε παιδιά
Από δω και στο εξής θα ανεβάζουμε φορολογικές δηλώσεις στα beef???
O αλλος ο 70αρης οικονομικός μετανάστης λεφτας τι έγινε επάθε καμία ανακοπη στο γραφειο?Ο Μπαρμπαπήδουλας ανέβαζε κάποτε λογαριασμούς μισθοδοσίας ύψους 5Κ για όποιον θυμάται...
O αλλος ο 70αρης οικονομικός μετανάστης λεφτας τι έγινε επάθε καμία ανακοπη στο γραφειο?